![]() |
LAMPF
Καλησπέρα παίδες,
ερώτηση, είναι δυνατόν να "κάψει" λάμπα πριν καν κλεισει 8 μήνες ζωής;;; εχει συμβεί και σε άλλους; ρωτάω γιατί το θεωρώ παράλογο! ευχαριστώ |
Απάντηση: LAMPF
δεν ειναι παραλογο....καποιοι το ονομαζουν <<αστοχια υλικου>>...
Μιλας για προβολεα???εχεις βαλει Ξενον? |
8 μηνες????..μια χαρα!!.. στο διμηνο εμενα..:yz:yz
|
2μηνο!!!
όχι μαμα είναι οι λάμπες και έκαψε την μεσαία.... έχετε να προτείνετε κάποια της αγορας;;; |
Απόσπασμα:
|
:sm8:
έλαγα να δοκιμάσω τυπου ξενον....ασπρη δηλαδή.... |
Ή εναλλακτικα ...βαζεις το χερι στην τσεπη---βαζεις ξενον και βρισκεις το φως το αληθινο...!!!
|
Απόσπασμα:
...Ετσι...!!!! |
Μου κράτησε εννέα μήνες.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εγκλημα ειναι τα ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ φωτα .....και οχι τα κατοπτρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δεν έχεις δίκιο.Στα 1200 οι ξένον "κάθονται" άριστα !!!;) |
Απόσπασμα:
Ίσως είναι ο καθρέφτης τέτοιος που βοηθάει.;) |
Απόσπασμα:
συφωνω μαζι σου....αλλα επιμενω...μετα απο συμβιωση 2 ετων με λαμπες ξενον 55αρες και οχι 35αρες--και στα φωτα πορειας και στον προβολεα--προβλημα ειχα΄ΜΟΝΟ οταν δεν τα ειχα ρυθμισμενα σωστα.....ΜΟΝΟ τοτε..:):) και μην αρχισουμε τωρα τις θεωριες περι σκουρεματος κατοπτορου κ.τ.λ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ελαχιστοι ειναι οι κατασκευαστες που φτιαχνουν κατοπτρα ειδικα για ξενον....αλλα και σε απλα φαναρια να βαλεις ,τα ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα μειονεκτηματα,,,και επαναλαμβανω με ρισκο να γινω γραφικος..τα ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΦΩΤΑ ειναι επικινδυνα....και απλες λαμπες πυρακτωσεως να εχεις με αρυθμιστα φωτα ,παλι ειναι προβλημα.....;);) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
οι λάμπες στις μοτοσυκλέτες δέχονται βίαιες καταπονήσεις. Για να κοπεί το "νήμα" μιας λάμπας αλογόνου έχουν συμβεί 2 πράγματα :
ή έχει δεχθεί βίαιη/απότομη καταπόνηση ή έχει αστάθεια το ηλεκρικό κύκλωμα. Στις BMW λογικά δεν συμβαίνει το 2ο, λόγω του τρόπου διαχείρησης του ρεύματος. Αν ψάξετε σε sites γνωστών εταιρειών που κατασκευάζουν λάμπες, θα βρείτε και μοντέλα που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για μοτοσυκλέτες με ειδικές ενισχύσεις για να αντέχουν περισσότερο στις καταπονήσεις. Σαφώς δεν αναφέρεται πουθενά ότι η BMW εξοπλίζει τις μοτό μας με "ενισχυμένες" λάμπες. Οι λύσεις λοιπόν είναι 4 : 1. λάμπες των 3ων ευρώ και όποτε καεί δεν μας ενδιαφέρει, 2. λάμπες +50% που λογικά θα κρατήσουν πολύ περισσότερο 3. λάμπες +50% για μηχανή που θα κρατήσουν ακόμα περισσότερο 4. vasorfa ;) |
...και μια που το έφερε η κουβέντα, τι προτείνετε για xenon ?
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
λυση vasorfa=τοποθετηση ξενον=καλυτερα φωτα στον δρομο...!!!!(εννοειτε με ιδιαιτερη προσοχη παντα στην σωστη ρυθμιση,,,,):D:D (και θεωρητικα τουλαχιστον εχουν μεγαλυτερο κυκλο ζωης εναντι των απλων...:rolleyes::rolleyes:) |
Βάλε λευκές.... τύπου Xenon... έχεις 30-40% περισσότερο/καθαρότερο φως... ;);)
|
Απόσπασμα:
ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΩΣ! σήμερα λέω να πάω πάρω.....μπας και δούμε φώς! |
ειδα και απο ειδα και εβαλα τυπου ξενον!οι καλυτερες ειναι ξενον
|
το μηχανακι 9 μηνων τρεις φορες καμενη λαμπα μεσαια ,μια εκ των τριων, ενισχυμενη τυπου ξενον .τελικα 3€ απο βενζιναδικο....
|
Απόσπασμα:
Θα πάρεις ή OSRAM +90%, ή PHILIPS +80% ..... Τιμές από 18 - 26 € ..... :) http://www.autobulbsdirect.co.uk/images/P/p-17831.jpg http://www.news-messefrankfurt.com/a...020_XPMoto.jpg Υ.Γ. .... αλλά τα ΧΕΝΟΝ, είναι άλλο πράγμα .... ;) . |
H4 είναι η πορείας και Η7 η μεγάλη ?
|
Συμβαίνει Don ´t worry be happy......:cool:
|
Απόσπασμα:
Όχι ... ενδεικτικές είναι οι φωτό ..... H7 και οι δύο ..... ;) |
Απόσπασμα:
Νομίζω Η4 είναι και οι 2 σκάλες |
xenon the best !!!!
|
Και εγώ σκέφτομαι για ξένον.
|
xenon lights παιδι πολυ καλος.....αυτος τα δινει και στην bmw αλλα απο εκεινον τα παιρνετε σε καλυτερη τιμη....και ισως καποια στιγμη θα ηταν καλη ιδεα να γινει μια ομαδικη με xenon....XENON LIGHTS Φωτα xenon για ολα τα οχηματα HID XENON απλα θα ειναι κλειστος μεχρι τελη αυγουστου το ειδα σημερα που ηθελα να ρωτησω για το sh...
|
πολή καλή η ιδέα για ομαδική xenon ;)
|
Απόσπασμα:
μεσα.....:rolleyes: |
Εγω δεν εχω ΧΕΝΟΝ.. αλλα μου καηκε στον χρονο πανω!! πηγα λοιπον σε μια BMW (στην βουλιαγμενης) και τους ρωτησα αν καλυπτεται απο εγγυηση. και μου απαντησαν οτι οι λαμπες τις BMW εχουν μονο 6 μηνες εγγυηση! και αυτη που θα βαλω τωρα θα εχει και αυτη 6 μηνες εγγυηση! ;);)
|
Απόσπασμα:
Το 1200GS φοράει Η7 μικρή και μεγάλη σκάλα. |
Από το manual,
μεσαία, μεγάλη σκάλα: Η7 / 12V / 55W μικρή σκάλα : W5W / 12V / 5W led flash μπρος/πίσω : 12V φλας (χωρίς led) : RY10W / 12V / 10W |
Δύο φορές μου κάηκαν και τη δεύτερη έβαλα από βενζινάδικο γύρω στο τάληρο αν θυμάμαι καλά.Μέχρι τώρα όλα καλά.:D
Της μαμάς πόσο έχει;;; Ξέρει κανείς ;;;; |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!