![]() |
Κατάληψη της Υψούς..
Προκήρυξη τριμελούς για Κυριακή 2 Μάη
7.30 Συνάντηση στη γιάφκα του "Πάνθηρα". Πρώτη δοκιμασία για τους μαζόχες συμμετέχοντες: "το μαρτύριο της τυρόπις". 8.00 αναχώρηση σιγούλια-σιγούλια για εθνική οδό. Δεύτερη δοκιμασία "τήρηση ορίου ταχύτητας" Διαδρομή Αθήνα - Κόρινθος - Λεβίδι -Βυτίνα -Πυργάκι -Ελάτη Κάτι λιγότερο από 200 χλμ Στην Ελάτη στάση για πραγματικό καφέ και πρωινό στον ξενώνα "Ελάτη". Μετά τον "ανεφοδιασμό" μέσα από το ελατοδάσος του Μαινάλου σε μια ασφάλτινη και πολύ όμορφη διαδρομή καταλήγουμε στην Υψούς (Στεμνίτσα). Από εκεί και μετά σβήνουμε τα GPS και αναλαμβάνουν πιό αξιόπιστα όργανα: Το στομάχι για το πού θα φάμε, το μάτι για το τι θα φωτογραφίσουμε και ο υπεράνω όλων κ@λ@ς μας για το που θα σταματήσουμε. Στόχοι Στεμνίτσα, Μουσείο Υδροκίνησης, Δημητσάνα, Μονή Φιλοσόφου, Λούσιος, Μπαρουτόμυλοι, ντόπιες ταβέρνες, κρασάκι κλπ Όσα προλάβουμε. Επιστροφή από Βυτίνα για απογευματινό καφεδάκι και γλυκό.. Η τριμελής δηλώνει φανατικά ανοργάνωτη και το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι όμορφη διαδρομή στη φύση και παρά φύσιν μεζεδοκατάληξη. Όλα τα άλλα είναι αβέβαια.. |
Απάντηση: Κατάληψη της Υψούς..
:sm7::sm7:
Νότη άμα κατέχεις την Ιατρκή όπως το γράψιμο τότε έχεις λαμπρό μέλλον. Λοιπόν κατά 90% είμαι μέσα θα το σιγουρέψω αύριο αφού κανονίσω για το ποιός κρατήσει τα πιτσιρίκια, (η Ξανθή έχει μάθημα). |
Ωραίος...
Για να το δούμε το θέμα... σιγούλια σιγούλια.. |
ο ξενωνας ελατη απιστευτος!:)
|
όπα ? !
και ότι έλεγα ότι πολύ θα 'θελα να κάνω αυτή τη διαδρομή !!! http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203FA.gif Αν τα καταφέρω θα έρθω και γω ... |
Η δευτερη βολτα που εκανα με την νεα μου κουκλα ηταν να παω στην Τριπολη στον φιλο μου Τηλεμαχο και να παμε μια βολτα προς Βυτινα. Στα μεσα περιπου της διαδρομης σταματησαμε σε μια εκκλησια που ομοια της δεν εχω ξαναδει! ειναι σκετη απολαυση οπως και ολο το τοπιο γυρω της! θα μπορουσατε να την επισκεπτειτε. Το ονομα της νομιζω Αγ. Ευτυχια! μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα δινω εξετασεις ειδικοτητας και...κωλυομαι!
Σας παραθετω λιγες φωτο... Καλες βολτες! http://img87.imageshack.us/img87/5271/21203206.jpg http://img153.imageshack.us/img153/9611/59528437.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img411.imageshack.us/img411/9161/13978790.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img43.imageshack.us/img43/9029/16784799.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img341.imageshack.us/img341/772/dsc04514p.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Γιατι ρε γμτ μου βγαινουν τεραστιες οι φωτο?
|
Μπορεί να συνδιάσω την εκδρομή με υποχρέωση ;), οπότε κατά 91% μέσα κι εγώ :) μέχρι και το φαγητό. Θα χάσω το γλυκάκι .....:yz.
Υ.Γ. η γιάφκα του Πάνθηρα είναι στο Περίπτερο??? ....ή απαγορεύεται να το πούμε??? :cool: |
Φίλε yamdoc την πρώτη σου φωτό που τράβηξες πριν απο 1 εβδομάδα με τη SONY σου :p είναι διάσταση 3264x2448!!! ...πριν τις ποστάρεις αν τις μετατρέπεις σε 800x600 είναι μιά χαρά!!! ;)
...sorry για το spam!!!:D |
Απόσπασμα:
Ok .... διορθώθηκαν .... ;) |
Απόσπασμα:
|
πολυ ωραια διαδρομη. μαλλον μεσα και εγω:sm7::sm7:
|
4 Συνημμένο(α)
Μπραβο παιδια,πολυ καλη επιλογη ειδικα αυτη την εποχη ;)
μερικεςφωτο πριν λιγες ημερες :) |
Ενημέρωση προς ναυτιλομένους: οσοι δεν γνωρίζουν την γιάφκα του "Πάνθηρα" αλλά θα ακολουθήσουν την εκδρομή ας είναι μετά τα διόδια Ελευσίνας κατά τις 8:15 ώστε στις 8:30 να αναχωρήσουμε. ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΞΑ:)
|
Απόσπασμα:
Δυστυχώς, δεν "παίζει" πλέον αυτό το σημείο συναντήσεως .... :( Τα έργα τελείωσαν κ το κομμάτι που συναντιόμαστε, δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία ..... Εάν σταματήσει κανείς, είναι και επικίνδυνο και έρχεται το όχημα Εθνικών οδών και σε διώχνει .... |
Απόσπασμα:
|
Εναλλακτικά, υπάρχει κ το "ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ" ...
Είναι πιό γνωστό, έχει σκιά, τραπεζάκια, καρέκλες και καντίνα για καφέ - για όσους δεν πρόλαβαν να τον πιούνε στο σπίτι .... |
Για εμάς που ερχόμαστε από Αττική οδό δεν γίνεται να πάμε στο Χαιδάρι,
οπότε είναι καλύτερα στην Αegean, Λοιπόν 8.15 στην Aegean και 8.30 ανάχωρηση, εγώ είμαι μέσα. Θα μου φέρετε πανθηροτυρόπιτα ;:rolleyes: |
Καλή βόλτα φιλαράκια!!!:):):)
|
ΜΕΣΑ και εγώ..........:D
(έχω θέμα όμως με την ώρα επιστροφής, εγώ κατά τις 17.30 θα πρέπει να είμαι Αθήνα :cool::cool::cool: μάλλον θα αναχωρήσω μόνος...:cool::cool::cool:) |
Καλή βόλτα παιδιά. Πολύ πιθανόν να σας συναντήσουμε στην Στεμνίτσα το μεσημέρι!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μέσα και εγώ, θα σας περιμένω μετά το τουνελ Αρτεμισίου,
μετά τις 09.00 θα είμαι εκεί, μην πάτε με χίλια και δεν προλάβω να σας δω. :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Άλλοι δυο στην τριμελή παρακαλώ.
0815/Aegean. |
Με το καλό.
|
Απόσπασμα:
|
...αρχίζουμε να δίνουμε ρόλους σιγα σιγα στη τριμερή...:sm7:
κάποιος να προσέχει τη ...διαιτά μας :sm7: |
1 Συνημμένο(α)
|
Έτσι, για να γίνεται τρομερή σιγά σιγά!:)
(Κάποιος να φέρει και χαρτοπετσέτες παιδιά...) |
Απόσπασμα:
πολύ τετραγωνισμένα είναι τα κομμάτια....έχεις πολύ σταθερό χέρι Νότη.... χειρούργος είσαι ????:D:D:D |
Να περάσετε όμορφα παίδες,...θάναι καταπληκτική η βόλτα!!
|
Καλή διασκέδαση σ' όλους τους συμμετέχοντες,
καλά χιλιόμετρα κ καλή επάνοδο ..... :) Μην ξεχάσετε ..... κ μπόλικες φωτογραφίες .... ;) |
Ευχαριστούμε πολύ
|
Ευχαριστούμε για τις ευχές..
Για να ξεκινάμε σιγά-σιγα......:D |
Μία από τις πολύ επιτυχημένες ημερήσιες εξορμήσεις, πολλά χιλιόμετρα σε πανέμορφους δασικούς δρόμους καλή παρέα αλλά και προσωπική γνωριμία με 2 μέλη τoυ φόρουμ που μένουν μακριά από την Αθήνα τον Χάρη (Siraxanz) και τον Κώστα με την Χριστίνα (Kostas-Patra).
Το "Happening" της εκδρομής ήταν χωρίς άλλο ο ήχος αλλά και η βόλτα που κάναμε ΟΛΟΙ με τη κλασική Moto Guzzi του ζευγαριού από την Πάτρα. Φωτογραφίες από αύριο.;) |
Μπράβο ρε παιδιά, έκανε και τρομερή μέρα σήμερα για βουνό. Λαμένουμε φωτογραφίες Σταύρο!
|
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Όπως είπε και ο Σταύρος, απο τις πάρα πολύ καλές ημερήσιες εξορμήσεις και γνωριμία με μέλη που μέχρι προχθές μας ένωνε μόνο το διαδύκτιο. Γνωριμία και με μια άγνωστη κατ' εμέ μάρκα μοτό, την MOTO GUCCI. Όχι, δεν έχω κάνει λάθος στο GUZZI, γιατί αυτή η μηχανή είναι τόσο εκλεπτυσμένη και κακομαθημένη. Είναι κούκλα και το ξέρει!! Έχει άποψη για το τι θα πιει (μόνο super με μόλυβδο και παγάκια) και ...πόσο!!! Δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις γι' αυτό και δεν έχει κλειδώνει, αλλά το βασικότερο όλων έχει ψυχή ....αν δεν γουστάρει δεν ξυπνάει. Χθές πάντως γούσταρε τρελά ....ή έχασα τίποτα Κώστα? !!!!! ;) http://i1019.photobucket.com/albums/...S/IMG_0996.jpg |
Εν αρχή ήν η ιδέα αυτής της κοπάνας:
Όταν μας ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός από το Καστελλόριζο τα περί ΔΝΤ, τότε όταν πρόκειται να μας ανακοινώσει το "κουστουμάκι" που μας έραψε, καλύτερα νάχουμε πάρει εμείς "τα όρη τ' άγρια βουνά! Ετσι η τριμελής αποφάσισε Στεμνίτσα και τα πέριξ. Συμμετέχοντες αυτή τη φορά: Αeriko, Carduelis, Alekos, Gemara και Σια, Hawk-46, Frits, Kostas-Patra και Σια με το ..allien, Siraxanz, Vpentza. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!