![]() |
Αγορά κράνους
Καλημέρα σε όλους.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέο κρανάκι,μάλλον Arai viper gt και προφανώς απο εξωτερικό γιατί εδώ "δαγκώνουν". Μπορέιται να προτείνεται κάποιο site για on-line εκτός το fc-moto.de? Τυχόν προτάσεις και για άλλα κράνη, εννοείται ευπρόσδεκτες. |
Απάντηση: Αγορά κράνους
φιλαρακο εγω αυτο εχω εδω κ ενα χρονο αξιζει μεχρι κ το τελεθταιο ευρω ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
|
Απόσπασμα:
εγω απο δω Gear Change: Arai πηρα το δικο μου και ολα οκ σε 5 μερες ..............μιλα μαζι τους με μειλ για την διαθεσημοτητα και πληρωσε με PAYPAL |
εγώ φίλε πήρα πριν 15 μέρες ένα Arai Viper GT από το bike bargains με 379 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, όταν Ελλάδα το βρισκα 550 ευρώ.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
bikers bargain και αυτο που εγραψα παραπανω ειναι το ιδιο ακριβως καταστημα
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Συνοψίζοντας λοιπόν..
μετά την απαραίτητη έρευνα αγοράς και τα αντίστοιχα mail κατέληξα στην παρακάτω επιλογή: Gear Change: Arai Viper GT Thunder Red - Arai - Brands Με τα μεταφορικά κόστισε 460 ευρώ με δώρο μία φιμέ ζελατίνα και πληρωμή με paypal. |
Απόσπασμα:
καλοριζικο και αχρειαστο να ειναι....;) |
Ολος ο κοσμος Arai αγοραζει,αλλα οι Αγγλοι τα Shark βγαζουν εφαμιλα-αν οχι ελαφρως καλυτερα και στην μιση τιμη μαλιστα...;)
|
Απόσπασμα:
οχι οτι τα Shark δεν ειναι καλα κρανη, αλλα οχι σαν τα Arai :cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αχρείαστο..αχρείαστο να 'ναι..;);) |
Απόσπασμα:
πριν απο κάποιους μήνες πήρα το ARAI QUANTUM του 2010, απο το x-moto (ελλάδα) στην καλύτερη τιμή απο όλους τους άλλους στην Ελλάδα και με δυνατότητα δόσεων. Παρόλο που το παρήγκειλα απο το internet, επικοινώνησαν μαζί μου και τηλεφωνικώς με εξαιρετικό επαγκελματισμό! |
Καλο θα ηταν,μιας και ειμαστε ολοι χρηστες του διαδυκτυου,να ψαχνουμε στα outlet μαγαζιων του εξωτερικου.
Αγορασα 2 κρανοι απο ΗΠΑ,με τελωνειο,εξοδα αποστολης κλπ...στην μιση τιμη ακριβως |
Πάντως εγώ που είμαι ανάμεσα σε 2 κράνη κ κάνω έρευνα αγοράς τις τελευταίες μέρες σε οnline shops της Ελλάδας κ του εξωτερικού δεν έχω πέσει σε καμία τρελή προσφορά. Η διαφορα να είναι γύρω στα 20-30 euro με τα μεταφορικά μαζί. Βέβαια δεν ξέρω τι διαθεσιμότητα υπάρχει στην Ελλάδα
:) |
Κ εγω κοιταω για κρανος κ συγκεκριμενα για το Arai viper gt.
Οντως στο bike bargains ειναι φθηνοτερο αλλα σημερα πηγα σ'ενα μαγαζι στη Ν.Ιωνια κ μου ειπε για το συγκεκριμενο κρανος οτι αποσυρεται κ τα δινει 500ευρω κ με 12ατοκες δοσεις.(οι δοσεις παντα βολευουν!):Απορία: |
Δεν ξέρω αν αποσύρεται αλλά από το bike bargains το βρήκα φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού, οπότε γιατί να μην το πάρω από κει ;);)
Δεν καταλαβαίνω όμως που επιρεάζει την τιμή, το γεγονός ότι αποσύρεται..?? Μήπως σου έκανε τον καλό για να στα αρπάξει..?? |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!