![]() |
Συναντηση Βολιοτων vol.3 - Τετάρτη 14-4-10 - ώρα 19.00
Οι προτασεις που κατεβαζω για συναντηση αυτη την εβδομαδα ειναι οι εξης:
1. Καφες στο κεντρο της πολης την Τεταρτη κατα τις 18:00. 2. Καφες στην Γαντζεα την ιδια ωρα με παραπανω. 3. Καφες στην Αγχιαλο, μια απο τα ιδια. 4. Τσιπουρο-κατασταση Πεμπτη βραδυ κατα τις 9. Αποφασιζουμε και πρατουμε αναλογα. Προσωπικα ψηφιζω καφε στην Γαντζεα. Αιντεεε... Παμε δυνατα για τριτη φορα!!! |
Απάντηση: Συναντηση Βολιοτων vol.3
Και οι τέσσερεις (περιπτώσεις) είναι υπέροχες .... :D
|
άνω ή κάτω Γατζέα?
|
Όντως όλες οι προτάσεις είναι υπέροχες!
Η Γατζέα φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, λόγω θάλασσας! Ακολουθούμε όμως παντού! :) |
Χμμμ συμφωνώ και με τις 4 προτάσεις μόνο την ώρα παιδιά αν γίνεται πιο αργά... 8-9 είναι τέλεια για 'μένα... αν είναι οκ και για εσάς είμαι μέσα! Αλλιώς έρχεστε για ποτάκι εκεί που δουλεύω ( αρκεί να μη μου έρθετε μετά τα τσίπουρα :sm7:)
|
Eπειδή χόρτασα χλμ, αυτην την κυριακή, (ξέρει ο αλεξ), λοιπόν, δεν κανονιζετε την αλλη Κυριακή 18/4, το μεσημεράκι για καμιά τσιπουροχαρά στην Κάτω Γατζέα, και μετά έναν παραθαλάσιο καφέ,,, έτσι για να μας πιαστεί καλύτερα.... (Εγω ούτος άλλωστε θα είμαι εκεί, όσοι πιστοι προσελθετε!!!...):cool::cool::cool:
ARGI ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΝΑ ΕΧΕΤΕ... :):):) |
Με το καλό παιδιά,
ό,τι κι αν διαλλέξετε... |
Απόσπασμα:
Στην πανω δεν ξερω αν εχει κανενα σωστο μαγαζι για καφε, αλλα εχει μια διαδρομη με χωμα/ασφαλτο μεσω Πινακατες-Καλα Νερα-Κατω Γαντζεα οτι πρεπει για ξεμουδιασμα... |
Απόσπασμα:
Θα επιστρεψω αργα το βραδυ. |
Εγώ είμαι μέσα για την Τετάρτη και κατά πάσα πιθανότητα και για Κυριακή. To σημείο συνάντησης δεν με προβληματίζει. :):)
|
Το μερος μενει μονο να οριστικοποιησουμε!
1. alx_k 2. nivam 3. sagini.sail 4. mlock (?) 5. zipman (?) 6. ?????? 7. ????? 8. ??? 9. ... Αιντεεε....παμε δυνατα! |
Oπως είπα, δεν μπορώ την Τετάρτη, αλλά Κυριακή, όσοι γουστάρουν τσιπουροχαρές, 12.30, ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑ...
ΚΑΛΑ ΧΛΜ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ....:cool::cool::cool: (εάν μαζευτούμε αρκετοί, βάζω φρέσκα χταπόδια για μεζέ!!!!);););) (ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!???:rolleyes:) |
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΜΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΙΑΛΟ.
|
Απόσπασμα:
Ζηλεύεις κατά βάθος ... χταπόδια βρίσκουμε κι εκεί που πάμε (κι εσύ θα έβρισκες δηλαδή) κι αν έμεινες πίσω, κι αντί για κοψίδι φας χταπόδι, ε, τι να σε πω ... :sm7: |
ναι και εγώ μέσα, δεν έχω μηχανάκι βέβαια αλλά κάτι θα βρω να ρθω. Για τετάρτη πάντα.
|
Το μερος μενει μονο να οριστικοποιησουμε!
1. alx_k 2. nivam 3. sagini.sail 4. mlock 5. zipman (?) 6. b.kosmas 7. ????? 8. ??? 9. .... 10. ... Αιντεεε....παμε δυνατα! |
Απόσπασμα:
|
Μήπως μπορείς να έρθεις να πάρεις και έμενα και να με φέρεις πισω πάλι (Καρδίτσα)...???:sm7::sm7::sm7:
|
Συμφωνειτε ολοι για Κατω Γαντζεα?
Να πουμε κατα τις 18:30-19:00 για να μας προλαβει και ο Νικος (zipman)? |
Απόσπασμα:
Σε λιγο που θα καβαλας κι εσυ μεγαλο GS, δεν θα μας εχεις αναγκη!!!:sm7::sm7::sm7: |
1. alx_k
2. nivam 3. sagini.sail 4. mlock 5. zipman (?) 6. b.kosmas 7. ????? 8. ??? 9. .... 10. ... Αιντεεε....παμε δυνατα! |
μμμμ λίγο χλωμό το κόβω για κ.Γατζέα ... να δούμε και οι "Γατζιώτες" θα 'ναι κει, ή τώρα που πάμε εμείς, αυτοί θα 'ναι Βόλο;:D
Θα επανέλθω ... ;) |
Συναντηση Βολιοτων vol.3
Κατω Γατζεα?
18:30-19:00? παιδια, ισχύει??? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
για πάμε πάλι, 6μιση με 7 στη Γατζέα ισχύει? |
Απόσπασμα:
ΚΑΛΟ.... αντε βρες κανένας να αγοράσει την μπέμπα μου... τόσα κονέ έχεις!!... :sm7::sm7::sm7: |
ΑΝΤΕ FUJI, για συντόνισε την παρέα, γιατί σας βλέπω για καφέ της παρηγοριάς:confused: στο FLOKAFE, στο τέλος...
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
τι ώρα και που συνάντηση?
Προορισμος για οσους αργήσουν, ποιος είναι? |
Λοιπόν, εγώ κατά τις 18:30 ξεκινάω για Κάτω Γατζέα κ ας τον πιώ κ μόνος μου, όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα μας κοροιδεύουν και οι φίλοι μας από τις άλλες πόλεις!!! :yz:yz:yz
|
Αφου ρε παιδια το εγραψα παραπανω.
18:30-19:00 στην Κατω ΓΑντζεα! |
Απόσπασμα:
Νικο (zipman) αν μπορεσεις ελα κι εσυ, εστω και για λιγο. Θα χαρουμε ολοι να σε δουμε! |
Απάντηση: Συναντηση Βολιοτων vol.3 - Τετάρτη 14-4-10 - ώρα 19.00
Τεταρτη 14/04/2010 στις 19:00
Κατω Γαντζεα! Αιντεεεε.... και φυγαμε για θαλασσα....!!!!! |
Άλεξ σορρυ ήμουν δουλειά, θα ρθω με το παπι! 18:20 ξεκιναω
|
Απόσπασμα:
Ποιο παπι ρε παλαβε????:sm1: Θα περασω να σε παρω 18:20 |
Η σημερινη συναντηση εξελιχθηκε καπως ετσι:
Πρωτος και καλυτερος ηρθε ο Αγγελος (mlock) με την παπια του! (εννοειτε οτι στον δρομο περασε ολα τα GS!) http://img696.imageshack.us/img696/4073/dsc0094wz.jpg Δευτερος ηρθε ο Νικος (nivam)... http://img704.imageshack.us/img704/1528/dsc0097bu.jpg Μετα, καθως περιμεναμε και τους υπολοιπους, το μωρο ρεμβαζε την ομορφη παραλια της Γαντζεας! http://img10.imageshack.us/img10/2531/dsc0096do.jpg Σιγα-σιγα μαζευτηκανε και οι υπολοιποι...κατσαμε... ηπιαμε το καφεδακι μας.... τα ειπαμε... απολαμβανοντας παντα την θεα... με φοντο τον Παγασητικο!!! http://img704.imageshack.us/img704/1641/dsc0098m.jpg http://img442.imageshack.us/img442/7246/dsc0099ev.jpg Κι εδω, ολοι οσοι ειχαν την τιμη να παρευρεθουν σε αυτη την τριτη και πολυ ομορφη καφεδοσυναντηση!!! http://img442.imageshack.us/img442/7236/dsc0100yk.jpg http://img696.imageshack.us/img696/7246/dsc0101kd.jpg Αιντεεεεε.... και εις αλλα με υγεια!!!!!!!! |
Μπράβο φιλαράκια!!!
Κρίμα που λόγω απόστασης δεν μπορούμε να πίνουμε καφεδάκι παρέα! Αλλά κι έτσι, έστω και διαδικτυακά, καλά είναι! |
Αλέξανδρε,
υπήρχε κι άλλο άτομο που φωτογράφιζε ;;;;; :confused: Πες μας τα ονόματα των παρευρισκομένων ... ;) |
Μόνο ο Άλεξ τράβηξε φωτο. Για φωτο του Άλεξ στο Vol. 4.... για να μεγαλώνει η επισκεψιμότητα του θέματος :p
Άλεξ δε σας πέρασα, σταμάτησα να βάλω βενζίνη :p |
μπραβο παιδες!!!
ο καφες σας πλεον θεωρειται καθιερωμενος!;) |
ένα μπράβο και απο τα φιλαράκια σας στο Ηράκλειο Κρήτης ....;););)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!