GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ραγισμένο κέντρο διαφορικού (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12766)

Kimwnas 19-07-2010 15:58

Ραγισμένο κέντρο διαφορικού

2 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα στην παρέα...

Σήμερα λοιπόν έχω πάει στο Γέρακα για αλλαγή δισκόπλακας, είναι η μηχανή μέσα κι εγώ χαλαρός έξω με το καφεδάκι μου μέχρι που με φωνάζει ο Παναγιώτης να μου δείξει κάτι... Αυτό ήταν το κέντρο του διαφορικού το οποίο είχε ραγίσματα περιμετρικά σε όλες τις βίδες! Ο Παναγιώτης μου είπε ότι μπορεί να έφταιγε ότι ήταν φαγωμένος ο δίσκος και "πέρναγε" την θερμοκρασία στο κέντρο, ο Αντώνης μου είπε ότι προβλέπεται και θέλει ένα τσεκάρισμα που και που...
Έχει συμβεί, έχει ακούσει κανείς άλλος για αυτό?

Όπως και να έχει επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το μπαγάσικο το GS είναι σαν το Kinder-έκπληξη... Πας να φτιάξεις κάτι και σου βγαίνουν και 2-3 ακόμα! :D
Να σημειώσω ότι η μηχανή κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα πόλης και σε καμία περίπτωση δεν κάνω καγκουριές!

Άσχετο, γνώρισα και το Θάνο (Thanos67) και είδα κι απο κοντά το Adv που έχει στην αγγελία, το οποίο είναι πραγματικά "χαρτί"... καλοπούλητο!

Sotos_ 19-07-2010 16:31

Απάντηση: Ραγισμένο κέντρο διαφορικού

Το άλλαξες Κιμωνα ?

ποσο παει περιπου αν επιτρεπεται?

Kimwnas 19-07-2010 17:27

Εννοείται το άλλαξα, γύρω στα 240 το ανταλακτικό και 12 τα εργατικά.

gsmaniac 19-07-2010 17:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 186748)
Καλησπέρα στην παρέα...

Σήμερα λοιπόν έχω πάει στο Γέρακα για αλλαγή δισκόπλακας, είναι η μηχανή μέσα κι εγώ χαλαρός έξω με το καφεδάκι μου μέχρι που με φωνάζει ο Παναγιώτης να μου δείξει κάτι... Αυτό ήταν το κέντρο του διαφορικού το οποίο είχε ραγίσματα περιμετρικά σε όλες τις βίδες! Ο Παναγιώτης μου είπε ότι μπορεί να έφταιγε ότι ήταν φαγωμένος ο δίσκος και "πέρναγε" την θερμοκρασία στο κέντρο, ο Αντώνης μου είπε ότι προβλέπεται και θέλει ένα τσεκάρισμα που και που...

Όπως και να έχει επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το μπαγάσικο το GS είναι σαν το Kinder-έκπληξη... Πας να φτιάξεις κάτι και σου βγαίνουν και 2-3 ακόμα! :D
Να σημειώσω ότι η μηχανή κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα πόλης και σε καμία περίπτωση δεν κάνω καγκουριές!

Άσχετο, γνώρισα και το Θάνο (Thanos67) και είδα κι απο κοντά το Adv που έχει στην αγγελία, το οποίο είναι πραγματικά "χαρτί"... καλοπούλητο!

μοντελο και χλμ;;;;:)
πρωτη φορα το ακουω....:cool:

Kimwnas 19-07-2010 18:11

Κι εγώ πρώτη φορά το άκουσα γι αυτό ρωτάω, γιατί μου έκανε εντύπωση...

R1200GS '06 με 56k χλμ

ThanDim 19-07-2010 18:35

Κι εμένα το παρουσίασε πρόσφατα και αγόρασα το ανταλλακτικό για 172+ΦΠΑ (212€)

Επαλήθευσε σε παρακαλώ... εργασία για αντικατάσταση 12 € ;; :hmmm:

Ήσουν μπροστά κατά την εργασία; Χρησιμοποίησαν εξολκέα και πιστόλι ζεστού αέρα;

Σου άλλαξαν και τις βίδες;

Πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή έχω δει σε φωτογραφίες την διαδικασία αντικατάστασης, μου φάνηκε μπελαλίδικη. Αν είναι τόσο λίγα τα εργατικά δεν αξίζει να ασχοληθώ.......

Πάντως έχει γίνει ανανέωση του ανταλλακτικού και είναι πλέον πιο ενισχυμένο το κράμα του μετάλλου (σύμφωνα με την BMW.) Τώρα, από πότε ιχύει η ανανέωση, δεν γνωρίζω....

ThanDim 19-07-2010 18:42

Απόσπασμα:

Καλησπέρα στην παρέα...

Ο Παναγιώτης μου είπε ότι μπορεί να έφταιγε ότι ήταν φαγωμένος ο δίσκος και "πέρναγε" την θερμοκρασία στο κέντρο, ο Αντώνης μου είπε ότι προβλέπεται και θέλει ένα τσεκάρισμα που και που...

:sm7::sm7::sm7::sm7: Δηλαδή αυτό είναι δικαιολογία;;;;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 186777)
μοντελο και χλμ;;;;:)
πρωτη φορα το ακουω....:cool:

και το δικό μου μοντέλο 2005 με 60.000 χλμ. Παίζει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά σε ξένα sites

GeorgeP 19-07-2010 19:40

Απόσπασμα:

Καλησπέρα στην παρέα...

οχι σε καμια περιπτωση, οχι ποτε των ποτων, οχι αδυνατον οχι........δεν ξερω κι εγω τι αλλα σε καθε περιπτωση φαγωμενος δισκος δεν περναει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τον ιδιο σε καινουρια κατασταση πουθενα!!!!!
Τα υπολοιπα, δηλαδη η βλαβη, να την αναζητησεις στην ποιοτητα των υλικων, στην αστοχια αυτων και στον ελλιπή τελευταιο τεχνικο ελεγχο του συγκεκριμενου ανταλλακτικου!!!!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Kimwnas 19-07-2010 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ThanDim ( 186792)
Επαλήθευσε σε παρακαλώ... εργασία για αντικατάσταση 12 € ;; :hmmm:
Ήσουν μπροστά κατά την εργασία; Χρησιμοποίησαν εξολκέα και πιστόλι ζεστού αέρα;
Σου άλλαξαν και τις βίδες;
Πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή έχω δει σε φωτογραφίες την διαδικασία αντικατάστασης, μου φάνηκε μπελαλίδικη. Αν είναι τόσο λίγα τα εργατικά δεν αξίζει να ασχοληθώ.......

Ναι χρησιμοποίησε όσα προαναφέρεις, αλλά βίδες δεν αλλάχτηκαν.
Στην απόδειξη στα εργατικά έχει 2 κωδικούς, έναν για "αλλαγή δίσκος φρένο πίσω" (21 ευρώ) και έναν για "αλλαγή κέντρο διαφορικού" (12 ευρώ).

Και μια επεξήγηση, ο Αντώνης μου είπε ότι δεν παίζει να φταίει ο φαγωμένος δίσκος, απλά είναι πιθανόν να εμφανιστούν αυτές οι ρωγμές κάποια στιγμή και γι αυτό θέλει ένα περιοδικό τσεκάρισμα...

saitman 20-07-2010 00:29

περαστικα σου!

frits 20-07-2010 00:58

Υπόθεση 1η : Σφίξιμο των βιδών με περισσότερη δύναμη από την προβλεπόμενη.

Υπόθεση 2η : Αντοχή υλικού στα όρια των δυνάμεων που εξασκούνται πάνω του.

Συμπέρασμα : Μήπως να ψάχνω για άλλη μηχανή ;:cool:

Κάτι ψιλοπροβληματάκια με ρελιέ, antenna ring κ.λ.π δεν με ενοχλούν, αλλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια δεν ξέρω αν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη ή την "καλή διαθέση" του συνεργείου.:(

ThanDim 21-07-2010 01:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 186944)
Υπόθεση 1η : Σφίξιμο των βιδών με περισσότερη δύναμη από την προβλεπόμενη.

Υπόθεση 2η : Αντοχή υλικού στα όρια των δυνάμεων που εξασκούνται πάνω του.

Συμπέρασμα : Μήπως να ψάχνω για άλλη μηχανή ;:cool:

Κάτι ψιλοπροβληματάκια με ρελιέ, antenna ring κ.λ.π δεν με ενοχλούν, αλλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια δεν ξέρω αν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη ή την "καλή διαθέση" του συνεργείου.:(

Το σημείο που ραγίζει το "μουαγιέ" είναι το σπείρωμα που πιάνουν οι βίδες του δισκόφρενου. Κανονικά αυτές δεν πειράζονται ποτέ παρά μόνο αν αλλαχθεί η δισκόπλακα. Το θετικό είναι παρουσιάζεται απλά ένα ράγισμα - σε κάθε σπείρωμα.
Το υλικό πλέον έχει εξελιχθεί - σύμφωνα με την BMW - και το δίνουν πλέον με διαφορετικό κωδικό από τα παλιά μοντέλα.

Kimwnas 21-07-2010 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ThanDim ( 187430)
Το σημείο που ραγίζει το "μουαγιέ" είναι το σπείρωμα που πιάνουν οι βίδες του δισκόφρενου. Κανονικά αυτές δεν πειράζονται ποτέ παρά μόνο αν αλλαχθεί η δισκόπλακα. Το θετικό είναι παρουσιάζεται απλά ένα ράγισμα - σε κάθε σπείρωμα.
Το υλικό πλέον έχει εξελιχθεί - σύμφωνα με την BMW - και το δίνουν πλέον με διαφορετικό κωδικό από τα παλιά μοντέλα.

Το ράγισμα σε μένα είχε επεκταθεί και στις βάσεις των βιδών που πιάνει η ρόδα....

Το καινούργιο κέντρο που μπήκε πάντως έχει διαφορετική υφή/κράμα το οποίο φαίνεται, άρα πρέπει να είναι απο την καινούργια παρτίδα...
Άντε να δούμε...

frits 21-07-2010 13:38

Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του GeorgeP αλλά αν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι κάτι που "εμφανίζεται" σε αρκετά GS έστω και 5ετίας το θεωρώ τραγικό.

Μπορεί όπως λέει και ο GSMANIAC το εργαλείο να είναι απολαυστικό (και είναι) αλλά αν θέλει "αεροπορική" επιθεώρηση κάθε τρεις και λίγο τότε ....:cool:

γιαγια αρκουδα 21-07-2010 18:41

μηπως να αλαζες μηχανικο????
την γνωμη μου για τον παναγιωτοπουλο την ξερετε απο παλαιοτερα ποστΝεύρα

jarhead 22-07-2010 02:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 186818)
οχι σε καμια περιπτωση, οχι ποτε των ποτων, οχι αδυνατον οχι........δεν ξερω κι εγω τι αλλα σε καθε περιπτωση φαγωμενος δισκος δεν περναει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τον ιδιο σε καινουρια κατασταση πουθενα!!!!!
Τα υπολοιπα, δηλαδη η βλαβη, να την αναζητησεις στην ποιοτητα των υλικων, στην αστοχια αυτων και στον ελλιπή τελευταιο τεχνικο ελεγχο του συγκεκριμενου ανταλλακτικου!!!!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Σε σελιδα της αλλοδαπης αναφερεται αλλαγη κωδικου που υποδηλωνει αλλον κατασκευαστη.Μιλαμε για αστοχια υλικου!!!

Kimwnas 22-07-2010 12:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 187814)
Σε σελιδα της αλλοδαπης αναφερεται αλλαγη κωδικου που υποδηλωνει αλλον κατασκευαστη.Μιλαμε για αστοχια υλικου!!!

Άν η ίδια η μαμά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άλλαξε την ποιότητα του ανταλακτικού δεν θα έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση στα συνεργεία και σε εμάς να το έχουμε υπόψιν μας?... Αν δεν είχε φαγωθεί ο δίσκος μου εγώ θα συνέχιζα να γράφω χιλιόμετρα με ραγισμένο κέντρο?!!!

jarhead 22-07-2010 13:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 187933)
Άν η ίδια η μαμά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άλλαξε την ποιότητα του ανταλακτικού δεν θα έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση στα συνεργεία και σε εμάς να το έχουμε υπόψιν μας?... Αν δεν είχε φαγωθεί ο δίσκος μου εγώ θα συνέχιζα να γράφω χιλιόμετρα με ραγισμένο κέντρο?!!!

Και μιλαμε για παλιο προβλημα που ειχε βγει αρχικα στα RT αν δεν κανω λαθος(να με συγχωρεσουν οι καλυτερα ενημερωμενοι)

Alfa7 23-07-2010 11:34

Έχει εμφανιστει σε αρκετά GS κυρίως '04-'06, μετά αλλάχθηκε το κράμα και έκτοτε όλα καλά.
Τό έχω αλλάξει και γω, με πολύ μικρότερη ζημιά/ απλά μια ελάχιστη ρωγμή.
Σε σχετικό έλεγχο του βλαμμένου σε συνεργείο στη δουλειά μου, φαίνεται ότι λόγω της καταπόνησης από υψηλές θερμοκρασίες επιταχύνεται η γύρανση η οποία οδηγεί σταδιακά σε ανάπτυξη ρωγμών και τελικά στη θραύση, δεδομένου και του αεροπορικού κατα βάση υλικού (κραμα αλουμινίου).
Θάπρεπε κατα η γνώμη μου η ''Έλικα'' να το αλλάζει στα πλάισια της ανάκλησης, αλλά
δε εμφανίστηκε κάποια αστοχία με ατύχημα, γιατί λόγω της τοποθέτησης είναι δύσκολη (αλλά όχι απίθανη) η αποκόλληση του δίσκου, οπότε το νου σας......

droggitiszak 23-07-2010 13:02

τέτοια προβλήματα στο σύστημα πέδησης ? είναι απαράδεκτα , γιατί ... χωρίς δίσκο , πως θα σταματήσω ρε παιδιά ? ? ?

GeorgeP 23-07-2010 13:25

Μου φαινεται θα μαζευω τα νηματα με τα προβληματα και σε καθε αντιπαραθεση περι αξιοπιστιας θα τα επισυναπτω!!!! :D:D

Arkas 23-07-2010 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 188380)
Μου φαινεται θα μαζευω τα νηματα με τα προβληματα και σε καθε αντιπαραθεση περι αξιοπιστιας θα τα επισυναπτω!!!! :D:D

Μάλλον το λες για να το ακούν τα δικά σου αυτιά!;):D

GeorgeP 23-07-2010 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 188419)
Μάλλον το λες για να το ακούν τα δικά σου αυτιά!;):D

γιατι Συμπεθεράκο μου? τα δικα σας αυτια και ματια εχουν μονιμες ωτοασπιδες και καλυματα υπνου στα ματια???????;):D

Arkas 23-07-2010 22:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 188459)
γιατι Συμπεθεράκο μου? τα δικα σας αυτια και ματια εχουν μονιμες ωτοασπιδες και καλυματα υπνου στα ματια???????;):D

Βρε Γιώργο μου,
στα έχουν πει τόσοι άλλοι
ας το επαναλάβω κι εγώ:

Σε ελάχιστα από τα 2750 μέλη,
έχουν παρουσιαστεί και ορισμένα προβλήματα,
τα οποία στην συντριπτική τους πλειονότητα
καλύφθηκαν από εγγύηση.

Μέχρις στιγμής, ουδείς εκ των παραπονεθέντων
δεν άλλαξε την μηχανή του εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων, ή για να ακριβολογήσω, ουδείς πλην εσού!;)

Ακόμη και πρόσωπα που για προσωπικούς τους λόγους
έδωσαν την BMW τους, περιμένουν την ώρα και την στιγμή να ξανααποκτήσουν μία "έλικα".

Συμπερασματικά,
ούτε τυφλοί είμαστε,
ούτε κουφοί αλλά ούτε και διακατεχόμαστε
από εμμονές.

Τί να κάνουμε, τα έφερε έτσι η ζωή και καβαλάς Ιάπωνα.
Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα,
θα απολαμβάναμε να σε διαβάζουμε στο Japan forum
να εκθειάζεις τους Βαυαρούς!:D

GeorgeP 24-07-2010 16:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 188587)
καλύφθηκαν από εγγύηση.

ξερεις πολυ καλα κι εσυ οτι ουτε ελαχιστα ειναι τα μελη ουτε στην συντριπτικη τους πλειονοτηξτα καλυφθυηκαν απο την εγγυηση!! Εχε χαρη που βαριεμαι να κατσω να βρω τα νηματα και να τα επισυναψω!!
Το ποσοστο των ''ελαχιστων΄΄ μεγαλωνει αφου απο τα 2700 μελη ενεργα ειναι καμια 700αρια αν θυμαμαι καλα!!!!!!!;););)

Απόσπασμα:

δεν άλλαξε την μηχανή του εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων, ή για να ακριβολογήσω, ουδείς πλην εσού!;).

May I remind you Mr. Riko46?
Για κανε και μια βολτα απο τα προσφατα ποστ να δεις ποσοι περιμενουν τον αντικαταστατη του Βαραντερο! Με σαφη υπονοουμενα αλλαγης της GS στην πρωτη της στραβή!!!!!

Απόσπασμα:

έδωσαν την BMW τους, περιμένουν την ώρα και την στιγμή να ξανααποκτήσουν μία "έλικα"..

Δεν ομιλουμε γιαυτους!!!!!!

Απόσπασμα:

Συμπερασματικά,
ούτε τυφλοί είμαστε,
από εμμονές..

Καλα, αυτο.......ελεγχεται!!!!!!;):D

Απόσπασμα:

Τι να κανουμε, πηγαν να γινουν αλλιως τα πραματα αλλα.....''απονη GS με πεταξες στου δρομου την ακρη με αδικησες, ούτε μια στιγμή δεν ήρθες να μου διώξεις το δάκρυ με κυνήγησες το κρίμα σου βαρύ .........!!! (παραφραση του ''απονη ζωη'' του Ξαρχακου)

Στην μετα θανατον ζωη ισως!!!:D

nek21 24-07-2010 19:40

Απόσπασμα:

Βρε Γιώργο μου,
στα έχουν πει τόσοι άλλοι
ας το επαναλάβω κι εγώ:

καλύφθηκαν από εγγύηση.

δεν άλλαξε την μηχανή του εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων, ή για να ακριβολογήσω, ουδείς πλην εσού!;)

έδωσαν την BMW τους, περιμένουν την ώρα και την στιγμή να ξανααποκτήσουν μία "έλικα".

Συμπερασματικά,
ούτε τυφλοί είμαστε,
από εμμονές.

τουλαχιστον ειναι ωραιο παιδι ο ιαπωνας?

ThanDim 24-07-2010 21:35

Πάντως GeorgeP, από πίτα που δεν τρως, πολύ αγχώνεσαι για το αν θα καεί - παράφραση γνωστής παροιμίας!!! :D
Το περίεργο όμως είναι πως ακόμα και με τα "χιλιάδες" προβλήματα που ακούγονται, την "απαράδεκτη" συμπεριφορά της εταιρίας και των αντιπροσώπων, την "φουσκωμένη" τιμή τους και τους χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητα του που θα αναγκαστεί να αποδεκτεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μιας BMW, τελικά πουλάει σαν ξερολούκουμο.... ;)

Και για το νέο transalp υπήρχε μεγάλη προσμονή αλλά τελικά απογοήτευσε.... Μακάρι να μην γίνει το ίδιο με το Vara! Μακάρι να φτιάξουν ένα πραγματικό on-off μπας και αποκτήσει η κατηγορία ακόμα έναν εκπρόσωπο - και όχι άλλα imitation on/off.....

GeorgeP 25-07-2010 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ThanDim ( 188862)
Πάντως GeorgeP, από πίτα που δεν τρως, πολύ αγχώνεσαι για το αν θα καεί - παράφραση γνωστής παροιμίας!!! :D .....

Αγχος? ποιο αγχος? εγω γιατι να εχω αγχος? Μια φορα στα 2 χρόνια (24000κμ) παω συνεργειο για το μεγαλο σερβις!! πληρωνω 350ε!!! γιατι να εχω αγχος???;)

Απόσπασμα:

Το περίεργο όμως είναι πως ακόμα και με τα "χιλιάδες" προβλήματα που ακούγονται, την "απαράδεκτη" συμπεριφορά της εταιρίας και των αντιπροσώπων, την "φουσκωμένη" τιμή τους και τους χαρακτηρισμούς για την προσωπικότητα του που θα αναγκαστεί να αποδεκτεί ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μιας BMW, τελικά πουλάει σαν ξερολούκουμο.... ;).....

χαιρομαι που καποιοι βλέπουν περαν του φυσιολογικου ανθρωπινου οπτικου πεδιου!!!!!;)
Οσο για τις πωλησεις, ξερεις τι σημαινει διαφημιση συνδυασμενη με ονομα? Μεγάλη δυναμη αγαπητε μου!!!

Απόσπασμα:

Και για το νέο transalp υπήρχε μεγάλη προσμονή αλλά τελικά απογοήτευσε.... Μακάρι να μην γίνει το ίδιο με το Vara! Μακάρι να φτιάξουν ένα πραγματικό on-off μπας και αποκτήσει η κατηγορία ακόμα έναν εκπρόσωπο - και όχι άλλα imitation on/off.....

Οταν ο ελληνας σταματησει να κρινει βασει ιπποδυναμης και look, και αρχιζει να σκεφτεται
  • ΑΝ χρειαζεται 70 ιππους στις 9000στρ. (Vstrom) ¨η 60 στις 6500στρ (Τρανσαλπ)
  • τι ειανι πιο χρησιμο σε μια μοτοσυκλετα που κινειται στην πολη κατα 80%, οι 40 ιπποι και 5 κιλα ροπης απο τις 2500στρ-5000 (Τρανσαλπ) ¨η οι 30 ιπποι και 3 κιλα ροπης στις ιδιες στροφες
με αλλα λογια οταν μαθουμε να αγοραζουμε συμφωνα με τις αναγκες μας και οχι με αυτο που μας σερβιρουν, οταν θα μαθουμε οτι ιπποι=τιποτε χωρις ροπη κ.λ.π τοτε θα δουμε σωστη κατανομη στις αγορες οπου το look θα ερχεται δευτερο!!!

Σημ Το ΤΑ ειανι δευτερο σε πωλησεις πισω απο το Βστρομ. Ειχε αρχισει να μειωνει την διαφορα απο αυτο οταν ξεσπασε η κριση!

GregoryA 31-08-2010 21:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 188983)
Αγχος? ποιο αγχος? εγω γιατι να εχω αγχος? Μια φορα στα 2 χρόνια (24000κμ) παω συνεργειο για το μεγαλο σερβις!! πληρωνω 350ε!!! γιατι να εχω αγχος???;)

χαιρομαι που καποιοι βλέπουν περαν του φυσιολογικου ανθρωπινου οπτικου πεδιου!!!!!;)
Οσο για τις πωλησεις, ξερεις τι σημαινει διαφημιση συνδυασμενη με ονομα? Μεγάλη δυναμη αγαπητε μου!!!

Εδω συμφωνουμε Μιστερ!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!