![]() |
Εχω στοχοποιηθεί;
Την εβδομάδα που διανύουμε, κάποια άτομα έχουν βαλθεί να μου ανοίξουν το garage, όπου φυλάω την μηχανή και το αυτοκίνητο. Η πρώτη απόπειρα έγινε την Τετάρτη το πρωί κατά τις 3 και η δεύτερη την Πέμπτη το πρωί την ίδια ώρα. Ειμαι στοχοποιημένος αισθάνομαι απαίσια και δεν ξέρω τι επιπλέον μέτρα να πάρω. Ηδη μου έχουν προξενήσει ζημιά, γύρω στο 1000ρικο στην αυτόματη γκαραζόπορτα. ιδέες υπάρχουν;
|
Απάντηση: Εχω στοχοποιηθεί;
Πήγαινε στην Αστυνομία :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Συγνώμη για τα γέλια, αλλά έτσι μου βγήκε.Θα πρότεινα, να αλλάξεις θέση στη μοτο σου και το αμάξι σου και αν είναι δυνατόν να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα για λίγες μέρες για να δούνε οτι δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον μέσα.
|
ασφαλισε σπιτι και γκαραζ για κλοπη αν εχεις συναγερμο ... ΓΡΗΓΟΡΑ ... αν δεν εχεις συναγερμο στο σπιτι ... καλοταξιδο το νεο gs 1200 :D
|
Δεν κοιτάς μπας και μπορείς να βάλεις κάποιο σύστημα παρακολούθησης για το γκαράζ με εικόνα και καταγραφή;;
|
Παναγιώτη
Τοποθέτησε ένα κουτί σειρήνας συναγερμού με κάποιο λαμπάκι που αναβοσβήνει. Το κόστος είναι 50 με 60 ευρώ , και φαίνεται ότι υπάρχει συναγερμός σε λειτουργεία. (το έχει κάνει γείτονας μου ). Φυσικά μπορείς να βάλεις κανονικό συναγερμό με το ανάλογο κόστος.Η τοποθέτηση συναγερμού θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε μεγάλο βαθμό. Το αξιοπερίεργο είναι γιατί επιμένουν να κτυπούν γλειστό γκαράζ για μια μηχανή ή ένα αυτοκίνητο και δεν κτυπούν από τα παρκαρισμένα στο δρόμο. Το αμάξι σου μπορεί να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους κλέφτες ? (σπάνιο , ακριβό , αντίκα ? ) Τι άλλο να πω?Ευχομαι να μην σε απασχολήσουν ξανά τέτοια θέματα. Μακάριος |
Απόσπασμα:
Δεν μιλάμε για κάτι το ιδιαίτερο, το πιθανότερο είναι η αξία της μηχανής να είναι μεγαλύτερη του αυτοκινήτου. |
Εγώ θα την έστεινα με το δίκανο...:D
|
Προφανώς θα έχουν βάλει στο μάτι την μηχανή!:mad::mad:
Η πρόταση του Μακάριου για τον "μα'ι'μουδιάρικο" συναγερμό είναι πάντως καλή αν δεν σκοπεύεις να βάλεις κανονικό! Θα σου πρότυνα να φτιάξεις στο pc ένα αυτοκόλητο και καλά απο εταιρία security.. που λέει ότι ο χόρος φυλάσεται και τα γνωστά!;);) |
κάνε τους να νιώσουν στοχοποιημένοι
τα υπόλοιπα από κοντά |
Στον παρελθόν αντιμετώπισα ένα παρόμοιο περιστατικό με το αυτοκίνητο....Το μόνο που έκανα ήταν για λίγο καιρό να εξαφανίσω το αμάξι μου(το πήγα σε γκαράζ φίλου γαι 20 μέρες)και μετα το ξανάφερα πίσω.Σε καταλαβαινω γιατί θα έχεις μόνιμο αγχος............
|
Απόσπασμα:
εχουν καταστρεψει τελειως την πορτα;;;;;;;:cool: για να εχουν κανει τοση ζημια,τρεχα στην αστυνομια,βαλε συναγερμο,παρε σκυλο,δικαννο με χοντρο αλατι:rolleyes: ασφαλισε τα οσο μπορεις,μεσα στο γκαραζ και βαλε συναγερμο...;) |
Απόσπασμα:
Ηδη πήγα στο ΚΒ ΑΤ και ανέφερα τα γεγονότα. Θα δώσουν τα στοιχεία στις βραδυνές περιπολίες της περιοχής μου για να κάνουν περάσματα αναγνωριστικά. Οψόμεθα!! Η πόρτα πετσικάρησε από το τράβηγμα και δεν πολύ παίρνει γιατριά |
Απόσπασμα:
Και εγώ αυτό είπα. |
Μία άλλη λύση είναι να μαζευόμαστε κάθε βράδυ μπροστά στό γκαράζ και να κάνουμε μπάρμπεκιου.:sm7::sm7:
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου....;) |
βαλε συναγερμο στην γκαραζοπορτα!και αλλαξε για κανα δυο μερες το αυτοκινητο και τη μηχανη για να μην σε βρει κανα κακο!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
....λοιπόν αυτό με τις μπύρες δεν είναι άσχημη λύση :rolleyes::rolleyes:
|
αδερφε παρε σκυλο.....
σιγουρη λυση και αποτρεπει πολλους επιδοξους ληστες... βαλε και το αναλογο αυτοκολλητο;) ο σκυλος τουλαχιστον σε προειδοποιει πριν πλησιασουν επικινδυνα οι αλητες.. |
αν σου εκαναν ζημια στην πορτα και δεν κλεινει προσεχε γιατι θα χτυπησουν συντομα!!!βαλε για λιγες μερες τη μηχανη σε πιο safe σημειο!!μη το αφσεις γιατι την πατησες!!
|
Τα συστήματα παρακολούθησης με καταγραφή (cctv) δεν ειναι αποτρεπτικα. Απλα θα δεις (αν δεις) ποιος σου εκανε την ζημια. Δεν μπορεις να τον αποτρεψεις. Τα συστηματα συναγερμου ειναι περισσοτερο αποτρεπτικα γιατι δημιουργουν πανικο. Θα πρεπει να τοποθετηθουν πριν την γκαραζοπορτα σου για να μην μπορει ο καθενας να πλησιασει. Οι εσωτερικες μπαρες εχουν και αυτεσ αποτελεσματα. ολα ομως θελουν την αναλογη μελετη πανω στον καθε χωρο.
Μεχρι να γινουν ολα αυτα εχε τον νου σου ;);););) |
Παναγιώτη η γκαραζόπορτα προς τα που ανοίγει::
κάτι έχω στο μυαλό μου........ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εναλλακτικά μαγνητοφωνείς μια συνδιάσκεψη από ροντβάϊλερ με ντόμπερμαν και την βάζεις να παίζει πίσω από τη γκαραζόπορτα...:D |
Φίλε πέρα από την πλάκα :
Υποθέτω ότι το έχεις δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής σου Βάζεις κανονικό συναγερμό μα το κόστος δεν είναι απαγορευτικό άσε που στην Αθήνα έχεις πολλές εναλλακτικές λύσεις (τιμες ) και το κυριοτερο με δυο φιλους τον βασεις μονος (αν δεν ξερεις ) Για να καταλάβεις τι εννοώ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ;) |
Ο αδερφός μου που είχε κάτι υπόνειες, έβαλε σύρτες πίσω από τη γκαραζόπορτα.Αυτό γίνεται μόνο αν έχεις πρόσβαση από άλλη πόρτα στο γκαράζ.
|
βρές ένα συμμορίτη της γειτονιάς σου, σίγουρα θα καβαλάει βρώμικο και θα χει ξετάπωτη την εξάτμιση ή φιμέ μωβ τζάμια με μπαούλο γούφερ και ζάντες υπέρλαμπρες
δώσε του 100ε και πες του να σου τους φέρει δεμένους μετά τα υπόλοιπα 200ε με 3 κατοστάρικα έχεις ξεμπερδέψει, έχεις το κεφάλι ήσυχο, η σκύλα παρέα, δεν φοβάσαι για διακοπή ρευματος και ηλεκτρολόγους και εγκαταστάσεις, παίρνεις εκδίκηση σπάζοντας τους τα μπροστινά δόντα για να μην μπορούν να φάνε μήλα και βοηθάς την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τα παιδιά του γείτονα αλλιώς, δώσε μου το gs, άνοιξε την γκαραζόπορτα και βάλε μέσα το moto guzzi να ξενερώσουν εγώ το αφήνω ξεκλείδωτο και τα αλάνια μου το λένε σακαράκα και αρχαιολογία, δεν το πλησιάζει κανένας |
Απόσπασμα:
|
Αντί για αυτοκόλλητο με "Προσοχή ο χώρος φυλάσεται, βάλε προσοχή ο Χώρος έχει moto guzzi "...
Ισως βοηθήσει..:sm7::sm7: |
κωστή, το μάνιουαλ είναι γραφής γραμμικής β, επί πέτρινης πλάκας
πλάκα πλάκα, η πλάκα η ίδια είναι αποτρεπτικό μέσο και απειλητικό συναμα ετεο, u ve got the point! ψέματα, το βρήκα το καλύτερο, βάψε την με άσπρο χρώμα και βάλε του φάρο μπλέ άσπρο και σηματάκι ελας απέξω. να δούμε πόσο θαρραλέοι είναι οι μαντραχαλέοι |
Απόσπασμα:
|
Παναγιώτη, έχουμε κανένα "νέο" ;;;;
Έκανες κάποια "κίνηση" ;;;; |
διάφορες ενισχύσεις....
|
Απόσπασμα:
Κάποια "τρίτη παρουσία" ;;;; |
Πάνο, ηρέμησαν τα πράγματα;
|
Παιδιά ηρέμησαν.Μπροστά από την γκαραζόπορτα παρκάρω κάθε βράδυ το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Σε δουλειές να βρισκόμαστε δηλαδή.
|
τώρα το σκέφτηκα....
πως μου διέφυγε.... βάλε ένα αυτοκόλλητο του μάκη του δημοσιογράφου ακόμα και αν δεν βλέπουν την κάμερα, θα ναι σίγουροι οτι υπάρχει! |
το aeriko έδωσε την πλέον ριζοσπαστική λύση στον κίνδυνο να απωλέσει την αγαπημένη του F800GS...
Λεπτομέρειες....εν καιρώ |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!