GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12913)

sansiro.sugata 27-07-2010 15:47

Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

καλησπερα σε ολους!!

Το Varadero , τι λεει σαν μηχανη?

Εννοω.. ζουμε σε καιρους κρισης.. Service και ανταλλακτικα ειναι φθηνα?

Για να ειμαι ποιο σαφης , ειναι φθηνη στα Service και ανταλλακτικα?

CPretenteriS 27-07-2010 15:50

Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?

Ωωωχχχ.... θα αρχίσουν τα όργανα πάλι.... ;);) Για όσους κατάλαβαν... :D:D

Φίλε μου δε γνωρίζω να σου πω αλλά...υπομονή και θα μάθεις σύντομα... ;)

KRASOPATERAS 27-07-2010 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 189822)
Ωωωχχχ.... θα αρχίσουν τα όργανα πάλι.... ;);) Για όσους κατάλαβαν... :D:D

Φίλε μου δε γνωρίζω να σου πω αλλά...υπομονή και θα μάθεις σύντομα... ;)

Θέλεις να ρίξω λίγο λάδι?......:sm7:

Τι ?? …..Ιαπωνικό τενεκέδι θέλεις να πάρεις??

Δεν παίρνεις καλύτερα μια βέσπα που είναι Ευρωπαϊκή !!

Εργαλεία μόνο η Ευρώπη φτιάχνει και μάλιστα όσο ποιο βόρια τόσο καλύτερα!

:cool:

CPretenteriS 27-07-2010 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 189826)
Θέλεις να ρίξω λίγο λάδι?......:sm7:

Τι ?? …..Ιαπωνικό τενεκέδι θέλεις να πάρεις??

Δεν παίρνεις καλύτερα μια βέσπα που είναι Ευρωπαϊκή !!

Εργαλεία μόνο η Ευρώπη φτιάχνει και μάλιστα όσο ποιο βόρια τόσο καλύτερα!

:cool:

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή........ :sm7::sm7: Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου όπου να 'ναι.... Γιώργο... Νάπο... που είστε??? :D:D

gsmaniac 27-07-2010 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sansiro.sugata ( 189818)
καλησπερα σε ολους!!

Το Varadero , τι λεει σαν μηχανη?

Εννοω.. ζουμε σε καιρους κρισης.. Service και ανταλλακτικα ειναι φθηνα?

Για να ειμαι ποιο σαφης , ειναι φθηνη στα Service και ανταλλακτικα?

το varadero ειναι ισως η καλυτερη μηχανη που εχει κατασκευαστει...;)
κρατηματα,γκαζια,φρενα,αξιοπιστια,ομορφια,τα πιο φτηνα ανταλλακτικα και εργατικα,μεταπωλητικη αξια,κλπ..κλπ...κλπ...:)τρομερη αγορα,καλοριζικο....:o:o

pirate 27-07-2010 16:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 189831)
κρατηματα,γκαζια,φρενα,αξιοπιστια,ομορφια,τα πιο φτηνα ανταλλακτικα και εργατικα,μεταπωλητικη αξια,κλπ..κλπ...κλπ...:)τρομερη αγορα,καλοριζικο....:o:o

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο ...... :sm8::sm8:

frits 27-07-2010 16:33

Απόσπασμα:

XIK, XIK, XIK, http://a.imageshack.us/img339/31/stpatrick.gif

Σου έχω πει να μην παίρνεις ληγμένα από τον Ντινόπουλο....

sansiro.sugata 27-07-2010 16:36

μου ειπε μηχανικος , γνωστος , οτι η κουκλα που εχω , σε κανα χρονο δεν θα εχει καθολου ανταλλακτικα και αν εχει θα ειναι πανακριβα...

η μηχανη μου θα ειναι για πεταμα σε λιγο καιρο επειδη δεν θα εχει μεταπωλητικη και τετοια..

παιζουν ολα αυτα?

Captain_Andreas 27-07-2010 16:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sansiro.sugata ( 189851)
μου ειπε μηχανικος , γνωστος , οτι η κουκλα που εχω , σε κανα χρονο δεν θα εχει καθολου ανταλλακτικα και αν εχει θα ειναι πανακριβα...

η μηχανη μου θα ειναι για πεταμα σε λιγο καιρο επειδη δεν θα εχει μεταπωλητικη και τετοια..

παιζουν ολα αυτα?

Τα BMW φίλε μου δεν έχουν ηλικία... μόνο ημερομηνία κατασκευής !

explode 27-07-2010 16:44

ενα κατατοπιστικότατο βιντεο απο τεστ varadero
το μονο κακο ειναι οτι με την μαμισια ζελατινα "you eat all the air ":sm7:

CPretenteriS 27-07-2010 17:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 189847)
XIK, XIK, XIK, http://a.imageshack.us/img339/31/stpatrick.gif

Σου έχω πει να μην παίρνεις ληγμένα από τον Ντινόπουλο....

:sm7:

commander 27-07-2010 17:07

:eek:Κανενα αλλο βιντεακι δεν πεζει για gs :D

commander 27-07-2010 17:12

Απόσπασμα:

παιζουν ολα αυτα?

για ποιο απο τα τρια λες που εχεις για να καταλαβουμε.?????? :D

GeorgeP 27-07-2010 17:24

Απόσπασμα:

παιζουν ολα αυτα?

Πες μου πιο ειανι αυτο το οχημα που σταματησε σημερα να παραγεται κι αυριο δενε χει ανταλλακτικα!! Υπαρχει κανενα? οχι!!!!

Σκεψου το άλλο τωρα, BMW του 1940, 1950, 1960, 1970 κ.λ.π. κυκλοφορουν? λιγα αλλα κυκλοφορουν!! ανταλλακτικα δεν χρειαζονται? Αυτα τα συγκεκριμενα σπανιως εως ποτε (οχι σαν κατι GS 1200;)) αλλα κασποτε χρειαζονται και καπου τα βρισκουν!!!!

Για να μην μακρυγορω και μου βαλει χερι ο συμπεθερος Αντμιν απο την στιγμη που θα σταματησει η παραγωγη του μοντελου και του κινητηρα για τα επομενα 10 τουλαχιστον χρόνια θα βρισκεις ανταλλακτικα οπως σημερα! Μετα θα αρχισει η ελλειψη αλλα παντα καπου θα βρισκεις! και τωρα με το Ιντερνετ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα!!!

Σημ. πληροφοριες για Βαραντερο δεν σου δινω δημοσιως παρα μονον με ΠΜ γιατι........ θα πεσουν να με φάνε!!!:p:)
Αλλα κι αυτο σταματαει να παραγεται μεσα στο 2010 αν κι εφοσον παρουσιαστει ο αντικαταστατης του τον Οκτωμβριο σε καποιο σαλονι!!!

CPretenteriS 27-07-2010 17:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 189871)
Πες μου πιο ειανι αυτο το οχημα που σταματησε σημερα να παραγεται κι αυριο δενε χει ανταλλακτικα!! Υπαρχει κανενα? οχι!!!!

Σκεψου το άλλο τωρα, BMW του 1940, 1950, 1960, 1970 κ.λ.π. κυκλοφορουν? λιγα αλλα κυκλοφορουν!! ανταλλακτικα δεν χρειαζονται? Αυτα τα συγκεκριμενα σπανιως εως ποτε (οχι σαν κατι GS 1200;)) αλλα κασποτε χρειαζονται και καπου τα βρισκουν!!!!

Για να μην μακρυγορω και μου βαλει χερι ο συμπεθερος Αντμιν απο την στιγμη που θα σταματησει η παραγωγη του μοντελου και του κινητηρα για τα επομενα 10 τουλαχιστον χρόνια θα βρισκεις ανταλλακτικα οπως σημερα! Μετα θα αρχισει η ελλειψη αλλα παντα καπου θα βρισκεις! και τωρα με το Ιντερνετ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα!!!

Σημ. πληροφοριες για Βαραντερο δεν σου δινω δημοσιως παρα μονον με ΠΜ γιατι........ θα πεσουν να με φάνε!!!:p:)
Αλλα κι αυτο σταματαει να παραγεται μεσα στο 2010 αν κι εφοσον παρουσιαστει ο αντικαταστατης του τον Οκτωμβριο σε καποιο σαλονι!!!

:sm7:

aeriko 27-07-2010 17:45

Απόσπασμα:

παιζουν ολα αυτα?

Μήπως να μαθαίναμε και μείς τον μηχανικό;

frits 27-07-2010 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από explode ( 189855)
ενα κατατοπιστικότατο βιντεο απο τεστ varadero
το μονο κακο ειναι οτι με την μαμισια ζελατινα "you eat all the air ":sm7:
YouTube - HONDA VARADERO XL1000V , KOKKINA FEGARIA TEST

Το "zelatin" & το "eat all the air" είναι όλα τα λεφτά. :sm7:

kostas_366 27-07-2010 18:03

Καλή μοτοσικλέτα.
Σε κάποια σημεία καλύτερη από το gs, σε κάποια χειρότερη.

Lerian 27-07-2010 18:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 189889)
Το "zelatin" & το "eat all the air" είναι όλα τα λεφτά. :sm7:

Γιατί εκείνο το ...different organs... στο τέλος !!! :sm7::sm7::sm7:

Ακιs 27-07-2010 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 189902)
Καλή μοτοσικλέτα.
Σε κάποια σημεία καλύτερη από το gs, σε κάποια χειρότερη.

Αυτη και μονο ειναι η σωστη απαντηση.Ευγε στο φιλο για την απαντηση που εδωσε τοσο αμεροληπτα!!!! :cool:

ntinopoulos 27-07-2010 20:18

Απόσπασμα:

η ιδανικη επιλογη για εντος και εκτος πολης οδηγηση,απολαυστικη στο βουνο,στη θαλασσα και στις πεδιαδες,και γενικοτερα μια μοτοσυκλετα να οδηγει η μανα και του παιδιου να μη δινει!:rolleyes:

gsmaniac 27-07-2010 20:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 189939)
η ιδανικη επιλογη για εντος και εκτος πολης οδηγηση,απολαυστικη στο βουνο,στη θαλασσα και στις πεδιαδες,και γενικοτερα μια μοτοσυκλετα να οδηγει η μανα και του παιδιου να μη δινει!:rolleyes:

μπραβο για την πολλη σωστη απαντηση σου...;)
δεν σε κοβω για αμεροληπτο,αλλα μπραβο...:D

ntinopoulos 27-07-2010 20:56

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 189960)
μπραβο για την πολλη σωστη απαντηση σου...;)
δεν σε κοβω για αμεροληπτο,αλλα μπραβο...:D

φιλε ολα κι ολα!η αληθεια να λεγεται!:rolleyes:;)

jarhead 27-07-2010 20:58

Απόσπασμα:

παιζουν ολα αυτα?

Και ο αδελφος μου ειχε Βαρα και απο προχτες εχει μια ΄ΞΑΝΘΙΑ ΄απο Βαυαρια μερια!!!!:cool:

saitman 27-07-2010 20:58

Απόσπασμα:

τι πινεις αντρα μου!τα εχει παρει απο τον γνωστο-αγνωστο!!

gsmaniac 27-07-2010 21:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 189966)
τι πινεις αντρα μου!τα εχει παρει απο τον γνωστο-αγνωστο!!

βλεπω δεν αντεχεται την αληθεια....παλιομπεμβεδακηδες:p
ουστ ρε....:D

saitman 27-07-2010 21:04

για να γινει καλυτερο το vara το φτιαχνουνε στην ιταλια ισπανια για να περει αερα ευρωπαικο!:sm7::sm7:

Ακιs 28-07-2010 00:03

Ετσι ειναι.....''οι πεινασμενοι,καρβελια ονειρευονται''........

http://img808.imageshack.us/img808/2...dero001no3.jpg

:D:D:D

Xarleas 28-07-2010 04:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 189854)
Τα BMW φίλε μου δεν έχουν ηλικία... μόνο ημερομηνία κατασκευής !

Α ναι; Τότε γιατί τις αλλάζετε ΚΑΘΕ 2 χρόνια όλοι για να πάρετε τα καινούρια μοντέλα???? Επειδή άλλαξαν λέει κανα 2 βίδες και έκαναν <βελτιώσεις>. Γιατι λέτε τέτοια στο παιδί???? :sm7::sm7:

Xarleas 28-07-2010 04:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 189885)
Μήπως να μαθαίναμε και μείς τον μηχανικό;

Ε κανένας πληρωμένος μηχ. απο το Forum θα είναι....

Alfa7 28-07-2010 10:02

Φίλε Sansiro, κάντα και τα δύο βόλτα και τότε όλα θα φανούν απλά και ξεκάθαρα...

Kαι τα δύο έχουν καλά και κακά η ζυγαριά θα γείρει εκεί που θες εσύ, και μη ξεχνάς ότι με τη μοτό που θα διαλέξεις θα ζείς εσύ και όχι όλοι εμείς οι συμβουλάτορες........

.............................................USE THE FORCE...!

My FORCE said GS........

PS:Όσο για το Βιντεάκι, βλέπω ότι τραβήχτηκε στα Χανιά και πολύ θάθελα να γνωρίσω το παληκάρι με τα αγγλικά τύπου ''how from here morning-morning''.....

babis66 28-07-2010 11:49

Φίλε sansiro sugata.Θα σου θέσω ένα προβληματισμό.Κάνε μια ερώτηση σε όλους.Ποιός πούλησε varadero και πήρε gs.Και μετά το ανάποδο.Πιστεύω η απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για την απόφασή σου.Υπολογίζω:
1. 98 από varadero πήγανε σε gs
2. 1 από gs πήρε μετά varadero
3. ο άλλος ένας από gs θα πήγε σε στριτάδικο:sm7:

ntinopoulos 28-07-2010 12:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babis66 ( 190207)
Φίλε sansiro sugata.Θα σου θέσω ένα προβληματισμό.Κάνε μια ερώτηση σε όλους.Ποιός πούλησε varadero και πήρε gs.Και μετά το ανάποδο.Πιστεύω η απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για την απόφασή σου.Υπολογίζω:
1. 98 από varadero πήγανε σε gs
2. 1 από gs πήρε μετά varadero
3. ο άλλος ένας από gs θα πήγε σε στριτάδικο:sm7:

αυτος που απο gs πηγε σε varadero εισαι σιγουρος οτι θα το πει?:sm7:

Arkas 28-07-2010 12:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 190218)
αυτος που απο gs πηγε σε varadero εισαι σιγουρος οτι θα το πει?:sm7:

Τουλάχιστον αυτός που ξέρουμε,
το λέει...:D

aeriko 28-07-2010 12:24

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ. Ο φίλος sansiro έχει ένα gs και θέλει να πάει σε varadero;:Απορία:

ntinopoulos 28-07-2010 12:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 190222)
Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ. Ο φίλος sansiro έχει ένα gs και θέλει να πάει σε varadero;:Απορία:

πανο μου...χαρακιρι!:rolleyes::sm7:

ntinopoulos 28-07-2010 12:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 190219)
Τουλάχιστον αυτός που ξέρουμε,
το λέει...:D

ομως δεν το καυχιεται κιολας!:p:sm7:

italos 28-07-2010 12:38

Καταρχάς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.....να ξαναπώ ότι η honda σαν εταιρεία με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια....και αν και Gsakias τρελαμένος .....ήμουνα ...είμαι ....και θα είμαι κολλημένος με την πράσινη εταιρεία των ninja.....

Στο θέμα μας τώρα.....

Varadero:κανένας μα κανένας που δεν έχει οδηγήσει το varadero δεν μπορεί να εκφέρει άμεση άποψη σε ότι αφορά ,την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας,τα φρένα της,πως είναι σε ακραίες συνθήκες,τι λέει απο άνεση, τι λέει απο γκάζι,αν ζορίζεται στο δικάβαλο κτλ κτλ

Εγώ είμαι "απόλυτος" στην εξής άποψη....το varadero θέλει άμεση αλλάγη...να φύγει απο την αγορά...μου θυμίζει μηχανάκι παλαιό....βγήκε πούλησε και τέλος.....εγώ θέλω η Honda να βάλει ένα καινούργιο varadero κατασκευασμένο απο την αρχή...τόσο μηχανολογικά όσο και σχεδιαστικά.Θέλω να δω καινοτομίες πάνω στη μηχανή...έλω να δώ ένα όμορφο μηχανάκι με ένα καινούργιο κινητήρα αξιόπιστο και γρήγορο...θέλα να δω περιφερειακά κομμάτα που να αξίζουν τα λευτά τους και να κάνουν την διαφορά!!

Δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο τημ μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσυκλετώ ανα το κόσμο....κι απορώ γτ ακόμα δεν το έχουν κάνει!!!

Αν ήμουνα στη θέση οποιουδήποτε αγοράστη της κατηγορίας δεν θα πέρναγα καν απο τη honda να μου πουλήσει ένα μηχανάκι του 2000?? γεν έτη 2010.......

Μακάρι να βγάλει γρήγορα κάτι καλό...αυτό μας δίνει σε όλους εμας περισσότερες επιλογές και κάνει και καλό στον ανταγωνισμό!!!

Απορείες άμεσες για τη μηχανή ....ελπίζω αμερόλυπτες να δώσουν οι χοντάκιδες της παρέας!

aeriko 28-07-2010 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 190225)
πανο μου...χαρακιρι!:rolleyes::sm7:

Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τους κατόχους της συγκεκριμένης μηχανής, όποτε την βλέπω στον δρόμο πάντα προσπαθώ να της βρώ κάτι που θα μου έκανε "κλίκ",αλλά και να δικαιολογήσω την σθεναρή άποψη του φίλτατου και έγκυρου GeorgeP. Βέβαια δεν την έχω καβαλήσει για να αισθανθώ τις όποιες κρυφές χάρες που πιθανόν διαθέτει.

GeorgeP 28-07-2010 12:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 190227)
Καταρχάς θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.....να ξαναπώ ότι η honda σαν εταιρεία με έχει ξενερώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια....και αν και Gsakias τρελαμένος .....ήμουνα ...είμαι ....και θα είμαι κολλημένος με την πράσινη εταιρεία των ninja.....!

Να πω οτι εμεινα με το στομα κλειστο.......ψεματα θα πω!!!!!:)

Απόσπασμα:

Varadero:κανένας μα κανένας που δεν έχει οδηγήσει το varadero δεν μπορεί να εκφέρει άμεση άποψη σε ότι αφορά ,την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας,τα φρένα της,πως είναι σε ακραίες συνθήκες,τι λέει απο άνεση, τι λέει απο γκάζι,αν ζορίζεται στο δικάβαλο κτλ κτλ.....!

Αυτοι που ειχαν και τα δυο......τι να ειπουν?????:)
Υποκειμενικα εχουν μιλησει παμπολλες φορες!! και λεω υποκειμενικα διοτι αντικειμενικοτητα σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχει!!!

Απόσπασμα:

Εγώ είμαι "απόλυτος" στην εξής άποψη....το varadero θέλει άμεση αλλάγη...να φύγει απο την αγορά...μου θυμίζει μηχανάκι παλαιό....βγήκε πούλησε και τέλος.....εγώ θέλω η Honda να βάλει ένα καινούργιο varadero κατασκευασμένο απο την αρχή...τόσο μηχανολογικά όσο και σχεδιαστικά.Θέλω να δω καινοτομίες πάνω στη μηχανή...έλω να δώ ένα όμορφο μηχανάκι με ένα καινούργιο κινητήρα αξιόπιστο και γρήγορο...θέλα να δω περιφερειακά κομμάτα που να αξίζουν τα λευτά τους και να κάνουν την διαφορά!!

Συμφωνω και επαυξανω!! Ανεμενε, κι αν κανει το βημα η χοντα, να ξερεις οτι θα ειναι κατι που δεν θα εχει καμια σχεση με το προηγουμενο!!! Αλλα....θα το κανει?????
Οσο για τον αξιοπιστο ¨η οχι κινητηρα του.... δεν νομιζω να υπηρχε παραπονο απο κανεναν!!!

Απόσπασμα:

Δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο τημ μεγαλύτερη εταιρεία μοτοσυκλετώ ανα το κόσμο....κι απορώ γτ ακόμα δεν το έχουν κάνει!!!!!

διοτι θελουν να δουν τους υπόλοιπους και μετα να πουν τα δικα τους!!! ειδωμεν!!

Απόσπασμα:

Αν ήμουνα στη θέση οποιουδήποτε αγοράστη της κατηγορίας δεν θα πέρναγα καν απο τη honda να μου πουλήσει ένα μηχανάκι του 2000?? γεν έτη 2010.......!!!!!

Σωστα, γιαυτο και δεν πουλαει οσο πουλαγε!!

Απόσπασμα:

Μακάρι να βγάλει γρήγορα κάτι καλό...αυτό μας δίνει σε όλους εμας περισσότερες επιλογές και κάνει και καλό στον ανταγωνισμό!!!

Αυτο που θα βγάλει θα κανει....μπαμ!! Οπως και το 1999 οταν το Βαραντερο δεν ειχε καμια σχεση με οτι κυκλοφορουσε τοτε στην κατηγορια!!!

Απόσπασμα:

Απορείες άμεσες για τη μηχανή ....ελπίζω αμερόλυπτες να δώσουν οι χοντάκιδες της παρέας!

Πως σου φανηκα???:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!