![]() |
Παίρνει σαμάρια το 1200gs?
Όπως καταλαβαίνετε θέλω να πάρω σαμάρια αλλά δεν ξέρω αν βρίσκουν στην εξάτμιση . Έχει βάλει κανείς:confused:;
|
Απάντηση: Παίρνει σαμάρια το 1200gs?
Απόσπασμα:
|
:sm8:
θα τον πάρω αυριο!!!;) |
Απόσπασμα:
Κε Σταύρο ..... γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ .... ;) Για να γίνεται ανταλλαγή απόψεων κ για να διαβάζουν κι άλλοι για το ίδιο θέμα και να ενημερώνονται .... Θα ήταν καλύτερα να τις ποστάρει τις φωτογραφίες, καθώς κ την άποψή του για τα σαμάρια ..... Αν είναι να δουλεύουμε pm, τότε να κλείσουμε το φόρουμ κ να μπούμε όλοι στο FB .... :hmmm: |
Απόσπασμα:
Αγαπητέ και αξιότιμε Αρχηγέ μας καλημέρα, φυσικά και γι' αυτό υπάρχει το forum, άλλωστε ήμουν σαφέστατος στο γραπτό μου, να σου στείλω το κιν με pm και όχι τις φώτος..... :hmmm: |
Στην F650GS που έχω αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα .Η μία βρίσκει στην εξάτμιση.Μπορείς να πάρεις σαμάρια τα οποία μπαίνουν σε μεταλλικές βάσεις όπως οι σκληρές βαλίτσες.Επίσης κάποιος έμπορος μου είπε ότι μπορεί να μπει χωρίς βάση αλλά στην βαλίτσα της εξάτμισης κολλάει ένα υλικό για να μην καίγεται η βαλίτσα.
|
εχω βάλει και καίκανε ,αν δεν τα βάλεις με βάσεις !! αυτο που λένε για την εξάτμηση ενωουν την στηγμηέα όχι την σηνεχώμενη εμένα μου πείρανε φωτιά!! Στην χηρότερη να βάλεις πυρίμαχο πανι!! Α ν είναι μόνο το εικονομικο μπορείς να βάλεις πλαϊνές με πολύ λίγα χρήματα όσα και ένα ζευγάρι καλά σαμάρια με βασοις!Αν έχεις λίγο υπομονή θα βρεις και τις αυθεντικές με λίγα χρήματά!! Αυτά!!
|
Γιατί θέλεις σαμάρια ;;;;;:confused:
|
Τα πυρίμαχα υλικά που προτείνονται
για προστασία από την εξάτμιση είναι από αμίαντο, καρκινογόνα και πλέον καταργημένα. Ένα σετ βαλίτσες, σου λύνει το πρόβλημα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ΣΑΜΑΡΙΑ? ΕΙΧΑ COLORI ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ (ΠΑΝΙ) ,
ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ (ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ,ΠΑΝΙ) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΗΜΑ!!:( ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ!!!!!! |
παρε ενα γαιδαρο και μετα βαζεις σαμαρια αφοβα επανω του!:sm7:
περα απ την πλακα αντι για σαμαρια παρε το λουκανικο της bmw και θα παθεις πλακα με το ποσα χωραει..;) |
Της μαμας μπορεις να τις βρείς με τις βάσεις μεταχειρησμένες καπου στα 600!! καινουργια κάνουν 1200 και αν θυμάμε καλα!! πλαινές απο άλη ετερία οι βάσεις κανένα 100 και οι βαλίτσες μπορεις να βρεις απο 200 και....;)
|
Υπάρχει και η λύση αν κάποιος έχει ήδη σαμάρια από προηγούμενη μοτο, να βάλει τα κάγκελα της Givi στην GS και να κάτσουν απλά εκεί (γλιτώνουμε και τα 600...)
:);) |
μια χαρα ειναι τα σαμαρια!ειδες που ημουνα και που πηγα και δεν επαθαν τιποτα!
http://img72.imageshack.us/img72/1029/dsc01197q.jpg |
Απόσπασμα:
ωραία τα σαμάρια Μηνά !!!! |
Απόσπασμα:
Αντρέα αν δεν έχεις κάνεις ακόμα τίποτα με τα σαμάρια θα σου πρότεινα αυτήν την λύση εδώ http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...CE%9A40-13737/ όσο για την τιμή για σένα θα κάνω special τιμή και θα ξενοίασεις απο αποψη και ασφάλειας όσο και χωρητικότητας αλλά και αισθητικής! Εδω μπορείς να τις δεις και κουμπωμένες πάνω! http://img824.imageshack.us/img824/3852/img2335u.jpg |
Οκ τις πήρα και σε άριστη κατάσταση
Σε ευχαριστώ φίλε Βαγγέλη;) |
Απόσπασμα:
Μεγειά σου Αντρίκο .... Να τις δούμε κ φορεμένες .... ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
καλοφορετες
|
Σας ευχαριστώ όλους. Δυστυχώς δεν έχουμε και feedbackνα βάλω 5αστέρια στον Βαγγέλη. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002053E.gif
Βαγγέλη αν βρεις και το εγχειρίδιο που μου είπες, στείλε το γιατί δεν μπορώ να βάλω τα κάγκελα!!!!!. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020367.gif (δεν το πάλεψα αρκετά ) |
Απόσπασμα:
Με έχετε σκλαβώσει!!!! :sm8::sm2: |
3 Συνημμένο(α)
Λοιπον φίλοι μου, σχετικά με τις βαλίτσες στο 1200gsa.....
Δεδομένου ότι το δικό μου (το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο από 1 αλλο συμφορουμίτη) έχει τις βάσεις για τις μαμισιες βαλίτσες, απλα προσάρμοσα μία αλουμινένια ασημί μπάρα (σαν αυτές που τοποθετούμε την κουρτίνα του μπάνιου) στο αριστερό μεταλλικό πλαίσιο και όλα ΟΚ. Σχετικά με τι θερμομόνωση της βαλιτσας και την αποφυγή της καταστροφής της... έχω να σας πω ένα πολύ απλό κολπάκι!!!!!!! ΠΑΝΙ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΏΣΤΡΑ!!!!!!!!!!! τζαμπααααααααα........... ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ............... ΑΝ ΤΟ ΒΆΛΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΆ ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ. Εγω με αυτό το κόλπο έκανα ταξίδι Αθήνα Αλεξανδρούπολη, χωρίς στάση και δεν κατάλαβε τίποτα!!!!! PS. Να τονίσω ότι το παραπάνω κόλπο μου το είπαν σε κατάστημα με αξεσουάρ μοτο, δεδομένου ότι δεν μπορουσα να βρώ ένα αντίστοιχο της BAGSTER που μου είχαν προτίνει |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!