GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Αυτομόλησε στους Χαρεάδες.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13711)

Xarleas 09-09-2010 03:36

Αυτομόλησε στους Χαρεάδες....

Μέλος του GS Forum εθεάθη στη Λέσχη της Χάρλεη φορώντας μπλουζάκι του SR2010 <πατσουρίζων> με Χαρλεού εισαγωγής (made in USSR) δίπλα στο τζάκι...
Στις επίμονες ερωτήσεις μου έμαθα ότι ο φίλος μας <παρακολουθεί> απο το Σούπερ Ράλλυ του 2001, ηταν παρών SR2010 στην Πάτρα, ήταν στο National Rally (Λακωνίας) και πρόσφατα <ερωτεύθηκε> ένα (Χοντρόαιδο) της Χάρλευ.... (Fat Boy 1550 cc Screamin Eagle).... χρώματος ασημί... (φωτό ακολουθεί)...
http://img834.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate

Ο εν λόγω φίλος παρ΄ ολίγο γλύτωσε την ΣΥΡΡΑΞΗ (απ΄οτι μου είπαν) με τα ρεμάλια τους Χαρλεάδες όταν προσπάθησε να παρκάρει την Χοντρή γερμανίδα του, (GS 1200) σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.... Χαρλεοπεριοχή....
http://img59.imageshack.us/edit_prev...&action=rotate

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?????
Εύτυχώς ήταν αρκετά έξυπνος και απάντησε......
(Εγώ για 2ο το έχω ρε παιδιά !!!)
Φτηνά γλύτωσε το ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟ...... Χε
Αφού λοιπόν ήπιε τα <ξύδια του>, άκουσε τις ροκές του,..... Ω!!! την ΕΚΠΛΗΞΗ, ζήτησε να κάνει και ΑΙΤΗΣΗ μέλους....... Ρε τον ΑΘΕΟΦΟΒΟ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΡΡΟΣ αδελφέ......
Και το <<<ΚΟΥΦΟ>>> είναι ότι το δέχτηκαν.....
Ε.... δεν μπορεί θα έχει <μέσον> είπα.....
Η ρωσσίδα ρε φίλε σου ...... έκανε...... (ασκήσεις θάρρους)????
Πάει είπα.... θα το ΧΑΣΩ το παιδί απόψε....
Ο εν λόγω φίλος είναι... (κατόπιν συγκαταθεσής του) ο Leontios.....με το καινούργιο του Fat Boy.....
Εεεε είδε το φως του ο άνθρωπος.....!!!!!!!
Κάλιο αργά παρά ποτέ... Τώρα θα δεις τι ΕΧΑΝΕΣ τόσα χρόνια!!
http://img651.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στην παρέα μας φιλαράκι, καλά χιλιόμετρα, καλά ταξίδια και πάντα όρθιος....
:sm8::sm8::sm8::sm8:

vasorfa 09-09-2010 03:49

Απάντηση: Αυτομόλησε στους Χαρεάδες....

χαχαχαχα!!ωρε μπράβο αλλ@ξοκολλιες!!

γεια σου ρε νικολα με τα ωραια σου .!!

MARK 09-09-2010 07:49

:sm8:

Arkas 09-09-2010 09:32

Ο Λεόντιος Νικόλα,
βρίσκεται εδώ και καιρό σε μυστική αποστολή!;)
Τον έχουμε βάλει ανάμεσά σας για να σε παρακολουθεί
και να μας ενημερώνει για το τί λες για μας!

Γιατί νομίζεις πως σε έχουμε ακόμα στην παρέα μας;:sm7::sm7::sm7:

xenos 09-09-2010 13:35

εγώ πάντως έχω να αναφέρω οτι χτες το βράδυ στην πλατεία μαβιλλη ώρα 23¨40... θεαθεί καβαλαρεις με μπουμπού adv μοντέλο 2006..να φοράει κρανακι (ο θεος να το κάνει κράνος) στυλ χαρλει..κ με χαρακτηριστική μπλούζα απο κλαμπ χαρλει εξωτερικού!!!!!:D....δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο με το κινητό....!!μάλλον πρέπει να ψαχτειτε καλύτερα εσείς οι χαρλεαδες!!!!:D:D:sm7:

CPretenteriS 09-09-2010 13:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 208867)
Ο Λεόντιος Νικόλα,

;):)

gsmaniac 09-09-2010 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 209038)
εγώ πάντως έχω να αναφέρω οτι χτες το βράδυ στην πλατεία μαβιλλη ώρα 23¨40... θεαθεί καβαλαρεις με μπουμπού adv μοντέλο 2006..να φοράει κρανακι (ο θεος να το κάνει κράνος) στυλ χαρλει..κ με χαρακτηριστική μπλούζα απο κλαμπ χαρλει εξωτερικού!!!!!:D....δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο με το κινητό....!!μάλλον πρέπει να ψαχτειτε καλύτερα εσείς οι χαρλεαδες!!!!:D:D:sm7:

http://img413.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate
εκδρομη απο το κλαμπ της χαρλευ ,στην καππαδοκια....;););)

Leondios 09-09-2010 18:09

Φίλοι μου ομολογώ το ολίσθημα μου. Έμπλεξα με κακές παρέες. Έψαχνα για δυνατές συγκινήσεις και έτσι η μπουμπού μου απόκτησε ένα χοντρό άγριο brutal αδερφάκι, το εικονιζόμενο από τον Παναγιώτη (Harleas) Fat Boy model 2006 special edition με κινητήρα Screamin Εagle twin cam 95 inches (1540cc). Πάντα θα απολαμβάνω την αίσθηση πάνω στην GS με την hitech φινέτσα της αλλά σας διαβεβαιώ ότι η αίσθηση όταν οδηγείς ένα Harley είναι το κάτι άλλο. Και βέβαια είναι και η φιλοσοφία που συνοδεύει το Harley Club Hellas-rock, ride and party- όπως διαφαίνεται και από τις φωτος από το National Rally στο Γύθειο. Και μια και έχω αδυναμία εκτός από τις μηχανές και στις θηλυκές υπάρξεις made in ex-USSR, το επόμενο ταξίδι Super Rally 2011 είναι στην Λιθουανία!!! Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.

gsmaniac 09-09-2010 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Leondios ( 209168)
Φίλοι μου ομολογώ το ολίσθημα μου. Έμπλεξα με κακές παρέες. Έψαχνα για δυνατές συγκινήσεις και έτσι η μπουμπού μου απόκτησε ένα χοντρό άγριο brutal αδερφάκι, το εικονιζόμενο από τον Παναγιώτη (Harleas) Fat Boy model 2006 special edition με κινητήρα Screamin Εagle twin cam 95 inches (1540cc). Πάντα θα απολαμβάνω την αίσθηση πάνω στην GS με την hitech φινέτσα της αλλά σας διαβεβαιώ ότι η αίσθηση όταν οδηγείς ένα Harley είναι το κάτι άλλο. Και βέβαια είναι και η φιλοσοφία που συνοδεύει το Harley Club Hellas-rock, ride and party- όπως διαφαίνεται και από τις φωτος από το National Rally στο Γύθειο. Και μια και έχω αδυναμία εκτός από τις μηχανές και στις θηλυκές υπάρξεις made in ex-USSR, το επόμενο ταξίδι Super Rally 2011 είναι στην Λιθουανία!!! Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.

καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο....:)
εμπλεξες με τους αλητες,καλα ξεμπερδεματα......james;):D

saitman 09-09-2010 22:24

καλοριζικο το εργαλειο αλλα κακες παρεες κανει!!:sm7:

Xarleas 09-09-2010 22:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 208867)
Ο Λεόντιος Νικόλα,

Είσαι και....δολοπλόκος..:sm7:

Xarleas 09-09-2010 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 209038)

Για 2ο μηχανάκι μπορείς να έχεις ότι θες.
Αυτός είναι ο Χαρλεονόμος...
Άλλωστε το GS είναι αγαπημένο μηχανάκι για τους Χαρλεάδες και πολλοί έχουν GS.

Xarleas 09-09-2010 22:45

Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.[/QUOTE]

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό μια συμβουλή που μου έδωσε ο φίλος μου ο Κώστας (gsmaniac).
Παρέα με <φλώρους> να μην κάνεις....
Τι εννοούσε άραγε ο ποιητής??:sm7::sm7:
Αλλα χωρίς πλάκα, εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές καλέσει φίλους του Forum στη Λέσχη.
Κάποιοι έχουν ανταποκριθεί. Οι υπόλοιποι (??) δεν ξέρω.... μας φοβούνται....
Ε με το δίκιο τους ίσως..... Τέτοιες φάτσες δεν συναντάς και κάθε μέρα.. Χε

gsmaniac 10-09-2010 01:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209309)
Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.

Τώρα μου ήρθε στο μυαλό μια συμβουλή που μου έδωσε ο φίλος μου ο Κώστας (gsmaniac).
Αλλα χωρίς πλάκα, εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές καλέσει φίλους του Forum στη Λέσχη.
Ε με το δίκιο τους ίσως..... Τέτοιες φάτσες δεν συναντάς και κάθε μέρα.. Χε[/QUOTE]
http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=1621
τι εχουν αυτοι οι τυποι.......μια χαρα ειναι:sm7:

ntinopoulos 10-09-2010 08:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 209348)
Ε με το δίκιο τους ίσως..... Τέτοιες φάτσες δεν συναντάς και κάθε μέρα.. Χε

[/QUOTE]
παντως οταν πηγα εγω με τον μανιακ δεν ειχε τετοιους κωλ...εε σορι...φατσες ηθελα να πω!:rolleyes:
νικο απολογησου!:mad:

gemara 10-09-2010 09:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 209433)

παντως οταν πηγα εγω με τον μανιακ δεν ειχε τετοιους κωλ...εε σορι...φατσες ηθελα να πω!:rolleyes:
νικο απολογησου!:mad:[/QUOTE]

Έγω πάντως μια φορά που πήγα εκεί, στην πόρτα μου ήρθαν φάτσα 2 ξανθιοί παίδαροι προελεύσεως του Καυκάσου και ανατολικότερα, με σορτσάκια και κάτι πόδια, 1,85 το κάθε ένα!!!:Απορία::Απορία::Απορία:

ntinopoulos 10-09-2010 11:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 209469)

Έγω πάντως μια φορά που πήγα εκεί, στην πόρτα μου ήρθαν φάτσα 2 ξανθιοί παίδαροι προελεύσεως του Καυκάσου και ανατολικότερα, με σορτσάκια και κάτι πόδια, 1,85 το κάθε ένα!!!:Απορία::Απορία::Απορία:[/QUOTE]
:mad::mad::mad:

ntinopoulos 10-09-2010 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 209584)
Έγω πάντως μια φορά που πήγα εκεί, στην πόρτα μου ήρθαν φάτσα 2 ξανθιοί παίδαροι προελεύσεως του Καυκάσου και ανατολικότερα, με σορτσάκια και κάτι πόδια, 1,85 το κάθε ένα!!!:Απορία::Απορία::Απορία:

:mad::mad::mad:

xenos 10-09-2010 13:45

τι λες τώρα!!!!...που είναι να πάμε!!:D

Xarleas 10-09-2010 14:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 209433)

νικο απολογησου!:mad:[/QUOTE]
Ε ρε παιδιά, αυτά τα <εργαλεία>, έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ και <απαιτείται> σερά προτεραιότητας.....
Λόγω του ότι είναι (public use) και εξυπηρετούν τις (ανάγκες) της Λέσχης και των μελών, χρειάζεται μια κάποια επιμονή για να τα πετύχεις....
Γι΄ αυτό σας λέω να έρχεστε συχνότερα...
Βέβαια το προεδρείο μερημνά για το θέμα και έχει σκοπό να διευρύνει τον αριθμό τους για να μπορεί να καλυφθεί η .... <ζήτηση>...:sm7:
Συγκεκριμένα το εικονιζόμενο <εργαλείο> (αυτό στην φωτό του gsmaniac) αγόρασε Χάρλεη μετά το Σούπερ Ράλλυ και σύντομα θα γίνει μέλος της Λέσχης μαζί με 2 φίλες της...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ πως να το κάνουμε....
Συνεπώς νομίζω ότι όποιος ΔΕΝ έρχεται αυτός χάνει.... Χα:sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 10-09-2010 14:05

βλεπω τον πρετεντερη θαμωνα στη λεσχη των αληταραδων...:sm7:

gemara 10-09-2010 14:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209675)

Ε ρε παιδιά, αυτά τα <εργαλεία>, έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ και <απαιτείται> σερά προτεραιότητας.....
Λόγω του ότι είναι (public use) και εξυπηρετούν τις (ανάγκες) της Λέσχης και των μελών, χρειάζεται μια κάποια επιμονή για να τα πετύχεις....[/QUOTE]

Public Use!!! Τέλειο, δεν σε κόβει και η vbulletin έτσι!!!

:sm7::sm7::sm7:

Βλέποντάς τις η γυναίκα μου που ήταν μαζί μου (sorry, λάθος) και βλέποντας πως τις κοίταξα και εγώ, τις αποκάλεσε π#######!!! (πάει και η Harley που ήθελα να πάρω!!!):sm7::sm7::sm7:

Leondios 10-09-2010 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 209687)
Λόγω του ότι είναι (public use) και εξυπηρετούν τις (ανάγκες) της Λέσχης και των μελών, χρειάζεται μια κάποια επιμονή για να τα πετύχεις....

Public Use!!! Τέλειο, δεν σε κόβει και η vbulletin έτσι!!!

:sm7::sm7::sm7:

Βλέποντάς τις η γυναίκα μου που ήταν μαζί μου (sorry, λάθος) και βλέποντας πως τις κοίταξα και εγώ, τις αποκάλεσε π#######!!! (πάει και η Harley που ήθελα να πάρω!!!):sm7::sm7::sm7:[/QUOTE]
Βλέποντάς τις η γυναίκα μου που ήταν μαζί μου (sorry, λάθος) και βλέποντας πως τις κοίταξα και εγώ, τις αποκάλεσε π#######!!! (πάει και η Harley που ήθελα να πάρω!!!)

Κάποιος κάποτε είπε οτι την πουτ@ν@ την πληρώνεις για να κανεις σεξ ενω με την κυρία κανεις σεξ και μετα την πληρώνεις μια ζωή. Κατι θα ήξερε!!!

Leondios 10-09-2010 14:44

Κάποιος κάποτε είπε οτι την πουτ@ν@ την πληρώνεις για να κανεις σεξ ενω με την κυρία κανεις σεξ και μετα την πληρώνεις μια ζωή. Κατι θα ήξερε!!!

gemara 10-09-2010 14:49

Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για πουτ@νες, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πουτ@νας και της κ@ριόλ@ς, ξέρετε;;;

Xarleas 10-09-2010 16:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 209695)
Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για πουτ@νες, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πουτ@νας και της κ@ριόλ@ς, ξέρετε;;;

Μα συγνώμη.... Για TEST RIDE δεν μιλάμε τόση ώρα, ή εγώ κατάλαβα λάθος?????
Κάτι μου λέει ότι θα με περάσουνε πειθαρχικό οι Χαρλεάδες.... Χε
:sm7:
:sm1::sm6::sm2:

Xarleas 10-09-2010 16:48

Και επί τη ευκαιρία θα ήθελα άλλη μια φορά να σας απευθύνω πρόσκληση από αυτό εδώ το νήμα για να πιούμε τα ποτάμια μας στη Λέσχη σήμερα. Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 10.30-11.00. Όποιος θέλει να έρθει θυμίζω ότι βρίσκεται συν οδό Κωνσταντινουπόλεως 52 στο Γκάζι (στις γραμμές του τραίνου δίπλα). Θα είναι και κάποιο άλλοι bmwδάκηδες εκεί (ανένταχτοι).
Αααα υπάρχει επείσης ραντεβού στα Starbucks στο Φάληρο από όπου θα ξεκινήσουμε 4-5 μηχανές να πάμε παρέα (10.30 το βράδυ). Προσωπικά θα χαρώ να σας δω και από κοντά...

vasorfa 10-09-2010 17:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209771)
Και επί τη ευκαιρία θα ήθελα άλλη μια φορά να σας απευθύνω πρόσκληση από αυτό εδώ το νήμα για να πιούμε τα ποτάμια μας στη Λέσχη σήμερα. Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 10.30-11.00. Όποιος θέλει να έρθει θυμίζω ότι βρίσκεται συν οδό Κωνσταντινουπόλεως 52 στο Γκάζι (στις γραμμές του τραίνου δίπλα). Θα είναι και κάποιο άλλοι bmwδάκηδες εκεί (ανένταχτοι).
Αααα υπάρχει επείσης ραντεβού στα Starbucks στο Φάληρο από όπου θα ξεκινήσουμε 4-5 μηχανές να πάμε παρέα (10.30 το βράδυ). Προσωπικά θα χαρώ να σας δω και από κοντά...

Σημερα δεν μπορω,,,,ΑΛΛΑ επιφυλασομαι......:D:D:D:D:D

ntinopoulos 10-09-2010 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 209695)

την πoυτανα την πηδανε ολοι,την καριoλα την πηδανε ολοι εκτος απο σενα!:sm7:

gsmaniac 10-09-2010 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209771)

μεσα.....φλωροι χαρλεαδες,για να δειτε πως πινουμε οι BMWbikers:p:p:D

gemara 10-09-2010 21:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 209835)
την πoυτανα την πηδανε ολοι,την καριoλα την πηδανε ολοι εκτος απο σενα!:sm7:

Η Χάρλεϋ πάει στον κύριο!!!!:sm8:

(Εγώ δεν τόξερα, ο γιος μού μου το είπε...!:o)

Xarleas 10-09-2010 22:09

Πάω για το ραντεβού......
Κάτι μου λέει ότι θα φοβηθούν απόψε τα <φλωράκια>......:sm7::sm7::sm7:

Leondios 11-09-2010 14:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209962)

Νίκο μου τελικά πράγματι κωλώσανε. Μάλλον δεν αντέχουν τα πολλα κυβικά και τις δυνατές συγκινήσεις.:sm7:

vasorfa 11-09-2010 14:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Leondios ( 210201)
Νίκο μου τελικά πράγματι κωλώσανε. Μάλλον δεν αντέχουν τα πολλα κυβικά και τις δυνατές συγκινήσεις.:sm7:

:p:p:p:pΟσο εσεις τα πίνατε εγω εκανα Σουνιάδα By night!!!!!

παντως επιφυλασομαι.....τα μπυρωνια στην λεσχη αξιζουν!!!.....

δεν θα ξεφύγετε έτσι ευκολα απο τον VASORFA:p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm7:

ΥΓ..

O νικολάκης μάλλον δεν αντέχει....και ακόμα κοιμάται!!!!:p:p:p

vasorfa 11-09-2010 14:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 209962)

και ο φλώρος--το πτηνο δηλαδη τωρα τι σου φταιει>>>>????:hmmm::hmmm:

μια χαρα πουλάκι ειναι!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

Xarleas 11-09-2010 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 210217)
και ο φλώρος--το πτηνο δηλαδη τωρα τι σου φταιει>>>>????:hmmm::hmmm:

μια χαρα πουλάκι ειναι!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

Ασε με και καμμιά φορά να σας ΠΕΙΡΑΖΩ Βασίλη μου, αφού...... Μ ´ ΑΡΈΣΕΙ....:sm7::sm7:

vasorfa 11-09-2010 15:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 210235)
Ασε με και καμμιά φορά να σας ΠΕΙΡΑΖΩ Βασίλη μου, αφού...... Μ ´ ΑΡΈΣΕΙ....:sm7::sm7:

:p:p:p:p:pΚαλά Ξυπνητούρια!!!!:p:p:p:p:p

αφου δεν το αντεχεις το ξενυχτι ρε Νικόλα!!!!

Leondios 11-09-2010 15:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 210238)
:p:p:p:p:pΚαλά Ξυπνητούρια!!!!:p:p:p:p:p

αφου δεν το αντεχεις το ξενυχτι ρε Νικόλα!!!!

Ποιός είπε οτι κοιμηθήκαμε?? Μετά την λέσχη πάντα υπάρχει after.

Xarleas 11-09-2010 15:45

Εεεε τι θέλεις τώρα, να σου πούμε και για τις.... Μπουμπουκοδρομίες... που είχε after after????:sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!