GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   MULTISTRADAvsGS1200 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11213)

saitman 08-05-2010 17:03

MULTISTRADAvsGS1200

δειτε το παραπανω βιντεακι.το ιταλικο ειναι δυνατο μηχανημα και εξαιρετικος αντιπαλος της BMW!!

gemara 08-05-2010 17:34

Απάντηση: MULTISTRADAvsGS1200

Καλό μηχανάκι, αλλά GS δεν είναι, ούτε BMW, ούτε boxer έχει!:)

syan 08-05-2010 18:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 158214)
Καλό μηχανάκι, αλλά GS δεν είναι, ούτε BMW, ούτε boxer έχει, ούτε άξονα!:)

Πές τα Γιώργο...!

gsmaniac 08-05-2010 19:38

πολυ ωραιο το ducati.....
προσπαθουν πολυ να φτασουν το gs και μονο καλο κανει αυτος ο ανταγωνισμος.;)

gripis 08-05-2010 20:25

Καμία σχέση δεν έχουν. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 08-05-2010 20:49

Δεν με τρελαίνει η "φάτσα" της .... :cool:

BUSA MAKIS 08-05-2010 21:13

Συγνώμη παιδιά αλλά το Multistrada για ανήσυχα ταξιδιάρικα πνεύματα που θέλουν να νιώσουν την αδρεναλίνη να τρέχει που και που,είναι απλά τέλειο.
Δεν θα το έπαιρνα τώρα αμέσως αλλά μετά από κάνα δυό χρονάκια που θα
έχει ξεπεράσει τις παιδικές της αρρώστιες, παίζει πολύ ηλεκτρονικό πάνω στη
μοτοσυκλέτα και μιας και είναι Ιταλίδα θα περίμενα.

Από το Hayabusa πως να το κάνουμε, πας πιο εύκολα στο Multistrada παρά στο GS 1200

kostas_366 08-05-2010 21:20

Πολύ καλό δείχνει..
Αν και νομίζω θα είναι αντίπαλος του tiger

taksidiotis 08-05-2010 21:51

ποσο στενουαλος θα πρεπει να ειναι καποιος ωστε να συγκρινει ενα on/off με ενα sm.απλα καμια σχεση οι 2 αυτες μηχανες.ΚΑΜΙΑ.
κι ειδικα αυτα τα βιντεο και οι παρουσιασεις το χουν ξεφτιλησει το θεμα.

saitman 08-05-2010 23:02

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ taksidioti!1ον το mortocyclenews ειναι απο πολλους αγαπητο μεσο ενημερωσηε γυρω απο τη μοτοσυκλετα.2ον δεν ξερω τι σημαινει το "στενουαλος".και 3ον οταν εχεις adventure και λες τη μηχανη να παρω για το χωμα,και τελικα παιρνεις vstrom,για αυτο τα συγκρινουνε τα μηχανακια!!!

vpentza 08-05-2010 23:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 158204)
το ιταλικο ειναι δυνατο μηχανημα και εξαιρετικος αντιπαλος της BMW!!

για τον συνειδητοποιημένο αγοραστή 1200GS, το αν η GS είναι δυνατότερο μηχανήμα από κάτι άλλο, απλά δεν τον ενδιαφέρει....;)
Να μη κάνουμε λοιπόν άτοπες συγκρίσεις...

saitman 08-05-2010 23:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 158291)
για τον συνειδητοποιημένο αγοραστή 1200GS, το αν η GS είναι δυνατότερο μηχανήμα από κάτι άλλο, απλά δεν τον ενδιαφέρει....;)
Να μη κάνουμε λοιπόν άτοπες συγκρίσεις...

οταν αναφερω δυνατο μηχανημα το λεω σαν ανταγωνιστη!οχι μονο σαν ιπποδυναμη.πολλοι συνειδητοποιημενη αγοραστες GS1200 τις εχουν μονο για καφε φιλε μου!!αν ακουσατε τι ειπανε οι παρουσιαστες θα καταλαβατε τι εννοω!!

saitman 08-05-2010 23:58

δειτε και αυτο με 4 διαφορετικα μηχανακια!!και ακουστε τι λεει στο τελος!!

saitman 08-05-2010 23:58

δειτε και αυτο με 4 διαφορετικα μηχανακια!!και ακουστε τι λεει στο τελος!!

gemara 09-05-2010 01:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 158301)
...και ακουστε τι λεει στο τελος!!

Ο Άγγλος;;; Να ακούσουμε τον Άγγλο τι λέει;;;;)

taksidiotis 09-05-2010 03:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 158285)
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ taksidioti!1ον το mortocyclenews ειναι απο πολλους αγαπητο μεσο ενημερωσηε γυρω απο τη μοτοσυκλετα.2ον δεν ξερω τι σημαινει το "στενουαλος".και 3ον οταν εχεις adventure και λες τη μηχανη να παρω για το χωμα,και τελικα παιρνεις vstrom,για αυτο τα συγκρινουνε τα μηχανακια!!!

στενομυαλος ηθελα να γραψω και σαφως δεν πηγαινε για σενα;)απλα θεωρω λιγο ακυρο το συγκρητικο αυτο gs με multi.το gs τουλαχιστον θα παει καλυτερα χωμα,πολυ καλυτερα,θα βαλεις κι ενα karoo για χωμα...
οσο για το vstrom επειδη εχει πεσει λιγο φαγωμα και τελικα πολλες φορες ειναι καλυτερα να μην λεει καποιος πολλα,στην ευκαιρια που το βρηκα θα πρεπει να ημουν το λιγοτερο ηλιθιος για να μην το επαιρνα.μηχανες για χωματακι βρισκω οποια στιγμη θελω σε καλες τιμες.
και στο κατω κατω βαζω και το adv,κι αν πεσω επεσα...:sm7:που το κακο,πληρωνω ανταλλακτικα και ειναι παλι πενα.ολα ειναι στο προγραμμα εξαλλου.παιρνεις κατι ακριβο με την προυποθεση οτι θα χεις το ρευστο να τα σκας οποτε χρειαστει ειτε απο λαθος σου ειτε απο οτιδηποτε,αλλιως την παιρνεις και την βγαζεις 3 μερες την βδομαδα,πας σπιτι δουλεια-γραφειο και μετα μοστρα με τα μουτρα προς τον δρομο και σε ευδιακριτο σημειο σε καποια καφετερια του κεντρου,κι οταν ερχεται το service λες ωχ,σε πιανει σφιξιμο για το τι θα ζητησει η μηχανη,φοβος....μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ,εγω ομως δεν ειμαι ετσι,εγω θα την παω απλα παντου,εκτος κεντρου,αυτος ειναι κι ο λογος που δεν θελω τις καφετεριες στο κεντρο και δε παω κιολας,γιατι εχω τον καθε εξυπνο να λεει πως εχω bmw για μοστρα χωρις να γνωριζουν οτι απο ατριχος ακομα πιτσιρικας οποτε εβλεπα τον boxer κατι παθαινα?χωρις να ξερω μαρκες και χαρακτηριστικα.δεν ειμαι ετσι εγω.δεν ειμαι ενας ζελε γιαπης.εχω θα γυρισω τον διακοπτη θα ξεκινησω και θα την αδηγησω για να την χαρω εγω...
αυτη η μηχανη ειναι ενα ονειρο.με οτι συνεπαγεται μεσα σε αυτο.
το μηνυμα δεν ειναι προσωπικο,αγαπαμε ολοι την μοτοσυκλετα και δεν χρειαζοντε αντιπαραθεσεις πιστευω.ειναι ομως και δικαιωμα του καθενα για το αν αλλαξει μηχανη η οχι,η ποια θα παρει η ποια θα αφησει...
αν αλλαξει γνωμη η οχι...
δεν ζηταει κανεις λεφτα απο την τσεπη κανενος στο κατω κατω.οποτε το τροπαριο vstrom ας σταματησει παρακαλω,θα ειναι καλυτερο για ολους μας....

και στο θεμα μας επιτελους,τo multi προσωπικα μου αρεσει πολυ,δεν ξερω αν θα φερει τα πανω κατω στις μηχανες <<και δε το πιστευω>> ομως δεν παυει να ειναι ενα ομορφο και πολυ δυνατο τουριστικο εργαλειο.
για καποιον που θελει δυνατες επιδοσεις σε κυριλε θεση οδηγησης τοτε ναι,θα το κοιταξει το multi.
τωρα για θεμα αξοπιστιας?θα δειξει,με τοσο ηλεκτρονικο εξοπλισμο παντως που φορτωνους τις εκλεκτες μηχανες η γνωμη μου ειναι οτι παντα θα υπαρχουν προβληματα.

FANISGS 09-05-2010 05:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BUSA MAKIS ( 158262)
Συγνώμη παιδιά αλλά το Multistrada για ανήσυχα ταξιδιάρικα πνεύματα που θέλουν να νιώσουν την αδρεναλίνη να τρέχει που και που,είναι απλά τέλειο.
Δεν θα το έπαιρνα τώρα αμέσως αλλά μετά από κάνα δυό χρονάκια που θα
έχει ξεπεράσει τις παιδικές της αρρώστιες, παίζει πολύ ηλεκτρονικό πάνω στη
μοτοσυκλέτα και μιας και είναι Ιταλίδα θα περίμενα.

Από το Hayabusa πως να το κάνουμε, πας πιο εύκολα στο Multistrada παρά στο GS 1200

σωστος!!!

FANISGS 09-05-2010 05:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 158285)

:sm7:αγραμματε!!! στενουαλος= στενος ΟΥΑΛΟΣ.δηλαδη τσιγγουνης ουαλος η ακομα καλυτερα αδυνατος ουαλος.οσο για τα υπολοιπα εχεις χιλια δικια.ρε παιδια εσεις που ειστε λατρεις του χωματος γιατι να δωσω 15 και 20 χιλιαρικα για να μπαινω στα χωματα με ενα θηριο 230+ κιλων?η ακομα χειροτερα με vstorm?παρτε ενα εντουρακι π.χ xr και ξεκ....λιαστετο στο βουνο.apla ta pragmata!!

explode 09-05-2010 05:40

μηχανη που οταν πεσεις στο χωμα γινετε ετσι δεν την ονομαζω enduro
http://hellforleathermagazine.com/im...1200_Crash.jpg
http://hellforleathermagazine.com/20...u-crash-a.html
μην παρεξηγηθω η μηχανη μου αρεσει πολυ αλλα τι να το κανεις οταν φας μια τουμπα την πετας μετα

MARK 09-05-2010 09:37

Καλό αλλά στην συνέχεια(μέσα απο τις πωλήσεις) θα φανεί αν μπορεί να ανταγωνιστεί την μπέμπα....;)

italos 09-05-2010 11:04

Παίδες η κατηγορία των GS=on/off

H κατηγορία του multistrada=street

Συγκρίσεις για τα gs=ktm990,varadero,motoguzzi,

Συγκρίσεις για το multi=tiger,tdm

Απο εκεί κ πέρα επειδή οι ιταλοί ξέρουν ότι το μηχανάκι είναι ακριβό....όλο κ προσπαθούν να χτυπήσουν κ καλά τους λεφτάδες bmwdakides για αυτό θα βλέπουμε όλο κ πιο πολλά συγκριτικά μεταξύ αυτών των δυο!!

Είδα σε έκθεση το multi και θα πώ ότι δεν εντυπωσιαστικά καθόλου μα καθόλου απο την ομορφιά του...αντιθέτως εντυπωσιάστικα απο τα περιφερειακά του...χρυσή σειρά ohlins μπροστα....φρενάρες της brembo....!!!

EOD-K9 09-05-2010 11:57

Και εμενα μου αρεσε που το ειδα ,πολύ ομορφο μηχανακι
και θα έλεγα οτι ειναι ποιο όμορφο απο την GS

αλλα κακα τα ψεματα

Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ :cool:

GS TELOS

taksidiotis 09-05-2010 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 158348)
:sm7:αγραμματε!!! στενουαλος= στενος ΟΥΑΛΟΣ.δηλαδη τσιγγουνης ουαλος η ακομα καλυτερα αδυνατος ουαλος.οσο για τα υπολοιπα εχεις χιλια δικια.ρε παιδια εσεις που ειστε λατρεις του χωματος γιατι να δωσω 15 και 20 χιλιαρικα για να μπαινω στα χωματα με ενα θηριο 230+ κιλων?η ακομα χειροτερα με vstorm?παρτε ενα εντουρακι π.χ xr και ξεκ....λιαστετο στο βουνο.apla ta pragmata!!

μα εχω ηδη ενα xrακι<<οχι που δε θα εκανα το κουμαντο μου:sm7:>>,το vstrom δεν ειναι καθολου για χωμα κι ας το λενε on/off κι αυτο.
κι ομως εκανα μια βολτουλα χωμα το adv και ηταν μια χαρα,οχι κατι extreme βεβαια.

Albatros 09-05-2010 18:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 158462)
μα εχω ηδη ενα xrακι<<οχι που δε θα εκανα το κουμαντο μου:sm7:>>,το vstrom δεν ειναι καθολου για χωμα κι ας το λενε on/off κι αυτο.
κι ομως εκανα μια βολτουλα χωμα το adv και ηταν μια χαρα,οχι κατι extreme βεβαια.

Γιάννη πας γυρεύοντας...
:sm7::sm7::sm7:

pirate 09-05-2010 19:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 158501)
Γιάννη πας γυρεύοντας...

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ......!!!!!!
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Ακιs 09-05-2010 19:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από explode ( 158349)
μηχανη που οταν πεσεις στο χωμα γινετε ετσι δεν την ονομαζω enduro
http://hellforleathermagazine.com/im...1200_Crash.jpg
μην παρεξηγηθω η μηχανη μου αρεσει πολυ αλλα τι να το κανεις οταν φας μια τουμπα την πετας μετα

με συγχωρειτε πολυ,αλλα οταν πας με ΑΥΤΑ τα λαστιχα στο χωμα,σου φταιει το μηχανακι μετα αφου πεσεις;μην τρελλαθουμε τελειως.....:rolleyes:

gsmaniac 09-05-2010 20:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 158518)
με συγχωρειτε πολυ,αλλα οταν πας με ΑΥΤΑ τα λαστιχα στο χωμα,σου φταιει το μηχανακι μετα αφου πεσεις;μην τρελλαθουμε τελειως.....:rolleyes:

σωστος ο varaderos...............;););)

KAS 10-05-2010 00:20

Έχω το πιο όμορφο μηχανάκι του κόσμου .

vtheo 10-05-2010 00:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 158348)

Άλλο το εντουράκι και άλλο μία μοτό mega on-off (GS , ΚΤΜ 990).¨Οταν θες να πας ένα ταξίδι στο οποίο θα συνδυάσεις άσφαλτο και χώμα θες μία μοτό να καταπιεις γρήγορα και ακούραστα τα ασφάλτινα χιλιόμετρα ώστε να σου μείνει δύναμη και χρόνος για το χώμα. Βάλε κάποια στιγμη χωμάτινα στο GS σου και πήγαινε μία βόλτα στο βουνό και όταν δεις που θα σε πάει και πως τότε θα καταλάβεις γιατί έχει φτιαχτεί αυτή η μοτό.

Όσο για την σύγκριση του GS με το Multistrada πολύ καλά κάνει και το συγκρίνει εφόσον είναι στην ίδια τιμή και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν τα πηγαίνουν χώμα.

Bedouin 10-05-2010 04:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 158649)
... και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν τα πηγαίνουν χώμα.

Γιατί μηπως τα πηγαίνουν ταξίδια; :sm3:
... μην τρελλαθουμε τελειως.

taksidiotis 10-05-2010 05:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 158501)
Γιάννη πας γυρεύοντας...

αλλοι πανε νομιζω...

Capitain 10-05-2010 21:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Bedouin ( 158655)

:sm8:Ετσι ακριβώς...

saitman 10-05-2010 23:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 158910)
:sm8:Ετσι ακριβώς...

:sm8::sm8::sm8:

taksidiotis 11-05-2010 01:14

Απόσπασμα:

:sm8::sm8::sm8:

GeorgeP 11-05-2010 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 158275)
ποσο στενουαλος θα πρεπει να ειναι καποιος ωστε να συγκρινει ενα on/off με ενα sm.απλα καμια σχεση οι 2 αυτες μηχανες.ΚΑΜΙΑ.
κι ειδικα αυτα τα βιντεο και οι παρουσιασεις το χουν ξεφτιλησει το θεμα.

παντως στο σαιτ της εταιρειας http://www.ducati.com/bikes/multistrada/index.do το αναφερει σαν ''urban & road enduro''!!!! Δεν ξερω πως να το μεταφρασω στα ελληνικα.....το αφηνω σε εσας!!!!

bill 800gs 11-05-2010 19:56

Νομιζω οτι εχει χαθει η εννοια του enduro :hmmm:

Alfa7 12-05-2010 09:16

Πολύ ωραίο το multi. Αλλά ερωτώ (τους παλαιότερους τουλάχιστον) θάπαιρναν ποτέ Ducati να πάνε, μεγάλο σχετικά, ταξίδι φορτωμένοι και δικάβαλοι..?

GEO_K 12-05-2010 09:31

Απόσπασμα:

:sm8:

ntinopoulos 12-05-2010 14:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 159144)
παντως στο σαιτ της εταιρειας http://www.ducati.com/bikes/multistrada/index.do το αναφερει σαν ''urban & road enduro''!!!! Δεν ξερω πως να το μεταφρασω στα ελληνικα.....το αφηνω σε εσας!!!!

του κωλoυ τα εννιαμερα γιωργη!με τους παπαρες!ποιον πανε να κοροιδεψουν?:rolleyes:
ακου εκει ονομασια!!!:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 158391)
Παίδες η κατηγορία των GS=on/off

Απο εκεί κ πέρα επειδή οι ιταλοί ξέρουν ότι το μηχανάκι είναι ακριβό....όλο κ προσπαθούν να χτυπήσουν κ καλά τους λεφτάδες bmwdakides για αυτό θα βλέπουμε όλο κ πιο πολλά συγκριτικά μεταξύ αυτών των δυο!!

Είδα σε έκθεση το multi και θα πώ ότι δεν εντυπωσιαστικά καθόλου μα καθόλου απο την ομορφιά του...αντιθέτως εντυπωσιάστικα απο τα περιφερειακά του...χρυσή σειρά ohlins μπροστα....φρενάρες της brembo....!!!

συμφωνω νικο!;)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 158649)

Όσο για την σύγκριση του GS με το Multistrada πολύ καλά κάνει και το συγκρίνει εφόσον είναι στην ίδια τιμή

εισαι σιγουρος?:Απορία:για ξανακοιτα!:)

Bedouin 13-05-2010 02:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alfa7 ( 159478)
Πολύ ωραίο το multi. Αλλά ερωτώ (τους παλαιότερους τουλάχιστον) θάπαιρναν ποτέ Ducati να πάνε, μεγάλο σχετικά, ταξίδι φορτωμένοι και δικάβαλοι..?

Τα παλαιότερα Ducati σιγουρα οχι, αλλα με τα σηγχρονα σαν το νεο Μulti ... γιατι οχι?

(Υ.Γ. Προσωπικα ισως οχι με της βαλιτσουλες που δινει η Ducati.)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:56.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!