![]() |
Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζητά αποδείξ
Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζητά αποδείξεις...;
Έχοντας λοιπόν λόγω κρίσης συνέχεια στο μυαλό μου τι να κάνει κανείς για να συμπληρώσει το εισόδημα που έχει μειωθεί έλεγα να ασχοληθώ και με παροχή υπηρεσιών. προσέξτε λοιπόν το παρακάτω παράδειγμα και πείτε μου αν κάνω κάπου λάθος. Έστω λοιπόν ότι είσαι ηλεκτρολόγος μία δουλειά, δεν υπολογίζω ούτε υλικά ούτε τίποτα - όλα αγορασμένα από αυτόν που δίνει την εργασία.. Κοστολογείς λοιπόν και λες θέλω 100 ευρώ για την δουλειά αυτή + ΦΠΑ 23% = 123, το κράτος ήδη χάρη στην δική σου δουλειά έχει πάρει 23 ευρώ, η παροχή υπηρεσίας φορολογείτε με 35% άρα από τα 100 πάνε και τα 35 (σύνολο 58). Σου μένουν λοιπόν 65 για να καταναλώσεις (φαγητό, βενζίνη, ρούχα), υπολόγισε σε ότι πάρεις ότι το 23% πάλι πάει στο κράτος άλλα 12,15 ευρώ δηλαδή. Μην μου πει κανένας ότι δεν έναι όλα στο 23% (ακόμα) γιατί θα πω ότι από το 1,5 ευρώ βενζίνη το 1 είναι φόροι.:cool: Συμπέρασμα 23+35+12 = 70 ευρώ. Άρα από μία εργασία που παράγεις ο ίδιος και παίρνεις 123 ευρώ τα 70 (ποσοστό 57%) περίπου πάνε στο κράτος, τώρα μετρήστε τις παροχές που παίρνετε υγεία, παιδεία , συγκοινωνίες κ.λ.π και αποφασίστε αν συμφέρει να είσαι πολίτης αυτής της χώρας... Και δεν έχω υπολογίσει παράβολα, χαρτόσημα, διόδια και άλλα όμαρφα που έχει εφεύρει το κράτος για να μας τα παίρνει. |
Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη
Απόσπασμα:
Τι σου προτείνει λοιπόν; Κλέψε απ' όπου μπορείς (αν μπορείς αν είσαι στο λιανοπούλι, γιατί στο τέλος της χρονιάς θα σε κλέψω, μα... με την βούλα του νόμου) Και όλο αυτό ονομάζεται Επιχειρηματικότητα...:mad: |
Απάντηση: Τι πληρώνει τελικά σε φόρους ένας ελεύθερος επαγγελματίας.....αν κόβει ή ζη
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
πού πάει αυτός ο καθημερινός πακτωλός που εισπράττει το κράτος... |
Περίμενε να μπεί ο ΓιώργοςΠ να σου πεί :sm7:
Οσο για την ετήσια αυτοπεραίωση που είπε ο ckalfas πιο πάνω δεν σημαίνει ότι γλύτωσες κιόλας, κάνουν δειγματολειπτικούς ελέγχους....Νεύρα |
Απόσπασμα:
από αυτήν που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι μας! Για το δεύτερο, έτσι είναι. |
Απόσπασμα:
Από εκεί και πέρα 800.000 οι υπάλληλοι του στενού δημόσιου τομέα και το ερώτημα πόσοι από αυτούς παράγουν πραγματικό έργο, για τους άλλους του ευρύτερου δεν το συζητώ... Βάλε και τις ρεμούλες, τις μίζες, τις υπερτιμολογήσεις φτάσαμε να μην φτάνουν τελικά..... |
Αν έχεις μια ΕΠΕ δική σου, το κράτος σε φορολογεί 40% επί του τζίρου κι έπειτα άλλα 40% επί των καθαρών κερδών... Με τέτοια φορολόγηση έπρεπε να είχαμε 5 νοσοκομεία ανά γειτονιά, γιατρό στο σπίτι, κορυφαία παιδεία, και οι ΕΔ μας να ήταν από τις τελειότερες του κόσμου... Ρε που να πήγαν τα λεφτά...
|
|
ξεχάσατε την συνάφεια και τον δημοτικό φόρο!
αλλά πάντως χρησιμοποιούν ωραίες λέξεις ρε παιδί μου!περαίωση,συνάφεια! δεν είμαστε κιτς! |
Απόσπασμα:
Σωστός ..... με την συνάφεια, σε πάει ή με τον μοναδικό συντελεστή, ή με τα κέρδη ..... ότι είναι μεγαλύτερο ..... Αυτό θα πει "νόμος" ...... Μονά-ζυγά, δικά τους .... :cool: |
Απόσπασμα:
|
ρε πρωι πρωι πατε να με ζοχαδιασετε?#### το κρατος μου μεσα!:mad:
|
Απόσπασμα:
Ειδικά με την δημοτική αστυνομία έχω ένα θέμα, έχω την αίσθηση-γνώμη ότι πέρνουν τα πιό "τζάμπα" λεφτά σήμερα και ότι όλο αυτό είναι στημένο για να γίνεται ¨τζίρος-αέρας" πέρα από τους μισθούς που πέρνουν στο χέρι μπορεί π.χ να μου εξηγήσεις γιατί η δημοτική αστυνομία της Αθήνας πρέπει να κυκλοφορεί μεταξύ άλλων και με Africa Twin ;;;; ακόμα και σήμερα, ξέρεις τι καίει ένα Africa και ποιός ξέρει πόσο έχουν αγοραστεί...και πόσο πληρώνεται η συντήρησή τους...:cool: |
Απόσπασμα:
|
...την οποία ανασφάλεια( την νιωθω και γω, για τον δικό μου χώρο) την ενθαρρύνουν τα ΜΜΕ, και εμείς ίσως θα έπρεπε να δινουμε λιγότερη σημασία.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το αποκλειστικό έργο της Δ.Α. είναι η παράνομη στάθμευση των οχημάτων και μόλις τελευταία η καταστολή του παραεμπορίου στο ιστορικό κέντρο. Οι περισσότεροι δεν ομιλούν καμμιά άλλη γλώσσα πλην της μητρικής τους, δεν γνωρίζουν κεντρικούς δρόμους των Αθηνών και δεν έχουν καμμιά αρμοδιότητα για τα προβλήματα καθημερινότητας όσων ζουν στο κέντρο, όπως χαλασμένα πεζοδρόμια, βουλωμένα φρεάτια, κακοσυντηρημένοι δρόμοι. |
Απόσπασμα:
Ιδού η ξεφτίλα των διορισμών - συγγενών βουλευτών Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ * Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης * Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης * Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ * Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα * Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ * Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη” * Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη * Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”. * Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου * Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη * Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη * Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης. κλπ κλπ Και ακόμα να πω ότι εδώ δεν υπάρχει το 630ε βασικό του Δ.Δικαίου. Είναι Ν.Π.Ι.Δ. και οι μισθοί είναι όσο θέλουν. |
Απόσπασμα:
Τελικά θα καταφέρουν να μας κάνουν όλους αναρχικούς......:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Έχοντας λοιπόν λόγω κρίσης συνέχεια στο μυαλό μου τι να κάνει κανείς για να συμπληρώσει το εισόδημα που έχει μειωθεί έλεγα να ασχοληθώ και με παροχή υπηρεσιών. προσέξτε λοιπόν το παρακάτω παράδειγμα και πείτε μου αν κάνω κάπου λάθος. Έστω λοιπόν ότι είσαι ηλεκτρολόγος μία δουλειά, δεν υπολογίζω ούτε υλικά ούτε τίποτα - όλα αγορασμένα από αυτόν που δίνει την εργασία.. Κοστολογείς λοιπόν και λες θέλω 100 ευρώ για την δουλειά αυτή + ΦΠΑ 23% = 123, το κράτος ήδη χάρη στην δική σου δουλειά έχει πάρει 23 ευρώ, η παροχή υπηρεσίας φορολογείτε με 35% άρα από τα 100 πάνε και τα 35 (σύνολο 58). Σου μένουν λοιπόν 65 για να καταναλώσεις (φαγητό, βενζίνη, ρούχα), υπολόγισε σε ότι πάρεις ότι το 23% πάλι πάει στο κράτος άλλα 12,15 ευρώ δηλαδή. Μην μου πει κανένας ότι δεν έναι όλα στο 23% (ακόμα) γιατί θα πω ότι από το 1,5 ευρώ βενζίνη το 1 είναι φόροι.:cool: Συμπέρασμα 23+35+12 = 70 ευρώ. Άρα από μία εργασία που παράγεις ο ίδιος και παίρνεις 123 ευρώ τα 70 (ποσοστό 57%) περίπου πάνε στο κράτος, τώρα μετρήστε τις παροχές που παίρνετε υγεία, παιδεία , συγκοινωνίες κ.λ.π και αποφασίστε αν συμφέρει να είσαι πολίτης αυτής της χώρας... Και δεν έχω υπολογίσει παράβολα, χαρτόσημα, διόδια και άλλα όμαρφα που έχει εφεύρει το κράτος για να μας τα παίρνει. 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ απαντήσεις για τον φίλο georgeP που μας καλεί (συχνά-πυκνά) να κάνουμε ΧΑΡΑΚΙΡΙ γιατί δεν ζητάμε ούτε και δίνουμε αποδείξεις (όπου μας παίρνει και όσο μας παίρνει)..... Πρέπει δε λέει να έχουμε και ΕΝΟΧΙΚΑ σύνδρομα για όλα αυτά και να (βοηθήσουμε) το ΔΝΤ και τον τρικάραφλο να εφαρμόσει το προγραμμά του..... ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤ ρε λαμόγια απο την Ελλάδα....... ΟΥΣΤΤΤΤ λέω.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Γκρινιαζεις για την φορολογια στην Ελλαδα??? Μηπως εχεις ψαξει να δεις τι φορολογια εχει η υπολοιπη ευρωπη? Να μην πιασω τις Σκανδιναυικες χωρες που φτανει το 60%....... κοιτα την αυστρια π.χ. Θα μου πεις ''ναι αλλα εκει εχουν και παροχες υγειας, παιδειας κ.λ.π.'' κι ετσι τα πληρωμενα σε φορους χρηματα επιστρεφουν κατα καποιον τροπο στον πολιτη!!!! Ναι αλαλ ξερεις γιατι? διοτι ολοι αυτοι δεν σκεπτονται σαν εμενα κι εσενα!!! Διοτι ολοι πληρωνουντους φορους τους μεχρι δεκαρας!! το κρατος απο την αλλη εχει σωστη διαχειριση και οποιο δημοσιο προσωπο παει να βαλει 2 ευρο μαυρα στην τσεπη του γινεται πρωτοσελιδο και φευγει με τις κλωτσιες!!!! Να γιατι!!!! Ο GeorgeP λοιπον ξερει τι λεει, κι αυτος ο παγαποντης GeorgeP ουδεποτε ψωνισε κατι ανευ αποδειξεως....ΠΟΤΕ!!!!!! Και οποιος αρνηθηκε να του δωσει τον διεγραψε απο τους μελλοντικους προμηθευτες του!!! Ποτε δεν επεσε στην παγιδα του ''με αποδειξη τοσο, χωρις αποδειξη...τοσο''!!! Βλακας? μπορει!!! ησυχος με την συνειδηση του....σιγουρα!!!! Γιατι τωρα που το κρατος αρχισε να κοβει ####υς ολοι οι επαγγελματιες σε κυνηγανε να σου δωσουν την αποδειξη σου και δεν το εκαναν και πιο πριν? Απλη ερωτηση κανω!!!!! Bεβαια τωρα ολοι μπηκαμε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν πειραζει!!! Αρκει να υποφερω εγω σημερα και το παιδι μου να ζησει πιο καθαρα και πιο αξιοπρεπως αυριο! και να μην εχει κυριο μελημα στην ζωη του το πως θα κλεψει την εφορια!!! |
Απόσπασμα:
Δεύτερο, έχει αυξηθεί ο αριθμός αυτών που δεν θέλουν απόδειξη μιας και το κέρδος τους τώρα είναι μεγαλύτερο, αν εξαιρέσεις κάτι παπούδες και γιαγιάδες που παίρνουν απόδειξη για μισό κιλό ψωμί (καλά κάνουν) όποιος κάνει μία σοβαρή αγορά την ψάχνει στο "άνευ":cool: |
Απόσπασμα:
Γιατι το κερδος τωρα ειναι μεγαλυτερο? τι εννοεις σοβαρη αγορα? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Παράδειγμα: Αν θέλεις να αγοράσεις ένα Laptop με λιανική τιμή 2.000 ευρώπουλα αυτό έχει περιέχει ΦΠΑ 23%. Άρα 2000 / 1,23 = 1626 καθαρή αξία & 374 ΦΠΑ. η πρακτική της αγοράς είναι να μοιράζεται το ΦΠΑ στην μέση 374/2= 187 ευρώ. Άρα το αγοράζεις 2000-187 = 1813 = 1800 αντί 2000, πόσο πρέπει να δουλέψει κάποιος για να βγάλει 200 ευρώπουλα ; Τα άλλα 187 μένουν στο μαγαζί:cool: Και το ρίσκο το έχει το μαγαζί που μπορεί σε ένα έλεγχο (αν γίνει) να μην του βγαίνουν τα κουκιά (αποθήκη), Το φαινόμενο να σταματά ο πελάτης στην πόρτα και να ρωτά "χωρίς απόδειξη πουλάς ;" είναι καθημερινό... Το πρόβλημα τουλάχιστον στο εμπόριο λύνεται μόνο με αυστηρή μηχανογράφηση, ότι μπαίνει - βγαίνει (υποχρεωτικα θεωρημένη αποθηκή) όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. |
Απόσπασμα:
Τα ''σημερινα δεδομενα'' το 2011 αλλαζουν.....ετσι ο καταναλωτης δεν θα ξερει ποιες αποδειξεις θα ''μετρανε'' στην επιτευξη του αφορολογητου πραγμα το οποιο θα ανακοινωνεται το πρωτο 10ημερο του επομενου ετους κατα το οποιο θα υποβαλεται η δηλωση!! Ακομα τα προστιμα γιαυτους που δεν θα δηλωσουν αποδειξεις αγορων θα αυθηθουν απο τις παραπανω τιμες αγνωστο ακομα ποσο!!!! Θεωρω λοιπόν οτι αυτοι που επιμενουν στο ''χωρις αποδειξη'' βγαζουν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια!!! Αυτο ειναι το ενα, το άλλο ειναι οτι το μαγαζι περαν του κερδους του στην τιμη των 1626ε του λαπτοπ βγαζει κι αλλα 187ε τα οποια καλλιστα θα μπορουσαν να διατεθουν για την υγεια, την αυξηση του χρονου επιδοματος ανεργιας και του ποσου αυτης, στην παιδεια κ.λ.π.!!!! Δηλαδη Σταυρακα, το κρατος οταν δεν κοβει ο επαγγελματιας αποδειξη χανει και τον ΦΠΑ αλλα και την φορολογια εισοδηματος αφου χωρις αποδειξη δεν θα την εισπραξει κατα την υποβολη της δηλωσης του υποχρεου επαγγελματια!!!!!!! Ωραια πραγματα!!!!! να πως ξεφυτρωσαν τα τοοοοοοοοοοσα μαγαζια διαφορων ειδικοτητων και τωρα κλεινουνε!! Απλα δεν εχουν λογο υπαρξης αφου τωρσα ολοι πρεπει να κοβουν αποδειξεις και να φορολογουνται αλλα το πελατολογιο δεν ειναι τοσο μεγάλο ωστε να στηριχτουν επανω του!! Τοσο καιρο στηριζοντο στο ''δεν κοβω αποδειξη'' Σταυρο μου κερδιζοντας τον ΦΠΑ και την φορολογια εισοδηματος!!! Η μερσεντες ομως...... μερσεντες!!!!! δες το http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231052228 Με άλλα λογια θελεις να μου πεις αγαπητε Σταυρο οτι ΚΑΙ τα μαγαζια, δηλαδη οι επιχειρηματιες, κλεβουν ενσυνειδητα το κρατος και ''πλουτιζουν'' αθεμιτα????????? αυτο θελεις να μου πεις???? Κι αν ειναι ετσι γιατι γκριναζουμε οτι η ελλαδα ειναι πολυ πισω στην παιδεια, Υγεια κ.λ.π. απο την........π.χ. Γαλλια,Γερμανια? Σταυρο μου, ξερεις οτι διαφωνω καθετα με αυτην την αντίληψη και διαφωνω διπλα καθετα οταν επιπλεον γκρινιαζετε/ουμε ξεροντας οτι μεσα σε αυτο το παιχνιδι ειμαστε ολοι και οχι μονον οι 300 οι οποιοι χρησιμοποιουνται τελικα σαν η ''χωματερη'' των δικων μας ατασθαλιων διοτι εμεις δεν μπορουμε να κοιταχτουμε στον καθρεπτη και να προσδιορισουμε το δικο μας φταιξιμο!!!! Τωρα που μπαινει σε ολους το αγγουρι, στον καθενα με τον τροπο του, ξερουμε να βριζουμε ολους τους αλλους πλην ημων!!!!! Τωρα που το κρατος αρχιζει να μαζευει, πιεζοντας φυσικα, ΔΕΝ μας αρεσει! τοσο καιρο που βαζαμε (επαγγελματιες και πελατες) τον μισο ΦΠΑ στην τσεπη λεγαμε τι καλα που ητανε!!!!!!! Τωρα που το κρατος εβαλε 4,200,000 προστιμο στο τυπο με τα μπαρ στην Μυκονο τα οποια εξεπληρωσε μεσα σε 7 ημερες (για να μην του παρουνε την περιουσια των 20,000,000, η πιεση που λεγαμε) δεν του/μας αρεσει!!! Τωρα που καλουνται μεχρι της 10/09/10 ενενηντα (90) απατεωνες με συνολικη ακινητη περιουσια 176,000,000ε να πληρωσουν απληρωτους φορους 36,000,000ε ειδαλλως τα ακινητα θα εκποιηθουν (η πιεση) δεν τους/μας αρεσει!!!!!!!!! θα τα πληρωσουν ομως Σταυρο!!!! για πρωτη φορα το Κρατος δειλα δειλα δουλευει!!! Και λεγε οτι φοραω πρασινα γυαλια!!! Μωρε οποιος το εκανε αυτο στο παρελθον οχι μονον γυαλια αλλα και σωβρακο στο χρωμα του κομματος του θα φοραγα!!!! δες το in.gr - Τελεσίγραφο του υπουργείου Οικονομικών σε 90 μεγαλοοφειλέτες - Ειδήσεις - Οικονομία Ετσι Σταυρο μου θα το ξαναπω......ελπιζω σε πιο πάτο!!!!!!!!!!!!! Ολα απο την αρχη!!!!!!!!!! |
Το πρόβλημα και η διαφωνία μου Γιώργο είναι ότι μας έμαθε να κλέβουμε το ίδιο το κράτος και οι μηχανισμοί του, πολεοδομίες, εφορίες κ.λ.π αυτοί μας εκπαίδευσαν. Πίσω από κάθε "καλό λογιστή" υπάρχει μία κλίκα της κάθε ΔΟΥ, και πίσω από κάθε μπασμένο στα κόλπα πολιτικό μηχανικό μία κλίκα της πολεοδομίας και πάει λέγοντας....
Και θα έρθουν τώρα οι ίδιοι αυτοί μηχανισμοί που είτε συμμετείχαν είτε σιωπούσαν σε όλο αυτό και θα επιβάλλουν την τάξη; Τα πρώτα αποτελέσματα όπως ήδη έχεις ακούσει είναι απογοητευτικά. |
Απόσπασμα:
Τα πρωτα αποτελεσματα ειναι ακρως ενθαρρυντικα, κι οχι απογοητευτικα, αφου το Δημοσιο ελλειμα, το οποιο και κυριως απασχολει την τροικα, μειωθηκε κατα 46% ενω ο στοχος ηταν μικροτερος!!!! Δες τα εσοδα-εξοδα του ελληνικου Κρατους για το 7μηνο 2010 εδω http://news.in.gr/files/1/2010/pinakas.pdf και πιο αναλυτικα εδω http://news.in.gr/files/1/2010/stoixeia.pdf Τα εσοδα απο τον ΦΠΑ, τα οποια κι εννοεις, υστερουν σημαντικα ως προς την προβλεψη αλλα δεν ειναι και στο (-) αλλα στο +4% δες το εδω in.gr - Υστέρηση 2,4 δισ. ευρώ καταγράφουν τα έσοδα στο επτάμηνο - Ειδήσεις - Οικονομία, προσεξε την τελευταια παραγραφο!!!!! Οποιος νομιζει οτι ενα κρατος, στην κατασταση που ειναι η Ελλαδα, και ειδικα η τροικα, δεν ειχε προβλεψει οτι τα συγκεκριμενα εσοδα (ΦΠΑ) θα ειναι μειωμενα ειναι πολυυυυυυυ γελασμενος!!!!!! Απο αλλου θα τα παρει Σταυρο μου διοτι οπως ειπε και ο Γιωργακης και φαινεται σε ολες τις παραθεσεις μου........λεφτα υπαρχουν!!!!!!!! Εννοωντας φυσικα τους φοροφυγαδες αστους, μικροαστους, επαγγελματιες, μεγαλοκαρχαριες γιατρους, δικηγορους, βιομηχανους....εσενα κι εμενα!!!! Δηλαδη ολους εμας που ΔΕΝ μας αρεσει το ''πληρωνω'' τους φορους μου!!!!!!! |
Εγώ πιστεύω πως τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά λόγω μείωσης του κύκλου αγοραπωλησιών, και όχι διότι κόβονται λιγότερες αποδείξεις, και μάλιστα σε εμπορικά είδη είναι αρκετά δύσκολο να πάρεις κάτι χωρίς απόδειξη. Μάλιστα πιστεύω ότι το ποσοστό του "κοψίματος" αποδείξεων αναλογικά είναι σαφώς μεγαλύτερο μετά τα μέτρα.
Το πρόβλημα στο κόψιμο των αποδείξεων κυρίως υπάρχει στην παροχή υπηρεσιών, αλλά ακόμα και εκεί το ποσοστό των αποδείξεων είναι σαφώς μεγαλύτερο απο ότι ήταν διότι τώρα ο κόσμος τις ζητάει επισταμένα... |
καλοι μου φιλοι
σαν ολιγον σχετικήμε το θέμα λόγω του επαγγέλματός μου θα ηθελα να καταθέσω τη γνώμη μου και την εμπειρία μου. το πρ'οβλημα δεν είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο μικρομεσαιος μισθωτος η συνταξιουχος. Αυτοί είναι μια μικρή πηγή άμεσων φόρων. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει ανάπτυξη να υποστηρίξει την εισαγωγή χρήματος. Μάθαμε στις σχολές πως με την ακρίβεια δεν υπάρχει ανάπτυξη. ούτε με την επιβολή φόρων. Πρέπει α. να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη (τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμος, αγροτοτουρισμός) και να κόψουν τα ποδια αυτών των επιδοτουμενων που φτιαχνουν εξοχικα (ω! ποσα άλλα ΕΟΤ επιδοτούμενα με τα φιλέτα σε ιδιωτικες καθολου αναπτυξιακες επιχειρησεις κουμπαρων) β. να πληρώσουν με φυλακή και με συντομες διαδικασιες αποδυχθει ότι έκλεψαν γ. οι τράπεζες να πληρώσουν φόρους ανάλογους των κερδών τους δ. Οι μεγαλοεπιχειρηματιες να πληρωσουν τα βεβαιωμενα τους προστημα ειτε απο εφοριες, ειτε απο ΙΚΑ, δεν γινεται η ιδιωτικη ΔΕΗ να μην πληρωνει εισφορες αλλά να απολαμβάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συνταξεις οι ασφαλισμένοι της Υ.Γ. οσοι δημοσιοι δεν δεχονται τη μειωση μισθου και γκρινιαζουν ας παραιτηθουν και να βγουν στον ιδιωτικο στιβο, να καταλάβουν τι κρυο κανει εξω και να το βουλωσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm5::sm4: Επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια ολοκληρωμένη πρόταση !!!!!!!!!! Γιατί όλοι κατηγορούμε ή υπερασπιζόμαστε ΧΩΡΙς να λέμε πρόταση.Μόνο παπαρολογίεςΝεύρα |
Να υπερασπιστώ τους δημόσιους έτσι και μόνο διότι στην λεγόμενη δημοκρατία σας που ζούμε δεν θα έπρεπε να το βουλώνουν ......και με την βούλα της διαχείρισης :sm8:.
tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ (Δημόσια τεμπελόσκυλα και τουρισμός) Εμένα δάκρυα γεμίζουν τα μάτια μου κάθε φορά που ακούω πως ένας απελπισμένος άνθρωπος που έκλεισε η δουλειά του και πνίγηκε στα χρέη αυτοκτόνησε και άλλοι παρακαλάτε για να χάσουμε τη δουλειά μας;; Διαχρονικά λειτουργούμε με την αντίληψη: «να καεί το σπίτι του δίπλα αρκεί να σωθεί το δικό μου» και αυτό οι ξένοι πιστωτές/νταβατζήδες μας το ξέρουν για αυτό και ήταν σίγουροι πως τα σχέδια τους θα πετύχουν. Και πέτυχαν. Και έχει και συνέχεια, έχουμε ιστορία μεγάλη στον αλληλοσκοτωμό και στον Εθνικό διχασμό και αυτό υποψιάζομαι πως θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Κάποιοι ακόμα και τότε θα φωνάζουν: «ουστ στους δημόσιους υπαλλήλους» ……ANAΓΝΩΣΤΗΣ |
Απόσπασμα:
το μόνο που θα μπορόύσα να συμπληρώσω στα προλεγόμενά μου, είναι πως δεν τα βάζω με τους δημόσιους σαν καθεστώς καθώς και ασπάζομαι τη γενικευμένη δημιουργία θέσεων εργασίας για όλους και κομματικά βρίσκομαι στο χώρο που πάντα υπερασπιζόταν τη θέση τους, αλλά τα βάζω με τους ανθρώπους του δημοσίου αυτούς τους υπαλλήλους που θέλουν να βολευτούν και όχι να εξελιχθούν. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οι σπατάλες δεν γίνονται στα Ν.Π.Δ.Δ. Εκεί είναι μετρημένα κουκιά τα πάντα. Οι σπατάλες γίνονται στα Ν.Π.Ι.Δ. Εκεί χρειάζετε κόψιμο ο ποπός. Στην 2η σελίδα έβαλα ένα παράδειγμα Ν.Π.Ι.Δ. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!