![]() |
Αξίζει η αλλαγή του 07 με του '10 ???????
Έχω την gs1200 του 2007 με 37.000 χιλιόμετρα.Αξίζει η αλλαγή με το δεκάρι?????
Εκτός από τα χρώματα που είναι τα καινούρια στο επετειακό, έχει και άλλες αλλαγές που να αξίζουν???? Όσοι την έχουν θα με βοηθήσουν με την γνώμη τους. Ευχαριστώ Λάμπρος. |
Απάντηση: Αξίζει η αλλαγή του 07 με του '10 ???????
Εχω του '10 αλλά δεν είχα παλαιότερο μοντέλο. Από την συμβίωση δύο μηνών είμαι ευχαριστημένος και αυτά που μου έχουν κάνει ευχάριστη εντύπωση είναι η ροπή, η δύναμη, η γραμμικότητα και ο θόρυβος της εξατμισης. Βέβαια έχει γράψει μόνο 4.200χλμ, άρα περιμένω ακόμη καλύτερες καταστάσεις:)
|
οχι,δεν αξιζει...:)
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Εγώ είχα του 2004 και τώρα του 2008 δεν νομίζω εσύ με 07 να αξίζει ιδιαίτερα γιατί η ουσιαστική διαφορά είναι 5 άλογα και 10 στο 2010,τα Esa Rdc και τα λοιπά καλά είναι αλλά δεν κάνουν την τρελή διαφορά .....Ωστόσο με ενδεχόμενη αλλαγή έχεις την αίσθηση την ανανέωσης αν και δεν είναι πολύ μεγάλη......;)
|
Αξίζει....αξίζει.....είχα το 1150, 1200(2008) και τώρα του 2010.
Ω ναι, ΑΞΙΖΕΙ.....θα έχεις το αποκορύφωμα της εξέλιξης του κινητήρα του 1200 μετά από 6 χρόνια παραγωγής..... |
Απόσπασμα:
σε τι ακριβως διαφερουν,για να αξιζει 10000 ευρω;;;;:cool: γιατι σε μια τετοια αλλαξοκολια 10000 χανεις....:hmmm: |
βαφτο στα νεα χρωματα θα σου κοστησει λίγοτερο. οσο περισοτερα ηλεκτρονικα τοσο περισοτεροι μπελαδες.
η μπας και νομιζεις οτι τα <<μαστορια>> στην ελλαδα εχουν ιδεα απο αυτα..... θα μου πεισ οτι τωρα το συνδεουν στο λαπτοπ και γραφει το τι προβλημα εχει....... ναι αλλα πιος ξερει να τα διαβαζει???? ασε το να το αντικαταστησει εδω πεφτη γελιο:sm7: αλαζουν διαδοχικα εξαρτηματα χρεωνοντας εσενα και μολις το πετιχουν απο καθαρη τυχη τοτε σου λενε το εφτιαξαν. βεβαια η ζημια μπορει να ηταν μια μικρη αντισταση αξιας 2 ευρω αλλα πιος ξερει να την βρει? ενω σου αλαζουν πλακετες δηνεις ενα σκασμο λευτα και ειναι ευχαριστημενοι ολοι (αυτοι οχι εσυ βεβαια) προσωπικα κατσε εκει που καθεσε αν δεν εχει προβληματα και μην σε τρωει ο κωτσος σου. δηλαδη αν αυτο που εχεις ειναι 100 αλογα και το αλλο 110 τι εγηνε? νομιζεις οτι τα 100 μπορεις να τα αξιοποιησεις ολα? οποτε τι τα θες τα παρισοτερα? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φιλε Λαμπρο, τη μοτοσυκλετα την αλλαζουμε επειδη ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και οχι επειδη αξιζει! Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαξεις την μοτοσυκλετα σου με μια που σου κανει περισσοτερο "κλικ", κανε το χωρις δευτερη σκεψη! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
είχα μοντέλο 2005 και αγόρασα κι εγώ του 2010.
εγώ τη γούσταρα την αλλαγή. άμα σε τρώει το χέρι σου για να ξοδέψεις χρήμα, κάντο, η ζωή είναι μικρή. Μην περιμένεις πάντως τεράστιες διαφορές. Σημαντικές αλλαγές είναι η γραμμικότητα του κινητήρα, η εξάτμιση κι η ESA |
Απόσπασμα:
Δεν είναι οτι με τρώει το χέρι μου.Αλλά στο δικό μου έχει τελειώσει η εγγύηση(δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα).Επίσης μου την έχει δώσει να πάρω esa.Συν του οτι μετά από 3 χρόνια ξύνεσαι για κάτι καινούριο. ........Ακόμα το σκέφτομαι-Είναι και οι εποχές δύσκολες-Έχω και την σχετική ενδοοικογενειακή γκρίνια:o:o:(:(:( |
2 Συνημμένο(α)
κατ αρχην δεν θα σου το ξαναυπογραψουν...
ασε που σας βλεπω να κανετε ετσι |
οχι,δεν αξιζει...:)
εχω 07 και νομίζω ότι είναι το καλύτερο http://www.gsforum.gr/images/misc/progress.gif |
Η αλλαγή αξίζει γιατί είναι πιο βελτιωμένη η μηχανή κ κατά πολλούς πιό όμορφη, αλλά δεν αξίζει όσο 10000€
:D |
Και φυσικά αξίζει για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν τη μηχανή σου...
|
Αξίζει…δεν αξίζει….μπα αξίζει νομίζω, αλλά και άμα δεν?.....
Να κάνει η μάνα παιδιά! :sm7: |
Πάρε το adv 2010 να είναι μεγαλύτερη η διαφορά :)
|
η γνωμη μου ειναι μεινει με την μηχανη που εχεις.
το μονο που μου αρεσει στα καινουρια ειναι τα χρωματα της επετειου:sm7:. δε θα εκανα την κινηση,ισως του χρονου να μας αποκαλυψουν παλι νεο μοντελο <<κι αυτα που λενε οτι η bmw δεν εχει να παρουσιασει κατι του χρονου,ακομα και facelif,τα ακουω βερεσε>>τελειως καινουριο η κανενα facelift,απροβλεπτες καταστασεις,γιατι να χασουμε κι αλλα χρηματα που ετσι κι αλλιως θα χασουμε αν δουμε κατι εντελως καινουριο. αν ειχες 1150 και ηθελες να πας στο 1200 θα σου ελεγα πηγαινε ασυζητητη. βελτιωση υπαρχει καποια απο το 08 κι επειτα και κυριως στην εμφανιση του απλου <<στα πλαινα καπακια>>μιας και το adv παραμενει ιδιο σχεδον με τα παλιοτερα. |
Όλα είναι σχετικά....θα σας πω τις δικές μου εντυπώσεις.
1. Μεγάλη διαφορά στην απόκριση του κινητήρα ειδικά στα κλειστά κομάτια με στροφιλίκι. Στο χώμα ειδικά εκεί που χρειάζεται να παίξεις πολύ με το γκάζι καμία σχέση με το 07. 2. Το κιβώτιο μου φαίνεται καλύτερο. 3. Τα ηλεκτρονικά esa mesa κτλ. ακόμα δεν εχω μάθει πως δουλεύουν και ούτε με ενδιαφέρει, τα εχω στη θέση που ήταν όπως την αγόρασα και νομίζω οτι παει καλά, μόνο το abs και το αντισπιν βγάζω στα εκτός δρόμου. 4. Εάν βρείς αγοραστή για το 07 με 12,000 εως 13,000 € αξίζει. 5. Εάν οδηγείς normal δεν θα δείς καμία διαφορά. 6. Σχεδόν κάθε τρία χρόνια αλλάζω model δηλαδή τα εχω περάσει ενα χέρι όλα, και πάντα λέω αυτό θα είναι το τελευταίο......εδώ γελάμε. 7. Μήν το κάνεις εαν τρέχουν άλλες υποχρεώσεις..... δεν υπάρχει σημαντικός λόγος, εκτός και εάν το κάνεις κέφι και δεν υπάρχει άλλο ζόρι!!!! |
Απόσπασμα:
Μεγάλο λάθος φίλε μου. Ο Νίκος Σπανός στο μάθημα πέρυσι μας είχε πει:ΠΟΤΕ δεν βγάζουμε το abs.Ούτε στο χώμα !!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σε μετάφραση : εάν βρεις κανέναν μ@λ@κ@... |
Απόσπασμα:
Όντως έτσι λέει και έτσι είναι. Για ABS όμως τελευταίας γενιάς και όχι για το δικό μου (1100 gs). Ακόμη και στο δικό μου όμως μόνο εάν το πηγαίνεις αρκετά γρήγορα μπορεί να σου δημιουργήσει σε λίγες περιπτώσεις πρόβλημα στο χώμα... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αν το εχει πει αυτο ο Σπανος, θα ειναι επειδη το φρενο του GS ειναι πολυ αποτομο και θελει εξοικιωση στο χωμα |
Απόσπασμα:
|
Ειναι δυσκολη η αποφαση οτι και να σου λενε. Αυτα η ξυπνας ενα πρωι και πας και το παιρνεις η αρχισε να μετατοπιζεισ το μυαλο σου καπου αλλου-παρε κατι αλλο> Ενα συν που μπορει να επηρεασει ειναι τα δωρα που πανε πακετο. Ειχα του 07 πηρα του 10 πριν ενα μηνα γιατι ειχα 60,000 χλμ και επειδη ειχα τα λεφτα. Οτι εγραψαν παντωσ οι συμφοριτεσ σοστα ειναι
|
Απόσπασμα:
Έτσιιιιιιιιι :sm7: |
κάτσε στα αυγά σου καλύτερα και περίμενε.μην δώσεις τώρα χρήματα
|
Οτι και να σου λέμε, μάλλον το έχεις αποφασίσει. Αυτά συνήθως τα έχουμε αποφασίσει και ψάχνουμε επιβεβαίωση.
Εγώ πήγα από gs 2005 se adv 2009. Αλλιώς δεν θα έκανα αλλαγή. Άσε που θέλω επιτέλους με αυτή που έχω να την δείχνω στα παιδιά μου και να τους λέω έκανα 200.000 χιλιόμετρα. Αν τις αλλάζουμε κάθε 30.000........... Ούτε HONDA να είχαμε :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Πολύ καλό! Ξαναβάλτο να το χορέψουμε!:sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Το ψάχνω αλλά πάνω από 11,000 δεν μου δίνει κανένας.:yz |
Είχα GS 1100 από 1997-2004, το 2004 αγόρασα ένα από τα πρώτα GS1200 που ήρθαν στη Ελλάδα και το άλλαξα το 2007 (40.000 km) με το τότε νέο GS1200 (η αλλαγή πήγε 5.000 Euro).
Επειδή έχω βαρεθεί τις αλλαγές μοντέλων λέω να αλλάξω και να αγοράσω το μεθεπόμενο GS που θα βγει σε 2-3 χρόνια.... |
Απόσπασμα:
:hmmm: |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:yzΘΕΛΩ ADVVVVVVVVV:D
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!