![]() |
Μια μηχανή, μια οικογένεια...
Δείτε πόσο όμορφα περιγράφει την ιστορία μιας R50 του 58 ο γιός του πρώτου ιδιοκτήτη της. Είναι μια πολύ συγκινητική ιστορία έτσι όπως την παρουσιάζει...
Ξεκινάει ως εξής:"Boy meets girl, gets married, buys motorcycle." Στη συνέχεια κάνει 60.000 μίλια με αυτή, και παθαίνει ένα ατύχημα όταν η γυναίκα του είναι έγκυος στο 3ο τους παιδί. Του παραγγέλνει τότε αυτή να μην την ξανακαβαλήσει μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Μια μέρα η μηχανή μεταφέρεται σε μία αποθήκη και ο γιός (αυτός που την ανακατασκεύασε τώρα) κάθεται πάνω της και ονειρεύεται ότι είναι ο πατέρας του. Ο πατέρας και η μάνα μεγαλώνουν, γερνάνε και κανείς δεν έχει καβαλήσει τη μηχανή για 40 χρόνια. Ο σύζυγος είναι τώρα παππούς 7 παιδιών, παντρεμένος για 50 χρόναι και πεθαίνει από εγκεφαλικό στα 71 του. Ο γιός βρίσκει την παλιά σαπισμένη μηχανή και ένα σημείωμα πάνω της από τον πατέρα του προς αυτόν. Αποφασίζει να την ανακατασκευάσει, σαν φόρο τιμής προς στον πατέρα του. Η συνέχεια επί της οθόνης... |
Απάντηση: Μια μηχανή, μια οικογένεια...
πολύ ωραίο Γιώργο
|
:sm8:
|
Πολύ καλό .... ;)
|
Άψογος!!!!! :cool::cool:
|
|
Δυνατή ιστορία..:sm8::sm8:
|
και για να μην ξεχνιομαστε...!
εμεις να μαστε καλα παιδια,τα σιδερα μενουν...!:) |
:sm8::sm8::sm8:
αρχιζουν να μου μπαινουν ιδεες ! θα ηθελα να βρω ενα (R 51) σε καποιο παλιατζη να το ξεκινησω μονος!! φοβερη ιστορια! |
:):) πολυ καλο
|
Μπράβο στο παιδί, που "τιμής ένεκεν", προς τον πατέρα του, έφτιαξε την αγαπημένη του μηχανή... Δεν το γνωρίζω φυσικά το παιδί, αλλά θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ του!!!!
Μακάρι και τα δικά μας, παιδιά, γίνουν άξια σαν και αυόν....;);) |
Απλα τελειο
|
:yzσυγκινηθηκα, περιμενω το δικο μου μωρακι σε 20 μερες θα ηθελα πολυ να συνεχισει τ ονειρα μου μετα απο χρονια. Nα γιατι boxer ,γιατι ειναι ζωη
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
|
respect......
|
Συγκινητικό... Μπράβο του.
|
:sm8::sm8:
|
Μπράβο gemara.
Εκτός του ότι μου άρεσε ζηλεύω κιόλας. |
Απόσπασμα:
εχεις καμμια παρομοια ιστοριουλα με γιαπωνεζικο μοτορι;;;;;;;;:sm3::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
Είναι γεμάτη η Ήπειρος απο Ιστορίες αγάπης με Γιαπωνέζικα μοτόρια. Απλά δεν ζητάνε ανακατασκευή διότι ακόμη δουλεύουν.:p Την Ιαπωνία πρίν 50 Χρόνια την γνωρίζαμε μόνο στούς χάρτες. |
Απόσπασμα:
http://1.1.1.2/bmi/www.vintagebike.c...a-Cub-F-52.jpg Engine Air-Cooled 2-st. Single Displacement 50cc Max Power 1PS / 3,600rpm Max Speed 35km/h Dry Weight 6kg Other Pedal-Type Starter, Chain Final Drive αυτο κατασκευαζε η honda,εκεινο τον καιρο.... τι να συγκρινουμε ναπολεων;;;;;το ποδηλατο;;;;;:p:D |
Με έπιασε κατάθλιψη...
Δηλαδή πλοίαρχε, εγώ που έχω κόρη.. δεν έχω ελπίδα να γίνει συλλεκτικό κάποτε το μηχανάκι μου! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
(εκτός αν την κληρονομήσει η κόρη σου, οπότε έχω γιο συνομήλικο, οπότε πάλι τα βρίσκουμε για να στη φτιάξει εκείνος, ;)) |
:sm7::sm7:
Πλοίαρχε σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω όσο με παίρνει και μπορώ! Με τις πλάκες με πιάνει.. ψυχοπλάκωμα! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!