![]() |
..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!
Πολλοι απο τα μελη αυτου του φορουμ ειχαν στη κατοχη τους VARADERO και την αλλαξαν με ενα GS.
Οι περισσοτεροι απο αυτους δηλωνουν οτι το GS τους ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το πρωην VARADERO τους. Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσοι απο τους παραπανω ειχαν στη κατοχη τους ενα παλιο (ΜΚ1) Varadero ή ενα νεοτερο! Για να εμπλουτισω τις επιλογες, θα βαλω και 3 που αφορουν εκεινους που δεν ειχαν στη κατοχη τους Varadero αλλα εχουν οδηγησει Varadero. Παρακαλω ομως να συμμετεχουν οσοι εχουν "γραψει" μερικα χιλιομετρα και οχι μια απλη βολτα! |
Απάντηση: ..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!
Απόσπασμα:
αναβεις φωτιες.......:sm7: ωραια ιδεα,θα εχει ενδιαφερον....;) |
Αντε παλι,φωτιες αναβεις Γιωργο.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηιθελα να μπω σε αυτη την κατηγορια(ειχα Βαραντερο)αλλα τα δεδομενα τα σημερινα δεν το επιτρεπουν,δεν πουλιετε το Βαραντερο....:yzμονο χαριζετε |
Απόσπασμα:
|
Έχω οδηγήσει χωρίς να είμαι ο ιδιοκτήτης.Σε ένα ταξιδάκι είχα ανταλλάξει την δική μου με την βάρα του φίλου. Δεν μπορώ να πω οτι έχω πλήρη άποψη.Ο φίλος όμως, θα πάρει οπωσδήποτε gs οταν μπορέσει με τα οικονομικά του.
Ειδικά αυτές τις εποχές της φτώχιας :yz:yz:yz Με την βάρα του θα πεθάνει:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αμα το ξεζουμισω......:cool:;) |
Απόσπασμα:
|
πολύ σωστά το λένε.είναι καλύτερο το gs από το Vara...δεν σηκώνει καμία αμφιβολία.ίσως το Vara να ναι καλύτερο όταν φυσάει πολύ που λόγω βάρους είναι πιο σταθερό στον πολύ αέρα,στα υπόλοιπα όμως.μέτριο.
|
πολύ καλό θέμα και έχω περιέργεια για την συνέχεια του:)
εγώ αυτό που ξέρω για το varadero του αδερφού μου,είναι ότι 7 χρόνια που το έχει δεν πήγε ούτε μια φορά σε συνεργείο.και μήπως αυτό είναι που τελικά μετράει? κατα τα άλλα θα πω ότι λένε και όλοι οι άλλοι που το έχουν οδηγήσει. πολύ τίμιο μηχανάκι αλλά και πολύ μέτριο σε όλα.και φυσικά αισθητό βάρος |
Δηλαδή για να το εμπεδώσω .
Υπήρχε άτομο στη χώρα μας που είχε VARAD και πήγε σε GS/RT.. Να το ακούσω και αυτό και μετά Τραβάω για ΑΛΒΑΝΙΑ.. Τι άλλο θα σκεφτούν μερικοί για να είναι στην πρώτη σελίδα….:p:p |
Ειχα βαρα το ΜΚ1 και μετα απο μερικες αγοραπωλησιες( tdm 850,v-strom 1000, gs1200 tou 2005,) κατεληξα σε gs 1200 adv, απο το οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Δεν ειχα συγκεκριμενο παραπονο απο το βαρα, αλλα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που εχω τωρα!!!;)
|
Απόσπασμα:
Το 80% απο τυα Βαρα παει σε GS;):cool: |
Απόσπασμα:
Γιαυτό έφυγα από την Αθήνα . Στην Ήπειρο δεν έχουμε δημοσκοπήσεις..:p:p |
Απόσπασμα:
Αφου κυκλοφορατε ακομα με Honda,....φαντασου.:D:cool: |
Απόσπασμα:
Για να μην κουράζεσαι, ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Καραχρήστου 1 Αθήνα 210 7234412, 210 7232457 :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
arkas
Και Δαλματία πηγαίνω.. Eάν μου Αποδείξεις ότι Έλληνας έδωσε(VARA) το απόλυτο εργαλείο για GS/RT. Είπαμε να τα παινεύουμε τα GS/RT αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.:p |
Απόσπασμα:
και δε το μετανιωσα και καθολου,την εδωσα με ολη μου την καρδια:sm7: ακομα και τωρα που εχω αυτο το θηριο που εχω οταν ανεβαινω σε varadero καταλαβαινω αμεσως τα κιλα της κι οπως ανεβαινω,κατεβαινω. μπορει να μου αρεσει το δουλεμα του κινητηρα του varadero ομως ποτε δε θα επεστρεφα σε αυτο. ισως και η τιμη του να θεωρειται τιμια,οπως και να χει ομως για μενα ειναι πισω.και σε αυτα τα χρηματα θα εβαζα κατι παραπανω να επαιρνα ξανα ktm adventure 990...κι ας μην ειναι τοσο πολυθρονατο,αν και αβολο δεν ηταν. κι επειτα στα θεματα της αξιοπιστιας...ακομα και το varadero ειχε και εχει καποια προβληματα,δεν ξερω αν ειναι θεμα παρτιδων που κατασκευαζουν,ειναι ομως να μην σου κατσει,ειτε εχεις vara ειτε gs ειτε οτιδηποτε. |
Ήμουν γνώστης αυτού που αγόρασα (μεταχειρισμένο σε μέτρια κατάσταση)και για τα λεφτά του ήταν τίνιο. Σήμερα δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα.:cool:
|
Εχω προς το παρον να παρατηρησω οτι απο οσους διαβασαν αυτο το νημα, το πολυ 5 κατοχοι BMW (οι υπολοιποι εχουν αλλες μοτοσυκλετες) εχουν περασει απο Varadero και πολυ λιγοι το εχουν εστω οδηγησει....
Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η ψηφοφορια ή αν καποιοι τη σνομπαρουν, αλλα το δειγμα ειναι τετοιο που δεν δικαιολογει το μενος και τις αρνητικες αποψεις πολλων για το Varadero! Δηλαδη απο τα χαρακτηριστικα και τις κριτικες που διαβαζουν στα περιοδικα εχουν διαμορφωσει αποψη ?? |
Απόσπασμα:
και απο παρα πολλους φιλους που εχουν varadero,εχουμε συνταξιδεψει και οδηγηση για αρκετα χλμ μαζι.....;) αλλα δεν βλεπω και καποιο μενος εναντιον του varadero,νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο..:) |
Απόσπασμα:
Οι παραπανω αποψεις γραφονται συνεχως σε διαφορα νηματα.... και σιγουρα δεν δηλωνουν συμπαθεια... Με εξαιρεση την αξιοπιστια, μονο αρνητικα σχολια διαβαζω σε αυτο το φορουμ για το Βαραντερο. Για αυτο και ανεβασα τη δημοσκοπηση. Για να δω ποσοι πραγματικα γνωριζουν αυτο που γραφουν και ποσοι αναπαραγουν αποψεις αλλων... |
Απόσπασμα:
όταν ο συνονόματός σου (ονόματα δεν λέμε :D ) δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στα BMW, τότε η αντίδραση, φέρνει δράση!:D Και ο γράφων, όπως ίσως έχεις διαπιστώσει, σε κανένα νήμα, δεν έχει καταφερθεί κατά οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας. Δικαιολόγησε λοιπόν και το χιούμορ που συναντάμε ενίοτε και να γνωρίζεις ότι στο σύνολό τους τα μέλη μας, είναι καλοπροαίρετα και πάντα με καλή διάθεση!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δηλαδη το GS ειναι 50Χ ακριβοτερο απο το Varadero, εχει 5Χ την ιπποδυναμη του Varadero, ασυληπτα καλυτερες επιδοσεις φρενων και αναρτησεων, σχεδιασμενο ωστε να φερει την αισθηση των αγωνιστικων μοτοσυκλετων στους δρομους, ειναι η επιτομη της αισθητικης και πολος ελξης ολων των βλεμματων που βρισκονται κοντα του σε αντιθεση με το Varadero που αν παρκαρει κατω απο κανενα μπαλκονι ο ιδιοκτητης φωναζει τον δημο γιατι του ρυπαινει οπτικα το τετραγωνο ε? Τελος παντων... εχουν πλακα αυτα που γραφετε... ...το κακο ομως ειναι το οτι τα πιστευετε κιολας.... |
Απόσπασμα:
Από όσα έχω διαβάσει ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν φαντάζομαι οτι πειράζεσαι πραγματικά με το χιούμορ.Γιατί αν δεν λεγόντουσαν για χιούμορ δεν θα γραφότανε.;);););););) |
Για κάτσε ρε Γιώργο , εμείς δλδ λίγα λέμε για τα bmw στο VF ???
λίγο ο χαβαλές λίγο η ενημέρωση για το κάθε μοντέλο με τα καλά του και τα κακά του , λίγο το ....κουβέντα να γίνετε ένεκα forum, ... τι άλλο θές ??? και τι ακριβός θες να αποδείξεις με όλα αυτά ???:Απορία: |
Και εγώ πιστεύω οτι περί αστεϊσμών πρόκειται.Δεν είμαστε παιδάκια για να λέμε: το δικό μου τόπι είναι καλύτερο από το δικό σου :sm7:
|
Απόσπασμα:
Από το στόμα μου το πήρες;););) |
Απόσπασμα:
|
ειχα και ΜΚ1 και ΜΚ2 (κοντα στα 160.000 χλμ)
Ποτε δεν εχω πει κακια κουβεντα και ουτε και θα πω για το βαραντερο γιατι με πηγε παντου χωρις ουτε καν ενα τρυπιο λάστιχο ! (ΟΚ εκτος απο πηνιο το ΜΚ1) Πηγα σε GSA γιατι μου αρεσε παντα το σουλουπι του, και μου καθησε πολυ καλυτερα η θεση οδηγησης - λόγω υψους - ξεροντας οτι μάλλον ΔΕΝ θα ειναι τόσο αξιόπιστο. Με λενε Σωτηρη και είμαι καλα! |
Από του κολλητού μου το varadero 2004 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές έχω δει ότι είναι ποιο άβολο για το ύψος μου 1.97, έχει χειρότερη τοποθέτηση για τα πόδια μου, δεν είναι τόσο δεμένο όσο το ADV (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση δίνει), έχει χειρότερα φρένα, χειρότερες επιταχύνσεις και ακόμα χειρότερες ροπές (Άν είσαι και δυκάβαλο φαίνετε η διαφορά).. Από στρίψιμο ασυζητιτή GS.
Μοτέρ: Από ρολαριστή 3η και χαμηλές στροφές και μέχρι τα 180km/h η διαφωρά είναι κολώνα+ από ψηλά όμως η διαφορά είναι μικρότερη. Σαν μηχανάκι το varadero είναι πολύ καλό. Η σύγκριση του με το GS κατά την άποψη μου δεν είναι σωστή. Όπως και να έχει δεν μπορείς να συγκρίνεις Toyota- BMW (άλλα λεφτά, άλλα περιφερειακά, άλλα comfort). Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν είναι καλή μηχανή το varadero ή ότι είναι μέτρια. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ποτε δεν ειναι αργα!;) |
Απόσπασμα:
|
Γιατί λέτε «για αυτούς που είχαν βαραντέρο» και δεν λέτε….
«γιατί δεν το έχουν ακόμα και με τι το άλλαξαν και γιατί?»:sm7: :p |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!