GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   μυστηριο με ελαστικο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10563)

GAGARIN 09-04-2010 19:14

μυστηριο με ελαστικο

φιλος με 1200 adv αγορασμενο καλοκαιρι 2008 καινουργιο ξεκιναει καποια στιγμη και παραπονιεται οτι ..............οταν αφηνει την μοτο 3-4 μερες ακινητη το πισω ελαστικο χανει 1 μ 1,5 μπαρ αερα , μετα απο πολλες συζητησεις καταληγει στον λαστιχα για ξεμονταρισμα και το ελαστικο ηταν μπαλομενο εσωτερικα και το μπαλομα φθαρμενο και εχανε απο εκει............αλλα
1, δεν εχει αλλαξει λαστιχα ακομα φοραει του εργοστασιου τα 501/502
2, δεν εχει παθει λαστιχο ωστε να δικαιολογηται κατι τετοιο
3, η μονη μετακινηση που εχει κανει η μοτο (μονη της) ειναι να παει με καραβι (γιατι ειναι σε νησι) σε αντιπροσωπεια να αλλαχτει η αντεννα -ιμμομπιλαισερ ή κατι τετοιο τελος παντον και να επιστρεψει .........

τι μπορει να εχει συμβει ?

ξερει κανεις ?

alx_k 09-04-2010 19:21

Απάντηση: μυστηριο με ελαστικο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pharao ( 146467)
φιλος με 1200 adv αγορασμενο καλοκαιρι 2008 καινουργιο ξεκιναει καποια στιγμη και παραπονιεται οτι ..............οταν αφηνει την μοτο 3-4 μερες ακινητη το πισω ελαστικο χανει 1 μ 1,5 μπαρ αερα , μετα απο πολλες συζητησεις καταληγει στον λαστιχα για ξεμονταρισμα και το ελαστικο ηταν μπαλομενο εσωτερικα και το μπαλομα φθαρμενο και εχανε απο εκει............αλλα
1, δεν εχει αλλαξει λαστιχα ακομα φοραει του εργοστασιου τα 501/502
2, δεν εχει παθει λαστιχο ωστε να δικαιολογηται κατι τετοιο
3, η μονη μετακινηση που εχει κανει η μοτο (μονη της) ειναι να παει με καραβι (γιατι ειναι σε νησι) σε αντιπροσωπεια να αλλαχτει η αντεννα -ιμμομπιλαισερ ή κατι τετοιο τελος παντον και να επιστρεψει .........

τι μπορει να εχει συμβει ?

ξερει κανεις ?

Ετσι οπως τα περιγραφεις ενα μπορω να υποθεσω: οτι εκει που πηγε την μηχανη για επισκευη του αλλαξανε τα καλα λαστιχα με αλλα που ειχαν υποστει επισκευη.
Welcome to Greece! Live your myth!

GAGARIN 09-04-2010 19:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 146472)
Ετσι οπως τα περιγραφεις ενα μπορω να υποθεσω: οτι εκει που πηγε την μηχανη για επισκευη του αλλαξανε τα καλα λαστιχα με αλλα που ειχαν υποστει επισκευη.
Welcome to Greece! Live your myth!

και μεις υποθεσεις κανουμε..........απλα ανεφερα την μονη περιπτωση που η μοτο δεν ηταν στην κατοχη του..............:hmmm:

EOD-K9 09-04-2010 20:03

:cool::cool::cool::cool::cool:

pirate 09-04-2010 20:48

:hmmm::hmmm::hmmm:
μπορει να επαθε λάστιχο οταν πηγε Αθηνα και απλα το επισκευασαν και δεν τον ενημέρωσαν :(:(:(

MudRat 09-04-2010 20:55

X FILES.....:confused::confused:

aeriko 09-04-2010 20:57

Παιδιά μου έτυχε κάτι αντίστοιχο με μπαταρία νοικιασμένου αυτοκινήτου. Οταν το επέστρεψα έλεγξαν κάτω από το καπώ και μου ειπαν ότι είχα αλλάξει μπαταρίαΝεύρα

gsmaniac 09-04-2010 21:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 146544)
μπορει να επαθε λάστιχο οταν πηγε Αθηνα και απλα το επισκευασαν και δεν τον ενημέρωσαν :(:(:(

+1200............;)

GAGARIN 09-04-2010 21:05

Απόσπασμα:

σωστο και αυτο , δεν μας περασε απο το μυαλο........

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-04-2010 22:44

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

.
.
.
.
.
το ελαστικο ηταν μπαλομενο εσωτερικα και το μπαλομα φθαρμενο

http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF59.gif

GAGARIN 09-04-2010 22:58

Απόσπασμα:

το ελαστικο ηταν μπαλομενο εσωτερικα και το μπαλομα φθαρμενο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 146621)

μαλλον δεν εδωσα καλη εξηγηση ........εχανε απο το μπαλωμα παντος........μπορει να μην ηταν σωστα τοποθετημενο (για να πω την αληθεια μπαλωμα φθαρμενο δεν ξερω πως ειναι )

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 10-04-2010 03:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pharao ( 146638)
μαλλον δεν εδωσα καλη εξηγηση ........εχανε απο το μπαλωμα παντος........μπορει να μην ηταν σωστα τοποθετημενο (για να πω την αληθεια μπαλωμα φθαρμενο δεν ξερω πως ειναι )

Βρε Θοδωρή,

εσύ να δώσεις καλή εξήγηση ;;;;

Αυτοί που έβαλαν εσωτερικό μπάλωμα,

σε λάστιχο μοτό - παίζοντας με την ζωή μας,

πρέπει να δώσουν εξήγηση ...

Και τί να εξηγήσουν ;;;;

Τα "ανεξήγητα" ;;;; http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-31.gif

mario 10-04-2010 17:52

πάντως ρε παιδια και η δική μου όταν την αφήνω για 2-3 μέρες εχει χάσει περι τα 2 μπαρ πιεση αλλα υπέθεσα οτι ειναι επειδη ο μπροστά τροχός ακουμπά στο έδαφος με βάρος :confused:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 10-04-2010 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 146923)
πάντως ρε παιδια και η δική μου όταν την αφήνω για 2-3 μέρες εχει χάσει περι τα 2 μπαρ πιεση αλλα υπέθεσα οτι ειναι επειδη ο μπροστά τροχός ακουμπά στο έδαφος με βάρος :confused:

2 bar ;;;;;;;;

Μήπως εννοείς 0.2 bar ή 2 psi ;;;;; :confused:

gandreas 10-04-2010 21:27

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι να έπαθες...
Όπως και στα αυτοκίνητα αν χτυπηθεί κάποιο στην μεταφορά ή πέσει χαλάζι και θέλει βάψιμο όλο, θα το κάνουν και θα το πουλήσουν για καινούργιοΝεύρα. Έχουν γίνει και τα δύο. Έχω δει σε αντιπροσωπεία στην έκθεσή της, το εκθεσιακό με κακός βαμμένο προφυλακτήρα, και όταν το ανάφερα στον πωλητή έχασε την μιλιά του

mario 12-04-2010 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 146971)
2 bar ;;;;;;;;

Μήπως εννοείς 0.2 bar ή 2 psi ;;;;; :confused:

ναι ρε φίλε εχεις δίκιο 0,2 bar

longview 14-05-2010 20:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 147742)
ναι ρε φίλε εχεις δίκιο 0,2 bar

Καλησπέρα
πρωτη φορά γράφω εμένα μου συμβαίνει το εξης¨
Χανει 0,1 bar κάθε μέρα μπροστα πηγα σε λαστιχα και μου είπε ότι το λάστιχο με την ζάντα χάνουν δοκιμάσαμε new και το ίδιο
η ζάντα μια χαρά εχει ξανατύχει σε κανέναν?
1200 gs 2009

Ionlab 14-05-2010 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από longview ( 160482)
Καλησπέρα
πρωτη φορά γράφω εμένα μου συμβαίνει το εξης¨
Χανει 0,1 bar κάθε μέρα μπροστα πηγα σε λαστιχα και μου είπε ότι το λάστιχο με την ζάντα χάνουν δοκιμάσαμε new και το ίδιο
η ζάντα μια χαρά εχει ξανατύχει σε κανέναν?
1200 gs 2009

Δεν είναι τίποτα...θα ξεμοντάρεις το λάστιχο και θα βάλεις μια μικρή δόση σιλικόνης στην πατούρα θα το ξαναμοντάρεις και θα το φουσκώσεις. Αλλά σιγουρέψου με σαπουνόνερο που χάνει πριν τα κάνεις όλα αυτά. Μπορεί να χάνεις από την βαλβίδα....

longview 14-05-2010 21:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ionlab ( 160488)
Δεν είναι τίποτα...θα ξεμοντάρεις το λάστιχο και θα βάλεις μια μικρή δόση σιλικόνης στην πατούρα θα το ξαναμοντάρεις και θα το φουσκώσεις. Αλλά σιγουρέψου με σαπουνόνερο που χάνει πριν τα κάνεις όλα αυτά. Μπορεί να χάνεις από την βαλβίδα....

Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ ο λαστιχάς μαρκαρε απο που χάνω και σίγουρα όχι απο βαλβίδα . Δηλαδή για να καταλάβω είναι φυσιολογικό?

Africaptan 14-05-2010 23:24

Τα μπαλωματα, ειναι απο μεσα κανονικα. Μην κοιτατε που βαζουν το φυτιλι για ευκολια... Ησωστη δουλεια παντως, γινεται απο μεσα.;)

longview 01-06-2010 20:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από longview ( 160499)
Καλησπέρα
Ευχαριστώ πολύ ο λαστιχάς μαρκαρε απο που χάνω και σίγουρα όχι απο βαλβίδα . Δηλαδή για να καταλάβω είναι φυσιολογικό?

Καλησπέρα σας
Πήγα για service 10000 στο γερακα (οκ) και με εστοιλαν αλεξανδρας μοτο...
το ξεφούσκωσε και εκοψε γυρω γυρω τα μπιμπικια το φουσκωσε και ετοιμος δεν χανει καθολου τωρα
χωρίς να με χρέωση
ολα τέλεια
καλο είναι να γραφουμε και τα καλα...

kicl 18-06-2010 12:30

Είχα και εγώ πρόβλημα με την απώλεια αέρα, αλλά σε μένα ήταν λίγο στραβωμένη η ζάντα σε σημείο που δεν φαινότανε.Το βρήκε ο λαστιχάς και την έφτιαξε.Τώρα όλα καλά.:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!