GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13781)

gsmaniac 11-09-2010 15:46

Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό

Τελευταία ενημέρωση: 11.09.2010 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 11.09.2010 | 12:03
http://www.gsforum.gr/templates/defa...hlights_00.gif

- "Επίθεση" με παπούτσι δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σήμερα στη Θεσσαλονίκη από πολίτη
- Άνδρες της ασφάλειες ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
- Ακτινολόγος από τη Φλώρινα ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Newsit, ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεση ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η κόρη του που είναι εκπαιδευτικός καθώς και ένας άλλος άνδρας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο άνδρας είναι ιατρός ακτινολόγος από τη Φλώρινα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά την κράτησή του στην ασφάλεια δήλωσε ότι είναι μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου του Σ.Παπαθεμελή και ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί ο πρωθυπουργός "αθέτησε τις υποσχέσεις του" και "ξεπούλησε τη Μακεδονία". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κατά τη σύλληψη παρών ήταν και φίλος του, αγρότης, που είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Παπαθεμελή.
:sm7::sm7::sm7:
μου αρεσουν αυτα.....ειμαι αρρωστος;;;:o:o:o

frits 11-09-2010 15:55

Απάντηση: Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 210215)

- "Επίθεση" με παπούτσι δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σήμερα στη Θεσσαλονίκη από πολίτη
- Άνδρες της ασφάλειες ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Newsit, ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεση ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η κόρη του που είναι εκπαιδευτικός καθώς και ένας άλλος άνδρας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο άνδρας είναι ιατρός ακτινολόγος από τη Φλώρινα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά την κράτησή του στην ασφάλεια δήλωσε ότι είναι μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου του Σ.Παπαθεμελή και ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί ο πρωθυπουργός "αθέτησε τις υποσχέσεις του" και "ξεπούλησε τη Μακεδονία". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κατά τη σύλληψη παρών ήταν και φίλος του, αγρότης, που είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Παπαθεμελή.

Σου έχω πει να μη κάνεις παρέα με Χαρλεάδες.........:sm7::sm7:

gsmaniac 11-09-2010 15:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 210218)
Σου έχω πει να μη κάνεις παρέα με Χαρλεάδες.........:sm7::sm7:

κανω και με φλωρακια BMWακηδες.......για να ισσοροπω:p:p:D

staren 11-09-2010 16:00

Εγώ δεν θα συμφωνήσω.Μπορεί να μην συμφωνώ με τι απόψεις του ΠΑΣΟΚ (που δεν συμφωνώ) αλλά σήμερα ο Γ. Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός της χώρας. Πετώντας του παπούτσια και άλλα αντικείμενα, είναι σαν να ξεφτιλίζεις τους θεσμούς.

gandreas 11-09-2010 16:01

Αν το έκανε στα νιάτα του θα τον έλεγαν τεντιμπόη:D,
από την μία μπράβο, για το θάρρος της γνώμης του απο την άλλη..........:mad:

Xarleas 11-09-2010 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 210215)

ΕΓΏ να πόσο τα γουστάρω....
Αντε με τα λαμόγια....
ΟΥΣΤ ρεεεεε....

Xarleas 11-09-2010 16:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 210221)
Αν το έκανε στα νιάτα του θα τον έλεγαν τεντιμπόη:D,
από την μία μπράβο, για το θάρρος της γνώμης του απο την άλλη..........:mad:

ΔΕΝ υπάρχει (από την άλλη.....) Κράξιμο θέλουνε όλοι τους

gsmaniac 11-09-2010 16:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από staren ( 210220)
Εγώ δεν θα συμφωνήσω.Μπορεί να μην συμφωνώ με τι απόψεις του ΠΑΣΟΚ (που δεν συμφωνώ) αλλά σήμερα ο Γ. Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός της χώρας. Πετώντας του παπούτσια και άλλα αντικείμενα, είναι σαν να ξεφτιλίζεις τους θεσμούς.

εχουν προλαβει μονοι τους να ξεφτυλιστουν(οι θεσμοι).....:cool::cool:;)

Carduelis 12-09-2010 14:23

Όλα φτιαχτά είναι πάντως!
Δεν θα με πείραζε αν ήταν μια χειρονομία ανθρώπου "εν βρασμώ ψυχής", αλλά όχι και προγραμματισμένο Happening ρε γαμώτο απλά και μόνο για εντυπωσιασμό. :mad:
Δείτε πόσο "αυθόρμητη" ήταν η κίνηση του "αγανακτισμένου πολίτη".
Αρκετή ώρα πριν, η κάμερα του BBC ήταν εστιασμένη πάνω του και προφανώς ο "αυθόρμητος" είχε ενημερώσει το κανάλι οτι θα το έκανε!!!
Το βίντεο και τα σχόλια είναι από το Πρώτο Θέμα"

#!

Απίστευτη ανθελληνική πρόκληση
Το BBC είχε στήσει κάμερα στον 49χρονο που πέταξε το παπούτσι!
http://img.protothema.gr/1EBC1939AF3...F8CB64B548.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια πρωτόγνωρη πρόκληση για τα δημοσιογραφικά ήθη προέβη το BBC εναντίον της χώρας μας.

Σύμφωνα με το βίντεο που έπαιξε το βρετανικό κανάλι, η κάμερά του ήταν εστιασμένη στον Στέργιο Πραπεβέζη πριν ακόμα πετάξει το παπούτσι του στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το μεσημέρι του Σαββάτου!!!

Σύμφωνα με το βίντεο τα μέλη της εθνικιστικής ομάδας Πατριωτικό Μέτωπο φαίνεται να είχαν ενημερώσει από πριν το κανάλι για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Αν και η επιχείρηση «παπούτσι στον πρωθυπουργό» δεν στέφθηκε με επιτυχία, το τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλίας μετέδωσε το ρεπορτάζ και οι εικόνες από μια αποτυχημένη προσπάθεια έκαναν το γύρο του κόσμου όπως θα έκαναν αν το παπούτσι είχε πετύχει τον Έλληνα πρωθυπουργό.

gsmaniac 12-09-2010 14:36

ολα στημενα ειναι στην ελλαδα γιατρε μου....
μηπως δεν ειναι στημενο το πρωτο θεμα του Αναστασιαδη....ΝεύραΝεύραΝεύρααπο το πασοκ
αν κατσουμε να αναφερθουμε σε στημενες καταστασεις,θα γραφουμε κανα χρονο....;);)

Carduelis 12-09-2010 15:10

:(:mad::o:confused:Νεύρα:confused::o:mad::(
:(:mad::o:confused:Νεύρα:confused::o:mad::(

xenos 12-09-2010 15:10

όλα στημένα...ακομα κ ο άνθρωπος ασφαλείας με το άσπρο κουστούμι που στεκετε δίπλα στον αναρχικό-τρομοκράτη...τυχαίο!!..το ερώτημα είναι για πιο λόγο να γίνει στημένο?..για να ανεβάσει ακροαματικότητα ο γιωργακης??:D

gsmaniac 12-09-2010 17:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 210653)
όλα στημένα...ακομα κ ο άνθρωπος ασφαλείας με το άσπρο κουστούμι που στεκετε δίπλα στον αναρχικό-τρομοκράτη...τυχαίο!!..το ερώτημα είναι για πιο λόγο να γίνει στημένο?..για να ανεβάσει ακροαματικότητα ο γιωργακης??:D

για να τον συμπαθησουμε....:sm7:

jarhead 12-09-2010 17:49

:sm7::sm7::EEEEEE ρεεεεεεε Γελειοτητες....

Βλεποντας τα πραγματα απο την πλευρα της τηρησης της εννομης ταξης απο την μια με χαροποιησε το γεγονος οτι δεν προκληθηκε η παραμικρη ζημια σε περιουσιες πολιτων μας, αλλα ως πολιτη (μετα την υπηρεσια συνηθως φορω πολιτικα) με προβληματησε αυτη η απαθεια του κοσμου....Η διαδηλωση δεν ηταν παρα ενα γεγονος με πολυχρωμα μπλουζακια και καπελακια ...Δεν διεκρινα ουτε παλμο ουτε αγωνιστικοτητα...Δηλαδη τι περιμενουμε για να ξυπνησουμε? Τους εχθρους προ των πυλων?

Albatros 12-09-2010 19:45

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ...
ααα ρεε Γιωργάκη για σένα βγάλανε τη παροιμία...

υστερόγραφο:μη μας σώσεις άλλο χρειαζόμαστε τα παπούτσια...
:sm7:

MARK 12-09-2010 20:47

Τι νούμερο ήταν;......:sm7:

napgeo 13-09-2010 02:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 210721)
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ...
ααα ρεε Γιωργάκη για σένα βγάλανε τη παροιμία...

υστερόγραφο:μη μας σώσεις άλλο χρειαζόμαστε τα παπούτσια...
:sm7:

Και για τις ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ πού είναι στην ίδια παρέα τι παροιμία έχεις.......:p

Xarleas 13-09-2010 03:03

Αυτό που συμβαίνει είναι άδικο.... Εγώ ξύπνησα ένα πρωινό στο Σούπερ Ράλλυ και βρήκα 35 παπούτσια που μου πέταγαν διάφοροι κατά τη διάρκεια της νύχτας μόνο και μόνο επειδή .... Ροχάλιζα... Και στον Καραφλόγιωργα μόνο ΈΝΑ για όσα έχει κάνει;;; ΑΔΙΚΊΑ.....
Πότε θα ξυμνήσουμε ρε;:sm7::sm7::sm7:

gsmaniac 13-09-2010 08:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 210945)
Αυτό που συμβαίνει είναι άδικο.... Εγώ ξύπνησα ένα πρωινό στο Σούπερ Ράλλυ και βρήκα 35 παπούτσια που μου πέταγαν διάφοροι κατά τη διάρκεια της νύχτας μόνο και μόνο επειδή .... Ροχάλιζα... Και στον Καραφλόγιωργα μόνο ΈΝΑ για όσα έχει κάνει;;; ΑΔΙΚΊΑ.....
Πότε θα ξυμνήσουμε ρε;:sm7::sm7::sm7:

εισαι μεγαλο νουμερο..

napgeo 13-09-2010 12:03

Άλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο ο εξευτελισμός στους Θεσμούς. Ο εν λόγο προβοκάτορας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρει συμμάχους τουλάχιστον από αυτό το forum.:(

Xarleas 13-09-2010 12:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 211006)
εισαι μεγαλο νουμερο..

:sm8::sm8::sm8:

ntinopoulos 13-09-2010 12:23

τον εβλεπα χθες να κανει δηλωσεις...:rolleyes:,τι γλοιωδης και εμετικος τυπος!:rolleyes:

Albatros 13-09-2010 12:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 210940)
Και για τις ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ πού είναι στην ίδια παρέα τι παροιμία έχεις.......:p

Τη παραβολή για τον "Μόσχο τον σιτευτόν"
:)

gsmaniac 13-09-2010 15:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 211112)
Άλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο ο εξευτελισμός στους Θεσμούς. Ο εν λόγο προβοκάτορας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρει συμμάχους τουλάχιστον από αυτό το forum.:(

απο ποτε εγινε θεσμος ο γιωργακης,ο κωστακης και τα αλλα λαμογια.....πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω:cool::cool::cool:

xenos 13-09-2010 15:20

πιστεύω στην δημοκρατία..δεν πιστεύω στα "τζάκια" κ σε αυτούς που στο όνομα της με καταδυναστεύουν κ με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου θεωρώντας με άτομο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης κ πρόβατο!!!:mad:

tsompanis 13-09-2010 17:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 210648)

αν κατσουμε να αναφερθουμε σε στημενες καταστασεις,θα γραφουμε κανα χρονο....;);)

πολύ αισιόδοξο σε κόβω μάστορα:cool:

pepax66 13-09-2010 18:08

Εγώ δεν θα πέταγα παπούτσι σε κανένα από δαύτους γιατί:

α) Έχω δύο πόδια και μετά θα το πήγαινα κουτσό!
β) Έχω πολύ λίγα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα μου!
γ) Κανένας δεν θα επιστρέψει το ΦΠΑ του παπουτσιού που έστειλα δώρο στον Κυβερνήτη αυτού του χάους (ούτως ή άλλως αυτός τα τρώει)
δ) Υπάρχει η πιθανότητα να του άρεσε και να ζήταγε και το άλλο (ή και να του τα πετάω κατ΄ιδίαν)

:sm7::sm7::sm7::sm7:

Συγνώμη αλλά η γελοιότητα της υπόθεσης οφείλεται κυρίως στους συντελεστές της!

wet & dirty 13-09-2010 18:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 211118)
τον εβλεπα χθες να κανει δηλωσεις...:rolleyes:,τι γλοιωδης και εμετικος τυπος!:rolleyes:

σωστος..........;):cool:

Xarleas 13-09-2010 19:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 211319)
Εγώ δεν θα πέταγα παπούτσι σε κανένα από δαύτους γιατί:

α) Έχω δύο πόδια και μετά θα το πήγαινα κουτσό!
β) Έχω πολύ λίγα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα μου!
γ) Κανένας δεν θα επιστρέψει το ΦΠΑ του παπουτσιού που έστειλα δώρο στον Κυβερνήτη αυτού του χάους (ούτως ή άλλως αυτός τα τρώει)
δ) Υπάρχει η πιθανότητα να του άρεσε και να ζήταγε και το άλλο (ή και να του τα πετάω κατ΄ιδίαν)

:sm7::sm7::sm7::sm7:

Συγνώμη αλλά η γελοιότητα της υπόθεσης οφείλεται κυρίως στους συντελεστές της!

Ε τότε σκέψου το γιαουρτάκι.... Ασε που θα στο πάρω ΕΓΏ ευχαρίστως... Και η ντομάτα πάντως παίζει....:sm7::sm7::sm7:

pepax66 13-09-2010 22:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 211359)
Ε τότε σκέψου το γιαουρτάκι.... Ασε που θα στο πάρω ΕΓΏ ευχαρίστως... Και η ντομάτα πάντως παίζει....:sm7::sm7::sm7:

Για πέστα σε κανένα συν/χο που τα παίρνουν με το ζόρι και τα λαμόγια παίζουν επικοινωνιακά παιχνιδάκια άλλωτε με παπούτσια και άλλωτε πιο θανατηφόρα όπως τα κοκτέιλ θανάτου στην Σταδίου.........! Το μυστικό είναι αδιαφορία και εξευτελισμός όχι ηρωωποιηση του κάθε πληρωμένου βλάκα! Την Πάολα και την Τζούλια στην Βουλή για να καταλάβουν το επίπεδό τους! Sorry αλλά τα είπα! Όσο για τα τρόφιμα μόνο ληγμένα και χαλασμένα παρακαλώ!:sm7::sm7::sm7:

napgeo 13-09-2010 22:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 211207)
απο ποτε εγινε θεσμος ο γιωργακης,ο κωστακης και τα αλλα λαμογια.....πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω:cool::cool::cool:

Ποιος μίλησε για Πρόσωπα, μεγαλύτερα Τομάρια της Ελληνικής κοινωνίας είναι αυτοί που ανέφερες. (Ξέχασες της ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ) . Τυχαίο μάλλον Όχι.
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή.:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα
Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις

tsompanis 13-09-2010 22:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xarleas ( 211359)
Και η ντομάτα πάντως παίζει....:sm7::sm7::sm7:

με την καμία λέμε!έχει φτάσει και αυτή,1.60 το κιλό...
πρέπει να βάλουμε ρεφενέ:sm7:

gsmaniac 13-09-2010 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 211490)
Ποιος μίλησε για Πρόσωπα, μεγαλύτερα Τομάρια της Ελληνικής κοινωνίας είναι αυτοί που ανέφερες. (Ξέχασες της ΜΟΣΧΑΡΟΛΡΦΑΛΕΣ) . Τυχαίο μάλλον Όχι.
Ο Πρωθυπουργός είναι Θεσμός και Έλληνες έχυσαν πολλή αίμα για αυτόν τον Θεσμό. Ας μη το συνεχίσουμε το θέμα γιατί δεν βγαίνει άκρη. Πάντως να συμφωνήσουμε οι δύο μας ότι τα συγκεκριμένα Λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν από την εξουσία. Εδώ μας φορτώνουν τώρα και το Ντοράκι Δήμαρχο Καρπενησίου. Και συμφωνούν όλοι. Και ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ..Μιλημένα από την αρχή.:cool::(:hmmm::mad:Νεύρα
Τα υπόλοιπα στον καφέ… Καλό βράδυ να έχεις

αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA :p:p:pδεν προκειται να σου δημιουργησω αλλα,οποτε συμφωνουμε:sm7:

napgeo 13-09-2010 22:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 211494)
αρκετα ψυχολογικα σου εχω δημιουργησει για το HONDA :p:p:pδεν προκειται να σου δημιουργησω αλλα,οποτε συμφωνουμε:sm7:

Ψυχολογικά με το ΜΩΡΟ μου Ποτέ.. Έτσι οπως τη κοιτάζω απο το Μπαλκόνι είναι πανέμορφη.. Πήγα και στον peristeras σήμερα και έκανα έλεγχο στα λαστιχα. Ακόμη και εκεί δεν είχε πρόβλημα.. Ζηλεύεις το ξέρω. Τώρα που θα βγούν τα νέα μοντελάκια μπορείς να πάρεις ένα....:p:p:p:p

Xarleas 13-09-2010 22:22

Εγώ δεν κατάλαβα, τις σας πειράζει ο ΘΕΣΜΌΣ με ντοματούλες κοκκινιστός????? :sm7::sm7::sm7:

Xarleas 19-09-2010 05:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 211501)
Ψυχολογικά με το ΜΩΡΟ μου Ποτέ.. Έτσι οπως τη κοιτάζω απο το Μπαλκόνι είναι πανέμορφη.. Πήγα και στον peristeras σήμερα και έκανα έλεγχο στα λαστιχα. Ακόμη και εκεί δεν είχε πρόβλημα.. Ζηλεύεις το ξέρω. Τώρα που θα βγούν τα νέα μοντελάκια μπορείς να πάρεις ένα....:p:p:p:p

Σιγά ρε μεγάλε.... Μου θυμίζεις το ... (άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριά τον Γιάννη). Και άλλοι (αγαπήσαμε) αλλά δεν έκαναν έτσι!!! Δεν βλέπεις όμως ότι σε βάλανε στην μπρίζα να καταθέσεις τις... Οικονομίες σου κάθε φορά που θέλουν λεφτά και σου παρουσιάζουν δήθεν κάποιο καινούριο μοντέλο...
Και εσύ σαν (γάτος) που είσαι για να μην μείνεις πίσω στην τεχνολογίας και το design πας και τα (χώνεις) για να μην χάσει αγοραστική δύναμη το μηχανάκι σου, και καλά....
Ελληνάρα μου εσύ....:sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!