![]() |
επιδιορθωση κρανους
Καλημέρα,
το παλιο μου shoei που κυκλοφορώ περισσότερο στις κοντινες αποστασεις εχει γεμίσει γρατζουνιές και πρόσφατα οπως περπατούσα το έξυσα και σε ενα τοίχο :( Υπάρχει καμία ειδική βαφή ή να βρω κανένα αυτοκόλλητο ; Ξέρω πως μερικά αυτοκόλλητα εχουν κόλλα που χαλάει το κέλυφος αλλα αυτο το κυκλοφορώ περισσότερο στο κέντρο οποτε δεν με πειράζει απο θέμα ασφάλειας. Ευτυχώς ο παθών μαθών και δεν ξαναπήρα μαύρο ματ που χαλάει και με τον αέρα. |
Απάντηση: επιδιορθωση κρανους
Με ότι κι αν το βάψεις, οι γρατζουνιές σε βάθος θα φαίνονται (εκτός κι αν το στοκάρεις) .... :(
Οπότε, κάποιο αυτοκόλλητο, είναι μονόδρομος .... ;););) |
Κάπου στο φορουμ ειχα δει ενα αυτοκόλλητο carbon που το ζέσταινες και το κολλουσες. Κάτι τέτοιο θα βάλω αν το βρω εδω στο Ηράκλειο.
|
Απόσπασμα:
Στους ανοιχτούς δρόμους που ελάχιστα συμβαίνουν αλλά άμα κοπανήσεις με μεγάλη ταχύτητα, δυστυχώς ότι κράνος και να έχεις, δεν σώνεσαι... |
Απόσπασμα:
πλειοψηφία ότι το 90% γίνονται σε "οικείο" περιβάλλον και σε ακτίνα συνήθως 30 χλμ από το σπίτι μας... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μηπως εννοεις αυτο: http://www.gsforum.gr/Τεχνικά-θέματα...on-look-12099/ Έχεις σκευτει το ενδεχόμενο ολικης βαφής?(δεν ξερω βεβαια κατα πόσο σε συμφερει οικονομικα).. Θα συμφωνήσω και με τους παραπάνω....αν και εγω φοραω για τα κοντινα ενα κρανος--κατσαρολα--πλεον...:o:o:o μήπως θα έπρεπε να το αντικαταστήσεις?:hmmm:--αντικαταστήσουμε??:hmmm::rolleyes::rolleyes: |
αν θελεις ολικο βαψιμο ψαξε για τον lefteris karetsos:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και όπως έχετε δει όλοι, είμαι καλά....:D:D |
στα κρανη που εχει φυγει η βαφη,καλο ειναι να επισκευαζονται απο την αντιστοιχη εταιρεια κατασκευης.Δε συνισταται η βαφη με χρωματα μη εγκεκριμενα ή τα αυτοκολλητα γιατι μπορει να επηρεασουν τη δομη του κρανους.Ακομη και αν δεν φαινεται.Αυτο το γραφουν χαρακτηριστικα τα Αραι σε καρτελακι μεσα και σιγουρα σε αλλα κρανη.Μαλλον θα πρεπει να ζησεις με αυτο...αν δε μπορεις και το κρανος εχει κανει τον κυκλο του,ευκαιρια να το αλλαξεις!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!