|  | 
| 
 transalp 700 η tenere 660 ζηταω transalp 700 abs η tenere 660 σε αριστη κατασταση εννοειται για ηρακλειο κρητης μονο | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 Εγώ πάντως προτείνω αβλεπεί Tenere, θα μετανιώσεις πικρά με το Transalp.. Αφ'ενός επειδη σέρνεται, αφ'ετέρου επειδή η ποιότητα κατασκευής του είναι κατά 80% Μαλαισία.. Φιλικά, Κωνσταντίνος | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 καλα και το yamaha ειναι ιταλια αν θυμαμαι καλα,παντως ειμαι υπερ του tenere.πιο καλο για χωμα. | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 Απόσπασμα: 
 αν και δεν ειμαι του χώματος πιστεύω οτι το GSA  ειναι το καλυτερο απο τα παραπάνω .....:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 το adv ειναι μονο για καφε? | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 :sm7: | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 αν θες για χωμα προτεινω kle 500 το ειχα 2 χρονια κ ειναι εγγυηση!!!!φτηνο κ καλο!!!!δεν σπαει δεν χαλαει αλλα μεχρι εκει!!!! | 
| 
 | 
| 
 κ αξιοπιστο!!! | 
| 
 Το συγκρίνεις με τη μηχανή του ΧΤ η με το πλαίσιο/αναρτήσεις του Tenere όμως? Και το παπί είναι τίμιο μηχανάκι για μένα... Φιλικά, Κωνσταντίνος | 
| 
 :) | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 ελα φιλε μου,σε ευχαριστω αλλα αγορασα χτες ενα vstrom | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 Δεν έψαχνες κάτι χωμάτινο? Αν δεν κάνω λάθος το v-strom έχει λιγότερο εκτός δρόμου δυνατότητες ακόμα και από το νέο transalp. Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις καθώς δεν έχω οδηγήσει σε χώμα κάποιο από τα παραπάνω αλλά αυτή την άποψη έχω αποκομίσει από τους ιδιοκτήτες τους. Πάντως μετά το adv το v-strom θα σου φανεί ποδήλατο και αν το θέλεις για σκληρή χρήση νομίζω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Έχει αποδείξει την αξία του και την αντοχή του στο χρόνο. Τώρα αν το βγάλεις χώμα θα με ενδιέφερε η άποψή σου για τη συμπεριφορά του... | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 παμε ερημο? | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 νομιζω οτι το long wy down εγινε με τα adventure οχι με tenere ουτε με vstrom ουτε με transalp!!!τωρα θα βριζω επωνυμα αυτους που περνουν gsa και τα πανε για καφε!! | 
| 
 :D:D:D | 
| 
 | 
| 
 κολλητος μου την ειχε κι εχει μολις 3000 χιλιομετρα,σε ακινησια η μηχανη,αφου ειχε βγαλει ψωρα και σημερα την εκανα κουκλα,αν και τα χερια μου δεν τα νιωθω:sm7: Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
 προσωπικα παντως το adv το θελω και το γουσταρω για αποστασεις,τα καφε του ηρακλειου ετσι κι αλλιως παντα με αφηναν αδιαφορο;) | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 Πες μας εντυπώσεις. | 
| 
 Απάντηση: transalp 700 η tenere 660 | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:25. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!