![]() |
ταξιδευετε καθολου?
γεια σας παιδια
ειμαι ο Χρηστος απο Πειραια και προσπαθω να μαθω την λειτουργια του φορουμ ελπιζω το μηνυμα αυτο να πηγαινει στην παρουσιαση νεων μελων Με τον τιτλο αστειευομαι και δεν ρωταω πραγματικα ταξιδευω πολυ τα τελευταια 20 χρονια, τα πρωτα 10 ταξιδευα με βεσπα στηνευρωπη και τα 10 τελευταια με bmw τωρα εχω μια rt1150 του 2003 ενω προηγουμενως ειχα μια F650 με την οποια ειχα κανει πολλα ταξιδια 25 ιουνιου φευγω και εγω για ευρωπη, Πορτογαλια, κριμα που δεν ηξερα οτι φευγετε και εσεις να ημουν μαζι σας |
Απάντηση: ταξιδευετε καθολου?
Χρήστο καλωσόρισες στην παρέα μας και πάντα ταξιδιάρης με την μπέμπα σου!!!:):)
θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποιο καφέ ή εκδρομή του φόρουμ μας;) |
Πολύ καλησπέρα σου φίλε Χρήστο , καλώς μας ήρθες , καλά και αγρατζούνιστα χλμ σου εύχομαι .
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε Χρήστο ......... :):):) |
Καλωσόρισες Χρήστο στο GSforum και καλή διαμονή !!
|
Απόσπασμα:
σου έμεινα το κόλημα με τις βέσπες ε? πονηρούλη πας για fatima ε? VESPA WORLD DAYS 2010 - FATIMA - PORTUGAL αντε να περάσεις τέλεια εύχομε!;) |
|
καλός όρισες κ καλά χλμ!!:D
|
Καλώς ήρθες στην παρέα μας..
|
Απόσπασμα:
για να τα λες αυτα με τοση σιγουρια λογικα θα πρεπει να εχω και αλλους γνωστους εδω το 2002 ειχα παει με μια παρεα με bmw στο γκαρμιτς και μπορει να με θυμουνται... |
καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα να έχεις.
πολύ όμορφο να ξεκινούν ποστ με αυτόν τον τίτλο;) |
Καλως ηρθες Χρηστο!
|
Καλός τον φίλο αλλά και πρώην συνάδερφο μιας και εγώ βεσπάκιας αλλά αρκετά χρόνια πριν.
Την έχω ακόμα και την χρησιμοποιώ για κοντινές αποστάσεις. P200E μοντέλο 1981 |
|
καλως ηρθες και παντα ορθιος!!!!!
|
Αγαπητέ Χρήστο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum ... :D Kαλές διαδικτυακές βόλτες κοντά μας και πολλές "όρθιες" βόλτες με την κούκλα σου ... ;) . |
Καλώς όρισες Χρήστο καλά ταξίδια να'χεις.
|
Καλημέρα Χρήστω.
Τι θα πει προσπαθείς να μάθεις . Εγώ πέντε μήνες τώρα και παιδεύωμαι Να κάνουμε αίτηση για σεμμινάριο.. :(Μάλλον δεν θα το κάνουν για να τους ρωτάω συνέχεια. Καλά να περάσεις στην Πορτογαλία και εγώ επιθυμούσα να πάω φέτος αλα δεν είχα παρέα.. Καλά και ασφαλή χιλιόμμετρα να έχεις Ναπολέων |
Απόσπασμα:
η βεσπα ειναι αλλο πραγμα εχω κανει ταξιδια μεγαλα με βεσπα φαντασου σε 2 μερες απο ανκονα εφθασα λονδινο, 3 φορες βαρκελωνη καμια 10αρια αυστρια... εχω μια κοζα με 180000 χλμ που κυκλοφορω, μια του 1952 με φαναρι στο φτερο μεσα στο σαλονι του σπιτιου μου και τωρα αναπαλαιωνω μια Ραλυ του 1972... |
Απόσπασμα:
τι λες δεν προφταινεις ναρθεις ? η ηγουμενιτσα διπλα σου ειναι... |
Καλώς ήρθες φίλε μας κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
Χαχαχα γειά σου ρε Χρήστε ….:D
Στο ταξίδι σου στην Σκωτία με τον Βαγγέλη τον ζαχαροπλάστη, δώσαμε ραντεβού στη Φλωρεντία στο Μικελάντζελο … θυμάσαι ??? και μετά σπρώχναμε το futuro να μπει στο καράβι (από μπαταρία αν δεν κάνω λάθος ) που το φτάσαμε όταν έλυνε κάβους…. χαχαχαχαχαχα Ωραία πράγματα ……. Ο Μάνος είμαι με το varadero !!!:sm6: |
Καλωσόρισες φιλαράκο!!Πάντα όρθια χιλιόμετρα !!
Η παρέα του Gs Forum σε περιμενει σε έναν απο τους καφέδες να σε γνωρίσει από κοντά!! Και σαφώς οι εμπειρίες σου από τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει,θα είναι απόλυτα δεκτές από όλους μας...!!! |
|
Καλωσόρισες Χρήστο καλά χιλιόμετρα...................;)
|
Καλώς ήρθες.
Καλά ποστ. Καλά χιλιόμετρα να έχεις. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
να γράψουμε παρέα, πολλά χιλιόμετρα! Καλωσόρισες στην συντροφιά μας! |
Απόσπασμα:
το 2001 ηταν οταν εξατμισε ολα τα υγρα η μπαταρια μετα απο6500 χλμ... δεν ξεραμε τι ειχε και το μονο καλο ηταν οτι εμεινε μολις τσεκαραμε τα εισητηρια... τελικα μας εφερε ο ηλεκτρολογος απεσταγμενο υγρο και η μπαταρια εζησε αλλα 2 χρονια κριμα χθες που δεν ημουν πειραια ( ημουν Καλυμνο)για να ερθω στον καφε του φορουμ που ηταν και στην γειτονια μου... την αλλη φορα ελπιζω να ειμαι |
ναμαι παλι
γυρισα απο Λισαβωνα εκανα 7500 χλμ σε 2 βδομαδες καλα ηταν αντε να ξαναφευγουμε γιατι δεν μας σηκωνει εδω το κλιμα... |
Απόσπασμα:
....έτσι "στεγνά" ;;;;;; :D Ούτε ένα οδοιπορικό ;;;; Ούτε μερικές φωτογραφίες ;;;;; Δεν θα μας ταξιδέψεις λίγο ;;;; |
καλως ηρθες στην παρεα μας κια να ταξιδευεις παντα.δεν σε λυπαμαι!εμας λυπαμαι που μενουμε πισω.
|
φυσικα και θα γραψω οδοιπορικο
και θα βαλω φωτο απλα περιμενω το γιο μου να τις ανεβασει... αλοιμονο , ετσι θα σας αφησω? |
Απόσπασμα:
..... περιμένουμε με ανυπομονησία .... http://i247.photobucket.com/albums/g...mail_ukl_y.gif |
|
Καλως ηρθες Χρηστο.:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!