![]() |
Πρόταση για Κάρτα μέλους GSforum
Στο τέλος θα νομίζετε ότι θα βγάλω!!! Αλλά μια και το σκέπτομαι θέλω να το μοιραστό μαζί σας. Η ιδέα μου ήρθε από αυτό ή αυτό το αυτοκόλλητο που μοιάζει με κάρτα
Μια και δεν έχουμε κάποια κάρτα που να δηλώνει ότι ήμαστε του GSforum, να τυπώσουμε μία πλαστική (και τις δύο όψεις), με κόστος περίπου 0,45 λεπτά η μια (δες εδώ) Πάνω σε αυτή θα φαίνετε με κάποιο τρόπο το Νο πινακίδας ή ότι άλλο μπορεί να μας χαρακτηρίσει σαν μοναδικούς κατόχους της. Έτσι οι υπεύθυνοι δεν θα χρειάζεται να μας κλείνουν ραντεβού για να έχουμε κάποια έκπτωση και πολλά άλλα. Όταν με το καλό καταλήξουμε και τυπώσουμε τα αυτοκόλλητα να έχουμε και τις κάρτες και να σας τα στέλνω ταχυδρομικός όλα μαζί. Το κόστος με δύο αυτοκόλλητα την κάρτα και τα ταχυδρομικά δεν πρέπει να ξεπερνά τα 3 ευρώ (πιστεύω).Απλά αν συμφωνήσετε δεν θα δουλεύουμε σαν το δημόσιο που την μια μέρα σκάβουν τον δρόμο για το ρεύμα και μετά από 2 μέρες το ξανά ανοίγουν για τον ΟΤΕ!!! Και ξανά τονίζω ότι όταν κατασταλάξουμε σε οτιδήποτε και κάποιος βρει χαμηλότερη τιμή, ή θέλει να ασχοληθεί μόνος του, ή και μαζί μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια και έχω τον χρόνο και μπορώ, θέλω να προσφέρω με τον τρόπο μου, κάτι σε αυτό το πάρα πολύ καλό φόρουμ. Ελπίζω να μην παίρνω πολύ αέρα και να μην γίνομαι κουραστικός.:o |
Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum
Απόσπασμα:
:sm5: Ανδρέα ωραία ιδέα,με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορίσουμε τους moderators από περριτό κόπο καθώς θα χρειάζεται να κλείνουν μόνο συμφωνίες για το forum και δεν θα χρειάζεται η διαδικασία του τηλεφώνου η του mail και θα είναι πιο απλά τα πράγματα......Ασ αποφασίσουν τα παιδιά κατα πόσο θα βοηθήσει..... |
:sm8:
|
|
|
Απόσπασμα:
Πολύ καλό !!! Μήπως να γινόμασταν GSClub ??? Το έχει προτείνει και ο Xarleas !!! Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο πάντως...:D |
:sm8:Είναι οχι μόνο πολύ καλή ιδέα, αλλά είναι επιβεβλημένο να έχουμε τη κάρτα μέλους. Μπορείς να βασιστείς στη δικιά μου βοήθεια για οτιδήποτε.
|
[QUOTE=gandreas;187661]Μπροστά :D
http://img829.imageshack.us/img829/8377/84757000.png πίσω http://img227.imageshack.us/img227/3728/21525249.png :sm4: |
πολυ καλη ιδεα!εισαι θεος αγορι μου!!!
|
Μια προταση , θα ηταν φρονιμο κατα εμε εκτος απο την καρτα να εβγαινε επισης και ενα ομοιο αυτοκολλητο για να ειναι πανω στις μηχανες μας και αν ηταν δυνατον σε αυτο να ηταν εμφανης και η ομαδα αιματος(!?).
|
ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
|
πολυ καλες ιδεες ολες!!!!
|
Απόσπασμα:
Αν και δεν μου κατεβαινουν οι φοτο απο την αντιδρασοι τον αλλον πρεπει να ειναι κατι καλο.ΓΙΑΝΝΗ πολυ καλη η σκεψη σου :rolleyes: |
Πολύ καλή ιδέα :)
|
Απόσπασμα:
κ όσοι δεν θα θέλουμε κάρτα δεν θα ψωνίζουμε από της ομαδικές!!?? |
Απόσπασμα:
Για την κάρτα τώρα απλά πέταξα μια ιδέα ..... |
έλα βρε Ανδρέα.ναι το ξέρω απλά έχω κ μια απογευματινή δουλίτσα τώρα κ δεν έχω χρόνο..ελπιζω καπια στιγμη να ξελασκαρω κ να ερθω για καφεδακι καπου παραλιακα!!..όσο αφορά την ιδέα σου εσύ καλά έκανες κ την ποσταρες..κ ίσως να ειναι κ μια καλή ιδέα..απλά εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά..ξεκινήσαμε σαν μια παρέα κ τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα που θα μας "ξεχωρίζουν" απο τους άλλους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..κ μιλάμε κ για κάρτες μεταξύ μας...να φανταστώ το επόμενο βήμα είναι να έχουμε καμία χειραψία κρυφή σαν τους μασόνους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..:D...τι το περιπλεκουμε!!..φυσικα δεν λεω το θεμα να μην τρεξη..απλα εξέφρασα την γνώμη μου κ άποψη μου σαν ένας ανέμελος καβαλάρης!:cool:
|
Απόσπασμα:
Τώρα όσον αφορά την κάρτα μέλους έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό μελών μήπως η χρηστικότητά της όπως την εκφράζει ο Γιάννης (Mark), είναι πιο αποτελεσματική για εκπτώσεις και προσφορές ; Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το παραπάνω κείμενο είναι η άποψή μου επί του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή ή αντιπαράθεση στα γραφόμενα του Ξένου ο οποίος μας έδωσε μια άλλη άποψη η οποία για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα σκεφτεί και τελικώς μια ιδέα συζητάμε η οποία αν εφαρμοστεί ή όχι είναι καθαρά θέμα των μελών αυτής της παρέας. Φιλικά πάντα !!! Lerian. |
φυσικά φίλε Lerian δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά μου.. συζήτηση κάνουμε όπως θα την κάναμε στο καφέ.!!!..μιλάμε για μια απλή κάρτα η" για μια κάρτα μέλους?..γιατί άμα μιλάμε για κάρτα μέλους τότε το θέμα μπορεί να πάει αλλού!!...μια απλή κάρτα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε ότι έχει να κάνει σε αγορά ομαδικής!..καλιστα εγώ θα μπορούσα να δώσω την κάρτα μου σε έναν άλλο φίλο κάτοχο ίδιας μηχανής κ να πάει να κάνει χρήση της κάρτας μου αντί ε μου!!.για τα λάστιχα που πήγα κ άλλαξα είπα απλά το όνομα κ το επώνυμο κ έγινε οτι έγινε..δεν μου ζήτησαν ταυτότητα!..αυτή η κάρτα λοιπόν για να γίνει σωστά 100% θα πρέπει να έχει κ φωτογραφία του μέλους μας..οπότε καταλαβαίνεις οτι το πράγμα πάει αλλού!!κ επειδή αναφερθηκες κ στο αυτοκόλλητο..εγώ προσωπικά δεν βάζω τίποτα πάνω στην μπουμπού ούτε από συνεργεία ούτε από μαγαζιά ούτε από καράβια ούτε ομάδες.. τίποτα!!!...δεν ξέρω τι τρέλα κ τι απωθημένο κουβαλάει ο καθένας μέσα του το οποίο μπορεί να το ξεσπάσει πάνω στο δικό μου μηχανάκι...τι μου λέει οτι ένας "τυχαίος" βλέπει το αυτοκόλλητο από το δικό μας φόρουμ πάνω στην μηχανή μου κ δεν την στραπατσαρη επειδή είναι από άλλο φόρουμ ετσι για το γαμώτο!....άντε μετά εγώ να καταλάβω γιατί έγινε!....ελπίζω να με καταλαβαίνεις!!...φυσικά αυτό το θέμα με το αυτοκόλλητο είναι προσωπικό γούστο του καθενός άμα το θέλει η" όχι πάνω στην μηχανή του!:D
|
Αποψή μου: Τα αυτοκόλητα και οι κάρτες ξεφεύγουν από τα όρια της παρέας. Μπορεί να οδηγήσουν σε άλλες καταστάσεις καλές/κακές. Πρώτη απόπειρα χαρακτηρισμού μελών έγινε με τα μπλουζάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο πέτυχε. Το θέμα θέλει πολλή προσοχή.
|
Δε, ξέρω ρε παιδιά, τι να πω μάλλον το γεγονός ότι μένω στην επαρχία με κάνει να βλέπω τα πράγματα λίγο διαφορετικά, δεν μπορώ να πιστεψω ότι η επιλογή μου να διαφημίσω το forum ή το club το οποίο είμαι μέλος μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της μοτοσυκλέτας μου ούτε μπορώ να δεχθώ ότι η ύπαρξη μιας κάρτας μέλους βλ. BMWRiders, TDM Club κ.α. αναιρεί το αίσθημα της παρέας... Δηλαδή αυτή που έχουν κάρτες μέλους δεν είναι παρέα ; Δεν κάνουν εκδρομές ; Δεν συζητάνε σε έναν κοινό χώρο και επιλύουν αυτά που τους απασχολούν μέσω της ύπαρξης αυτού του χώρου (διαδυκτιακού ή μη) ;
Μήπως, λέω μήπως, βλέπουμε "φαντάσματα" ;;; |
Απόσπασμα:
|
Αναλύοντας το θέμα από επιστημονική και αντικειμενική πλευρά, ο άνθρωπος είναι ζώον αγελαίο....Επιθυμεί ενστικτωδώς όπως συμμετέχει σε ομάδες και να ακολουθεί έναν "αρχηγό". Είναι λοιπόν δυνατόν να άγεται και να φέρεται από τον κάθε επιτήδειο που θα έχει την ικανότητα να κατευθύνει την ομάδα.
Ευτυχώς, ο άνθρωπος διαφέρει από τα λοιπά ζώα ως προς τη δυνατότητα της ανάλυσης δεδομένων και της κρίσης κατόπιν λογικής σκέψης. Οι προλαλήσαντες αναφέρονται σε αυτή ακριβώς την ιδιότητα του ανθρώπου. Σκεπτόμενοι τον πιθανό εκτροχιασμό του αρχικού σκοπού της παρέας μας, από αντίστοιχες κατά το παρελθόν εμπειρίες τους προσπαθούν να μας προβληματίσουν για πιθανές κακοτοπιές. |
Απόσπασμα:
|
Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Αριστοτέλης |
Ποιός θύμωσε με ποιόν ρε παιδιά και δεν έχω καταλάβει ;;;
|
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και είμαστε τόσο ταπεινοί μπροστά στα λόγια διάσημων ανδρών οι οποίοι είχαν/έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να περιγράψουν στο ακέραιο τις προθέσεις και τη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.
Ζηλεύω την ικανότητα αυτή να μπορούν να κρίνουν αλλά και να κρίνονται μέσα από τον δόκιμο, παραγωγικό διάλογο. Ζηλεύω το γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να γίνουν αντιληπτοί και να μεταδώσουν τα επιχειρήματά τους στους συνομιλητές τους όπου οι πιθανές παρεξηγήσεις είναι αφορμή για γόνιμη αντιπαράθεση. Προσωπικά δεν έχω ακόμα αναπτύξει τέτοιες ικανότητες μεγάλων αντρών και η τοποθέτησή μου στο συγκεκριμένο θέμα εδώ θα ήθελα να μην παρεξηγηθεί. Εάν θεωρήθηκε προσβλητική η γραφή μου παρακαλώ όπως λάβετε τη διαβεβαίωσή μου ότι δεν ήταν κατευθυνόμενη εκ του πονηρού. Πραγματικά απορώ με το τί μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου όπου η πρότερη συμπεριφορά μου αλλά και η σαφής παρελθούσα υποστήριξή μου σε κοινά μας θέματα, δεν είναι τελικά εγγύηση και διαβατήριο για το παρόν και το μέλλον μου στη συγκεκριμένη παρέα, θεώρησα λοιπόν ότι θα γίνονταν αντιληπτές οι αγνές και μόνο προθέσεις μου. Το συγκεκριμένο θέμα/πρόταση το θεώρησα αφορμή να ανοίξει λίγο το μυαλό και ο ορίζοντάς μας σε θέματα πέραν της βόλτας/μπύρας/ημισυνθετικών λαδιών ή τηγανόλαδων και δεν περιλάμβανε επ ουδενί τη πρόθεση να θίξω σπίτια και υπολείψεις.... Αν απορείτε με τη διάθεσή μου προς απολογία ένα ζεστό Κυριακάτικο απόγευμα σημαίνει ότι έχετε αντιληφθεί ότι έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Εάν η καλοκαιρινή ραστώνη δεν σας επιτρέπει (που είναι λογικό μετά από έναν δύσκολο χειμώνα) να μελετήσετε το θέμα παρακαλώ όπως προσπεράσατε διότι και εγώ εδώ θα σταματήσω, θα σιωπήσω θεωρώντας τα θέμα (τουλάχιστον από τη πλευρά μου) λήξαν... |
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ.Π.Χ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛ.ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΜΗΝΥΜΑ,ΜΕΪΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. |
Μεσούντος λοιπόν του καλοκαιριού ας αναλώσουμε την όποια ηκμάδα του μυαλού μας, που κι αυτό πλαδάρεψε λόγω ζέστης και όχι ηλικίας, στο να χαζεύουμε ημίγυμνους κυρίους και αντίστοιχες κυρίες ξαπλωμένους/ες ανέμελα στις ξαπλώστρες, ανά τις παραλίες της Ελλάδας, θωπέυοντας ο ζωοδότης ήλιος τα ηλιοκαμμένα κορμιά τους. Αυτό επιτάσσει η εποχή. Να είμαστε καλά και από το φθινόπωρο οι όποιες ανησυχίες. Και όπως λένε οι πολιτικοί, μην χαλάτε τα μπάνια του λαού.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
θεμιτά τα ευχολόγια τις τελευταίες 3 ώρες αλλά διά την ταμβακέρα ουδείς :cool::cool::cool:
ας αναλωθούμε λοιπόν φίλοι μου εις την οφθαλμολάγνα συνήθεια της παρατήρησης εκ του μακρώθεν και εκ του ασφαλούς των απανταχού θελκτικών κορασίδων αλλά και μεσόκοπων κυριών... πιστέψτε με ...το προτιμώ διότι δεν μου σπαταλά τη φαιά ουσία, με κατευθύνει στο να μη σκέφτομαι και πραγματικά αυτή την εποχή το θέλω πολύ.... Είναι ακριβώς σαν να σε παρακαλάνε να δεις εκπομπές στη ΝΕΤ και εσύ να προτιμάς τις ειδήσεις του STAR.....:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
μαζί σου Βασίλη!..φυσικά με το ανάλογο παγωμένο μπυρακι κ μεζεδάκι:D!!! |
ρε παιδια μια προταση εκανε ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε...(μεταξυ σοβαρου κι αστειου βεβαιως βεβαιως)!:)
σιγα το... φακελωμα!:p ουτε πιστωτικη ειναι ουτε ...εμφυτευσιμο τσιπακι!:rolleyes: σιγα τα αυγα! ολοι ομως εκμεταλευομαστε τις ομαδικες αγορες και τις προσφορες αδιαφορωντας για το το σωματικο και ψυχικο και οικονομικο κοστος αυτου που τις τρεχει! για τα λαστιχα λογου χαρη,αν βαλαμε 150 ατομα,ο νικος πηρε 150 τηλεφωνα στον περιστερα για να εξυπηρετηθουμε!εκει βεβαια δε θιχτηκε κανεις μας ουτε μας ενοχλησε κατι...:rolleyes: αν ειχαμε καρτουλα ο νικος(ο οποιος προς τιμη του δεν δυσανασχετησε ποτε)θα γλιτωνε την ταλαιπωρια!εγω τουλαχιστον αισθανομαι αβολα να τον παιρνω καθε λιγο και λιγακι να κανονιζει τις αγορες μου!συνεπως θα εβλεπα θετικα μια τετοια καρτα...:) |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!