![]() |
Boxer Kaputt!!!! ...ενα ταξιδι που ναυάγησε ...αλλα ο επιμένων ΕλληΝικά!!!!
(κλικ εδω! ...για να πας κατευθειαν στο ζουμι!)
---------------------------------------------------------------------------------------------- :)... λοιπον φιλαρακια ... τελικα ο καιρος περναει ... και καποτε ... έγραφα ".....καλε μου Θεουλη αξίωσε με κάποια μερα!!!!" ...το λοιπον πρωτα ο Θεος ... υγεια να χουμε .... μολις 2 εβδομαδες με χωριζουν απ τη πραγματοποίηση αυτης μου της ευχης!... Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... θα ειμαστε ενα γκρουπ 7 τελικα καλων φιλων 1 Ελληνας, 2 Ιταλοι, και 4 Γερμανοι!...οι τεσσερις απ αυτους ειμαστε η κλασικη παρεα που βγαινουμε σχεδον καθε Κυριακη στις ορεινες "βολτιστες μας" !... η αληθεια ειναι οι περισσοτεροι ειναι λιγο "ώριμοι" ηλικιακα ...χαχα!....αλλα στα μυαλα ειναι ακομα "νεαροτατοι!". Η ολη φαση θα ειναι σχετικα πολυ οργανωμενη καθοτι ο χρονος ειναι περιορισμενος και οι ομορφιες εκει στα ψηλα παρα πολλες!...οι 4 απ τη παρεα πηγαινουν στις Αλπεις συνεχουμενα τα τελευταια χρονια!...ο οδηγος μας ειναι Γερμανος και γνωριζει καθε πετρα και καθε μικρο πασάκι στις Βορειο Ιταλια!..θα ξεκινησουμε στις 23:00 μετα τη δουλια, αργα το βραδυ της Παρασκευης 28 Μαιου φορτωμένοι σε 2 τρειλερ με 2 ντιζελοκινητα αυτοκινητα και το πρωι του Σαββατου αφου κατεβουμε απο την autobahn και παρκαρουμε τα αυτοκινητα καπου μετα τα συνορα της Γερμανιας ...ανεβαινουμε στα μοτορια και ξεκιναμε την αναβαση προς το Nova Levante ! ... μικρο χωριουδακι στη "πορτα" ακριβως των Δολομιτικων Αλπεων οπου θα βρισκεται το μικρο πανδοχείο που θα λειτουργησει σαν ορμητηριο μας στα γυρω ορεινα και οπου θα διανυκτερευσουμε τις επομενες 8 μερες. Το προγραμμα αυστηρα συγκεκριμενο, (σχεδον ξεχειμωνιασαμε σχεδιαζοντας το), και αποτελείτε απο 8 μονοημερες διαδρομες των 400 χιλιομετρων ... προς ολες τις κατευθύνσεις με σταθερη βαση το πανδοχειο !...νωρις αφύπνιση ...γερο πρωινο και στις 10 θα ξεκιναμε απ το βενζιναδικο. Ολη τη μερα θα βολοδερνουμε με τεμπο.... φωτογραφιες ... στασεις για αυθεντικα καπουτσινα .... ψωμι με schinken ανα χειρας ... και αργα το απογευμα θα μαζευομαστε στη βαση με γερη μασα , κρασακι και γελιο!. Εχουν κλειστεί ηδη οι διανυκτερεύσεις , τα 2 τρειλερ ...εχουν βγει οι διαδρομες στους χαρτες ... και θα ειμαστε 1xFZ1, 1CBF600, 1xBandit1200, 1xK1300R, 2xR1200GS και ενα R1150GS. Οι διαδρομη με τα αυτοκινητα θα γινει τα βραδια και θα ναι συνολικα 2.000 χιλ. καθαρα αυτοκινητοδρομος ...πηγαινε-ελα!...ενω οι διαδρομες με τις μηχανες στην ορεινη περιοχη της Ιταλιας καιρου επιτρέποντος, αν βγουν ολες ...θα ναι γυρω στις 3.000 χιλ!... ... βοηθεια μας! ... Ο Θεος να μας εχει υγιείς και καιρου επιτρέποντος επιτελους να δουμε και μεις αυτες τις απιστευτες ομορφιες! ...περιττό να αναφερω οτι στη επιστροφη θα προσπαθησω οσο μπορω καλυτερα να μεταφερω φωτογραφικα ενα κομματι αυτης της εμπειρίας μου .............:D |
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
Απόσπασμα:
Με όλες τις ευχές μας, για να πραγματοποιηθεί το "όνειρο του Χειμώνα" .... ;););) |
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
Όλα θα πάνε καλά και το ταξιδάκι σας θα είναι super.H περιοχή εκεί είναι εκπληκτική! Passo Stelvio http://img12.imageshack.us/img12/3733/p7080163.jpg Καλά χιλιόμετρα να 'χετε!Περιμένουμε φωτογραφίες! |
φτού φτού φίλε γιάννη,να μην σου ματιάξω το πρόγραμμα!καλά να περάσεις και κάποια στιγμή το φθινόπωρο,μπορεί να πιούμε και κανέναν καφέ προς τα εκεί πάνω;)
ακόμη μπαίνω και χαζεύω με την σύζηγο,το τελευταίο βιντεοκλιπ σου:) |
Με το καλό Γιάννη, είναι πολύ καλή εμπειρία...τόκανα το 2007, αφού έχετε και τους φίλους που ξέρουν τα μέρη θα είναι super...!
Ευχές για να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται! |
Ευχές για μια πολύ όμορφη εκδρομή και φέρε μας πολλές φωτογραφίες! Με υγεία και με ασφάλεια!
|
με το καλο φιλαρακι!!!:);)
|
ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΙΕΙΣ:sm8: |
να απολαύσετε κάθε χιλόμετρο και κάθε λεπτό!!!:):)
|
...ευχαριστω πολυ παιδες για τις ευχες σας!
.......... :Χαμόγελο: ... ... @Vtheo .... πω!...φιλε ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο αλλα ευχομαι να χουμε πιο καλο καιρο εκει πανω!...αληθεια ποιο μηνα εβγαλες την φωτο? @tsompanis ... πολυ ευχαρίστως φιλε ...να τα πουμε και :) απο κοντα! |
Μπράβο ρε Γιάννη!
|
Εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε.
|
Απόσπασμα:
Eίναι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.Μην αγχώνεσαι για τίποτα.Μια χαρά θα ναι ο καιρός φίλε.Μη σε ξεγελά το χιόνι στις βουνοκορφές,ποτέ δε λιώνει.Ο δρόμος όμως θα είναι άψογος.... http://img251.imageshack.us/img251/2396/p7080165.jpg Θα τρώτε τα βρώμικα σας και θα πίνετε τις μπύρες σας σε τοπίο που θα νομίζεις ότι είναι ψεύτικο!Στάνταρ κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω! http://img3.imageshack.us/img3/7943/p7080144c.jpg Όσο για οδήγηση εκεί να δεις βιντεάκια που έχεις να τραβήξεις με τη μπέμπα σου!Θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τα καλά!Καλά χιλιόμετρα και περιμένουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο! |
Απόσπασμα:
Και την φωτό, την ονομάζουμε: ΚΑΙ ΟΙ 11 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ |
Κι απο μένα Γιάννη ένα δείγμα Ιουνης 07 με το κόκκινο GS (του 05 σαν το δικό σου).... Μην ανησυχείς για τον καιρό καθόλου! |
...ευχαριστω εγκαρδια και τους υπολοιπους φιλους, για τις ευχες σας παιδες! ... υποσχομαι να αποζημιώσω με πολλες φωτο τη παρεα!:Χαμόγελο:
@vtheo & syan ... υπεροχες φωτο παιδες!!!... βασικα ξερω οτι σε ενα τετοιο προορισμο ...η βασικη μου εννοια ειναι να μπορεσω να απολαυσω τις εικονες και τα τοπια που μπορει να σου προσφερει η μεγαλοπρεπεια των τεραστιων αυτων κορυφων ...αλλα να πω την αληθεια και λιγο στεγνος καιρος για να απολασουμε τις στροφουλες ...δεν με χαλουσε καθολου!..χεχε! :D :sm8::sm8: |
:sm8:
|
με το καλο να πατε και να γυρισετε και στριψτε και κανενα χλμ για μας που δεν θα παμε φετος :sm4:
|
... λοιπον παιδες !!! ... ειμαι πολυ λυπημενος αλλα η ζωη θελει ρεαλισμο για να προχωρας μπροστα! ... το ταξιδι αυτο ηταν προγραμματισμενο σχεδον απ τις αρχες του προηγούμενου ετους... και περιμενα μεχρι την τελευταια στιγμη για να το μοιραστω μαζι σας ... αλλα τελικα η μοίρα εχει αλλα σχεδια για μενα!
... ειμαι απ τη φυση μου αισιόδοξος και εχει ηδη περασει μια μερα απο χθες και μπορω να δω τα πραγματα λιγο πιο ξεκαθαρα ...βγαζωντας τους συναισθηματισμούς που ειναι το αδυνατο μου σημειο! ...το λοιπον δεν θελω να το κουραζω και δεν μπορω ακομα να το χωνεψω αλλα ...το GS εχθες κολλησε! ... αυτα στο θεμα BMW-BOXER-LEISTUNG! ...δυστυχώς!...γυρω στις 2 το μεσημερι και κατα την διαρκεια της κλασικης μας γυροβολιας στα γυρω ορεινα με το κλασικο παρεακι... και πανω σε μια αλλαγη απο σπασμενη τεταρτη σε πεμπτη ....ο Μπόξερ εκανε "γκραουυυ" ...νομιζω με πολυ τυχη την εβγαλα αγρατσουνιστος ... και ενα τεραστιο συννεφο πυκνου καπνου σκεπασε τα παντα!... μετα απο πολυ ταλαιπωρία γυρω στις 18:30 εφερα το GS πισω στο Solingen φορτωμένος στην οδικη!...και πηγα στη δουλια! ...περασε ενα βραδυ μεσα σε βαθιά θλιψη ... ...και πριν απο λιγο μπηκα μεσα! ...γυρισα απ τον BMW-μαστορα που στη προσπάθεια του να ξεβιδωσει το αριστερο μπουζι ....που δεν έβγαινε με τιποτα, μου ειπε οτι για να μην βγαινει ετσι απλα ...κατι το εχει χτυπησει και το χει κανει "τηγάνι" απο μεσα ... να μην τα πολυλογω ... ειχε λεει μια περιπτωση που εσπασε ελατηριο απο βαλβιδα ...δεν προλαβε να γυρισει πισω πριν ανέβει το πιστονι ...εσπασε και καρφωθηκε μεσα στο πιστόνι ...βγαινοντας απ την αλλη ...και κάνοντας ολα λιμπα!...και αλλα τετοια κουλά! ... φυσικα ολα ειναι υποθεσεις και εικασίες μεχρι να ανοιχτει ο κύλινδρος και να τσεκαρει την ζημια!...ενα θεμα που δυστυχως μου εγγυήθηκε δεν θα ειναι "φτηνο"! ... ολα λοιπον στο παγο! ...μεχρι νεοτερας! ...εχω την εντυπωση οτι αν και ξεκινησε το θεμα σαν "Dolomiten 2010" μου φαινεται θα τελειώσει "...επισκευη αριστερου κυλινδρου σε R1200GS" ...αν και το υφακι μου φαινεται λιγο ανετο τωρα που τα περιγραφω ...δεν ειναι ετσι!...ειμαι πολυ στεναχωρημενος και σχετικα απογοητευμενος! Προσπαθω να το χειριστω απλα θετικα μεσα στο μυαλο μου....δεν θελω να το δω σαν τιμωρια!...ουτε οτι τελικα δεν θα μπορεσω να πραγματοποιησω ενα απ τα ονειρα μου!...απλα θα περιμενω και θα δειξει ! ... μεγαλη απογοητευση ...οχι στο θεμα εγγυησης που φυσιολογικα δεν τιθεται σε μια μηχανη που ειναι 6 χρονων αλλα στη απαθεια του μαστορα που σε ερωτηση μου περι φυσιολογικου τέτοιας βλαβης μου αποκριθηκε γνωριζοντας φυσικα και απο παλιοτερες συζητησεις μας οτι το δουλευα εκτος της πρωτης συνεχεια μεσα στα κοκκινα ...οτι αυτη η μηχανη δεν κατασκευαστηκε για εχτρεμ σπορ οδηγηση ...αλλα για τουριστικη on-off χρηση! ... τα λογια του κατα λεξη ηταν "große leistung grosse wersleist mein Freund" που σημαινει οτι κατα την διάρκεια που τραβας απ τη μηχανη την μεγαλυτερη της δυναμη ..τοτε εχεις και τις μεγαλυτερες απώλειες!...που σε απλα ελληνικα εννοούσε οτι μπορει να χουμε ηλεκτρονικο φραγμο στο στροφομετρο σχεδον στις 8 χιλιαδες αλλα αν θελεις να την κρατησεις για καιρο να την ανοιγεις μεχρι τις 6! :hmmm: ...σαν τελευταια παρακληση φιλαρακια ... ....ξεκαθαριζω σε οσους παρακολουθουν το θεμα οτι γνωριζω οτι κανεις δεν χαρηκε που μου συνεβει αυτο αλλα δεν θα νιωσω καλυτερα να διαβαζω καθε μερα ...σχόλια του τυπου συλληπητηρια και τα σχετικα !....χαλιεμαι πολυ με την αυτολυπηση ...και ηταν και ο λογος που στην αρχη σκεφτικα απλα να ενημερωσω τους συντονιστές να σβησουν απλα το θεμα μου απ την αρχη! ...λοιπον ...δεκτα καλοπροαιρετο χιουμορ! ... συμβουλες! ...αλλα παρακαλω οχι μαντηλια/μιξες/κλαματα και ο καημένος ο Γιαννης! ... δεν μασαω!...θα χουμε να λεμε οτι σπασαμε και ενα boxer. ... δυστυχως η μοτο σαιζον τελειωσε για μενα γρηγορα!...το δεχομαι!... κανω υπομονη ...μαζευω τα φραγκακια ...και οταν κατεφερω οικονομικα να ανταπεξελθω ,γιατι προς το παρων εχω και αλλα οικονομικα εμποδια στη μεση , τη διορθώνω και συνεχιζω! :smoke: ...οτι νεοτερο θα χω θα ενημερωσω! |
Γιάννη εντάξει...περαστικά κτλ., μήν κολώνεις όμως με αισιοδοξία μπορεί και να τα καταφέρεις, άσε να δούμε τι παίζει αρχικά και μετα κάνουμε τη σούμα.
Ξέρω οτι την φρόντιζες με προδέρμ αλλά τα μηχανήματα είναι για να χαλάνε και όχι να "μας την χαλάνε..". Ολα καλά θα πάνε και να μου το θυμηθείς!!! |
Απόσπασμα:
Ας βαζανε τον κοφτη στις 6000 σαλ τοτε. Απαραδεκτα πραγματα απο τετοιο κατασκευαστη! Και να πεις οτι ηταν μια κακοσυντηρημενη μοτοσικλέτα... Χαιρομαι μόνο που καταφερες να την σταματησεις όρθιος Γιαννη ! |
Μηχανήματα είναι και τα πάντα φτιάχνουν!;)
Με το καλό να την ξαναφτιάξεις και να ποστάρεις φώτο από τους Δολομίτες γιατί έχουμε φτιαχτεί και μεις! Τρία χρόνια την προγραμματίζω αυτήν την εκδρομή είτε από εκεί που ήμουν είτε από εδώ που είμαι και δε μου βγαίνει!!!:D |
βαλε και καμμια χαντρα θαλασσια παληκαρι μου.....;) μας εχεις τρελλανει με τα τρομερα βιντεο,της γερμανικης στριφτερης επαρχιας....:) σε ματιασαμε απο θαυμασμο και ζηλεια...:rolleyes: τελος παντων σιγα μην σε λυπηθουμε,ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξεις καλυτερο....;) |
Σήμερα είπα κ εγώ Γιάννη να μπ'ω να πώ με το καλό και στράβωσε!!!
Απο ποιόν θα βλέπουμε τώρα τρελά στριψίματα ρε φίλε στους γερμανικούς δρόμους να έχουμε να κολλάμε!!!???? Καλά και εσύ σε στροφιλίκι με τατάρτη κόκκινα.....πως μπήκες ρε θηρίο στη στροφή με 170??? |
:D:DΤα μεταλλα φτιαχνουν...
εμεις να ειμαστε καλα!!!! απλα κοιτα μπροστα και κανε reschedule την εκδρομη,,απλα το συμβαν θα σε παει λιγο πισω---αλλα μην κολονεις!!!! ασε που μας εφτιαξες και εμας με την συγκεκριμενη διαδρομη:D:D για να δουμε μπας και την κανω το καλοκαιρκαι:D:D περαστικα και στην μπουμπου σου...:( |
:Απορία::Απορία::Απορία:
διαβάζω ήδη το επόμενο θέμα του Γιάννη... ...επισκευή κιλύνδρου σε GS 1200 φραπεδιά βιβλία μάνιουαλ εργαλεία φωτογραφική και ξεκινάω:D |
..το λοιπον οντως ... η αυτοψια της επομενης ημερας επιβεβαίωσε τους φοβους μου...και η γνωματευση του μαστορα ηταν οτι με απλα λογια δεν σώνετε ο κινητηρας !... το αριστερο πιστονι εχει σχεδον εξαφανιστει ... εχει παρει μια σχετικη κλιση η μπιελα...ο χωρος μεσα στο κύλινδρο ειναι στη κυριολεξια οργωμένος ... τα κομματια ή κομματακια εχουν τακτοποιησει τα τοιχωματα του υπολοιπου χωρου ... και η κεφαλη με τις βαλβιδες ειναι σφυριλατημενη εντελως!.. ο μαστορας μου μιλησε για εβδομαδες αναμονης ... για πολλες εργατοώρες με την αναλογη μεταφραση σε ευρω και οτι ειναι μια δουλια που περνάνε ευχαριστα τον χειμωνα τα συνεργια!...για τους φυσικους λογους που μπορει να προκειψει ενα τετοιο μακελειό καθως και την σταση και τις δικαιολογιες που ακουσα απο επισημα χειλη της μαμας BMW .... ισως τα αναλυσουμε σε αλλο θεμα οταν κατασταλαξουν ολα μεσα στο μυαλο μου ...παντως δεν τιμαν καθολου την εταιρία!
... αυτα ειναι τα ασχημα νεα! ... τα καλα ειναι ομως οτι καλα να ειμαστε και οπως ολα σπανε ετσι και ολα φτιαχνονται! ...το κοστος ομως αυτης τη επισκευης στη μαμα δεν ειναι πληρωσιμο!... τουλαχιστον οχι για μενα! ...τι αποφάσισα?...αν και ακομα ειναι νωπες οι πληγες μεσα μου ... και φυσικα δεν με καλυψαν οι απαντησεις της μαμας περι τουριστικης χρησης και τα σχετικα κουλά νομιζω οτι δεν θα το παρατησω ακομη! ...αυριο το απογευμα εχω ραντεβου ...θα φορτωσω τη μηχανη στο τρειλερ και θα την φερω για αρχη στο παρκιν μου!...απο κει και περα ...απο αυριο κιολας βγαινω στην αναζητηση!....ζητητε Boxer μπλοκ χωρις τα παρελκομενα απο GS σειρας 04-05!. ...εκοψα τιμες στο νετς και ξεκινανε γυρω στα 2χιλιαρικα αναλογος τα χιλιομετρα! ... ακυρωνω δυστυχώς το ταξιδι στις Αλπεις βαζω τα ευρωπουλα κατω και δουλευω την εβδομαδα που θα ταξιδευα !...συνολο κανα 1500 χιλιαρικο!... με λιγη τυχη θα βρω κατι καλο!... με το που βρω κινητηρα ... μεταφερω την μηχανη στο συνεργειο μελους της παρεας οπου και σε κανα 2 βραδια την περνάμε πανω ! ...αυτα!...περαστικα μας! :o ... https://lh3.googleusercontent.com/-n...4/DSC02361.JPG https://lh3.googleusercontent.com/-O...4/DSC02362.JPG https://lh3.googleusercontent.com/-d...4/DSC02360.JPG (... προσοχη στους φιλους 1200αρηδες! ... ο μαστορας ειπε οτι ο κινητήρας απ το 12αρι ειναι τοσο πιεσμενος για να ανεβασουν την αποδοση .... που η επανειλημμένα παρατεταμενη χρηση του μεσα στη περιοχη των κοκκινων ... παραπεμπτει στις παραπανω φωτογραφιες!...σε ερωτηση μου πως τρεχαν στο boxer-cup κινητηρες για 24 ωρες στα ορια ...η απαντηση του ηταν οτι σε αυτες τις περιπτωσεις μετα το τελος του αγωνα ... ανοιγονται οι κινητηρες καθαριζονται ευλαβικα ολες οι επιφανιες τριβονται ,λειαίνονται και ξαναρυθμιζονται ολα!) |
φιλαρακι...την ελιωσες:cool::cool::cool: δεν πειραζει,θα την φτιαξεις καλυτερη.....ειμαι σιγουρος για αυτο;) καλο κουραγιο...:) |
Άουτς!!! Πόνεσε ρε Γιάννη!
Καινούργιο μοτεράκι θες. Προφανώς έπεσε η βαλβίδα στον κύλινδρο. Το έχω ξαναδεί να γίνεται αυτό. Η λύση που σκέφτεσαι μου φαίνεται η καλύτερη. |
Φίλε Γιάννη με το μεράκι που της έχεις είμαι σίγουρος οτι θα ξαναγίνει κούκλα και θα καλπάζει...λυπάμαι για την εκδρομή αλλά αυτά είναι τα απρόοπτα που μας χαλάνε κάποια σχέδια.
Νάσαι καλά και "Take it easy..", πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες..!! |
φιλε ΑΞΙΟΣ...και γω που έλεγα ότι οι boxer είναι αθάνατοι..."χέρια" και χρόνια να έχεις να φας και άλλους.
Anyway...εγώ έχω ένα κινητήρα και σίγουρα δουλευει. δε το είχα σκεφτεί να τον δώσω αλλά αν σε βολέψει θα τη βρούμε την άκρη. αν σε ενδιαφέρει παρε με στο 6946906613 |
...γεια σου Νικο!...αν και θα ναι δυσκολο και ουτε ειχα σκεφτει οτι θα μπορουσα να βρω κινητηρα απο Ελλαδα δεν ξερεις καμια φορα!...ποσα χιλιομετρα εχει πανω και ποιας χρονολογιας ειναι?... σε παίρνω τηλεφωνο φιλε και δεν σε βρισκω !...τι ωρα να σε παρω!:)
|
ολα καλα αφου δεν χτυπησες!σιγα σιγα θα το μαζεψεις το θηριο!ξερω και εγω καποιον που μπορει να πουλησει κινητηρα απο μοντελο 2004.
|
Απόσπασμα:
|
... παιδες με το Νικο απ τα Χανια μιλησαμε κιολας στο τηλεφωνο ...και ευχαριστω πραγματικα για το ενδιαφερον !....αλλα νομιζω ειλικρινα οτι για να φερουμε το μοτορι μεχρι τη Γερμανια θα πληρωσουμε παραπανω!:)
εχω βρει και εδω πανω παρα πολλες περιπτωσεις ...ισως πολλες περισσοτερες απο οσο μπορουσα να φανταστω!....ξεκιναν απο 1,5 χιλ. μεχρι και 3,2 σχεδον του κουτιου!....η φαση ειναι οτι σε μενα κουμπωνει μονο 2004/05 μοντελο ... ... προς το παρων βρηκα μια καλη περιπτωση με 2 χιλιαρικα και απο οτι λεει ο μαστορας θα μου αποδειξει με χαρτια απο το TÜV(κτεο) οτι εχει πανω μολις 8,5 χιλιαδες χιλιομετρα!... η τιμη εκλεισε! ..θα μου στειλει φωτογραφιες στο μειλ μου και θα του απαντησω ποτε μετα την Δευτερα του Αγιου Πνευματος να περασω να την τσεκαρω!...το μαγαζι του ειναι στο Krefeld ....50 χιλιομετρα απο μενα!... η έμφυτη αισιοδοξια μου μου λεει οτι τελος της αλλης εβδομαδας θα ξερω! ...μετα μου μενει να βρω ενα καλο μανουαλ! ;) |
... αληθεια !...εχει αλλαξει καποιος απο εδω μεσα κινητήρα?...αν και τη δουλια μαλλον θα την κανω με φιλο μηχανικο αυτοκινητων και απλα θα κουμπωσω ολοκληρο το μπλοκ στη θεση του παλιου... καλα ειναι να ακουσω και καμια εμπειρια...ισως πρεπει κατι να προσεξω παραπανω!
|
Γιάννη πόσα χιλιόμετρα είχε το μοτέρ?
|
Απόσπασμα:
|
Γιάννη στις πόσες στροφες την δουλευες?:yzΝεύρα:yz
|
...το λαθος μου δεν ηταν μονο οτι εκτος της πρωτης ολες τις ταχυτητες τις αλλαζα ψηλα ...αλλα τις κρατουσα και συνεχεια ψηλα για να χω οσο γινεται περισοτερη δυναμη οταν θα την χρειαστω!...ηταν λαθος ούτως η άλλως γιατι στις τελευταιες 500+ στροφες πριν τους κοφτες αν κοιταξεις και στο σχεδιαγραμμα δεν υπαρχει ανοδικη πορεια ...μπορεις να αλλαζεις πολυ νωριτερα !...τελος παντων... στερνη μου γνωση να συ χα πρωτα!:hmmm:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!