GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΠΑΞΟΙ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11946)

ntinopoulos 08-06-2010 19:53

ΠΑΞΟΙ

φιλαρακια αρχες ιουλιου θα παω με τη γυναικα και τη μηχανη παξους για ολιγοημερες διακοπες:),οποτε ψαχνω ξενοδοχειο...!εχετε καμια προταση για το που να μεινουμε?:)

vasorfa 08-06-2010 20:22

Απάντηση: ΠΑΞΟΙ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 170350)
φιλαρακια αρχες ιουλιου θα παω με τη γυναικα και τη μηχανη παξους για ολιγοημερες διακοπες:),οποτε ψαχνω ξενοδοχειο...!εχετε καμια προταση για το που να μεινουμε?:)

κατσε ρε Κωστακη,,,,,και την σκηνουλα που αγορασες δηλαδη ποτε θα την χρησιμοποιησεις????:p:p:p:p

αντε ,,,καλα να περασετε!!!!:cool::cool::cool:

Neo 08-06-2010 20:34

Για Παξούς δεν ξέρω να σου πω αλλά να πας οπωσδήποτε αντιπαξούς!

Χμ.. η σκηνούλα δεν ειν κακή ιδέα.. αρκεί να το προτείνει η γυναίκα. Πολύ σημαντικό αυτό αλλιώς αν πάει κάτι στραβά (πχ βροχή) και δεν είναι μαθημένη την έβαψες!:sm7:

ntinopoulos 08-06-2010 20:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 170362)
Για Παξούς δεν ξέρω να σου πω αλλά να πας οπωσδήποτε αντιπαξούς!

Χμ.. η σκηνούλα δεν ειν κακή ιδέα.. αρκεί να το προτείνει η γυναίκα. Πολύ σημαντικό αυτό αλλιώς αν πάει κάτι στραβά (πχ βροχή) και δεν είναι μαθημένη την έβαψες!:sm7:

για σκηνη για μια δυο μερες θα το συζητουσα,αλλα για μια εβδομαδα που θα παμε εμεις...δεν!:)
εχει κανα ξενοδοχειο αντιπαξους?

kostas_366 08-06-2010 20:59

Ξενοδοχείο δεν ξέρω..
Αλλά όλες οι φίλες μου, Παξούς πάνε...
Τυχαίοοοοο, δεν νομίζω!!!!! :p

ntinopoulos 08-06-2010 21:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 170375)
Ξενοδοχείο δεν ξέρω..
Αλλά όλες οι φίλες μου, Παξούς πάνε...
Τυχαίοοοοο, δεν νομίζω!!!!! :p

λοιπον...εχουμε και λεμε...παξοι...το νουμερο 313...διακοπες...το νουμερο 412...λιωσιμο...322...αθροισμα 7...τυχαιο?δε νομιζω...!:p:sm7:

kostas_366 08-06-2010 21:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 170379)
λοιπον...εχουμε και λεμε...παξοι...το νουμερο 313...διακοπες...το νουμερο 412...λιωσιμο...322...αθροισμα 7...τυχαιο?δε νομιζω...!:p:sm7:

:sm7::sm7::sm7:
Να σου στείλω κάτι.... ξεδέρφες..
Καλά κορίτσια είναι!!!

http://img526.imageshack.us/img526/7...li1494x320.jpg

ntinopoulos 08-06-2010 21:12

δε μ αρεσουν τα καλα κοριτσια!:mad:

kostas_366 08-06-2010 21:14

Μα, στον παράδεισο πάνε τα καλά κορίτσια..

vasorfa 08-06-2010 21:14

:p:p:pΕιπα να πεταχτω και εγω να σας κοψω τον ΔΙΑΛΟΓΟ:p:p:p:p:p

kostas_366 08-06-2010 21:46

Έλα, σταμάτα.
Ότι θέμα βρεις, ανέσως να μπεις να το κάνεις ....σπαμ όλο..
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

ntinopoulos 14-06-2010 12:30

εεεεεεεεεεε!:rolleyes:
περιμενω καμια προταση!:D

vasorfa 14-06-2010 13:02

Δεν πας Κρήτη καλύτερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αφου βλεπεις οι Παξοι ΔΕΝ τραβανε:p:p:p:sm7::sm7:

Michael Chatzilias 14-06-2010 13:25

Ντινόπουλε, αρχές / μέσα Ιουλίου πάμε κι εμείς Παξούς κι Αντιπαξούς. Πάρε εντυπώσεις και πες μου. Εάν καταφέρεις με δωμάτια και είσαι ευχαριστημένος, πάρε με να μου πεις.

Αυτές τις ξαδέρφες που λέει ο Kostas366 εάν τις βρεις κράτα τις 2 για μένα...

Arkas 14-06-2010 13:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 172970)
Ντινόπουλε, αρχές / μέσα Ιουλίου πάμε κι εμείς Παξούς κι Αντιπαξούς. Πάρε εντυπώσεις και πες μου. Εάν καταφέρεις με δωμάτια και είσαι ευχαριστημένος, πάρε με να μου πεις.

Σταματία....ΝεύραΝεύραΝεύρα:sm7:

syan 14-06-2010 15:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 170350)

Είχα μείνει πρίν 4-5 χρόνια σε ένα γραφικό ανεξάρτητο δωματιακι όταν ήταν ακόμα υπο κατασκευή...Ζήτησε το Κο Μπάμπη ή τον Κώστα (26620-31121) / 6944196472.
Adamantia Hotel Traditional Apartments

kostas_366 14-06-2010 17:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 172970)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 172946)
εεεεεεεεεεε!:rolleyes:
περιμενω καμια προταση!:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έτσι ΕΕΕΕ????
Όλοι τώρα στον βωμό.... της ξαδέρφης...
Για να πάρω κανένα τηλ. στα σπίτια σας τώρα... :sm7::sm7:
Σας έχω πει ότι μ αρέσουν... οι Γερμανοί :sm7::sm7::sm7:

ntinopoulos 14-06-2010 17:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 173047)
ΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έτσι ΕΕΕΕ????
Όλοι τώρα στον βωμό.... της ξαδέρφης...
Για να πάρω κανένα τηλ. στα σπίτια σας τώρα... :sm7::sm7:
Σας έχω πει ότι μ αρέσουν... οι Γερμανοί :sm7::sm7::sm7:

εεε...:hmmm:...καποιος μπαινει στο forum με τον κωδικο μου!:rolleyes:

kostas_366 14-06-2010 17:45

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
δεν ξαναγράφω τίποτα. τέλος.
πολύ μπροστά αυτή η ατάκα.....

Michael Chatzilias 14-06-2010 17:50

Παιδιά να σας διακόψω λίγο...
Εγώ γι αυτές τις ξαδέρφες είμαι, από που πάω....
Χαρτάκι...;

kostas_366 14-06-2010 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 173056)
Παιδιά να σας διακόψω λίγο...
Εγώ γι αυτές τις ξαδέρφες είμαι, από που πάω....
Χαρτάκι...;

Κατ αρχήν, να ξέρεις ότι 3 πράγματα χαρακτηρίζουν έναν άντρα (μεγάλη κουβέντα αυτή του μάνιακ).
Το ένα είναι ότι δεν μπορεί να ανήκουν μόνο σε μια γυναίκα.. Δεν επιτρέπετε (αλήθεια, η γυναίκα σου διαβάζει εδώ??:)).
Αν ανήκεις στα 3 αυτά που είπα :sm7::sm7: τότε κάνεις εγγραφή, υπάρχει λίστα, που τηρήτε ευλαβικά και έρχετε η σειρά σου..
Και να θυμάαι.... ΟΜΕΡΤΑ

ΥΣΤ. και κόψτε το σπαμ,από το σοβαρό θέμα του Ντινόπουλου :) :) :)

Michael Chatzilias 14-06-2010 18:03

Κατ αρχήν, να ξέρεις ότι 3 πράγματα χαρακτηρίζουν έναν άντρα (μεγάλη κουβέντα αυτή του μάνιακ).
Το ένα είναι ότι δεν μπορεί να ανήκουν μόνο σε μια γυναίκα.. Δεν επιτρέπετε (αλήθεια, η γυναίκα σου διαβάζει εδώ??:)).
Αν ανήκεις στα 3 αυτά που είπα :sm7::sm7: τότε κάνεις εγγραφή, υπάρχει λίστα, που τηρήτε ευλαβικά και έρχετε η σειρά σου..
Και να θυμάαι.... ΟΜΕΡΤΑ

ΥΣΤ. και κόψτε το σπαμ,από το σοβαρό θέμα του Ντινόπουλου :) :) :)

Κάνω copy και της δείχνω για τις ξαδέρφες. Κι εκείνη είναι πολύ περήφανη για μένα. Σπάνια γυναίκα σου λέω. Δεν ανήκω σε 1 -2 -3 γυναίκες.
Διατίθεμαι για leasing....

Έχω πτήση στις 5, σας πειράζει να πάω πρώτος;
Κώστα μου δίνεις τη σειρά σου..;

Ντινόπουλε, έχω ακούσει τα καλύτερα, καταπληκτικό νησί.
Νοικιάζουν σκαφάκια εάν θέλεις να πας Αντιπαξούς μόνοι σας.
Σοβαρά, πες μου εντυπώσεις όταν γυρίσεις.

kostas_366 14-06-2010 18:09

Απόσπασμα:

Κάνω copy και της δείχνω για τις ξαδέρφες. Κι εκείνη είναι πολύ περήφανη για μένα. Σπάνια γυναίκα σου λέω. Δεν ανήκω σε 1 -2 -3 γυναίκες.

Διατίθεμαι για leasing....
Δεν παίζεσε με τίποτα...
Από σήμερα θα ονομάζεσε:
ΜΑΙΚ ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ
Τέλος.
Έλα πάρε και τις ξαδέρφες...

Michael Chatzilias 14-06-2010 18:28

Το όνομά μου δεν αλλάζει.

Δεν είναι Βόας
Δεν είναι Κροταλίας
Είναι ο Μιχάλης ο Χατζηλίας.

Βέβαια, λόγω κλίματος θα αναθεωρήσουμε αλλαγές εάν χρειαστεί.

"Διατίθεται και ο Χατζηλίας. Εχεμύθεια..."

Σοβαρά τώρα, καταπληκτικά στους Παξούς, Ανυπομονώ να πάω κι εγώ.

gemara 14-06-2010 21:47

Ντινό, ωραίες μοναχικές διακοπές θα κάνεις στους Παξούς!

Βλέπω όλους όσους πήραμε τις χαρλεοσκηνές (τις Harley θέλαμε μεταξύ μας, αλλά δεν μας έπαιρνε για πολλούς και διάφορους λόγους!!!) να ερχόμαστε να τις δοκιμάζουμε δίπλα σου στους Παξούς! :sm7:

Michael Chatzilias 15-06-2010 19:40

Ντινόπουλε, εμείς φεύγουμε Κυριακή 4 με 11 Ιουλίου. Πάρε τηλ εάν είστε εκεί το ίδιο διάστημα.

ntinopoulos 15-06-2010 19:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 173658)
Ντινόπουλε, εμείς φεύγουμε Κυριακή 4 με 11 Ιουλίου. Πάρε τηλ εάν είστε εκεί το ίδιο διάστημα.

χαχα,ακριβως ιδιες μερες θα μαστε κι εμεις...!;)
με μοτο θα πατε?

ntinopoulos 15-06-2010 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 173000)
Είχα μείνει πρίν 4-5 χρόνια σε ένα γραφικό ανεξάρτητο δωματιακι όταν ήταν ακόμα υπο κατασκευή...Ζήτησε το Κο Μπάμπη ή τον Κώστα (26620-31121) / 6944196472.
Adamantia Hotel Traditional Apartments

ευχαριστω στρατο,πηραμε τηλ,δινουν 65ε το δικλινο και 75ε το στουντιο.
θυμασαι καμια λεπτομερεια σχετικα με τοποθεσια,διαμονη κτλπ?

Michael Chatzilias 15-06-2010 19:45

Έχεις βρει διαμονή; Δεν έχω κοιτάξει ακόμη, ίσως να κοιτάξω όταν φτάσω.

ntinopoulos 15-06-2010 20:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 173663)
Έχεις βρει διαμονή; Δεν έχω κοιτάξει ακόμη, ίσως να κοιτάξω όταν φτάσω.

αν δεν κλεισετε απο δω βλεπω να σας φιλοξενουμε...:sm7:

Michael Chatzilias 15-06-2010 20:09

Αν έχεις βρει σε καλή τιμή ενημέρωσε. Επίσης, υποθέτω θα περάσετε από Ηγουμενίτσα;

ntinopoulos 15-06-2010 20:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 173674)
Αν έχεις βρει σε καλή τιμή ενημέρωσε. Επίσης, υποθέτω θα περάσετε από Ηγουμενίτσα;

θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε!:)

HAWK_46 17-06-2010 10:49

Autotriti-Ekdromes - Πάμε Παξούς Ο ορισμός του γαλάζιου

....έμαθαν πως πηγαίνεις και έγινε top προορισμός!! ;)

ntinopoulos 17-06-2010 20:05

ενταξει παιδια...εκλεισα αμοργο...!;)
με τετοιες ζεστες δεν την παλευω σε ταξιδι με την μηχανη τοσες ωρες...!:D

Xarleas 19-06-2010 23:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 170366)
για σκηνη για μια δυο μερες θα το συζητουσα,αλλα για μια εβδομαδα που θα παμε εμεις...δεν!:)
εχει κανα ξενοδοχειο αντιπαξους?

ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ.....Απίστευτο νησί.... Οι Αντίπαξοι κυρίως... Ξενοδοχεία εκεί ΔΕΝ υπάρχουν... Μόνο σκηνή δίπλα στο κύμα στο οικόπεδο του ταβερνιάρη πυ μας έχει φιλοξενήσει επανειλημένα... Μόνο μία ταβέρνα έχει εκεί στην παραλία (Βρήκα) έτσι λέγεται... Για μένα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ παραλία που βρίσκεται στην ΕΛΛΑΔΑ(όσα χρόνια ταξιδεύω) είνι η αμέσωσ διπλανή (πας με τα πόδια) και λέγεται Βουτούμι.... ΔΕΝ υπάρχει ΤΕΤΟΙΟ νερό ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑΑΑΑΑ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς ν΄ αντέξεις 4-5 μέρες εκεί. Τα βράδυα θα είσαι ΜΟΝΟΣ. Δεν έχι ΤΙΠΟΤΑ έκεί εκτός απο τα παραθεριστικά σπίτια των Παξινών.... Αξίζει να μένεις στους Παξούς που έχει κίνηση. Αρκετά μαγαζιά Ταβέρνες, νυχτερινή ζωή κια ΑΣΤΑΚΟΥΣ λες και είναι κατοικίδια. Προμηθεύουν όλη την Κέρκυρα και τα γύρω νησιά.... Οι ιταλοί τους μαζεύουν απ την θάλασσα σαν τσαμπιά απο σταφύλια.... Εξάλου καραβάκι για Αντιπάξους έχει ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ και κάνει μόνο 8 λεπτά να πας απέναντι. Εγώ πήγαινα κάθε μέρα..... είναι GAMATA.... Πάντωςμη ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πας αν δεν κλείσεις. Εγώ κοιμήθηκα 1 βράδυ στην Πλατεία μέχρι να ξημερώσει να βρω σπίτι, με την κόρη μου τότε 5 ετων στην αγκαλιά.... Βέβαια Αύγουστο έτσι???? Επείσει υάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ με τα πλοία (για αυτοκίνητα). Γεικά θέλει προσοχή, γιατί το νησάκι είναι μικρό, (8 χιλ μήκος όλο όλο)ΔΕΝ έχει υποδομή (πολλών δωματίων) κι παραθερίζει εκεί ΟΛΗ η Ιταλία.... Έρχονται σε ΜΟΝΟ 3 ώρες ενώ εσύ χρειάζεσαι 9 να πας.... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... Όι πληροφορίες χρειαστείς ρώτα με να σου πω....

Xarleas 19-06-2010 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 173662)
ευχαριστω στρατο,πηραμε τηλ,δινουν 65ε το δικλινο και 75ε το στουντιο.
θυμασαι καμια λεπτομερεια σχετικα με τοποθεσια,διαμονη κτλπ?

Σε ΌΛΑ πας με τα πόδια... Παραλίες οι Παξοι έχουν ΜΟΝΟ με λευκό βότσαλο... Η άμμος είναι... απέναντι... Τα μπαράκια ΣΟΥΠΕΡ.... Πιστεύω ότι είναι απο τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ καλοκαιρινους προορισμούς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Xarleas 20-06-2010 03:53

Πάντως η κ Ντινοπούλου πρέπει να αισθάνεται ευτυχής στους Αντίπαξους..... Η κ. Ζωίτσα πάντως εκεί είχε γράψει το ΡΕΚΟΡ της..... Μέτρησε ... 5 κατά σειράν και ΚΑΤ εξακολούθησην ... Όχι.... παίζουμε.... Καλάααα ήμουν και ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ τότεεεεε

ntinopoulos 22-06-2010 01:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 175551)
ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ.....Απίστευτο νησί.... Οι Αντίπαξοι κυρίως... Ξενοδοχεία εκεί ΔΕΝ υπάρχουν... Μόνο σκηνή δίπλα στο κύμα στο οικόπεδο του ταβερνιάρη πυ μας έχει φιλοξενήσει επανειλημένα... Μόνο μία ταβέρνα έχει εκεί στην παραλία (Βρήκα) έτσι λέγεται... Για μένα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ παραλία που βρίσκεται στην ΕΛΛΑΔΑ(όσα χρόνια ταξιδεύω) είνι η αμέσωσ διπλανή (πας με τα πόδια) και λέγεται Βουτούμι.... ΔΕΝ υπάρχει ΤΕΤΟΙΟ νερό ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑΑΑΑΑ. Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς ν΄ αντέξεις 4-5 μέρες εκεί. Τα βράδυα θα είσαι ΜΟΝΟΣ. Δεν έχι ΤΙΠΟΤΑ έκεί εκτός απο τα παραθεριστικά σπίτια των Παξινών.... Αξίζει να μένεις στους Παξούς που έχει κίνηση. Αρκετά μαγαζιά Ταβέρνες, νυχτερινή ζωή κια ΑΣΤΑΚΟΥΣ λες και είναι κατοικίδια. Προμηθεύουν όλη την Κέρκυρα και τα γύρω νησιά.... Οι ιταλοί τους μαζεύουν απ την θάλασσα σαν τσαμπιά απο σταφύλια.... Εξάλου καραβάκι για Αντιπάξους έχει ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ και κάνει μόνο 8 λεπτά να πας απέναντι. Εγώ πήγαινα κάθε μέρα..... είναι GAMATA.... Πάντωςμη ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πας αν δεν κλείσεις. Εγώ κοιμήθηκα 1 βράδυ στην Πλατεία μέχρι να ξημερώσει να βρω σπίτι, με την κόρη μου τότε 5 ετων στην αγκαλιά.... Βέβαια Αύγουστο έτσι???? Επείσει υάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ με τα πλοία (για αυτοκίνητα). Γεικά θέλει προσοχή, γιατί το νησάκι είναι μικρό, (8 χιλ μήκος όλο όλο)ΔΕΝ έχει υποδομή (πολλών δωματίων) κι παραθερίζει εκεί ΟΛΗ η Ιταλία.... Έρχονται σε ΜΟΝΟ 3 ώρες ενώ εσύ χρειάζεσαι 9 να πας.... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... Όι πληροφορίες χρειαστείς ρώτα με να σου πω....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 175552)
Σε ΌΛΑ πας με τα πόδια... Παραλίες οι Παξοι έχουν ΜΟΝΟ με λευκό βότσαλο... Η άμμος είναι... απέναντι... Τα μπαράκια ΣΟΥΠΕΡ.... Πιστεύω ότι είναι απο τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ καλοκαιρινους προορισμούς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 175619)
Πάντως η κ Ντινοπούλου πρέπει να αισθάνεται ευτυχής στους Αντίπαξους..... Η κ. Ζωίτσα πάντως εκεί είχε γράψει το ΡΕΚΟΡ της..... Μέτρησε ... 5 κατά σειράν και ΚΑΤ εξακολούθησην ... Όχι.... παίζουμε.... Καλάααα ήμουν και ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ τότεεεεε

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 174565)
ενταξει παιδια...εκλεισα αμοργο...!;)
με τετοιες ζεστες δεν την παλευω σε ταξιδι με την μηχανη τοσες ωρες...!:D

:sm7::sm7::sm7:,νικο του χρονου τωρα!;)

Xarleas 24-06-2010 03:11

Αν είναι για του χρόνου πάμε παρέα..... (Αν μ΄ ανέχεσαι....)

kostas_366 24-06-2010 03:23

Καλά ε΄σαι καλά βρε Xarlea.
Eδώ δεν άντεξαν οι Παξιώτες και τον έδιωξαν, δεν του επέτρεψαν την είσοδο στο νησί και εσύ θα πας και μαζί του??
Θα είσαι μεγάλος ....ήρωας!!!:sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!