![]() |
φορτιστής μπαταρίας
‘έχω το εξής πρόβλημα. Όταν έβαζα τον φορτιστή κατευθείαν στην μπαταρία όλα καλά. Αγόρασα ένα μίνι μπριζάκι και έβαλα να την φορτίσω από την υποδοχή της μαμάς. Δεν έπαιρνα καμία ένδειξη στον φορτιστή, έβαλα το κλειδί στην μηχανή την άναψα και τότε ξεκίνησε να φορτίζει, έτσι την κλείδωσα και έφυγα. Το πρωί ο φορτιστής ήταν στην ένδειξη 0 και δεν φόρτισε καθόλου. Τι δεν πάει καλά? (εκτός από μένα):o
|
Απάντηση: φορτιστής μπαταρίας
Για να φορτίσεις με το φορτιστή της μαμάς,πρέπει αφού τον συνδέσεις να ανοίξεις και μετά να κλείσεις το διακόπτη ,ώστε να αρχίσει η φόρτιση.
:) |
Δεν είναι ο φορτιστής της μαμάς αλλά λογικά το ίδιο θα είναι. Το έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα, παίζει ρόλο πόσο γρήγορα κάνεις την κίνηση με το κλειδί? (αφού έκλεισα τον διακόπτη μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε να φορτίζει)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το κλειδί είναι στην λέξη "Δεν είναι ο φορτιστής της μαμάς " Όταν κλείνομαι τον διακόπτη απενεργοποιούνται όλα τα συστήματα ,μερικά μετά από μερικά λεπτά (πρίζα ) Ο φορτιστής της μαμάς εκπέμπει ένα παλμό που αναγνωρίζετε από το καν μπας και δεν το αφήνει να κλείσει όποτε φορτίζετε η ΜΠΑΤΑΡΙΑ κανονικά οι φορτιστές του εμπορίου δεν εκπέμπουν τον παλμό όποτε το καν μπας κλείνει μετά από λίγο ;) οποτε σου μένει η φόρτιση κατευθείαν πάνω στην μπαταριά |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Εάν είναι c tech δεν δουλεύει από το μπριζάκι.Μόνο με κροκοδειλάκια!!!!
|
Απόσπασμα:
Και ο bosch από το πράκτικερ δεν αναγνωρίζεται από το can bus.Θέλει και αυτός ακροδέκτες επάνω στην μπαταρία :cool: |
Φτού… δεν μου άρεσαν οι απαντήσεις σας αλλά θα το καταπιώ αυτό. Οι καλοί φίλοι δίνουν την λύση οπότε θα σας κρατάω μούτρα:D.
Τώρα πρέπει να συνδέσω το μπριζάκι του φορτιστή πάνω στην μπαταρίαΝεύρα. |
Σε F650GS twin ή F800GS έχει δοκιμάσει κανείς το φορτιστή της μαμας; Παίζει κανονικά απο το μπριζάκι;
|
Και εγώ το αντιμετώπισαν το πρόβλημα,οπότε έβαλα απευθείας τα κροκοδειλακια στους πόλους και έκανα την δουλειά μου.......;)
|
Ή βάλε ένα δεύτερο πριζάκι στο καντράν, σύνδεσέ το κατ' ευθείαν στην μπαταρία και φόρτιζέ την από εκεί.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
ΣΩΣΤΟΣ Κωστή. Το καλύτερο! Αλλά έλα να κάνεις στη "μπουμπού" μου καταχείμωνο με δουλειά Σ.Κ. "βόλτα φόρτισης", όταν η δουλειά απέχει από το σπίτι 1,2km!!!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!