![]() |
hp 2 enduro
Πωλειται hp 2 enduro μοντελο 10/8 (απο παναγιωτοπουλο) με 18500 χιλιομετρα αγορασμενο πριν 2-3 μηνες απο το danao ο λογος που το δινω ειναι γιατι δε προλαβαινω να παω μεχρι το περιπτερο λογω την δουλεια κα απο οτι φαινεται για 2 χρονια θα ειμαι ετσι δε θα εχω χρονο καθολου οποτε θα καθεται στο γκαραζ και ειναι κριμα και ηδη εχω αλλα 2 μηχανακια.....το μηχανακι ειναι φωρτομενο για τα καλα
1)αγωνιστικη εξατμιση zard ολωσομη 2)προστατευτικα καγκελα κινητηρα 3)καλλυμα για το σωληνακι της βενζινης 4)προστατευτικο σασι για να μη γινονται σημαδια απο τις μποτες 5)προστετευτικο υγρου φρενων 6)προστατευτικο ποντεσιομετρου 7)προστατευτικο μανιταρι αξονα 8)αγωνιστικες μανετες 9)χουφτες 10)roadbook ηλεκτρικο με διακοπτη 11)αποστατες τιμονιου 12)πιο μεγαλος μοχλος ταχυτητων 13)μπαρακι τιμονιου 14)tail bag hp2 enduro γνησιο 15)ζελατινα φιμε για περιπτωση ταξιδιου 16)ενα ζευγαρι ζαντες με λαστιχα motard οπου η μπροστα εχει δισκοφρενο οποτε αλλαζουν κατευθειαν 17)γνησιος φορτιστης μπαταρια bmw και μαζι θα δοθει μια μπλουζα hp2 enduro Eπισης να πω οτι εχουν μπει καινουργια χωματινα λαστιχα Τιμη:12000 ευρω οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM δε με ενδιαφερουν ανταλλαγες ευχαριστω.... photo θα ανεβασω το απογευμα αν και λιγο πολυ ολοι ξερεται πως ειναι.... |
Απάντηση: hp 2 enduro
Δεν κάνεις καλύτερα copy την αγγελία του Δαναού
που τα έχει έτοιμα;;) |
Απόσπασμα:
.... πες το ψέματα .... :) |
Τωρα τι να πω;
Κριμα, ενα τετοιο μηχανακι να μην μπορεις να το χαρεις. |
Απόσπασμα:
το σκεφτηκα αλλα δεν ειναι σωστο....:P για να το χαρεις ενα τετοιο μηχανακι θελει αρκετο χρονο και ειδικα αν εχει αλλα 2 ειναι ακομα πιο δυσκολο.... |
http://a.imageshack.us/img830/8752/img1008v.jpg
By l3f at 2010-08-26 http://a.imageshack.us/img825/236/img1009yw.jpg By l3f at 2010-08-26 http://a.imageshack.us/img838/3945/img1010i.jpg By l3f at 2010-08-26 http://a.imageshack.us/img137/9670/img1011xm.jpg By l3f at 2010-08-26 http://a.imageshack.us/img138/4165/img1011t.jpg By l3f at 2010-08-26 |
μολις μπηκαν και καινουργια grip...
|
up!!!
|
Καλημερα.Μηπως πουλας καποια καλουδια ξεχωριστα?ψαχνω μπαρακι τιμονιου.....
|
δυστυχως οχι το πουλαω ετσι οπως ειναι...
|
Καλοπούλητο .........:cool:
|
ισως να με ενδιεφερε και πιθανη ανταλλαγη με κατι αλλο εκτος απο gs 1200....κατι πιο μικρο...
|
νεα τιμη 11700....
|
11500 ευρω να φευγει.....με τα τελη του 2011 πληρωμενα....
|
Απόσπασμα:
παντως αν σε ενδιαφερει εχω μια ολοκαινουργια akrapovic για hp2;);) |
εχει ηδη πανω εξατμιση το hp2 μια zard αυτη η acrapovic ομως που εχεις λογικα δεν ειναι μονο για hp2 ειναι και για gs 1200 οποτε αν την βαλεις αγγελια μονη της θα την πουλησεις....ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως...
|
Καλοπούλητο . ;) :) |
η motard ζαντες για οποιο εχει hp 2 πουλιουνται και ξεχωριστα....
|
11000 για να φευγει.....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τώρα κυκλοφορώ στην πόλη. Και σκεφτόμουν μπας και γινόταν ποιο εύκολο το 1150 με αυτές τις ζάντες. |
up
|
up ισως να με ενδιφερε και καποια ανταλλαγη οποτε καθε προταση δεκτη εκτος απο gs 1200 ευχαριστω πολυ!
|
αντε λογω κρισης και λογω του οτι ερχεται καλοκαιρι ριχνω την τιμη στα 10500 τσαμπα πραμα....
|
η τιμη μπορει να γινει 9500 χωρις ζαντες motard,road book,φορτιστη,μανετες και φτερακι μπροστα,
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
και είναι και εργαλείο όχι αστεία έτσι???:(:(
|
Απόσπασμα:
τρακτερ ειναι οχι απλα εργαλειο απλα το πουλαω επειδη εχουν μαζευτει πολλες μηχανες στο γκαραζ μου και δεν εχο πολυ χρονο να πηγαινω χωμα... |
κοίτα ..άμα δεν έχεις χώρο έχω εγώ εδώ πάνω μην σε νοιάζει!:D:D:D
τι να σε κάνω φίλε που είμαι .....παντρεμένος! γιατί άμα πιάσω τούτο στα χέρια μου,με χάσαν πράιτα,σκλιά,γατιά και δεν συμμαζεύετε!:sm7: |
Λευτερη θα σε ενδιεφεραι να πολουσες της μοταρ ροδες χωρηστα ?
εχω ενα φυλαρακη μου που τορα ειναι στο κολπο κε πυγενοερχεται την περασμενη βδομαδα που βρεθηκαμαι μου ειπε οτι θα ειθελα δυο τετιες ροδες νατης εβαζαι πανο στο gs 1200 (τεργιαζου στο 1200) κε επιδη ηδα συμερα την αγκελεια υπα να σε ρωτησο ατε καλοπουλητα ! |
Δεν ταιριαζουν στο 1200....μονο η πισω!!! :cool:
|
Απόσπασμα:
|
ναι οντως ετσι ειναι ειναι διαφορετικος ο αξονας οκ μπορω να στις δωσω αν θες....
|
λευτερη θα στηλω του φυλιμου mail κε να περημενω να μου απαντηση ομως αυτος εχει
πολα τρεχαματα το μονο συγουρο ειναι οτι την αλλη κυριακη θα τον συναντησω στο Μουσκατ κε θα επηστρεψω την τριτη |
οκ περιμενω νεοτερα σου....
|
ισως να με ενδιεφερε και ανταλλαγη με κατι πιο μικρο.....
|
νεα τιμη στα 9200 χωρις χωρις ζαντες motard,road book,φορτιστη,μανετες,φτερακι,προστατευτικο ποτεσιομετρου-γραμης καυσιμου,
και 10200 μαζι με ολα |
Απόσπασμα:
Σ ενδιαφερει η ανταλλαγη με ΚΤΜ 950Super Enduro; Πιο μικρο ειναι απο το δικο σου! :):) |
Απόσπασμα:
ε δε θα ελεγα οτι ειναι και πολυ πιο μικρο....η αληθεια ειναι οτι δε νομιζω να με ενδιεφερε κατι σε χωματερο γιατι δεν εχω χρονο να πηγαινω για χωμα.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!