GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ..Για αυτους που ειχαν VARADERO!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13333)

Gemat 23-08-2010 12:48

..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!

Πολλοι απο τα μελη αυτου του φορουμ ειχαν στη κατοχη τους VARADERO και την αλλαξαν με ενα GS.

Οι περισσοτεροι απο αυτους δηλωνουν οτι το GS τους ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το πρωην VARADERO τους.

Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσοι απο τους παραπανω ειχαν στη κατοχη τους ενα παλιο (ΜΚ1) Varadero ή ενα νεοτερο!

Για να εμπλουτισω τις επιλογες, θα βαλω και 3 που αφορουν εκεινους που δεν ειχαν στη κατοχη τους Varadero αλλα εχουν οδηγησει Varadero. Παρακαλω ομως να συμμετεχουν οσοι εχουν "γραψει" μερικα χιλιομετρα και οχι μια απλη βολτα!

gsmaniac 23-08-2010 12:55

Απάντηση: ..Για αυτους που ειχαν VARADERO!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 199705)
Πολλοι απο τα μελη αυτου του φορουμ ειχαν στη κατοχη τους VARADERO και την αλλαξαν με ενα GS.

Οι περισσοτεροι απο αυτους δηλωνουν οτι το GS τους ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το πρωην VARADERO τους.

Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσοι απο τους παραπανω ειχαν στη κατοχη τους ενα παλιο (ΜΚ1) Varadero ή ενα νεοτερο!

Για να εμπλουτισω τις επιλογες, θα βαλω και 2 που αφορουν εκεινους που δεν ειχαν στη κατοχη τους Varadero αλλα εχουν οδηγησει Varadero. Παρακαλω ομως να συμμετεχουν οσοι εχουν "γραψει" μερικα χιλιομετρα και οχι μια απλη βολτα!

αναβεις φωτιες.......:sm7:
ωραια ιδεα,θα εχει ενδιαφερον....;)

manosamos 23-08-2010 12:56

Αντε παλι,φωτιες αναβεις Γιωργο.
Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηιθελα να μπω σε αυτη την κατηγορια(ειχα Βαραντερο)αλλα τα δεδομενα τα σημερινα δεν το επιτρεπουν,δεν πουλιετε το Βαραντερο....:yzμονο χαριζετε

nek21 23-08-2010 13:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 199710)
Η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ηιθελα να μπω σε αυτη την κατηγορια(ειχα Βαραντερο)αλλα τα δεδομενα τα σημερινα δεν το επιτρεπουν,δεν πουλιετε το Βαραντερο....:yzμονο χαριζετε

αν δε φευγει και το καλοκαιρι που μπορει να μπει και θαλασσα(ως βαρκαντερο) τοτε :yz:yz:yz.παντως γενικοτερα δεν ειναι εποχη καλη για πωληση.

gb1200 23-08-2010 13:05

Έχω οδηγήσει χωρίς να είμαι ο ιδιοκτήτης.Σε ένα ταξιδάκι είχα ανταλλάξει την δική μου με την βάρα του φίλου. Δεν μπορώ να πω οτι έχω πλήρη άποψη.Ο φίλος όμως, θα πάρει οπωσδήποτε gs οταν μπορέσει με τα οικονομικά του.
Ειδικά αυτές τις εποχές της φτώχιας :yz:yz:yz
Με την βάρα του θα πεθάνει:D

manosamos 23-08-2010 13:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 199714)
αν δε φευγει και το καλοκαιρι που μπορει να μπει και θαλασσα(ως βαρκαντερο) τοτε :yz:yz:yz.παντως γενικοτερα δεν ειναι εποχη καλη για πωληση.

Τωρα πιάσαν τα μποφόρια,ουτε για αυτο δεν κανει:D:cool:

Man !!! 23-08-2010 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 199710)

άντε ντε , κάνε το καλό και έχω φιλαράκι που θέλει πως και πώς αλλά δεν μπορεί :)

manosamos 23-08-2010 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Man !!! ( 199745)
άντε ντε , κάνε το καλό και έχω φιλαράκι που θέλει πως και πώς αλλά δεν μπορεί :)

Τι,να το χαρισω?:rolleyes:
Αμα το ξεζουμισω......:cool:;)

Man !!! 23-08-2010 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 199753)
Τι,να το χαρισω?:rolleyes:
Αμα το ξεζουμισω......:cool:;)

δεν ξεζουμίζετε σου λέωωωω !!! :sm7:

taksidiotis 23-08-2010 15:05

πολύ σωστά το λένε.είναι καλύτερο το gs από το Vara...δεν σηκώνει καμία αμφιβολία.ίσως το Vara να ναι καλύτερο όταν φυσάει πολύ που λόγω βάρους είναι πιο σταθερό στον πολύ αέρα,στα υπόλοιπα όμως.μέτριο.

tsompanis 23-08-2010 15:59

πολύ καλό θέμα και έχω περιέργεια για την συνέχεια του:)

εγώ αυτό που ξέρω για το varadero του αδερφού μου,είναι ότι 7 χρόνια που το έχει δεν πήγε ούτε μια φορά σε συνεργείο.και μήπως αυτό είναι που τελικά μετράει?
κατα τα άλλα θα πω ότι λένε και όλοι οι άλλοι που το έχουν οδηγήσει.
πολύ τίμιο μηχανάκι αλλά και πολύ μέτριο σε όλα.και φυσικά αισθητό βάρος

napgeo 23-08-2010 19:37

Δηλαδή για να το εμπεδώσω .
Υπήρχε άτομο στη χώρα μας που είχε VARAD και πήγε σε GS/RT.. Να το ακούσω και αυτό και μετά Τραβάω για ΑΛΒΑΝΙΑ..
Τι άλλο θα σκεφτούν μερικοί για να είναι στην πρώτη σελίδα….:p:p

DERTILAS 23-08-2010 19:43

Ειχα βαρα το ΜΚ1 και μετα απο μερικες αγοραπωλησιες( tdm 850,v-strom 1000, gs1200 tou 2005,) κατεληξα σε gs 1200 adv, απο το οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Δεν ειχα συγκεκριμενο παραπονο απο το βαρα, αλλα δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που εχω τωρα!!!;)

manosamos 23-08-2010 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 199835)
Υπήρχε άτομο στη χώρα μας που είχε VARAD και πήγε σε GS/RT.. Να το ακούσω και αυτό και μετά Τραβάω για ΑΛΒΑΝΙΑ..

Μια βολτα-δημοσκοπηση στις εκθεσεις μοτο στην Αθηνα θα σε πεισει.
Το 80% απο τυα Βαρα παει σε GS;):cool:

napgeo 23-08-2010 19:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 199839)
Μια βολτα-δημοσκοπηση στις εκθεσεις μοτο στην Αθηνα θα σε πεισει.
Το 80% απο τυα Βαρα παει σε GS;):cool:

Γιαυτό έφυγα από την Αθήνα .
Στην Ήπειρο δεν έχουμε δημοσκοπήσεις..:p:p

manosamos 23-08-2010 19:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 199841)
Γιαυτό έφυγα από την Αθήνα .
Στην Ήπειρο δεν έχουμε δημοσκοπήσεις..:p:p

To καταλαβα.
Αφου κυκλοφορατε ακομα με Honda,....φαντασου.:D:cool:

Arkas 23-08-2010 22:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 199835)

Ετοίμαζε τα χαρτιά σου!
Για να μην κουράζεσαι,

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Καραχρήστου 1 Αθήνα
210 7234412, 210 7232457

:sm7::sm7::sm7:

manosamos 23-08-2010 22:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 199908)
Ετοίμαζε τα χαρτιά σου!
Για να μην κουράζεσαι,

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Καραχρήστου 1 Αθήνα
210 7234412, 210 7232457

:sm7::sm7::sm7:

:sm3::sm3::sm3:

napgeo 24-08-2010 01:09

arkas
Και Δαλματία πηγαίνω.. Eάν μου
Αποδείξεις ότι Έλληνας έδωσε(VARA) το απόλυτο εργαλείο για GS/RT. Είπαμε να τα παινεύουμε τα GS/RT αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.:p

taksidiotis 24-08-2010 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 199985)
arkas
Αποδείξεις ότι Έλληνας έδωσε(VARA) το απόλυτο εργαλείο για GS/RT. Είπαμε να τα παινεύουμε τα GS/RT αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.:p

εγω ειμαι ενας απο αυτους...
και δε το μετανιωσα και καθολου,την εδωσα με ολη μου την καρδια:sm7:
ακομα και τωρα που εχω αυτο το θηριο που εχω οταν ανεβαινω σε varadero καταλαβαινω αμεσως τα κιλα της κι οπως ανεβαινω,κατεβαινω.
μπορει να μου αρεσει το δουλεμα του κινητηρα του varadero ομως ποτε δε θα επεστρεφα σε αυτο.
ισως και η τιμη του να θεωρειται τιμια,οπως και να χει ομως για μενα ειναι πισω.και σε αυτα τα χρηματα θα εβαζα κατι παραπανω να επαιρνα ξανα ktm adventure 990...κι ας μην ειναι τοσο πολυθρονατο,αν και αβολο δεν ηταν.
κι επειτα στα θεματα της αξιοπιστιας...ακομα και το varadero ειχε και εχει καποια προβληματα,δεν ξερω αν ειναι θεμα παρτιδων που κατασκευαζουν,ειναι ομως να μην σου κατσει,ειτε εχεις vara ειτε gs ειτε οτιδηποτε.

babis66 01-09-2010 11:41

Ήμουν γνώστης αυτού που αγόρασα (μεταχειρισμένο σε μέτρια κατάσταση)και για τα λεφτά του ήταν τίνιο. Σήμερα δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα.:cool:

Gemat 01-09-2010 14:05

Εχω προς το παρον να παρατηρησω οτι απο οσους διαβασαν αυτο το νημα, το πολυ 5 κατοχοι BMW (οι υπολοιποι εχουν αλλες μοτοσυκλετες) εχουν περασει απο Varadero και πολυ λιγοι το εχουν εστω οδηγησει....

Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η ψηφοφορια ή αν καποιοι τη σνομπαρουν, αλλα το δειγμα ειναι τετοιο που δεν δικαιολογει το μενος και τις αρνητικες αποψεις πολλων για το Varadero! Δηλαδη απο τα χαρακτηριστικα και τις κριτικες που διαβαζουν στα περιοδικα εχουν διαμορφωσει αποψη ??

gsmaniac 01-09-2010 14:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 204369)
Εχω προς το παρον να παρατηρησω οτι απο οσους διαβασαν αυτο το νημα, το πολυ 5 κατοχοι BMW (οι υπολοιποι εχουν αλλες μοτοσυκλετες) εχουν περασει απο Varadero και πολυ λιγοι το εχουν εστω οδηγησει....

Δεν ξερω πως θα εξελιχθει η ψηφοφορια ή αν καποιοι τη σνομπαρουν, αλλα το δειγμα ειναι τετοιο που δεν δικαιολογει το μενος και τις αρνητικες αποψεις πολλων για το Varadero! Δηλαδη απο τα χαρακτηριστικα και τις κριτικες που διαβαζουν στα περιοδικα εχουν διαμορφωσει αποψη ??

και απο παρα πολλους φιλους που εχουν varadero,εχουμε συνταξιδεψει και οδηγηση για αρκετα χλμ μαζι.....;)
αλλα δεν βλεπω και καποιο μενος εναντιον του varadero,νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο..:)

Gemat 01-09-2010 14:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 204374)
[/SIZE]
και απο παρα πολλους φιλους που εχουν varadero,εχουμε συνταξιδεψει και οδηγηση για αρκετα χλμ μαζι.....;)
αλλα δεν βλεπω και καποιο μενος εναντιον του varadero,νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο..:)

To οτι μια μοτοσυκλετα ειναι "βαρκα", δεν στριβει και δεν φρεναρει δεν το λες αψηφιστα μετα απο μια βολτα, ουτε συνταξιδευοντας..

Οι παραπανω αποψεις γραφονται συνεχως σε διαφορα νηματα.... και σιγουρα δεν δηλωνουν συμπαθεια...

Με εξαιρεση την αξιοπιστια, μονο αρνητικα σχολια διαβαζω σε αυτο το φορουμ για το Βαραντερο. Για αυτο και ανεβασα τη δημοσκοπηση. Για να δω ποσοι πραγματικα γνωριζουν αυτο που γραφουν και ποσοι αναπαραγουν αποψεις αλλων...

Arkas 01-09-2010 14:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 204387)
To οτι μια μοτοσυκλετα ειναι "βαρκα", δεν στριβει και δεν φρεναρει δεν το λες αψηφιστα μετα απο μια βολτα, ουτε συνταξιδευοντας..

Οι παραπανω αποψεις γραφονται συνεχως σε διαφορα νηματα.... και σιγουρα δεν δηλωνουν συμπαθεια...

Με εξαιρεση την αξιοπιστια, μονο αρνητικα σχολια διαβαζω σε αυτο το φορουμ για το Βαραντερο. Για αυτο και ανεβασα τη δημοσκοπηση. Για να δω ποσοι πραγματικα γνωριζουν αυτο που γραφουν και ποσοι αναπαραγουν αποψεις αλλων...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο Γιώργο,
όταν ο συνονόματός σου (ονόματα δεν λέμε :D )
δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στα BMW,
τότε η αντίδραση, φέρνει δράση!:D
Και ο γράφων, όπως ίσως έχεις διαπιστώσει,
σε κανένα νήμα, δεν έχει καταφερθεί κατά οποιασδήποτε
μοτοσυκλέτας.

Δικαιολόγησε λοιπόν και το χιούμορ που συναντάμε ενίοτε
και να γνωρίζεις ότι στο σύνολό τους τα μέλη μας,
είναι καλοπροαίρετα
και πάντα με καλή διάθεση!;)

GeorgeP 01-09-2010 15:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 204389)
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο Γιώργο,
όταν ο συνονόματός σου (ονόματα δεν λέμε :D )
δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στα BMW,
τότε η αντίδραση, φέρνει δράση!:D
....................................................................

Ηταν ομως ιδιοκτητης ΚΑΙ παθων ο......συνονόματος του Gemat!!!! Αυτος ο κακομοιρης ειχε ολη την καλη διαθεση αλλα.....δεν του βγηκε!!!:D

FANISGS 01-09-2010 15:10

Απόσπασμα:

arkas

για σοβαρευτειτε ρε παιδια!!το να συγκρινεις vara me gs ειναι σα να συγκρινεις φεραρι με lada!!φυσικα το βαραντερο ειναι το λαντα!!:sm7::sm7::sm7:

Man !!! 01-09-2010 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 204404)
για σοβαρευτειτε ρε παιδια!!το να συγκρινεις vara me gs ειναι σα να συγκρινεις φεραρι με lada!!φυσικα το βαραντερο ειναι το λαντα!!:sm7::sm7::sm7:

φεράρι δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά πάντως :sm7:

Gemat 01-09-2010 15:38

Απόσπασμα:

Nα προσθεσω μια δημοσκοπηση για το ποσοι εδω μεσα εχουν οδηγησει φερραρι και ποσοι λαντα??

Δηλαδη το GS ειναι 50Χ ακριβοτερο απο το Varadero, εχει 5Χ την ιπποδυναμη του Varadero, ασυληπτα καλυτερες επιδοσεις φρενων και αναρτησεων, σχεδιασμενο ωστε να φερει την αισθηση των αγωνιστικων μοτοσυκλετων στους δρομους, ειναι η επιτομη της αισθητικης και πολος ελξης ολων των βλεμματων που βρισκονται κοντα του σε αντιθεση με το Varadero που αν παρκαρει κατω απο κανενα μπαλκονι ο ιδιοκτητης φωναζει τον δημο γιατι του ρυπαινει οπτικα το τετραγωνο ε?

Τελος παντων...
εχουν πλακα αυτα που γραφετε...
...το κακο ομως ειναι το οτι τα πιστευετε κιολας....

gako 01-09-2010 15:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 204417)

Τελος παντων...
εχουν πλακα αυτα που γραφετε...
.

Από όσα έχω διαβάσει ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν φαντάζομαι οτι πειράζεσαι πραγματικά με το χιούμορ.Γιατί αν δεν λεγόντουσαν για χιούμορ δεν θα γραφότανε.;);););););)

Man !!! 01-09-2010 15:53

Για κάτσε ρε Γιώργο , εμείς δλδ λίγα λέμε για τα bmw στο VF ???
λίγο ο χαβαλές λίγο η ενημέρωση για το κάθε μοντέλο με τα καλά του και τα κακά του , λίγο το ....κουβέντα να γίνετε ένεκα forum, ... τι άλλο θές ??? και τι ακριβός θες να αποδείξεις με όλα αυτά ???:Απορία:

trip 01-09-2010 15:56

Και εγώ πιστεύω οτι περί αστεϊσμών πρόκειται.Δεν είμαστε παιδάκια για να λέμε: το δικό μου τόπι είναι καλύτερο από το δικό σου :sm7:

gako 01-09-2010 16:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από trip ( 204426)
Και εγώ πιστεύω οτι περί αστεϊσμών πρόκειται.Δεν είμαστε παιδάκια για να λέμε: το δικό μου τόπι είναι καλύτερο από το δικό σου :sm7:

Από το στόμα μου το πήρες;););)

ntinopoulos 01-09-2010 17:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από trip ( 204426)

τα BMW ειναι Molten και τα varadero ...αερομπαλες!:sm7:

Sotos_ 01-09-2010 18:05

ειχα και ΜΚ1 και ΜΚ2 (κοντα στα 160.000 χλμ)

Ποτε δεν εχω πει κακια κουβεντα και ουτε και θα πω για το βαραντερο γιατι με πηγε παντου χωρις ουτε καν ενα τρυπιο λάστιχο ! (ΟΚ εκτος απο πηνιο το ΜΚ1)

Πηγα σε GSA γιατι μου αρεσε παντα το σουλουπι του, και μου καθησε πολυ καλυτερα η θεση οδηγησης - λόγω υψους - ξεροντας οτι μάλλον ΔΕΝ θα ειναι τόσο αξιόπιστο.

Με λενε Σωτηρη και είμαι καλα!

Ted 01-09-2010 18:10

Από του κολλητού μου το varadero 2004 που έχω οδηγήσει αρκετές φορές έχω δει ότι είναι ποιο άβολο για το ύψος μου 1.97, έχει χειρότερη τοποθέτηση για τα πόδια μου, δεν είναι τόσο δεμένο όσο το ADV (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση δίνει), έχει χειρότερα φρένα, χειρότερες επιταχύνσεις και ακόμα χειρότερες ροπές (Άν είσαι και δυκάβαλο φαίνετε η διαφορά).. Από στρίψιμο ασυζητιτή GS.

Μοτέρ: Από ρολαριστή 3η και χαμηλές στροφές και μέχρι τα 180km/h η διαφωρά είναι κολώνα+ από ψηλά όμως η διαφορά είναι μικρότερη.

Σαν μηχανάκι το varadero είναι πολύ καλό.

Η σύγκριση του με το GS κατά την άποψη μου δεν είναι σωστή.

Όπως και να έχει δεν μπορείς να συγκρίνεις Toyota- BMW (άλλα λεφτά, άλλα περιφερειακά, άλλα comfort).

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν είναι καλή μηχανή το varadero ή ότι είναι μέτρια.

GregoryA 02-09-2010 10:34

Απόσπασμα:

για σοβαρευτειτε ρε παιδια!!το να συγκρινεις vara me gs ειναι σα να συγκρινεις φεραρι με lada!!φυσικα το βαραντερο ειναι το λαντα!!:sm7:

Σωστό, αλλά μπερδεύτηκα λίγο, παθαίνουν ζημιές και κάινε λάδια και οι φεράρι ρε παιδια, δεν το ήξερα!!!:sm7::sm7:

ntinopoulos 02-09-2010 10:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 204848)
Σωστό, αλλά μπερδεύτηκα λίγο, παθαίνουν ζημιές και κάινε λάδια και οι φεράρι ρε παιδια, δεν το ήξερα!!!:sm7::sm7:

τωρα το μαθες...!:rolleyes:
ποτε δεν ειναι αργα!;)

PITS 02-09-2010 15:03

Απόσπασμα:

arkas

εφυγες!!! εγω ειμαι αλλος ενας :sm7: (ΥΓ στειλε φωτο!!!!)

KRASOPATERAS 02-09-2010 15:25

Γιατί λέτε «για αυτούς που είχαν βαραντέρο» και δεν λέτε….

«γιατί δεν το έχουν ακόμα και με τι το άλλαξαν και γιατί?»:sm7:

:p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!