GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ψευτόμαγκες... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12769)

gemara 19-07-2010 18:06

Ψευτόμαγκες...

Καλησπέρα φίλοι και φίλες,

Σχεδόν κάθε μέρα βλέπω μεγάλες μηχανές, χωρίς πινακίδες, συνήθως με ξεκράνωτους οδηγούς να κυκλοφορούν στο κέντρο και τα κόκκινα φανάρια - αν δεν τους βολεύουν - τα περνούν χαλαρά.

Σημερινή αφορμή ήταν ένας παιδοβούβαλος με varadero (με GS έχω δει πιο πολλούς...) που ανέβαινε μέρα μεσημέρι την Κηφισίας, χωρίς πινακίδες, χωρίς κράνος, με βαρύ και μπλαζέ ύψος και φυσικά τα κόκκινα φανάρια δεν υπήρχαν. Αυτός ήταν μπροστά δεξιά μου και πίσω αριστερά είδα δυο ΔΙΕΣ που με πέρασαν ανεβαίνοντας και αυτοί περνώντας δίπλα του απαθέστατοι.

Για να βλέπω εγώ από έναν τουλάχιστον την ημέρα στα λίγα χιλιόμετρα που κάνω, φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι ψευτόμαγκες.

Ξέρει κανείς σας περί τίνος πρόκειται; Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που κυκλοφορούν τίγκα στην παρανομία και γω όταν μου έχει λήξει μία βδομάδα η ασφάλεια, περιμένω το χαρτάκι να μου έρθει για να την ξαναβγάλω στου δρόμους;

Αν σου κάνει μια ζημιά και την κοπανήσει, ποιος τον πιάνει μετά;
Για τα φωτογραφικά ραντάρ έχουν ασυλία;
Ασφάλειες, τέλη;;;;

Δεν το έχω δει σε κανένα μέρος του κόσμου αυτό...

Είναι δυνατόν, ή εγώ ζω σε άλλο κόσμο;;;:confused:

MARK 19-07-2010 18:12

Απάντηση: Ψευτόμαγκες...

Δίκιο έχεις.....Συνήθως αυτόι είναι ασφάλεια σε μεγάλους επιχειρηματίες,εφοπλιστές και άλλους του συναφιού που δεν τους αγγίζουν οι νόμοι.......... :hmmm:

gandreas 19-07-2010 18:41

ΝεύραΝεύραΝεύρα
Οι λιμενικοί το κάνουν? :D
Οι «αστυνόμοι» σίγουρα και οι είναι η πλειοψηφία. Το έχουμε ξαναφέρει και αν θυμάμαι υπάρχουν και οι ζετάδες από Θεσσαλονίκη που το κατακρίνουν;)

geolag 19-07-2010 18:47

Στο Ελληνικό στο παλαιό αεροδρόμιο στο χώρο των καυσίμων παρκάρουν τις υπηρεσιακές μοτο οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας.Τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα με τα οποία πηγαίνουν για να πάρουν τις μηχανές είναι χωρίς πινακίδα στο πίσω μέρος.Μπροστά έχουν.Ανεξήγητο.

MARK 19-07-2010 19:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 186797)
ΝεύραΝεύραΝεύρα
Οι «αστυνόμοι» σίγουρα και οι είναι η πλειοψηφία. Το έχουμε ξαναφέρει και αν θυμάμαι υπάρχουν και οι ζετάδες από Θεσσαλονίκη που το κατακρίνουν;)

Μην περιμένεις να τα βγάλω όλα στην φόρα........:sm7:

gandreas 19-07-2010 22:56

Είναι και το άλλο, βλέπεις κάποιον με στολή και λες είναι πυροσβέστης, νοσοκόμος, στρατιωτικός ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ(Γ@Μ@ τα παιδιά), και βλέπεις και κάποιον χωρίς πινακίδα, τι λες? Μπάτσος είναι :p
(συγγνώμη αν υπάρχουν παιδιά που τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός αλλά πλάκα κάνουμε)

gemara 19-07-2010 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 186874)
...
(συγγνώμη αν υπάρχουν παιδιά που τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός αλλά πλάκα κάνουμε)

Η παράβαση του νόμου φίλε μου και δη του κόκκινου σηματοδότη, μόνο πλάκα δεν είναι...

jarhead 19-07-2010 23:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 186797)
ΝεύραΝεύραΝεύρα

Σημερα που τα λεμε εγραψα ενα ΅γατακι΅ που μολις ειχε βγει απο την σχολη και το παιζε ασφαλιτης, χεσμεντεν απο το κραξιμο ουτε που προλαβε να με πει οτι ηταν συναδελφος...Να τους χεσω τετοιους συναδελφους,....Εγω Μ,,,,,ς ημουνα δηλαδη που περιμενα 10 μερες για την πινακιδα????ΝεύραΝεύραΝεύρα

tsompanis 19-07-2010 23:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 186880)
Σημερα που τα λεμε εγραψα ενα ΅γατακι΅ που μολις ειχε βγει απο την σχολη και το παιζε ασφαλιτης, χεσμεντεν απο το κραξιμο ουτε που προλαβε να με πει οτι ηταν συναδελφος...Να τους χεσω τετοιους συναδελφους,....Εγω Μ,,,,,ς ημουνα δηλαδη που περιμενα 10 μερες για την πινακιδα????ΝεύραΝεύραΝεύρα

:sm7::sm7::sm7: σωστόοοοοςς!

gper 19-07-2010 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 186880)
Σημερα που τα λεμε εγραψα ενα ΅γατακι΅ Νεύρα

Το γατάκι τι είναι βρε παιδιά ;;;;;;;;;;;;:Απορία:

tsompanis 19-07-2010 23:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gper ( 186890)

στραβόγιαννο να υποθέσω...??? νέοπας??:sm7:

MARK 19-07-2010 23:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gper ( 186890)

Νέοψ............

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-07-2010 09:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 186781)
Σημερινή αφορμή ήταν ένας παιδοβούβαλος ........

....... και συνήθως, με "ψαρωτικό" και βλοσυρό ύφος ... :hmmm:

gemara 20-07-2010 09:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 187038)
....... και συνήθως, με "ψαρωτικό" και βλοσυρό ύφος ... :hmmm:

Έτσι ακριβώς ρε Νίκο και λες, ρε κολόπαιδο, ποιος είσαι εσύ που το παίζεις μάγκας και καταπατάς όλα αυτά που εγώ σε πληρώνω για να ελέγχεις;;;:hmmm:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-07-2010 09:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 187041)
Έτσι ακριβώς ρε Νίκο και λες, ρε κολόπαιδο, ποιος είσαι εσύ που το παίζεις μάγκας και καταπατάς όλα αυτά που εγώ σε πληρώνω για να ελέγχεις;;;:hmmm:

Εγώ δεν νομίζω ότι είναι αστυφύλακες ......

Πιστεύω ότι είναι σεκιουριτάδες κουραδόμαγκες κάποιου "μεγαλόσχημου" ..... (στην πλειοψηφία τουλάχιστον)

gemara 20-07-2010 09:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 187046)
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι αστυφύλακες ......

Πιστεύω ότι είναι σεκιουριτάδες κουραδόμαγκες κάποιου "μεγαλόσχημου" ..... (στην πλειοψηφία τουλάχιστον)

Και πως περνάνε 4 αστυνόμοι δίπλα του και σφυρίζουν αδιάφορα και μένα μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω που το βλέπω;;;

Πάντως στα πλυντήρια μότο που πηγαίνω τη μηχανή μου, έχω συναντήσει 3 αστυνόμους συνολικά, και οι τρεις ξεκράνωτοι, οι δύο χωρίς πινακίδες και ο ένας μάλιστα που κατ' ομολογία του "δε μπορεί το κράνος στο κεφάλι του", είναι και "δίκαιος" και έλεγε ότι γι αυτό το λόγο δεν έγραφε ποτέ άλλους για κράνος...

Είναι καλά παιδιά ρε...

kostas-patra 20-07-2010 14:58

κάτι φανάρια σκοτώστρες που σε κρατούν καθηλωμένο στη μέση του δρόμου για αριστερή στροφή, δίχως διάζωμα τα περνάω, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που οι γλήγοροι φλερτάρουν με την πινακίδα μου πηγαίνοντας σαν στούκες

ζητά δίχως κράνος, ποτέ
μοτοσυκλέτες δίχως πινακίδα, ούτε

μοτοσυκλετιστές με death wish, δηλ αυτοκτονικούς, που δεν σταματούν στο κόκκινο δεν βλέπω εύκολα, μάλλον γιατί διασταυρώνονται με συγγενείς τους

η οδηγητική μας -ανύπαρκτη- παιδεία, που θέλει το κόκκινο ως διαβάθμιση του πορτοκαλί και το πορτοκαλί ως σήμα επιτάχυνσης, είναι από τα σοβαρότερα θέματα, κατά την γνώμη μου, γιατί ακόμα και όταν κάποιοι συγκρουστούν, υποστηρίζουν οτι ότι έγινε, έγινε σε νεκρό χρόνο, στην μετάβαση από την μια λάμπα στην άλλη.
είτε λάθος, είτε σωστοί, δίχως ζωή ή σακατεμένοι

ο κίτ του ιππότη της ασφάλτου μας έκανε ζημιά, φαίνεται...

Arkas 20-07-2010 15:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas-patra ( 187213)
ο κίτ του ιππότη της ασφάλτου μας έκανε ζημιά, φαίνεται...

Μια που ανέφερες πάντως τον "ΚΙΤ" Κώστα μου,
δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν στις αμερικανικές ταινίες δείχνουν (συνήθως) τον "κακό" να περνάει με κόκκινο, ακολουθεί τράκο μεγατόνων!
Προσωπικά, δεν έχω διαπιστώσει άλλη περίπτωση που να παραβιάζεται το κόκκινο στις ταινίες.
Είναι κι αυτός, ένας τρόπος εκπαίδευσης:
"πέρασες με κόκκινο; - ακολουθεί ατύχημα!"

Αυτά βέβαια στα "χαζοαμερικανάκια"!:D

aeriko 20-07-2010 15:11

Κάτι κουφό που έτυχε και άκουσα πολύ παλιά. Κυρία μου γιατί περάσατε με κόκκινο; Και η κυρία: Ποιό κόκκινο καλέ, βαθύ πράσινο ήταν.Νεύρα

solik 20-07-2010 15:36

Αυτά βέβαια στα "χαζοαμερικανάκια"!:D

:sm7:

ckalfas 20-07-2010 16:15

Οι κουτο-πόνηροι στην Ελλάδα είναι μία ομάδα με τρομακτικό αριθμό μελών, υπάρχουν παντού!
Στις Λωρίδες Ασφαλείας (Λ.Ε.Α.) όταν "πέφτουν" σε μποτιλιάρισμα,
στα φανάρια όταν περνάνε όλους τους μ@λ...κες και μπαίνουν μπροστά, στα φανάρια όταν υπάρχει κόκκινο και το αγνοούν επιδεικτικά (δεν χρειάζεται να έχουν μεγάλη μοτοσυκλέτα... λες και ότι καβαλούν δίτροχο, έχουν ασυλία),
όταν αφήνουν το όχημά τους όπου τους βολεύει και όχι όπου πρέπει,
όταν γενικά αδιαφορούν για τους υπόλοιπους λες και ο δρόμος είναι το χωράφι του... Και όλα με την απόλυτη απουσία της τροχαίας, ή το ακόμη χειρότερο... με την απόλυτη απουσία της τροχαίας και της αστυνομίας παρότι βρίσκονται παρόντες...
Εκτός αν πάρουν εντολή... επιβεβαιώνουν την παράβαση, μόνο όταν έχουν εντολή, χωρίς εντολή απλά δεν υπάρχουν!!!

Kimwnas 20-07-2010 16:59

Η παραβατική συμπεριφορά "συνοδών" είναι το κερασάκι στην τούρτα ρε σεις!
Εδω κάθε μέρα βλέπουμε τον εκάστοτε οδηγό είτε μηχανής είτε μεγαλύτερου οχήματος (αν και η πλειοψηφία ανήκει μάλλον στην πρώτη κατηγορία) που μουλωχτά-μουλωχτά θα το περάσουν το κοκκινάκι... Με ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει... Το Σάββατο που μας πέρασε δεν σκοτώθηκε ο Άλκης Συνιόρης απο φορτηγό που πέρασε με κόκκινο? Τι να λέμε τώρα....

Τραγικός θάνατος πρωταθλητή μότο-κρος σε τροχαίο - ελλαδα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!