![]() |
Προβολάκια touratech ή bmw;
Μετά απο μια κουραστική βραδινή βόλτα αποφάσισα οτι χρειάζομαι εξτρα φως.
Κοιτούσα τα ομιχλης της touratech αλλα μάλλον αυτά δεν επαρκούν για συμπληρωματικα, έτσι σκέφτομαι να βάλω xenon. Το ερώτημα τώρα ειναι το εξης : Μαμίσια προβολάκια ή της touratech ? Τα μαμίσια απο ότι καταλαβαίνω απο τις φωτογραφίες μπαίνουν ευκολότερα και έχουν και ωραίο διακόπτη. Επίσης επειδή η μηχανή μου ειναι η f650gs twin δεν υπάρχουν βάσεις άρα θα χρειαστεί να φτιάξω εγώ μια ανάλογη αυτής της touratech. Εσείς ποια προτιμάτε απο τα 2; |
Απάντηση: Προβολάκια touratech ή bmw;
μετετρεψε της μηχανης σου σε xenon(τεραστια διαφορα) και αν δεν σε καλυψει,βαζεις και 2 ομιχλης τουρατεκ:)
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες XENON και θα είσαι οκ.....................;)
|
"Μαμά" !;)
|
Ευχαριστω για τις απαντήσεις αλλα δεν θέλω να κανω καμια μετατροπη στο φανάρι μου. Θα μείνω στα προβολια.
|
Μήπως ξέρει κανεις τιμή αντιπροσωπείας για τα προβολάκια; Στο νετ τα βρίσκω 395€
|
Την Παρασκευή έχω ραντεβού για τοποθέτηση (το set της Touratech)... αν θέλεις περίμενε να τα βάλω και να σου πω!!! ;):)
Όσο για το φανάρι.. έχω βάλει 2 λάμπες (μεσαία & μεγάλη) Cool Blue της Osram και έχει τρομακτική διαφορά με της μαμάς... 30-40% περισσότερο και καθαρότερο φως... Σε πρόσφατο βραδυνό ταξίδι μου με συνοδεία ένα RT adventure :D... o συνοδοιπόρος ερχόταν δίπλα μου όταν άναβα τη μεγάλη σκάλα γιατί γινόταν "μερα"... :) |
Απόσπασμα:
καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε που θα τα βάλεις ? |
μανολη μου που νατα βαλεις στην κρητη τα προβολακια?βαλε xenon κια θα δεις!παρε με τηλ να σου πω που θα ταβαλεις στο Ηρακλειο!
|
Απόσπασμα:
|
βαλαι ενα σετ (δυο) sm-motech με 140 γιουργια να δης τη γιατρια σου
μιλαμαι για το νεο μοτελο πολι ομορφα λιτουργικα κε πολι φτινα ειπαρχου σε μαυρο κε σε ασιμη σεπεζακι δεν πεζι |
Απόσπασμα:
|
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ TOURATECH EINAI KAΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ BMW,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τίποτα από τα δύο...Θα πας να πάρεις τα προβολάκια της HELLA,(είναι τα touratech χωρίς αυτοκόλλητο)και θα προσαρμόσεις λάμπες xenon σε αυτά...Αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου,δεν θα σου κοστίσει πάνω από 150 ευρώ όλη η κατασκευη!!Ετσι έχω κάνει στην δικιά μου!!
|
Απόσπασμα:
|
ΑΚΥΡΟ
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
δεκτο...;););) |
Απόσπασμα:
|
Micro DE 90ευρο το ζευγάρι (με καλώδιο, ρελέ, διακόπτη) στη Σ.Πατση. :)
|
Απόσπασμα:
Αυτά είναι καρφιά ή διαχύσεως :confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
|
αν θέλεις κοιταξε και τα προβολάκια της Twalcom..με πιο στιβαρό πλαίσιο-προστατευτικό δική τους βάση διακόπτη (και ptt) ,και πιο φθηνά......twalcom.com
|
sorry για την ερώτηση, αν είναι άσχετη με το θέμα εδώ: τα προβολάκια της ΒΜW του adventure, μπορούν με μετατροπή να γίνουν Xenon?
ευχαριστώ |
Εγώ πέρσι έβαλα μαμίσια σε R1200gs. Είναι πολύ όμορφα αλλά εκτιμώ ότι έχουν ένα μειονέκτημα σε σχέση με τα Touratech. Είναι πιό έξω με αποτέλεσμα σε πιθανή πτώση (ιδιαίτερα σε χώμα) να σπάσει αυτό που είναι στην πλευρά της πτώσης. Μου έτυχε μία μέρα αφού τα έβαλα και το ένα το ξαναπλήρωσα :yz:yz
Τα Touratech φαίνονται ότι είναι πολύ πιό μέσα και δεν κινδυνέυουν. |
Απόσπασμα:
Kωστα που τις παιρνεις τις λαμπες και αν θα βαλεις και στο καινουριο πες μου |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κωστα ο θανασης μου ειπε οτι αν βαλεις XENON χανεις την εγγυηση. Τελικα οι OSRAM εχουν καλυτερο φως λες? και που παυ παιρνεις? |
Απόσπασμα:
Αν ήταν έτσι... οι after market εταιρίες (φώτα, GPS, κλπ...) θα είχαν κλείσει!!! Αν συζητάμε για την εγγύηση της μπαταρίας... πρώτον αυτή έχει εγγύηση για 6 μήνες... και όχι για 2 χρόνια... και δεύτερον τα xenon - από τα λίγα που γνωρίζω - έχουν λιγότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις αλογόνου. Και κάτι ακόμη..... Αν πάθει βλάβη η αντλία βενζίνης γιατί έβαλες νοθευμένη... θα σου πει κάποιος ότι έχασες την εγγύηση γιατί πήγες στο τάδε πρατήριο και σου έβαλε νοθευμένη??? |
Απόσπασμα:
Καλα τα λες και μιας και εχεις χρονο για ψαξιμο οταν καταληξεις πες μου |
Ρίξτε μια ματία εδώ
Trail Tech με ενσωματωμένο το Ballast και κατανάλωση 35W, στα 5500 lumens, αδιαβροχα και ήδη δοκισμένα στους αγώνες. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!