![]() |
F 650 GS DAKAR
Αποφάσισα να πουλήσω το Dakarάκι μου!
Ο λόγος; Μετά από 10 μήνες συμβίωσης κατάλαβα ότι δε μου ταιριάζει ο μονοκύλινδρος κινητήρας κι ο τρόπος λειτουργίας του. Μου λείπουν επίσης καμιά 10ριά άλογα κι επίσης εγώ ιδρώνω και μόνο που αναπνέω :D Εχουμε και λέμε λοιπόν, η μηχανή είναι εισαγωγή από Γερμανία, κατασκευή 05/2005 με πρώτη κυκλοφορία εκεί 05/2006. Αυτή τη στιγμή λίγο παραπάνω από 18.000 χλμ. ABS θερμαινόμενα γκριπ χούφτες φτεράκι Touratech μπροστά συναγερμός META 15΄ γρανάζι AFAM μπροστά ΠλαΪνές βαλίτσες VARIO και tankbag επίσης BMW χθες έγινε σέρβις στη μηχανή, λάδια,ξύδια, φίλτρα πριν δύο μήνες έβαλα καινούρια λάστιχα μέσω της ομαδικής αγοράς του φόρουμ κι άλλαξα και τα τακάκια μπρος-πίσω Η μηχανή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, κάποια μέλη του φόρουμ την ξέρουν. Η τιμή; Τζάμπα! 6.000 ευρώ με τις πλαϊνές βαλίτσες και το tankbag. Αν κάποιος τη θέλει χωρίς αυτά η τιμή είναι 5.500 ευρώ. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποιά θα είναι η καινούρια αγαπημένη, δικύλινδρη σίγουρα, ποιός κατασκευαστής, δεν έχω αποφασίσει ακόμη! :Μπερδεμέν |
Απάντηση: F 650 GS DAKAR
φωτογραφίες θα προσπαθήσω να ανεβάσω αργότερα.....
|
Απόσπασμα:
|
2 Συνημμένο(α)
εδώ με πλήρη εξοπλισμό και το κουστούμι στη σέλα! :sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
δεν έχω τα ψιλά για να υποστηρίξω BMW! μας έφαγε η κρίση! ΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
4 Συνημμένο(α)
κι ακόμη μερικές φωτό της μικρής!
|
Τζιζτιλόνι το εργαλείο Γιάννη. Απ' τα λίγα κομμάτια πιστεύω σ' αυτά τα χλμ και μ' αυτόν τον εξοπλισμό.
Καλοπούλητο, και με το καλό η "δικύλινδρη". |
Σήμερα έγινε ξανά αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, μπουζί κι υγρών φρένων.
Τα χιλιόμετρα είναι 20.900. Νέα τιμή 5.500 με τις βαλίτσες, 5200 χωρίς. ΟΙ βαλίτσες με τις βάσεις θα πουληθούν χωριστά μόνο αν δεν τις θέλει ο αγοραστής της μηχανής. |
με εχεις βαλει σε σκεψεις...και δεν κουνιεται φυλλο στα ασφαλτινα...
υγ.απο αυτονομια τι λεει?ειχα το μονομπουζο,και μου εβγαζε 230 βαρια. Λ |
Καλοπούλητη............;)
|
Απόσπασμα:
εκτός πόλης μου καίει 4 - 4,5λ στα 100χλμ. στις διακοπές, μεικτά, με τη μηχανή φουλ φορτωμένη και τη σύζυγό μου έκαψε 46 λίτρα για 1000+ χιλιόμετρα |
κανείς δε θέλει το ταπεινό dakarάκι;;;;;
για φωνάξτε το σε λόγγους και πεδιάδες ότι πωλείται!!!!! |
Τα χιλιόμετρα έχουν γίνει 23.000+
νέα τιμή 4.500 |
Καλοπούλητο το μηχανάκι . ;) :) |
Ξαναρίχτηκες στο παιχνίδι ε; Πας ακάθεκτος ... η τιμή είναι ευκαιρία.
|
καλοπουλητο
|
Ευχαριστώ παίδες!
Αντε να ανεβάσουμε ιπποδύναμη!;);) |
Μπαμπά μην τρέχεις!!!
|
Απόσπασμα:
Μπα Νικόλα, δεν τρέχω! Πάντα σεμνά και ταπεινά! |
Φίλος, και πατήρ 4 τέκνων, αγοράζει το 800άρι, καινούριο. Κάνοντας 2.500 χλμ, διαπιστώνει ότι ξυπνάει το κτήνος μέσα του, και τι κάνει για το καλό του/τους; Το πουλάει, κι αγοράζει μπέβερλι 300άρι! Γι' αυτό λέω, η ιπποδύναμη, ώρες ώρες γαργαλάει ... :o ωραίο το ντακαράκι ...
|
Απόσπασμα:
Και πραγματικά δεν τρέχω, όχι όπου να'ναι τουλάχιστον. Και ναι το ντακαράκι είναι ωραίο! Ασε που ρημάξαμε και το ποστ του παληκαριού! :sm7::sm7: |
Up!
24.100 χλμ Αλλαγή σήμερα λαδιών και φίλτρων, χτες μπήκαν καινούρια τακάκια μπρος-πίσω Η τιμή...... τζάμπα! 4.500 κομπλέ, με πατάτες, τζατζίκι... Αντε ρε παιδιά, που έχω βρει κάτι γιαγιάδες που μου κλείνουν το μάτι οι φιλήδονες!;);) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ωραίο μηχανάκι και σε καλή τιμή μου φαίνεται..:hmmm:
|
Σε ενδιαφερει ανταλλαγη με R1100GS '98 ABS, με 55000km, σε αριστη κατασταση, με αλλαγμενο δισκο σασμαν (ενισχυμενος lucas) και πολλα εξτρα (βαλιτσες, tank bag, προβολεις, κ.α.);
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλε, έχεις πμ. |
1 Συνημμένο(α)
Αυτη ειναι η R1100GS που προτεινω για ανταλλαγη. Ελπιζω να ανεβασα σωστα την φωτογραφια. Η φωτο ειναι απ' το καλοκαιρι. Aπο τοτε εχει προστεθει διπλος προβολεας μπροστα, και διπλα πισω φωτα της touratech.
|
Up!
Αλλάχτηκε το αφρώδες στη σέλλα και μπήκε νέα αντιολισθητική επένδυση! Αντε για να κουνιόμαστε λίγο!:):):):) |
2 Συνημμένο(α)
Την ποδιά την είχα βγάλει διότι η μηχανή είχε πάει στο "σπα" που κέρδισα στην κοπή της πίττας του φόρουμ.
|
Αμα χαζεύεις σε πολλά παράθυρα.....
Την ανταλλάσω και με 1100 του ΄98 ΄99 ή 1150 μέχρι 2002 χωρίς σέρβο, ευχαριστώ για την υπομονή!:D:D:D |
Η μηχανή μπορεί να δωθεί και χωρίς τις πλαϊνές βαλίτσες και το tankbag στα 4.000 ευρώ.
Πιό κάτω δεν πάει, είναι ευκαιρία, μιλάμε για το τελευταίο Dakar που κυκλοφόρησε. Για να πάμε δυνατά!!!!:):):):) |
Γιαννη για ανταλαγη τιποτα ακομα ?
|
Αν εξαιρέσεις το Vstrom που λέγαμε, δεν έχω κάτι που να αξίζει για μένα. Είπα να το αλλάξω αλλά όχι και να το "σκοτώσω" ;)
|
.......υπομονη..........:D
|
Up!
Τώρα που γυρνάει...... Αύριο μπορεί να έχει αντικατασταθεί από έναν τετρακύλινδρο ληστή! Ποιός θέλει την κούκλα μου;;;; 4.500 με όλη την προίκα! |
SUZUKI Bandit θα χτυπήσεις βρε θηρίο;
|
Απόσπασμα:
|
Χαχα, είσαι φοβερός ρε Γιάννη, το 'πες και το 'κανες! Θέλω λεπτομέρειες (χλμ, μοντ, έξτρα κλπ) με π.μ, μη χαλάμε την αγγελία (μήπως τη χαλάσαμε ήδη;:D)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!