GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10558)

pattakos 09-04-2010 17:00

Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία

παιδιά καλησπερα παρακαλω διαβαστε τα παρακατω:

στις 12/03 επαθα ζημια στην esa οπως εχω γραψει στο προηγουμενο θεμα, στις 24/03 εγινε η παραγγελια του ανταλακτικου στην γερμανια,η μηχανη ειναι στην εγγυηση ακομα ευτυχως.

Σημερα μετα απο παραπονα που εκανα στην γραμη εξυπηρετησης στην Αθηνα μου ειπαν οτι η απαντηση απο γερμανια ειναι η εξης:

αυτη την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμη αναρτηση στην γερμανια και ο προμηθευτης δεν ξερει ποτε θα εχει μια καινουργια ετοιμη για να την στελει.απο εβδομαδα λογικα θα εχουμε μια ημερομηνια για το ποτε θα μπορεσει ο προμηθευτης να εχει μια αναρτηση ετοιμη για να σας στειλουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ξεκαθαρισω την θεση μου,δεν εχω κατι με τον αντιπροσωπο στα χανια οπου βρισκεται η μηχανη, τα παιδια με εχουν εξυπηρετησει τελεια ακομα και service εχει γινει στην μηχανη μου γιατι πιστευαν οτι μεχρι τωρα θα ηταν ετοιμη,
ουτε με τα παιδια στην αθηνα εχω κατι και αυτα την δουλεια τους κανουν και απλα μεταφερουν οτι τους λενε,
αλλα με την εταιρεια νιωθω οτι εχω αγορασει ενα κινεζικο μηχανακι παραεισαγωγης για παραδειγμα στο οποιο δεν μπορουμε να βρουμε το ανταλακτικο που χρειαζεται.

αν μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστως,με ενδιαφερει η γνωμη σας.

Bolero 09-04-2010 18:15

Απάντηση: Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία

Δεν ξέρουν πότε θα παραδώσουν ;;;;;; :sm1:

pattakos 09-04-2010 18:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Bolero ( 146431)
Δεν ξέρουν πότε θα παραδώσουν ;;;;;; :sm1:

εγω περιμενω 3 εβδομαδες τωρα και αυτοι να μου λενε οτι ακομα δεν ξερουν!!

platon 09-04-2010 18:35

Πες τους να στο δώσουν και εγγράφως αυτό και μετά πάρε βόλτα τα περιοδικά του χώρου....

vasorfa 09-04-2010 18:48

πατακε,βεβαιώσου πρωτα οτι αυτη η απαντηση είναι όντως απο γερμανια,μαι μετα βρες έναν καλο δικηγόρο,και ξεκίνα......θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω,αλλα μπορει να ιδρώσει κανενα αυτάκι......ο θοδωρης, vthe δεν είχε την δικη του ενα μηνα συνεργείο;ποιος μας αποζημειωνει για τετοιες παπαριες....τι σημαινει δεν ξερω ποτε θα εχω ανταλλακτικο....εσυ τη μηχανη σου την εχεις για την εξυπηρετηση σου....και οχι για το συνεργειο......δεν στελνεις και κανενα mai γερμανια..;τι παπατζες ειναι αυτα;κινεζικα μηχανάκια έχουμε ή κινεζικο after sale support;φιλε,ζητα οτι σου λένε εωγραψος και μετα ενημερωσε εναν καλό δικηγορο.......τι πράγματα ειναι αυτα........;;;

pattakos 09-04-2010 18:56

Βασιλη για να βεβαιωθω θα πρεπει να μου το στειλουν και σε μενα, και πιστευω οτι καποια δικαιολογια θα βρουν να μου πουν και στο τελος δεν θα μου το στειλουν.

EOD-K9 09-04-2010 19:03

Βρε θα μας τρελά νουν ??

δεν υπάρχει ανταλλακτικό !!

Μήπως αυτή η ανοργασμική η καγκελάριος έβαλε το χεράκι της :confused:

pattakos 09-04-2010 19:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 146446)
πατακε,βεβαιώσου πρωτα οτι αυτη η απαντηση είναι όντως απο γερμανια,μαι μετα βρες έναν καλο δικηγόρο,και ξεκίνα......θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω,αλλα μπορει να ιδρώσει κανενα αυτάκι......ο θοδωρης, vthe δεν είχε την δικη του ενα μηνα συνεργείο;ποιος μας αποζημειωνει για τετοιες παπαριες....τι σημαινει δεν ξερω ποτε θα εχω ανταλλακτικο....εσυ τη μηχανη σου την εχεις για την εξυπηρετηση σου....και οχι για το συνεργειο......δεν στελνεις και κανενα mai γερμανια..;τι παπατζες ειναι αυτα;κινεζικα μηχανάκια έχουμε ή κινεζικο after sale support;φιλε,ζητα οτι σου λένε εωγραψος και μετα ενημερωσε εναν καλό δικηγορο.......τι πράγματα ειναι αυτα........;;;

επισης εμπιστευομαι τα παιδια απο τα χανια οταν μου λενε ακριβως το ιδιο, οτι αυτη ειναι η απαντηση απο γερμανια.το θέμα ειναι οτι οταν η εταιρεια σου απανταει με αυτο τον τροπο μενεις παγωτο!!! δεν περιμενα αυτα τα πραγματα απο την συγκεκριμενη εταιρεια με τιποτα!

GAGARIN 09-04-2010 19:05

αυτη η απαντηση αποκλειεται να ηρθε τηλεφωνικα απο γερμανια, μαλλον με μαιλ οποτε ειναι ευκολο να στο προωθησουν , αν αρχισουν τα κουλα βαλε εναν δικιγορο να παρει τηλ και αν δεν βγαλει ακρη να στειλει εξωδικο, παραλληλα στειλε μειλ στην γερμανια...........

pattakos 09-04-2010 19:06

παντως ευχομαι να μην το παθει κανεις!!! κριμα τα 25.000€

Michael Chatzilias 09-04-2010 19:12

Μην ξεχνάτε ότι η GS1200 (ή adventure, εκτιμώ μια από τις δύο θα έχεις), έκανε ρεκόρ πωλήσεων πέρυσι και φέτος βρίσκεται εξίσου ψηλά. Υπάρχει υπερζήτηση στο μοντέλο, αυτό σημαίνει ότι κατασκευάζονται όλο και περισσότερες, ίσως λοιπόν η ποιότητα ελέγχου της κατασκευής να μήν είναι επαρκής (αγόρασα την GSA μου 18,500, συνεχιζόμενα προβλήματα με ESA και Βενζινοδείκτη, την πήγα πίσω στα 900 χλμ και πήρα τα 18,500 πίσω...!). Αυτό όσον αφορά την ζημιά σου.

Όσον αφορά το ανταλλακτικό, μπορεί να μην το έχουν - και να λένε αλήθεια. Φαντάσου πόσες GS υπάρχουν, πόσες από αυτές είχαν προβλήματα με το ESA (δες και την δική μου για παράδειγμα, που άλλαξα ESA 3 φορές -3 ανταλλακτικά δηλαδή), ίσως λοιπόν και να μην υπάρχει επαρκής αριθμός ανταλλακτικών.

Δώσε τους τον χρόνο που σου αναφέρουν, δηλαδή την άλλη εβδομάδα να σου δώσουν ημερομηνία. Εάν δεν τηρήσουν τους χρόνους, τότε κάνε ενέργειες. Οι Γερμανοί κρατούν τους χρόνους τους, οπότε εάν βγεις εκτός, θα ξέρεις ότι έχεις να κάνεις και με τους Έλληνες, ίσως.

Καλή επιτυχία.

pattakos 09-04-2010 19:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 146466)
Μην ξεχνάτε ότι η GS1200 (ή adventure, εκτιμώ μια από τις δύο θα έχεις), έκανε ρεκόρ πωλήσεων πέρυσι και φέτος βρίσκεται εξίσου ψηλά. Υπάρχει υπερζήτηση στο μοντέλο, αυτό σημαίνει ότι κατασκευάζονται όλο και περισσότερες, ίσως λοιπόν η ποιότητα ελέγχου της κατασκευής να μήν είναι επαρκής (αγόρασα την GSA μου 18,500, συνεχιζόμενα προβλήματα με ESA και Βενζινοδείκτη, την πήγα πίσω στα 900 χλμ και πήρα τα 18,500 πίσω...!). Αυτό όσον αφορά την ζημιά σου.

Όσον αφορά το ανταλλακτικό, μπορεί να μην το έχουν - και να λένε αλήθεια. Φαντάσου πόσες GS υπάρχουν, πόσες από αυτές είχαν προβλήματα με το ESA (δες και την δική μου για παράδειγμα, που άλλαξα ESA 3 φορές -3 ανταλλακτικά δηλαδή), ίσως λοιπόν και να μην υπάρχει επαρκής αριθμός ανταλλακτικών.

Δώσε τους τον χρόνο που σου αναφέρουν, δηλαδή την άλλη εβδομάδα να σου δώσουν ημερομηνία. Εάν δεν τηρήσουν τους χρόνους, τότε κάνε ενέργειες. Οι Γερμανοί κρατούν τους χρόνους τους, οπότε εάν βγεις εκτός, θα ξέρεις ότι έχεις να κάνεις και με τους Έλληνες, ίσως.

Καλή επιτυχία.

Μιχαλη το θεμα ειναι οτι μετα απο τρεις εβδομαδες μου λενε οτι μπορει την επομενη εβδομαδα να εχουν απαντηση,δεν ειναι σιγουροι!

pattakos 09-04-2010 19:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 146466)

Καλή επιτυχία.

GSA 08 εχω pack1,2,3

Michael Chatzilias 09-04-2010 19:53

Δώσε τους μέχρι το τέλος της επόμενης. Εάν τίποτα, πάρε το Serial number σου καί επικοινώνησε με την BMW Hellas κατευθείαν, ή ακόμα περισσότερο με την BMW GmbH στα κεντρικά και εξήγησε, ρώτησε, μάθε και απαίτησε. Στους 3 μήνες πια έχεις το δικαίωμα αγωγής με δικηγόρο σου. Δεν νομίζω να φτάσουν εκεί, πιστεύω ότι όντος είναι θέμα χρόνου, δεν έχουν ανταλλακτικό, και οι Γερμανοί έχουν ίσως πάρει πάρα πολλές παραγγελίες για το ίδιο ανταλλακτικό (συχνό το θέμα με τα ESA).

Αλήθεια, αναφέρεις 25,000 χιλιάρικα. Γιατί κόστισε τόσο;

EOD-K9 09-04-2010 19:56

δυστυχώς φιλαρακι σε αναμονή και εσύ και εμείς και τα 25000 δεν είναι κρίμα απλώς σε εκνευρίζει η αναμονή

25000 ???? ολα τα εβαλες πανω >>???

arisxios 09-04-2010 20:11

Φίλε μου πρέπει να κάνεις υπομονή εγώ για την δικιά μου ESA περίμενα 6 εβδομάδες !!!;)

ntinopoulos 09-04-2010 20:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από arisxios ( 146499)
Φίλε μου πρέπει να κάνεις υπομονή εγώ για την δικιά μου ESA περίμενα 6 εβδομάδες !!!;)

χ-esa μεσα δηλαδη!:sm7:

pattakos 09-04-2010 20:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 146483)
Δώσε τους μέχρι το τέλος της επόμενης. Εάν τίποτα, πάρε το Serial number σου καί επικοινώνησε με την BMW Hellas κατευθείαν, ή ακόμα περισσότερο με την BMW GmbH στα κεντρικά και εξήγησε, ρώτησε, μάθε και απαίτησε. Στους 3 μήνες πια έχεις το δικαίωμα αγωγής με δικηγόρο σου. Δεν νομίζω να φτάσουν εκεί, πιστεύω ότι όντος είναι θέμα χρόνου, δεν έχουν ανταλλακτικό, και οι Γερμανοί έχουν ίσως πάρει πάρα πολλές παραγγελίες για το ίδιο ανταλλακτικό (συχνό το θέμα με τα ESA).

Αλήθεια, αναφέρεις 25,000 χιλιάρικα. Γιατί κόστισε τόσο;

λοιπον εχουμε:

Αγορα 19.700€
Τριβαλιτσο 1500€
Akrapovic 700€
καρμπον πισω φτερο 350€
xenon μεσαια-μεγαλη-προβολακια 500€
tank bag bmw 200€
street pilot III 300€
βαση gps 110
ταπα κυλινδρου bmw 27€
χερουλια touratech για βαλιτσες 150€
φιμε ζελατινα+flaps mps 120€
αυτοκολητο καρμπον ταπας βενζινης 58€
καλυμα ποντεσιομετρου 30€
καλυμα πλαισιου 23€
επεκταση πλαινου σταντ 26€
επεκταση μπροστινου φτερου 32€
καλυμα κοκπιτ με μπριζα 40€
προστατευτικα πλασιου 50€
προστατευτικο ψυγειου 46€
led φλας 200€(δεν τα ειχε το 08)

συνολο 24.162€

πρωτη φορα τα υπολογισα!

Michael Chatzilias 09-04-2010 20:36

Έχεις βάλει πολλά.

Ξέχασε το ESA - Θα έρθει, μην στεναχωριέσαι. Θα έρθει σίγουρα, αλλά πίεσε κι εσύ.
Φρόντισε να την χαίρεσαι γιατί έχεις δώσει πολλά χρήματα.

pattakos 09-04-2010 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 146527)
Έχεις βάλει πολλά.

Ξέχασε το ESA - Θα έρθει, μην στεναχωριέσαι. Θα έρθει σίγουρα, αλλά πίεσε κι εσύ.
Φρόντισε να την χαίρεσαι γιατί έχεις δώσει πολλά χρήματα.

Μιχαλη στο πλανο ειχα να βαλω αλλα τοσα απλα εχω στεναχωρεθει παρα πολυ ρε φιλε...........

pattakos 09-04-2010 20:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 146511)
χ-esa μεσα δηλαδη!:sm7:

καλυτερη απαντηση δεν μπορουσες να στειλεις:sm8:

kostas850gs 09-04-2010 21:02

Παιδια ας μην ξεχναμε οτι και οι καλυτερες εταιριες εχουν τα προβληματα τους..

1) η bmw δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα ,εχει προμηθευτες και τα ανταλλακτικα που αγοραζει περνουν απο ποιοτικο ελεγχο.οταν απο στατιστικα στοιχεια εγγυησεων καποιο ανταλλακτικο παρουσιαζει προβλημα τοτε ή αλλαζει προμηθευτη , ή βελτιωνει το ίδιο με αποτελεσμα ομως να μην εχει stock και να υπαρχουν καθυστερησεις
2) τα χρηματα που δινουμε δεν ειναι τρομερα για να μιλαμε και να αντιμετωπιζουμε την κατασταση με εκφρασεις που διαβαζω πιο πανω .
Ας μην ξεχναμε οτι εταιριες δαπανουν εκατομμυρια ευρω για να φτιαξουν
π.χ αεροπλανα ,χαλανε και σκοτωνεται και κοσμος ...και εμεις που απλα αγορασαμε μια μηχανη ?

platon 09-04-2010 21:07

Τα χρήματα που δίνουμε είναι πολλά παραπάνω από τον ανταγωνισμό και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν.

pattakos 09-04-2010 21:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas850gs ( 146561)

1) η bmw δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα ,εχει προμηθευτες και τα ανταλλακτικα που αγοραζει περνουν απο ποιοτικο ελεγχο.οταν απο στατιστικα στοιχεια εγγυησεων καποιο ανταλλακτικο παρουσιαζει προβλημα τοτε ή αλλαζει προμηθευτη , ή βελτιωνει το ίδιο με αποτελεσμα ομως να μην εχει stock και να υπαρχουν καθυστερησεις
2) τα χρηματα που δινουμε δεν ειναι τρομερα για να μιλαμε και να αντιμετωπιζουμε την κατασταση με εκφρασεις που διαβαζω πιο πανω .
π.χ αεροπλανα ,χαλανε και σκοτωνεται και κοσμος ...και εμεις που απλα αγορασαμε μια μηχανη ?

στην ερωτηση μου ομως αν θα μου στειλουν το ιδιο αμορτισερ η το βελτιωμενο του 2010 η απαντηση ηταν το ιδιο με αυτο που ειχα!!! αν κατασκευαζα αεροπλανα δεν θα με ενοιζε το gs αλλα επειδη ειμαι ιδ.υπαλληλος και σεβομαι τα λεφτα που εχω δωσει πιστευω οτι η αντιδραση μου μεχρι στιγμης ειναι απολυτα φυσιολογικη.

saitman 09-04-2010 21:24

τυχαινει φιλε μου κατα καιρους να υπαρχουν τετοια προβληματα!!φαντασου οτι περιμενω για πελατη μου να ερθει αυτοματο σασμαν στα πλαισια της εγγυησης και το περιμενω απο γραμμη παραγωγης εδω και ενα μηνα!!!αμαξι που κανει 60000!!

pkar 09-04-2010 21:37

Και σε σένα φίλε μου ???
Εμένα μου έκανε πάνω απο ένα μήνα να έρθει !!!
Έχω και αντίστοιχο thread με αυτό ...

stavrouliasp 09-04-2010 22:09

Καλά ρε φίλος, πήρες μηχανή ή βάση για εξτραδάκια..?

Πέρα από την πλάλκα πάντως, εάν είσαι σοβαρός στην δουλειά σου δεν ξεκινάς τη διάθεση ενός προιόντος εάν δεν έχεις εξασφαλίσει πρώτα την υπερεπάρκεια ανταλλακτικών. Οτιδήποτε άλλο θα πλήξει την εικόνα σου και τελικά την αξιοπιστία σου (κάτι που τουλάχιστον στην περίπτωσή μου για την BMW έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό...)

Thanos 09-04-2010 22:23

Φίλε Pattake, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δυστυχώς είχα και εγώ μια αντίστοιχη εμπειρία πρόσφατα.
Έχω μια F650GS Twin και τον περασμένο Δεκέμβριο μια πόρτα αυτοκινήτου που βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο μου, με έστειλε για αντικατάσταση πλαστικών (φτερό, φλάς και δεξί πλαστικό ντεπόζιτου ). Ενώ όλα ήταν ετοιμοπαράδοτα, το τελευταίο ανταλλακτικό έκανε σχεδόν 2,5 μήνες να μου έρθει.
Επικοινωνούσα με το συνεργείο (Αθήνα), μου λέγαν τα παιδία ότι το περιμένουν , ότι δεν έχει ξανασυμβεί, παίρνω τηλέφωνο και στην BMW Ελλάς για να παραπονεθώ για την καθυστέρηση και να ζητήσω ενημέρωση, και με παίρνουν πίσω για να μου πούνε ότι από την Γερμανία τους ενημέρωσαν ότι το ανταλλακτικό θα σταλεί σε 10 μέρες. Όντος τόσο έκανε να μου έρθει, αλλά αυτό δεν το περίμενα από μια σοβαρή εταιρία όπως η BMW.
Ν α σημειώσω και εγώ εδώ ότι
α) Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά εδώ
β)Ένας σοβαρός λόγος που πούλησα την προηγούμενη μου μηχανή (όχι BMW) ήταν το άθλιο Service και η έλλειψη σεβασμού του πελάτη
γ)Τα λεφτά είναι όντος πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και τα δίνεις ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να έχεις μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση.

katsanakis 10-04-2010 16:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pharao ( 146460)
αυτη η απαντηση αποκλειεται να ηρθε τηλεφωνικα απο γερμανια, μαλλον με μαιλ οποτε ειναι ευκολο να στο προωθησουν , αν αρχισουν τα κουλα βαλε εναν δικιγορο να παρει τηλ και αν δεν βγαλει ακρη να στειλει εξωδικο, παραλληλα στειλε μειλ στην γερμανια...........

Συμφωνώ μαζί σου αλλά εγώ θα πρότεινα να πάρει τηλέφωνο στην Γερμανία και να μιλήσει ο ίδιος. Οι Γερμανοί ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει after sale service και σε αυτό στηρίζονται. Είχα παρόμοιο συμβάν με την Mitsubishi και κάθισαν κλαρίνο με το που πήρα τηλ στο εργοστάσιο στη Γερμανία. Μέσα σε μισή ώρα η Mitsubishi Ελλάδος γύρισε ανάποδα. Κάνε το ίδιο...

mario 10-04-2010 17:47

Φίλοι μου εγώ για κάτι πολυ απλό (την μαλακή πλάτη για την top case της μαμάς σε GSA ) την περίμενα 7 μήνες γιατι η bmw αλλαξε προμηθευτη οπότε λίγο υπομονή :)

EOD-K9 10-04-2010 19:12

:(:( οπότε την Κυριακή δεν θα σε δούμε εε?

GeorgeP 11-04-2010 21:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas850gs ( 146561)

οριστε?????????
18000-24162ε δεν ειναι τρομερα για μοτοσυκλετα?????
Ποια ειναι τα τρομερά δηλαδη???

Ακομα, τα αεροπλανα που χαλανε ¨η και πεφτουν και σκοτωνεται κοσμος (το τελευταιο ποτέ απο σφαλμα κατασκευης αλλα απο λαθος χειρισμό στο 99.9% των περιπτωσεων-syan πες αν κανω λαθος) οι εταιρειες αποζημιωνουν με ουκ ολιγα χρηματα!!!

teo71 11-04-2010 21:55

Ασχετη ερώτηση. Την μηχανή την κυκλοφορείς ή όχι?

pattakos 11-04-2010 22:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 147410)
Ασχετη ερώτηση. Την μηχανή την κυκλοφορείς ή όχι?

ναι ρε φιλε γιατι::

pattakos 11-04-2010 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 146953)
:(:( οπότε την Κυριακή δεν θα σε δούμε εε?

βγηκατε βολτα σημερα; δεν το ειχα δει το μηνυμα σου

teo71 11-04-2010 23:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pattakos ( 147443)
ναι ρε φιλε γιατι::

Σου είπα η ερώτηση είναι άσχετη με την ουσία της υπόθεσης, που είναι η καθυστέρηση του ανταλλακτικού.
Απλά είναι λιγότερο επώδυνη η όλη καθυστέρηση, αν έχεις το μηχανάκι σου και κάνεις την δουλειά σου.
Φαντάζεσαι να περίμενες με σταματημένη μηχανή?
Και να μην ξέρεις και πότε θα έρθει.

Κόλαση......

pattakos 11-04-2010 23:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 147462)
Σου είπα η ερώτηση είναι άσχετη με την ουσία της υπόθεσης, που είναι η καθυστέρηση του ανταλλακτικού.
Απλά είναι λιγότερο επώδυνη η όλη καθυστέρηση, αν έχεις το μηχανάκι σου και κάνεις την δουλειά σου.
Φαντάζεσαι να περίμενες με σταματημένη μηχανή?
Και να μην ξέρεις και πότε θα έρθει.

Κόλαση......

συγνωμη φιλε μαλλον δεν καταλαβα καλα τι με ρωτησες, ειμαι χωρις μηχανη εδω και τρεις εβδομαδες, δεν μπορει να κυκλοφορηθει η μηχανη γιατι πισω δουλευει μονο το ελατηριο και "χοροπηδαει" στο παραμικρο του δρομου

teo71 11-04-2010 23:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pattakos ( 147468)
συγνωμη φιλε μαλλον δεν καταλαβα καλα τι με ρωτησες, ειμαι χωρις μηχανη εδω και τρεις εβδομαδες, δεν μπορει να κυκλοφορηθει η μηχανη γιατι πισω δουλευει μονο το ελατηριο και "χοροπηδαει" στο παραμικρο του δρομου

Τι να πω κρίμα.:yz

KAS 12-04-2010 01:28

Κουράγιο φίλε .Πάντως το καλύτερο είναι όπως σου είπανε και παραπάνω αυτήν την απάντηση να την έχεις και γραπτώς .Στο λέω γιατί ένα ντεπόζιτο που περίμενα εγώ , ενώ είχε έρθει από Γερμανία , ήταν ξεχασμένο σε κάποια γωνιά .Και μάλιστα τώρα που πιθανώς παραδίδουν ακόμη μηχανές στην αστυνομία να μην ασχολούνται και πολύ με ανταλακτικά λόγω φόρτου εργασίας .

pattakos 19-04-2010 15:48

καλησπερα, για να κλεισω το θεμα με την ιδια επικεφαλιδα "απαραδεκτη απαντηση απο γερμανια" αλλα παλι καλα που καποιοι αντιπροσωποι ηταν πανω απο ολα ανθρωποι και με εξηπηρετησαν στο να παρω την μηχανη απο την παρασκευη, τα ευχαριστω μου στους αντιπροσωπους πατρας και χανιων.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!