![]() |
Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε.
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καλώδια
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=...400&h=300&q=80 Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 23:16 Τη διακοπή των δρομολογίων Αθήνα – Θεσσαλονίκη είχαν, μεταξύ άλλων, προκαλέσει οι τέσσερις Βούλγαροι, ηλικίας 44, 26 ,27 και 25ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων και κλοπή. Οι αστυνομικοί έφτασαν στους 4 Βούλγαρους όταν εντόπισαν δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια περιπολίας την περασμένη Παρασκευή, να βγαίνουν από χωράφια και να κατευθύνονται στη Θήβα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά στη συνέχεια πρόσεξαν ότι στα μπουφάν τους υπήρχαν σημάδια από μεταφορά εναερίων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. Ακολούθησε έρευνα μετά την οποία προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν κόψει και είχαν κλέψει, το πρωί της ίδιας ημέρας, περίπου 600 μέτρα καλωδίων. Ο ένας από τους δύο υπέδειξε το σπίτι που διέμεναν οι συνεργοί του σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα. Έξω από το σπίτι υπήρχαν ένα καλώδιο μήκους πέντε μέτρων, ένας κόφτης και ένα αυτοκίνητο σε ειδικές κρύπτες του οποίου είχαν τοποθετήσει 50 κομμάτια χαλκού σε ράβδους ενός μέτρου. Οι τέσσερις Βούλγαροι δρούσαν κυρίως τις νυχτερινές ώρες και κινούνταν πεζή. Όταν έφταναν στις γραμμές του τρένου έκοβαν τα καλώδια με κόφτες που είχαν κρύψει κάπου κοντά, τα έβαζαν στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τα πήγαιναν στη Βουλγαρία. Zougla online - Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καλώδια |
Απάντηση: Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε.
Κανονικά για τιμωρία θα έπρεπε , όσα μέτρα έχουν κλέψει να τα μοιράσουν στα τέσσερα και να τα βάλουν στον κ...... τους .
|
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Κατι τετοιους μαζεψε και ο Σαρκοζι και τους εκανε πακετο για Ρουμανια.
Το θεμα ειναι οτι πεσανε να τον φανε ολοι. Μαλλον ο σκοπος καποιων ειναι να μην κοιματε ησυχη η κοινωνια;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
αμαν πια με τους φασιστες!:rolleyes:
τι εφταιξαν οι κακομοιροι οι γυφτοβουλγαροι(η βουλγαρογυφτοι-δεν ξερω πως ειναι το πιο σωστο...)!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Αν ναι,χαρισε μου το καπιταλιστικο σου Μπεμβεδακι και σου εχω ενα ΜΖ μουρλια...:cool: |
Παιδιά εγώ δεν το βλέπω ρατσιστικά.Με προβληματίζει από καιρό γιατί οι τσιγγάνοι δεν πήγανε στα σπίτια που τους δώσανε από το κράτος προφασιζόμενοι την γκετοποίηση.Τώρα μου απαντήθηκε το ερώτημά μου. Γιατί αν πάνε σε σπίτια, θα μπορεί το κράτος να τους ελένξει ανά πάσα στιγμή (που λέει ο λόγος).
Θα έχουν "έδρα" με οδό και αριθμό + ΑΦΜ κ.τ.λ.π. Ενώ όταν μένουν στις παράγκες νομαδικά, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Άσε που ανάμεσα στα τσαντήρια δεν μπορεί να μπει ούτε νόμος, ούτε κράτος, ούτε αστυνομία.:( |
Απόσπασμα:
:p:p:p |
Εδώ κλέβουν και τα καπάκια της ύδρευσης και της αποχέτευσης...
Και οι Ελληνόγυφτοι τα καταφέρνουν καλύτερα... |
Toν τελευταίο καιρό με αφορμή διάφορα ποσταρίσματα που αφορούν μειονότητες ή μετανάστες ορισμένοι βρίσκουν αφορμή για γενικεύσεις, σχόλια και "χιούμορ" που είναι προσβλητικά αν όχι ρατσιστικά.
Ευαίσθητα θέματα που αφορούν Εθνότητες, θρήσκευμα, μειονότητες, λαθρομετανάστες κλπ θέλουν επιχειρήματα και όχι αφορισμούς, φανατισμούς και καφενειακά τσιτάτα. Ξεχνάνε οτι μιλαμε για ανθρώπους και όχι για σκουπίδια. Λυπάμαι που δεν βλέπω να ενοχλούνται άλλοι, αλλά επειδή τελικά το να μην απαντάς μπορεί να θεωρηθεί και ####### από ορισμένους, εγώ θα διαχωρίσω τη θέση μου. Όχι γιατί δεν έχω επιχειρήματα, ή το θάρρος της γνώμης μου, αλλά με ορισμένους εκ των πραγμάτων τζάμπα πάνε τα λόγια.. Να υποθέσω οτι για να επιτρέπουν τη συζήτηση σε αυτό το επίπεδο οι admins και οι mods είναι επίσης σύμφωνοι. |
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να αντιληφθώ από που αντλείται όλη αυτή η υπερευαισθησία κάποιων για όλους τους άλλους πλην των Ελλήνων... Πιστεύετε ότι ο σχολιασμός για πρακτικές κάποιων μειονοτήτων είναι ρατσισμός, εθνικισμός και ξενοφοβισμός; Εν αντιθέσει τι αντιπαρατίθεται; Ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός; Τι; Το σχόλιό σου "με ορισμένους εκ των πραγμάτων τζάμπα πάνε το λόγια", δεν νομίζεις ότι κάποιος άλλος μπορεί να σου επιστρέψει το αντίστοιχο ισχυρισμό; |
Απόσπασμα:
Ο "σχολιασμός" (υποτίμηση θα πω εγώ) ΟΜΑΔΩΝ με βάση τα κοινωνικά, εθνικά, θρησκευτικά φυλετικά χαρακτηριστικά τους είναι ο ορισμός του ρατσισμού. Μειώνεις το άλλον για να αναδείξεις τον "ευατό σου" ως καλύτερο Αυτό που δίνει τον ¨τόνο" στο ποστ είναι το "Γυφτοβουλγάρικη" και όχι η είδηση, αν π.χ ήταν έλληνες έστω (Γυφτοέλληνες) θα είχε την ίδια απήχηση....; θα ήταν τόσο πιασάρικο; |
Απόσπασμα:
Είδες όμως και εσύ αγαπητέ φίλε φριτς, στην υπερπροσπάθειά σου να υποστηρίξεις (για δικούς σου σεβαστούς λόγους) τους συγκεκριμένους ανθρώπους, άφησες το δάσος και βλέπεις το δέντρο.Δεν έκρινες την ουσία του θέματος, αλλά ΕΚΡΙΝΕΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Γιατί η ουσία είναι οτι οι συγκεκριμένοι Βούλγαροι με την συνενοχή και συμμετοχή των ρομά έστησαν εγκληματική οργάνωση.Και λέω οργάνωση, γιατί είχαν σχεδιασμό, εργαλεία, οργάνωση, οχήματα μεταφοράς προϊόντων εγκληματικής πράξης, τρόπους εξαγωγής από τη χώρα και τρόπους διάθεσης των κλοπιμαίων.Από αυτό όλο το σκηνικό, έχει ζημειωθεί ο κρατικός κορβανάς εκατομμύρια. Αυτά τα εκατομμύρια που θα λείψουν από τα παιδιά μας. Και από όλη αυτή την εγκληματική οράνωση ξαναλέω, εσύ "κόλησες" στον τίτλο "βουλγαρογύφτικη συμορία". Μήπως εδώ ταιριάζει η προσφιλής τελευταία έκφραση: ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ ΤΟ ΔΑΣΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ-ΤΟ ΔΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!! Πάντα φιλικά και χωρίς να έχω κάτι με τους συγκεκριμένους Βούλγαρους ή ρομά.:) |
Παντως αν πεσω σε φρεατιο,επειδη ο ρομα αποφασισε να βγαλει μεροκαμματο απο την μαντεμενια σχαρα,θα ξεχασω το αντιρατσιστικο κυρηγμα(αν ζησω κι'ολας)και θα σκεφτω,με εφαγε ο που.. ο γυφ...:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Λέω τώρα εγώ μήπως στίς φυλακές το 80% είναι βούλγαροι αλβανοι γύφτοι κλπ και το υπόλοιπο 20% είναι Ελληνες σημαίνει κάτι?
|
Απόσπασμα:
οτι ειμαστε ρατσιστες και μας διακατεχει ξενοφοβια...!:mad: :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Να το πω αλλιώς, η είδηση στην πηγή της (χτύπα το link στο πρώτο ποστ) μιλάει για σπείρα, ο φίλος που ανέβασε το ποστ έβαλε τον τιτλο "γυφτοβουλγάρικη" και αυτό από μόνο του ίσως δεν πείραζε, αλλά τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ ανεβαίνουν κάθε μέρα 1-2 παρόμοια θέματα με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς που δεν επικέντρωνονται στην είδηση αυτή κάθε αυτή αλλά τη χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν ανθρώπους με βάση την καταγωγή τους. Εγώ δεν θέλω αυτό το φόρουμ να μοιάζει με blogs & ιστολόγια που περνούν μηνύματα μίσους για όποιον είναι διαφορετικός από εμάς.... |
Η διααφορετικότητα είναι στο μυαλό του καθενός μας.
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων, σε πείραξε η λέξη Γυφτοβούλγαρος; Αποτελείται από δύο λέξεις από την Γύφτος και την Βούλγαρος. Ποια από τις δύο είναι ο ρατσιστικός και ανθρωποδιαχωριστικός όρος; |
Απόσπασμα:
Ξαναγράφω ότι εμένα δεν με ενοχλεί τι πιστεύει ο καθένας δικαίωμα του είναι, διαφωνώ όμως με την προσπάθεια που γίνεται να περνούν αυτά τα πράγματα μέσα από το φόρουμ, θα έλεγα ακριβώς τα ίδια αν κάποιος προσπαθούσε να περάσει με τον ίδιο τρόπο την γραμμή "INDYMEDIA". |
Eπειδή φίλε ckalfas ζητάς εξηγήσεις για το δικό μου σχόλιο:
Δεν ξέρω αν ήταν στις προθέσεις του μέλους που το ποστάρισε αρχικά, αλλά από τη στιγμή που ο τίτλος έγινε "γυφτοβουλγάρικη συμμορία" εστιάζει σαφώς στην καταγωγή (με υποτιμητικό χαρακτηρισμό μάλιστα) και συνδέει την κλοπή με την εθνικότητα οδηγώντας σε συνειρμούς τύπου Βούλγαρος + γύφτος = κλέφτης. Από την αρχή μέχρι το τέλος επομένως το συγκεκριμένο ποστάρισμα ήταν ρατσιστικό. Αν δεν το βλέπεις ή σου αρέσει να το παραβλέπεις είναι δικαίωμά σου, όπως είναι και δικό μου να το κρίνω.
Μπορείς να σχολιάζεις τα γεγονότα, αλλά το να βγάζεις από εκεί συμπεράσματα για "πρακτικές μειονοτήτων" είναι παράλογη γενίκευση αν γίνεται αθέλητα και ρατσισμός αν γίνεται ηθελημένα. Αυτό είναι που ενοχλεί, τουλάχιστον εμένα! Που και ποιός όμως σου είπε οτι δεν ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα των Ελλήνων;; Ένα από αυτά είναι και ο κρυφορατσισμός και αυτό με ενδιαφέρει και με παραενδιαφέρει.
Αν δεις το αστυνομικό δελτίο είναι γεμάτο με άθλια κακουργήματα ελλήνων, τρισχειρότερα από το να κλέβεις καλώδια. Κανένας όμως δεν ένοιωσε την ανάγκη να ποστάρει αυτό: kathimerini.gr - ����� ��� �������� ��� ���������� �������� ���� 29������ ή αυτό: Κέρκυρα: Σύλληψη βιαστή - ληστή | Αθήνα 9.84 ή αυτό: Σύλληψη βιαστή στην Πρέβεζα Καθημερινά μαθαίνουμε για κλεψιές, εγκλήματα, απάτες κλπ ελλήνων και αλλοδαπών. Άλλο να ζητάς την τιμωρία του παρανόμου και διαφορετικό να σχολιάζεις υποτιμητικά την καταγωγή του, το φύλο του, το θρήσκευμά του κλπ. Πως θα σου φαινότανε πχ αν κάποιοι Αμερικάνοι με αφορμή αυτό το "λουλούδι" Ellispoint.gr - Σύλληψη Έλληνα παιδεραστής στις ΗΠΑ μέσω internet αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα παιδεραστίας και τη συμβολή του διαδικτύου σε δαύτη, σχολίαζαν την εθνικότητα του δράστη και μας θεωρούσαν όλους παιδεραστές;
Για μένα το θέμα έχει κλείσει πλέον. Εξάλλου δεν ποστάρισα για να αλλάξω γνώμη σε σένα ή κάποιους άλλους, αλλά για να διαχωρίσω τη θέση μου σαν μέλος του ίδιου φόρουμ, από απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνώ... |
Πάντως στο ως άνω απλώς και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας, οι περιπτώσεις Κέρκυρας και Πρέβεζας, αφορούν αλλοδαπούς.
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!