![]() |
Νεοτουρκοι γενιτσαροι και οι Γκιαουρηδες.
Να πιοι ειναι αυτοι που επικαλουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα on camera σε διαφορες εκπομπες.
Off camera βεβαιως εξαπολυουν μύδρους εναντι μας. Δειτε το μένος τους εναντιων των Ελληνων και βγαλτε τα συμπερασματα σας. |
Απάντηση: Νεοτουρκοι γενιτσαροι και οι Γκιαουρηδες.
Γνωστοί βραβευμένοι με το Βραβείον Ελληνοτουρκικής Φιλίας "Ιπεκτσί"... Αν δεν υπάρχει κράτος...
|
Απόσπασμα:
|
Αυτόν με την κοτσίδα και με την προϋπόθεση ότι η μετάφραση είναι ακριβής (γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό). πρέπει να τον καλέσει εισαγγελέας και να τον στείλουν πίσω.
Από την άλλη είμαι κοντά από αυτά τα μέρη, έχω συγγενείς που ζουν εκεί (Ξάνθη) και από ότι μου λένε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα όσο περνάνε τα χρόνια και εκτός από λίγους φανατικούς ή "βαλτούς" οι περισσότεροι ενσωματώνονται... |
Απόσπασμα:
Σάπια μυαλά υπάρχουν δυστυχώς σε κάθε είδους παράταξη, κόμμα, εθνότητα, ομάδα κοκ Τα όσα ακραία λέγονται από μερικούς ανόητους σε μια συγκέντρωση της "Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης" αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των μουσουλμάνων της περιοχής, όσο ακριβώς εκφράζουν τους υπόλοιπους Έλληνες τα αντριλίκια των βλαμμένων στη "Χρυσή Αυγή" . Ο καθένας μας έχει όμως μυαλό να σκεφτεί πόσο κακό κάνουν τα ακραία στοιχεία και οι φανατικοί σε κάθε εθνότητα. Και για την ιστορία, για την συγκεκριμένη οργάνωση, το Ελληνικό κράτος καταδικάστηκε στα Ευρωπαικά δικαστήρια γιατί δεν την αναγνώρισε ποτέ επίσημα: Ελευθεροτυπία - Ομόφωνη η ευρωκαταδίκη για το «όχι» στις μειονοτικές ενώσεις Λάθος για μένα, άδικα τους ηρωοποίησαν. Την μειονότητα την ενσωματώνεις με την Παιδεία και την ανάπτυξη και οχι με την περιθωριοποίηση και τη φτώχεια. Αλλά την εξαντλήσαμε σε άλλο νήμα τη διαφωνία μας, μην τα ξαναλέμε.. |
Απόσπασμα:
Ο συγκεκριμενος που λες ειναι ο Ντεντε,που ουκ ολιγες φορες εχει βγει στις εκπομπες του Ταρζαν..... Για να καταλαβεις οτι οι πιο πολοι ειναι ετσι,θα σου πω οτι ενας πομακος που εχουμε στην δουλεια,ειναι αδελφη,χρήστης και Χριστιανος........... Ο πατερας του του συγχωρησε οτι ειναι αδελφη,κατάπιε το οτι εγινε και χρηστης,αλλα δεν του συγχωρησε οτι εγινε Χριστιανος...!! Την λεξη γκιαουρ παντωε την ακους που λενε,σωστα?;) |
Απόσπασμα:
Ειναι ατοπο...;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η Κουλουβάχατα: Ο Αμπντουλχαλημ Ντεντέ στον Κίτρινο Τύπο |
Και αλλο ενα
|
Απόσπασμα:
|
Δεν γινετε να σε βαρανε με το μαστιγιο και εσυ να προσφερεις γαρυφαλλα.
Δεν γινετε,εκτος αν υπαρχει περιπτωση Μαζοχισμου.!!! |
Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε πως οι "απέναντι" δεν καταλαβαίνουν από κομματικές αηδίες και είναι ενωμένοι εναντίον μας από κάθε σημείο του κοινοβουλευτικού φάσματος, τόσο το καλύτερο. Ϊσως κάποτε ξυπνήσουμε, και δούμε πως δεν υπάρχουν "φιλίες" μεταξύ λαών αλλά μόνον συμφέροντα. Θα συμφωνήσω με τον Μάνο. Γιατί συγκρίνουμε εξωκοινοβουλευτικούς ακραίους με ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ; Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο; Αν "τα είχαμε" όπως θα οφείλαμε, θα έπρεπε με το βίντεο αυτό στα χέρια μας να εγκαλέσους τους αρχηγούς των κομμάτων που τους έβαλαν στις λίστες τους και να απαιτήσουμε να τους στείλουν στον αγύριστο. Αλλά δυστυχώς εμείς κοιτάμε πρώτο το κομματικό συμφέρον και μετά αυτό του λαού και της πατρίδος. Γι' αυτό και πιάσαμε πάτο...
|
παιδιά!!!..απλά..είμαστε φόρουμ μηχανών ..ακομα....ετσι!!??!!??:confused:
|
Δεν έχει βρεθεί ακόμα ένας πολιτικός που να έχει το κουράγιο και την σύνεση και να μας πει το πιο απλό που έχει ειπωθεί σε πολλές χώρες του πλανήτη : Εδώ είναι Ελλάδα και οι νόμοι είναι Ελληνικοί όποιος θέλει να είναι Έλληνας ή να ζήσει σαν Έλληνας είναι καλοδεχούμενος όλοι οι άλλοι ας πάνε στις χώρες τους να ζήσουν σαν Τούρκοι, Άραβες, Αμερικάνοι, Καναδοί, Πακιστανοί και ότι άλλο θέλουν. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να είναι κάποιος πολιτικός που αγαπά αυτή την χώρα και την πονάει και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ και σας το λέω με αυτά που έχω ζήσει ακόμα και στις ψυχροπολεμικές γκρίζες ζώνες που έχουμε ξεχάσει μιας και το ΔΝΤ και η τρόικα πέτυχαν αυτό που ήθελαν μας έχωσαν στην τρύπα μας.
|
Απόσπασμα:
|
τον σκέφτεστε αυτόν με την κοτσίδα στο ίδιο τραπέζι με τον Άδωνη.....:sm7:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κουραγιο δεν υπαρχει,ουτε καλη προθεση,εντολοδοχοι της Νεας Ταξης ειναι ολοι.:cool: |
Απόσπασμα:
|
Και ολιγον απο Γριζους Λυκους..............που?
Στην Ελευσινα............:(:(:( Δειτε το σχολιο του δημαρχου που μιλαει για ελευθερη αναρτηση συμβολων..Νεύρα Γραφεία Γκρίζων Λύκων στην… Ελευσίνα | ANTI WEBLOG |
καλο και ιδανικο θα ηταν να μην υπηρχαν ουτε αυτα τα ζωα ουτε η χρυση αυγη και να ζουσαν ολοι ειρηνικα σεβομενοι ο ενας τον αλλον μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα!:rolleyes:
αλλα επειδη δε ζουμε σε παραμυθι,απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτοι οι καραγκιοζηδες εγω χαιρομαι που υπαρχει η χρυση αυγη και κραταει καπως τις ισορροπιες...:) |
Απόσπασμα:
Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Και να σκεφτεις οτι αυτες ειναι οι μετριοπαθεις φωνες της μειονοτητας...;) |
Μανο συμφωνω με τις αποψεις σου απολυτα.σημερα ομως αν αγαπας την πατριδα σου θα σε πουν χουντικο και ακροδεξιο,το χουν περασει στο μυαλο του ελληνα πως να το κανουμε.παντως υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις που δεν γνωριζετε και αν εβγαιναν στη δημοσιοτητα θα καταλαβαινατε την αδρανεια του επισημου ελληνικου κρατους(που μαλλον δεν υφισταται) στο θεμα της θρακης.ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραγματα σε μια χωρα???????σε ποιο αλλο κρατος οργανωμενο και μη δεν θα τους ειχαν συλλαβει αυτους ρε παιδια????παντως στο συγκεκριμενο βιντεακι λεγεται και κατι πολυ σωστο ο τουρκος μονο με τουρκο μπορει να γινει φιλος.
|
Απόσπασμα:
|
Εγω λεω να παμε ολοι στην ξανθη και να τους σκοτωσουμε ολους!!! δεν παμε καλα μου φαινεται..... μαζευτηκαν δηλαδη 30 ατομα να μοιρασουν ψηφους και μας πειραξε??? το οτι μας κυβερνουν οι Αμερικανοι και τους γλυφουμε τιποτα??? ετσι παει γιατι με αυτους δεν ειχαμε πολεμο και δεν μας βριζουν, αλλα μας καλοπιανουν!!! ξυπνατε παιδια αλλου ειναι τα προβληματα οχι στην ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Θρακη!!
|
και να συμπληρωσω πως οι ελληνες φημιζονταν ανεκαθεν για την φιλο-ΞΕΝΙΑ τους!!! σε σχεση με τους φασιστες Ιταλους που βουλιαζουν τις βαρκες των μεταναστων στα ανοιχτα!! μην αφησετε κανεναν να σας αλλαξει αυτα που νιωθετε για τον συνανθρωπο σας!!! και μην νομιζετε πως αν κανετε κατι θα αλλαξετε τον κοσμο,αυτο συμβαινει με την ψηφο σας οποτε προσοχη!!!:D
|
Απόσπασμα:
Αυτοι δεν ειναι 30 τυχαία ατομα. Ειναι ολοι οι υποψηφιοι των κομματων της μειονοτητας....!!! Και αν ειδες το βιντεο ο Ντεντε(δημοσιογραφος-ο κοτσιδας)το λεει ξεκαθαρα.Να αποκλεισουμε κοινωνικα αυτους που ψηφιζουν τους Χριστιανους. Η τρομοκρατια που ασκειτε στους μετριοπαθεις μειονοτικους ειναι μεγαλη. Οσο για τους Αμερικανους και λοιπους συμμαχους,ναι και αυτοι ηταν που βοηθησαν και εγινε αυτος ο τοπος ελευθερος,για να καλαηδαμε εμεις ελευθεροι τις ιδεες μας σημερα.;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
απλα πρεπει καποια στιγμη το ####μενo το κρατος να σταματησει την αλογιστη εισοδο στη χωρα καθε λογης μεταναστων χωρις κριτηρια και χωρις να ειναι διασφαλισμενη η ομαλη διαμονη τους και το κυριοτερο η δικη μας ασφαλεια και διαβιωση μας!:) επισης πρεπει το γ****** το κρατος να μας προστατευει απο οσους(δε με ενδιαφερει ο αριθμος τους)εχουν πονηρες προθεσεις...:) Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καποτε ειμασταν εμεις και μας προσκυνουσαν αλλοι. Το θεμα ειναι να αρμεγεις τις μπανανιες σου και να τους πετας ενα ξεροκομματο για ανταμοιβη.:cool: |
Απόσπασμα:
|
Επειδή όποτε συζητείται θέμα μειονότητας και μεταναστών, υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν γι' αυτό προτείνω πλέον να χωρίζουμε τους πολίτες αυτής της χώρας σε αυτούς που αγαπούν την χώρα και σ' αυτούς που δεν την αγαπούν!
Όσοι δεν την αγαπούν... ο πλανήτης μεγάλος είναι, ας πανε στην ευχή του Θεού, Αλλάχ, Γιάχβε, Μας... Είμαστε φιλόξενος λαός, δεν κρατάμε κανέναν όμηρο με το ζόρι στο σπίτι μας! Αυτό λέγετε παρανοϊκή και ψυχωτική αγάπη! |
Κρίμα...
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Παλικάρια άλλο να "κράζω" κάποιον γιατί οδηγεί GS ή varadero και πάντα στα πλαίσια της πλάκας και άλλο να "παίζουμε" με τις ευαισθησίες του καθένα λέγοντας του μάλιστα ότι "μπορεί να φύγει από την Ελλάδα"
Αγαπώ πολύ αυτό το φόρουμ και δε θέλω να το κάνω πεδίο τέτοιας αντιπαράθεσης που δεν πρόκειτε να βγάλει πουθενά.....αλλά μην εκλαμβάνατε την σιωπή ως αδυναμία..... |
Απόσπασμα:
Ποια η γνωμη σου για αυτους? Ολισθηρο δρομο μαλλον τραβανε αυτοι. |
Μάνο διάβασε καλά τι λέει το σχόλιο του συντάκτη και τι συμπεράσματα βγάζεις.
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και εγω οταν το πρωτοειδα το βιντεο βγηκα απο τα ρουχα μου. Θα μπορουσα να το εχω γραψει και εγω αυτο πανω στα νευρα μου,Πανο. Μην παρεξηγουμε το γραπτο καποιου,γιατι ξερεις το πληκτρολογιο δεν ειναι τοσο άμεσο οσο ο προφορικος λογος. Και οι δυο μας ειχαμε διαφωνησει μεσω πληκτρολογιου,αλλα εχθες που σου κατεθεσα την γνωμη μου ενωπιος-ενωπιω,βρηκαμε ενα κοινο παρανομαστη ασχετα αν διαφωνουμε στις λεπτομεριες. Θα ηθελα να σχολιαζαμε μονο την ουσια.Που το πανε αυτοι οι τυποι?;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτό που κατάλαβα(και συγνώμη που παρεμβαίνω) είναι να φύγουν όχι οι Έλληνες.Να φύγουν όσοι αλλοδαποί δεν αισθάνονται άνετα σε αυτή την ρημάδα την χώρα.Δηλαδή να φανταστούμε την Γερμανία να αλλάζει τους νόμους της,τα ήθη της, τα έθιμά της, για να μηνδυσαρεστήσει τους Τούρκους μετανάστες, η τους Βούλγαρους μετανάστες΄η ακόμα και τους Έλληνες μετανάστες;;;;; Ε όχι-ΕΛΕΟΣ Και όπως είπαν και άλλοι, οι Ιταλοί τους έπνιγαν στον ωκεανό.Ας μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να ξεβρωμίσουμε από δαύτους.ΕΛΕΟΣ:cool: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!