|  | 
| 
 Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... ...τον οποιο εφερα σε δυσκολη θεση για το ποστ μου με τον ''μπουχεσα'' η' αλλιως με τον αντιπροεδρο. Δεν περιμενα να ειχε ενοχλησει τοσους και τοσο ωστε να φτασουν στο σημειο να παιρνουν τον Νικολα βραδιατικα. Νομιζω οτι ειμαστε ενα φορουμ δικυκλιστων αλλα και Ελληνων και οχι πολιτικο. Πιστευω οτι αυτα τα λογια με προσεβαλαν ως Ελληνα και οχι ως Μπλε-Πρασινο-Κοκκινο. Επειδη το ιδιο ποστ το εβαλα ακριβως ετσι και στο Bmw Bikers και δεν ειχα αρνητικες απαντησεις θεορησα οτι μπορουσα να το κανω και εδω. Μαλλον δεν υπολογησα καλα και για αυτο εφερα σε δυσκολη θεση τον Νικολα. Νικολα ζηταω συγνωμη για αυτο.Ξερεις οτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου. | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Απόσπασμα: 
 | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... γιατι?δεν ειναι μπουχεσας?:Απορία: | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Παικταδόρ μη μασάς;). Σχόλιο: Το παραπάνω που αναφέρει ο Καγκελάριος το θεωρώ ωμή παρέμβαση προς την διαχείριση καθώς και ότι κάποιοι θέλουν να επιβάλουν δικούς τους όρους στο φόρουμ.Προσπαθούν να λογοκρίνουν κείμενα αν κατάλαβα καλά???Λυπάμαι. | 
| 
 | 
| 
 Να μην ξέρω τι γίνεται. Να με έχετε στο σκοτάδι και να κάνετε υπόγεια τα ύπουλα σχεδιά σας..:mad: | 
| 
 Καποιοι ενοχληθηκαν και κατ'επεκταση παραπονεθηκαν στον Νικο. Δεν επρεπε να το κανω ετσι και για αυτο σητησα συγνωμη. Η δουλεια του Νικου δεν ειναι να προσπαθει να μαζεψει τα θεματα τα οποια 'προκυπτουν'' απο τα γραφομενα μας για αυτο δεχομαι οτι πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι. | 
| 
 | 
| 
 ο Καγκελάριος ποσταρε το http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/289391.html και αποκάλεσε τον Πάγκαλο μπουχέσα το post δεν το βρισκω για να σε διευκολύνω αλλά σε γενικές γραμμές αυτό είναι... άποψη μου οτι ο Πέρρυ δεν έγραψε κάτι λάθος... δεν προσέβαλε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ τις αντιδράσεις υπερβολικές.... | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... αυτο ομως δεν μας δινει το δικαιωμα να ριχνουμε την ποιοτητα του φορουμ οσο αληθεια και να ειναι αυτα που λες και πιστεψε με σε παρακαλω.Δεν διαφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου. | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Ποσες συγγνωμες πρεπει να πουν αυτος και οι ομοιοι του στον Ελληνικο λαο???? | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Φτου, έχασα το thread να χώσω... Έλεος με τις political correct συμπεριφορές, δε θα μπορούμε να κάνουμε ούτε χαβαλέ σε λίγο. :mad: Και δλδ δεν κατάλαβα, αν δεν είναι αυτός μπουχέσας ποιος είναι? :sm7: Άσε τα sorry Κάγκελάριε, αυτός μας έλεγε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας και δε λογοδότησε ποτέ πουθενά. Φιλικά πάντα, (S.Nikos από το γειτονικό) | 
| 
 :sm8: | 
| 
 Γειά σου ρε Νίκο, πάρε δάχτυλο!!! :sm8: | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... ρε παιδια οκ νομιζω οτι το σκισαμε το θεμα.Στον κ.Αντιπροεδρο ομως δινω 5 δαχτυλα | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Αν υπηρχε εστω και ενας αξιος πολιτικος...........θα ειχε παραιτηθει απο καιρο!!!!Οσοι μενουν........απλα δεν ειναι...Η σιωπη ειναι συνενοχή... | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... παιδια ας μην γραψουμε αλλο παρακαλω σε αυτο.Εξαλλου εγω μια συγνωμη ηθελα να γραψω δημοσια στον Νικολα για να την διαβασουν και αυτοι οι οποιοι ενοχληθηκαν απο το ποστ μου. | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Μύλος στο πολιτικό σκηνικό μετά την σκληρή απάντηση του πρώην προέδρου της Βουλής στην προκλητική δήλωση Πάγκαλου “όλοι μαζί φάγαμε τα κλεμμένα” Με μια πρόταση επτά λέξεων απάντησε ο Απόστολος Κακλαμάνης στον Θόδωρο Πάγκαλο για όσα δήλωσε χθες σχετικά με την συνολική ευθύνη πολιτικών και πολιτών για τα κλεμμένα χρήματα από τα δημόσια ταμεία. “ Όχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι” ήταν η φράση που φέρνει σε δύσκολη θέση τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που από χθες έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων. Διαβάστε επίσης Την δήλωση Πάγκαλου για τα κλεμμένα Διαδώστε αυτό το άρθρο διαχωριζουν τις θεσεις τους οι κλεφτες...:sm7: | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Το προηγουμενο θρετ το διαβασα.Αν και δεν με αγγιζει το οτι αναφερεσε σε καποιους (ανθρωπους) μεσα απο το κοινοβουλιο που εχουν φτασει σε αυτη την κατασταση την χωρα μας , εχω την αναγκη να ποσταρο αυτο.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!!!!!! Ας βγαινανε αυτοι ολοι εκει μεσα και να παραδεχοντουσαν ενα προβλημα και ας μην ειταν οι ιδιοι που το προκαλεσαν,και να ητανε ενα τοσο ασυμαντο προβλημα.Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ    | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... σε ευχαριστω πολυ | 
| 
 + 1200 | 
| 
 Συμφωνώ με τον napgeo απόλυτα ωστόσο καλο θα ήταν αυτοι που παραπονέθηκαν προσωπικά στον νίκο να βγουν και να παραπονεθούν δημόσια. | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Θα μπορούσα να δεχτώ άμεση παρέμβαση στο ποστ εαν κάποιος θίγεται από τα μέλη μας,όχι όμως από έξω,επίσης νομίζω οτι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όχι στο τι λέμε αλλά πως το λέμε.Πάντως ειδικά για πολιτικούς μπορω να δεχτώ προσωπικά όποιον χαρακτηρισμό θέλετε.Τους αξίζουν όλοι,δεν γεννάται θέμα συγνώμης αν και νομίζω οτι κάπου αδικείται ο Νικόλας οταν αποκαλύπτεται μια συζήτηση που πιθανον να μην ήθελε δημόσια,αλλά αυτό αφορά τον ίδιο. :hmmm: | 
| 
 +1200!!!! Βρε παιδια,...αν καποιος εχει ενα θέμα με οποιδηποτε νήμα έχει σηκωσει συμφωρουμητης μας, ας το κανεο Δημοσιος.....τι σημαινει κανω παραπονα??:hmmm::hmmm::hmmm:ο Νικόλας (Λεοντοκαρδος) ειναι η μαμά κανενός εδω μέσα και δεν το γνωρίζουμε????οχι τιποτα αλλο, αλλα τον φερνουμε και σε δυσκολη θεση,.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καγκελάριε....αλλα 1200 σε εσενα..... Γιατι οπως λεει και ο gs maniac ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει... το ενα σίγουρα ειναι αυτο που εκανες εσυ με το συγκεκριμενο νημα. Οσο για το αρχικο ποστ......και λίγ ατους είπες,,,,:D:D:D | 
| 
 βέβαια στις απαντήσεις έχει μείνει ο αρχικός τίτλος(τιμής)... :) | 
| 
 :sm2::sm3::sm3::sm3::sm3: | 
| 
 :sm5::sm4::sm8: | 
| 
 Ναι την κάνουν με ελαφρά σαν τα ποντίκια όταν βυθίζεται το βαπόρι:hmmm::hmmm::hmmm: | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Ok, σύμφωνοι, εδώ μέσα γράφουμε όλοι που συμφωνούμε με την άποψη του Καγκελάριου. Αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για τον τίτλο του άλλου νήματος, γιατί δεν το λένε εδώ ή στο άλλο;;; Τα παράπονα στο Νίκο μου θυμίζουν το σχολικό: "Κυρία, κυρία, ο διπλανός μου (ενίοτε και ο πισινός μου) με πειράζει!!!" | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Προσωπικά δεν με πείραξε το άρθρο. Και δεν πήρα κ τηλ τον Νίκο χαχαχαχα. Στο ποστ του Μανιακ τώρα (μιας κ μάρεσε και άλλο άρθρο) θα πω: NewsIt.gr: Θ.Πάγκαλος: “Τα λεφτά τα φάγαμε μαζί γιατί σας διορίζαμε για χρόνια”! Ίσα ρε μοσχάρι εκεί που σε έβαλε. Τόσα άλλα παιδιά είχε. Αλλά και σε αυτό το ποστ: NewsIt.gr: Οργή Καραμανλή για την κλήτευσή του στην Εξεταστική - Πώς θα καταθέσει τελικά Θα πω: Σιγά ρε μοσχάρι, που νευρίασες κιόλας. Να πας όπως πάω και εγώ στο δικαστήριο.. Κάτι άλλο όμως παιδιά. Μην ανοίξουμε κ <<πολεμο>> μεταξύ μας. Μπορεί κάποιοι να μην θέλουν αυτά τα λόγια. Εγώ θα το σεβαστώ κ θα ανακαλέσω Και για τα 299 μοσχάρια (έναν τον θεωρώ τίμιο). Μην αρχίσουμε γιατί το είπες κλπ. Νομίζω δεν λέει. Αυτά από εμένα. | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Να πανε να γα..θουν οσοι δεν θελουν να διαβαζουν εδω τα πολιτικα ευτραφη ζωα ως μπουχεσες,χοντρους,ληστες και 0ΤΙ αλλο χαρακτηρισμο. θελουν..:mad:..Παιρνουν 6500 ευρω το μηνα 300ευρω για καθε συνεδρια.free κινητο,γυμναστηριο και χρημα για καποια γευματα...ΕΠΙΣΗς ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ... Αν δεν εχετε αγανακτησει κοβωντας απο μερικους απο εμας 300ευρω απο τα 1000+ που παιρνουν,συνταξεις κλπ..ενω αντιθετα δεν εχουν κοψει κατι απο τα προαναφερθεντα αυτοι τοτε και ΕΓΩ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!:( | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Παιδιά τι σημαίνει   ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ? | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... 2 Συνημμένο(α)   ''Νικημενο μου ξεφτερι δεν αλλαζουν οι καιροι με φωτια και με μαχαιρι παντα ο κοσμος προχωρει...'' Κρυφτειτε...vouli_473_355.jpgimages.jpg | 
| 
  ας το πιστεψω..............:cool::cool::cool::D:p | 
| 
 Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο... Προς τι οι φωνές σύντροφοι?!?!!?!!? Δίκιο δεν έχει?!?!? Αν, όπως λέτε, τα φάγανε οι πολιτικοί, τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κυρίως δεν ήτανε?!?!?! Και αν αυτοί ήταν οι κατουρημένες ποδιές, τότε ποιοι ήταν αυτοί που τις φιλήσανε?!?!!?!?:p ΥΓ. Εννοείτε πως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διαμαρτυρηθώ στον Νικόλα... άσε που από τον τίτλο μπερδεύτηκα στην αρχή, γιατί άλλον ξέραμε σαν μπουχέσα!!!!!! :sm7: | 
| 
 Είναι στο δρόμο. | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:27. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!