GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ελκτική ικανότητα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13659)

Michael Chatzilias 06-09-2010 22:44

Ελκτική ικανότητα

Γνωρίζετε την ελάχιστη ελκτική ικανότητα που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο, για την ασφαλή έλξη, πορεία, την ασφαλή καθέλκυση και ανέλκυση σκάφους βάρους 1,700kg μαζί με τρέιλερ; Αυτοκίνητο γεμάτο με επιβάτες και όχι dry.

Rule of thump λέει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει τουλάχιστον 200-300kg περισσότερο βάρος σε σχέση με σκάφος και τρέιλερ.

Το Cherokee (V6 3.7) έχει 5,500-6,000lbs, που αντιστοιχεί σε περίπου 2,200kg.

Έχουμε πολλούς καπεταναίους εδώ μέσα, γνωρίζει κανένας σχετικά;

gepol 06-09-2010 22:45

Απάντηση: Ελκτική ικανότητα

Αυτό είναι κάτι που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αν δεν κάνω λάθος, και δεν έχει σχέση με το βάρος του...

tsompanis 06-09-2010 22:56

πιστεύω πως θα πάρεις τεκμηριωμένες απαντήσεις αλλά πάρε και την δική μου.
με v6 3.7 σέρνεις και καράβι!
και όσο αναφορά την αντιστοιχία βάρους,ένας γεωργικός ελκυστήρας βάρους 2 τόνων μπορεί αβίαστα να τραβήξει 3.5 τόνους.και ας μην είναι μεγάλης ιπποδύναμης.
το έχεις χαλαρά;)

ntinopoulos 06-09-2010 22:58

γινε πιο συγκεκριμενος,τι θες να τραβας...

Michael Chatzilias 06-09-2010 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207485)
γινε πιο συγκεκριμενος,τι θες να τραβας...

Σκάφος βάρους 1,700kg μαζί με τρέιλερ.

ntinopoulos 06-09-2010 23:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207488)

θα το εχεις σπιτι σου η σε καποιο parking σκαφων σε παραθαλασσιο μερος?

commander 06-09-2010 23:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207488)

δεν πεζει αυτο που λες με ιχ θελεις φορτηγο για τοσο μεγαλο σκαφος!!!!!

kostas_366 06-09-2010 23:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 207490)
θα το εχεις σπιτι σου η σε καποιο parking σκαφων σε παραθαλασσιο μερος?

Πως φαίνονται οι καπεταναίοι ;)

gandreas 06-09-2010 23:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207463)
Γνωρίζετε την ελάχιστη ελκτική ικανότητα που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο, για την ασφαλή έλξη, πορεία, την ασφαλή καθέλκυση και ανέλκυση σκάφους βάρους 1,700kg μαζί με τρέιλερ; Αυτοκίνητο γεμάτο με επιβάτες και όχι dry.

Rule of thump λέει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει τουλάχιστον 200-300kg περισσότερο βάρος σε σχέση με σκάφος και τρέιλερ.

Το Cherokee (V6 3.7) έχει 5,500-6,000lbs, που αντιστοιχεί σε περίπου 2,200kg.

Έχουμε πολλούς καπεταναίους εδώ μέσα, γνωρίζει κανένας σχετικά;

Βασικά όντος το συγκεκριμένο ΙΧ δεν έχει κανένα πρόβλημα να τραβήξει και φορτηγό. Το θέμα είναι να μην τρέχεις καθαρά και μόνο για τα φρένα. Το βιβλίο προδιαγραφών και οδηγιών λέει ξεκάθαρα το επιτρεπόμενο βάρος.
Και για να υπάρχει τρέιλερ για το σκάφος που μας λες σίγουρα θα μπορεί να το τραβήξει. Αν δεν μπορεί αυτό το ΙΧ ποιο θα μπορεί?
Δεν ξέρω αν υπάρχει τρέιλερ με αυτόνομα φρένα (αερόφρενα) :hmmm:

Michael Chatzilias 06-09-2010 23:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 207492)
Πως φαίνονται οι καπεταναίοι ;)

Μέχρι τώρα μόνο θαλασσόλυκους άκουσα. Για να περιμένουμε λίγο.

pirate 07-09-2010 00:12

Μιχάλη το κάθε αυτοκίνητο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες που βάση αυτές και τα μηχανολογικά χαρτιά του τρέιλερ σου θα σου εκδοσει την άδεια ρυμούλκησης το μηχανολογικό
τώρα θα πρέπει να δεις το κιλά ροπής του αυτοκινήτου όσα περισσ´οτερα τόσο πιο πολλά κιλά μπορείς να ρυμουλκισεις και πιο εύκολα, το δικό μου αυτοκίνητο είναι 2,7 TDV6 και έχει 49 ή 51 κιλά ροπής και το φουσκωτό μου είναι 1.500kg και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακομα και με 10 μέτρα που έχω τραβήξει

Michael Chatzilias 07-09-2010 00:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 207554)
Μιχάλη το κάθε αυτοκίνητο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες που βάση αυτές και τα μηχανολογικά χαρτιά του τρέιλερ σου θα σου εκδοσει την άδεια ρυμούλκησης το μηχανολογικό
τώρα θα πρέπει να δεις το κιλά ροπής του αυτοκινήτου όσα περισσ´οτερα τόσο πιο πολλά κιλά μπορείς να ρυμουλκισεις και πιο εύκολα, το δικό μου αυτοκίνητο είναι 2,7 TDV6 και έχει 49 ή 51 κιλά ροπής και το φουσκωτό μου είναι 1.500kg και δεν έχω κανένα πρόβλημα ακομα και με 10 μέτρα που έχω τραβήξει

Αυτή είναι μια ένδειξη που ψάχνω - κατ'αρχάς όπως είπατε το κάθε αυτοκίνητο έχει τα χαρακτηριστικά του από τον κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο έχει 2,000 κιλά, και είναι βενζίνη 3.7 V7 με ροπή 31. Το σκάφος είναι 1,700 με το τρέιλερ, dry. Άρα, το αυτοκίνητο, δεν θα έχει την ίδια ευκολία με το δικό σου που έχει 49/51 κιλά ροπής. Θα μπορέσει λοιπόν, με σχετική άνεση, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, και εφόσον δεν τρέχω ώστε να υπάρχει ασφάλεια στα φρένα.

Τί γίνεται με τα χαρτιά του τρέιλερ; Δεν γνωρίζω την διαδικασία σχετικά μ'αυτό.

pirate 07-09-2010 00:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207557)
Αυτή είναι μια ένδειξη που ψάχνω - κατ'αρχάς όπως είπατε το κάθε αυτοκίνητο έχει τα χαρακτηριστικά του από τον κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο έχει 2,000 κιλά, και είναι βενζίνη 3.7 V7 με ροπή 31. Το σκάφος είναι 1,700 με το τρέιλερ, dry. Άρα, το αυτοκίνητο, δεν θα έχει την ίδια ευκολία με το δικό σου που έχει 49/51 κιλά ροπής. Θα μπορέσει λοιπόν, με σχετική άνεση, και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, και εφόσον δεν τρέχω ώστε να υπάρχει ασφάλεια στα φρένα.

Τί γίνεται με τα χαρτιά του τρέιλερ; Δεν γνωρίζω την διαδικασία σχετικά μ'αυτό.

το σκάφος στο τραβάει χωρίς πρόβλημα τώρα τα φρένα θα το βρεις στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου τ´οσα κιλα έλξη με ή χωρίς φρένα, αν θες να μιλήσουμε αύριο να σου εξηγήσω καποια πράγματα

CPretenteriS 07-09-2010 00:38

Άκου λοιπόν τώρα και από κάποιον που τραβούσε τροχόσπιτο (1.500kg) και είχε και Cherokee 3.7... :)

Ότι και να θες να ρυμουλκήσεις πρέπει να βγάλεις άδεια ρυμούλκησης... η οποία βγαίνει βάσει της βεβαίωσης έλξης του εκάστοτε αυτοκινήτου που στη δίνει ο κατασκευαστής...

Παίζει ρόλο και ο κυβισμός του αυτοκινήτου αλλά και το βάρος του... Υπάρχουν 2 τιμές εκείνη που αφορά ρυμούλκηση με φρένα αλλά και χωρίς..

π.χ. το Volvo που έχω τώρα... τραβάει 2.250kg (ρυμουλκό με φρένα) και 750kg (ρυμουλκό χωρίς φρένα)....

Ψάχνω να βρω το αντίστοιχο "Certificate of Conformity" του Cherokee να σου πω τις αντίστοιχες τιμές!!!

Γνώμη μου.....?? Από προσωπική εμπειρία...... ΜΑΚΡΙΑ από Αμερικάνικο αυτοκίνητο.... ;) :)

CPretenteriS 07-09-2010 00:44

Οι αντίστοιχες τιμές για το Cherokee 3.7 automatic, αν δεν κάνω λάθος είναι:

Ικανότητα έλξης (με φρένα): 2.660kg
Ικανότητα έλξης (χωρίς φρένα): 750kg

Στη διάθεσή σου φιλαράκο για ότι περαιτέρω χρειαστείς... ;) :)

CPretenteriS 07-09-2010 00:45

Έχουμε και άκρη... να βγάλεις την άδεια ρυμούλκησης... μπαμ-μπαμ... :D:D

pirate 07-09-2010 00:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 207567)
Έχουμε και άκρη... να βγάλεις την άδεια ρυμούλκησης... μπαμ-μπαμ... :D:D

άσε τις μ@@@ γιατί πρέπει να βάλεις γνωστό για κάτι τόσο απλό ρε Κωστή

CPretenteriS 07-09-2010 01:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 207575)
άσε τις μ@@@ γιατί πρέπει να βάλεις γνωστό για κάτι τόσο απλό ρε Κωστή

Γιατί κάτι που μπορεί να βγει σε 30' και χωρίς ταλαιπωρία... να βγει σε 5 μέρες και με 45 πέρα-δώθε....??

Εξαρτάται βέβαια απ' το χρόνο του καθενός.... εγώ που δεν είχα πότε χρόνο για χάσιμο με τέτοιου είδους θέματα... προτιμούσα να ξεμπλέκω άμεσα!!!

Δεν μιλάω για καμία παρανομία!!!!! Να είμαι ξεκάθαρος... απλώς υπάρχουν κάτι γραφεία (Νομιμότατα) κάτω απ' τα Υπουργεία που τρέχουν αυτοί αντί για εσένα.... και σε χρεωνουν κανα 30άρι Ευρώ... that's all!!!

mario 07-09-2010 01:02

Πολλοί απο τους παραπάνω είπαν σωστά και όχι,εγώ θα συμπληρώσω πως άλλο να τραβάς ενα σκάφος απο μια γλείστρα με 10% κλίση,άλλο να το τραβάς με 35% κλίση. Επειτα,πόσο μήκος έχει η γλειστρα?θα μπει πολύ μέσα το τρειλερ?οι τροχοί του αυτοκινητου θα είναι σε άσφαλτο ή σε χώμα και δεν θα έχει προσφυση? Νομίζω πως πιο πολυ ρόλο παίζουν τα πρακτικά και όχι τα απόλυτα νουμερα.Γνώμη μου είναι πως μπορεις άνετα με το JEEP κανε όμως και μερικές δοκιμές πριν.Ελπίζω να βοήθησα

CPretenteriS 07-09-2010 01:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 207579)
Πολλοί απο τους παραπάνω είπαν σωστά και όχι,εγώ θα συμπληρώσω πως άλλο να τραβάς ενα σκάφος απο μια γλείστρα με 10% κλίση,άλλο να το τραβάς με 35% κλίση. Επειτα,πόσο μήκος έχει η γλειστρα?θα μπει πολύ μέσα το τρειλερ?οι τροχοί του αυτοκινητου θα είναι σε άσφαλτο ή σε χώμα και δεν θα έχει προσφυση? Νομίζω πως πιο πολυ ρόλο παίζουν τα πρακτικά και όχι τα απόλυτα νουμερα.Γνώμη μου είναι πως μπορεις άνετα με το JEEP κανε όμως και μερικές δοκιμές πριν.Ελπίζω να βοήθησα

Μάριο... είσαι σωστός.... αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και αργά (LOW) οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα και σε καμία γλύστρα... ;) ;)

Και το μισό Cherokee να είναι μέσα στο νερό.... μόλις βάλει τα αργά... γεια σας... :)

mario 07-09-2010 01:16

Κωστα κάποια πράγματα που σε σένα ή σε μένα είναι απλά σε άλλους είναι γόρδιος δεσμός και τοτε την κρίσιμη στιγμη δεν αργει να γίνει η χαζομάρα και να δεις JEEP και τρέιλερ να κάνουν μπουρμπουλήθρες!!!! Και πίστεψε με λόγο δουλειάς έχω δει αρκετούς 'πονηρούς' να ζητάνε βοήθεια ;)

Michael Chatzilias 07-09-2010 01:16

Σταύρο, Μάριε, Κωστή,

Χάρη σας έχω πολλές και αξιόλογες πληροφορίες.

Μάριε, δεν ξέρω την γλύστρα, δεν θα είναι μια συγκεκριμένη αλλά πολλές και διάφορες. Κάποιες θα έχουν 10%, κάποιες θα έχουν 35% και πολλές φορές θα χρειαστεί το αυτοκίνητο να είναι μέσα στον νερό, άλλες στο χώμα και άλλες στο τσιμέντο. Εξαρτάται από την γλύστρα στο εκάστοτε μέρος.

Μου αρέσει το Cherokee 3.7 από εμφάνιση, έχει low, έχει δυνατή ελκτική ικανότητα, και είναι ένα καλό οικογενειακό 4x4 σε πολύ μικρή τιμή. Δεν μου αρέσει η κατανάλωση, αλλά τα παραπάνω είναι πιο σημαντικά αφού το αυτοκίνητο δεν θα χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση.

mario 07-09-2010 01:22

Κάποιοι δεν παίρνουν HUMMER2 γιατι δεν μπορουν να μπουν στο κέντρο μιας πόλης.Το να αναλύσουμε πιο είναι καλο 4χ4 δεν Εχει νοημα και θέλει και ώρα κάνε αυτο που πιστέυεις καλύτερα,σε αυτη την κατηγορία οι διαφορές είναι στα ψηλά γράμματα

napgeo 07-09-2010 01:23

Καλημέρα Μιχάλη.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ζητάς. Γίνε συγκεκριμένος..:cool:

Και για το τέλος..
Πάρε 1 τρίχα..(σέρνει τα πάντα):p

CPretenteriS 07-09-2010 01:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207588)
Σταύρο, Μάριε, Κωστή,

Χάρη σας έχω πολλές και αξιόλογες πληροφορίες.

Μάριε, δεν ξέρω την γλύστρα, δεν θα είναι μια συγκεκριμένη αλλά πολλές και διάφορες. Κάποιες θα έχουν 10%, κάποιες θα έχουν 35% και πολλές φορές θα χρειαστεί το αυτοκίνητο να είναι μέσα στον νερό, άλλες στο χώμα και άλλες στο τσιμέντο. Εξαρτάται από την γλύστρα στο εκάστοτε μέρος.

Μου αρέσει το Cherokee 3.7 από εμφάνιση, έχει low, έχει δυνατή ελκτική ικανότητα, και είναι ένα καλό οικογενειακό 4x4 σε πολύ μικρή τιμή. Δεν μου αρέσει η κατανάλωση, αλλά τα παραπάνω είναι πιο σημαντικά αφού το αυτοκίνητο δεν θα χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση.

Δεν έχεις πρόβλημα να το βγάλεις από οποιαδήποτε γλύστρα.... και με οποιεσδήποτε συνθήκες!!!

Στην κατανάλωση φίλε μου καλέ.... θα έχεις θέμα ειδικά όταν θα ρυμουλκείς.... θα πονέσει...

Το Cherokee βάρους λιγότερο από 2 τόνους... με "ελαφρύ" πόδι... στην Εθνική και μέχρι 120km ήταν περίπου στα 20lt/100km χωρίς να ρυμουλκεί... και το Volvo 2.500CC Turbo... 2.2 τόνους... ήταν κάτω από 19lt/100km... σέρνοντας τροχόσπιτο 1.5 τόνου.... και κινούμενος στα 130-140km... ;) :) Θα με θυμηθείς αν καταλήξεις στο Cherokee..

Πάντως... αν καταλήξεις σ'αυτό και σε βολεύει το Μαρούσι... θα σε πάω να σε γνωρίσω στους ανθρώπους... και να στο προσέξουν στα service αλλά και να έχεις και μόνιμη έκπτωση σε ανταλλακτικά, σέρβις και εργασία!!! :) Τι άλλο θα κάνω για σένα....?? :Απορία::Απορία: :D:D:D

napgeo 07-09-2010 01:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 207563)
Άκου λοιπόν τώρα και από κάποιον που τραβούσε τροχόσπιτο (1.500kg) και είχε και Cherokee 3.7... :)

Ότι και να θες να ρυμουλκήσεις πρέπει να βγάλεις άδεια ρυμούλκησης... η οποία βγαίνει βάσει της βεβαίωσης έλξης του εκάστοτε αυτοκινήτου που στη δίνει ο κατασκευαστής...

Παίζει ρόλο και ο κυβισμός του αυτοκινήτου αλλά και το βάρος του... Υπάρχουν 2 τιμές εκείνη που αφορά ρυμούλκηση με φρένα αλλά και χωρίς..

π.χ. το Volvo που έχω τώρα... τραβάει 2.250kg (ρυμουλκό με φρένα) και 750kg (ρυμουλκό χωρίς φρένα)....

Ψάχνω να βρω το αντίστοιχο "Certificate of Conformity" του Cherokee να σου πω τις αντίστοιχες τιμές!!!

Γνώμη μου.....?? Από προσωπική εμπειρία...... ΜΑΚΡΙΑ από Αμερικάνικο αυτοκίνητο.... ;) :)

Για μια φορά θα συμφωνήσω με τον (ΕΧΘΡΟ )μου. Και απο Γερμανικές μοτοσυκλέτες.

CPretenteriS 07-09-2010 01:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 207591)
Καλημέρα Μιχάλη.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ζητάς. Γίνε συγκεκριμένος..:cool:

Και για το τέλος..
Πάρε 1 τρίχα..(σέρνει τα πάντα):p

Αυτή σέρνει.....μόνο καράβια... όχι μικρά σκαφάκια.... :sm7:

CPretenteriS 07-09-2010 01:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 207593)
[/COLOR][/SIZE]

Για μια φορά θα συμφωνήσω με τον (ΕΧΘΡΟ )μου

Εγώωωωωω.....???? Εχθρός σου.....??? :yz:yz

Michael Chatzilias 07-09-2010 01:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 207590)
Κάποιοι δεν παίρνουν HUMMER2 γιατι δεν μπορουν να μπουν στο κέντρο μιας πόλης.Το να αναλύσουμε πιο είναι καλο 4χ4 δεν Εχει νοημα και θέλει και ώρα κάνε αυτο που πιστέυεις καλύτερα,σε αυτη την κατηγορία οι διαφορές είναι στα ψηλά γράμματα

Δεν έχει σημασία απόψε ποιό αυτοκίνητο είναι καλό για 4x4, έχει σημασία τί είδους ελκτική ικανότητα θα πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο, και τί είδους χαρακτηριστικά, προκειμένουν να καθελκύσουν, ανελκύσουν και να μεταφέρουν ένα σκάφος με ασφάλεια, τέτοιου όγκου και βάρους. Ένα μεγάλο μέρος της ερώτησης έχει καλυφθεί από τα παραπάνω, και έχουν δημιουργηθεί επιμέρους ερωτήματα που δεν χρειάζεται να τα λύσω απόψε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά τα έχει το Cherokee, και θα κάνει την δουλειά του. Οι λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα διαφέρουν, το αποτέλεσμα είναι ότι την δουλειά θα την κάνει.

Μακάρι να μπορούσε το μικρό το Clio 1200 να μεταφέρει αυτή την βάρκα, αυτό θα ήταν ανακούφιση...

napgeo 07-09-2010 01:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 207595)
Εγώωωωωω.....???? Εχθρός σου.....??? :yz:yz

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌΣ..

CPretenteriS 07-09-2010 01:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 207587)
Κωστα κάποια πράγματα που σε σένα ή σε μένα είναι απλά σε άλλους είναι γόρδιος δεσμός και τοτε την κρίσιμη στιγμη δεν αργει να γίνει η χαζομάρα και να δεις JEEP και τρέιλερ να κάνουν μπουρμπουλήθρες!!!! Και πίστεψε με λόγο δουλειάς έχω δει αρκετούς 'πονηρούς' να ζητάνε βοήθεια ;)

Χμμμμμμ.... κι αυτά είναι τα απλά.....

Στα χιόνια και τους πάγους που έχω τριγυρίσει ουκ' ολίγο.... να δεις τι έχουν δει τα μάτια μου.... κι εκεί δεν έχει μπουρμπουλίθρες.... έχει γκρεμούς...

napgeo 07-09-2010 01:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207597)
Δεν έχει σημασία απόψε ποιό αυτοκίνητο είναι καλό για 4x4, έχει σημασία τί είδους ελκτική ικανότητα θα πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο, και τί είδους χαρακτηριστικά, προκειμένουν να καθελκύσουν, ανελκύσουν και να μεταφέρουν ένα σκάφος με ασφάλεια, τέτοιου όγκου και βάρους. Ένα μεγάλο μέρος της ερώτησης έχει καλυφθεί από τα παραπάνω, και έχουν δημιουργηθεί επιμέρους ερωτήματα που δεν χρειάζεται να τα λύσω απόψε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά τα έχει το Cherokee, και θα κάνει την δουλειά του. Οι λεπτομέρειες και τα ψηλά γράμματα διαφέρουν, το αποτέλεσμα είναι ότι την δουλειά θα την κάνει.

Μακάρι να μπορούσε το μικρό το Clio 1200 να μεταφέρει αυτή την βάρκα, αυτό θα ήταν ανακούφιση...

Ηλία Καλημέρα πες μου ακριβώς τι θέλεις.
Εάν είναι μόνο για ρυμούλκηση ή και για να βγάζεις σκάφος. Πόσα kg είναι το σκάφος.
Υπάρχουν πολλές λύσεις στο προβλημά σου.

napgeo 07-09-2010 01:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 207600)
Χμμμμμμ.... κι αυτά είναι τα απλά.....

Στα χιόνια και τους πάγους που έχω τριγυρίσει ουκ' ολίγο.... να δεις τι έχουν δει τα μάτια μου.... κι εκεί δεν έχει μπουρμπουλίθρες.... έχει γκρεμούς...

Ποιό 4χ4 έχεις

Michael Chatzilias 07-09-2010 01:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 207601)
Ηλία Καλημέρα πες μου ακριβώς τι θέλεις.
Εάν είναι μόνο για ρυμούλκηση ή και για να βγάζεις σκάφος. Πόσα kg είναι το σκάφος.
Υπάρχουν πολλές λύσεις στο προβλημά σου.

Νάπο, όλα αυτά απαντώνται ήδη παραπάνω. Διάβασε το thread.

Η λύση είναι μία. Χωρίς αμάξι τώρα, και να μου το ανεβάζουν και κατεβάζουν όταν θέλω, όποτε θέλω, για τον πρώτο χρόνο, μέχρι να αποφασίσω το σωστό αμάξι, με την ησυχία μου.

CPretenteriS 07-09-2010 01:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 207602)
Ποιό 4χ4 έχεις

Volvo XC90 2.5T (βενζίνη)....

CPretenteriS 07-09-2010 01:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207603)

Η λύση είναι μία. Χωρίς αμάξι τώρα, και να μου το ανεβάζουν και κατεβάζουν όταν θέλω, όποτε θέλω, για τον πρώτο χρόνο, μέχρι να αποφασίσω το σωστό αμάξι, με την ησυχία μου.

Εγώ ευχαρίστως θα το μεταφέρω..... αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθώ στη θαλάσσια βόλτα μετά... :D:D:D

napgeo 07-09-2010 01:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207603)

Ηλία τα διάβασα αλά δεν έχω καταλάβει τι ζητάς. Πάντως τώρα ε'ιμαι Αθήνα με το φορτηγό. Μπορώ να σε εξηπηρετήσω σε πολλά. Μην βιάζεσαι λοιπόν και το χειμώνα αποφασίζεις με την ησυχία σου.

CPretenteriS 07-09-2010 01:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 207608)
Ηλία τα διάβασα αλά δεν έχω καταλάβει τι ζητάς. Πάντως τώρα ε'ιμαι Αθήνα με το φορτηγό. Μπορώ να σε εξηπηρετήσω σε πολλά. Μην βιάζεσαι λοιπόν και το χειμώνα αποφασίζεις με την ησυχία σου.

Κοίτα μη σου μείνει το Ηλίας... εεεε??? Μιχαλιό τον λεν' τον άνθρωπο.... βρε πιο φορτηγο.... :sm7::sm7:

Έχεις τρελαθεί τελείως....

Michael Chatzilias 07-09-2010 01:52

Αυτά είναι. Να έχεις καλούς φίλους στο Forum.
Έχουμε το Volvo, το φορτηγό, όλα τα έχουμε....

Άντε να μαζευόμαστε πάλι για κανένα νυχτερινό σουβλάκι να τα πούμε πάλι όλοι μαζί.

Εγώ σας καληνυχτώ, όνειρα γλυκά, και σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

CPretenteriS 07-09-2010 01:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 207611)
Αυτά είναι. Να έχεις καλούς φίλους στο Forum.
Έχουμε το Volvo, το φορτηγό, όλα τα έχουμε....

Άντε να μαζευόμαστε πάλι για κανένα νυχτερινό σουβλάκι να τα πούμε πάλι όλοι μαζί.

Εγώ σας καληνυχτώ, όνειρα γλυκά, και σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Καληνύχτα φιλαράκι!!! :) :)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:55.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!