![]() |
Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης??
Μιας και ολοένα γινόμαστε περισσότεροι τι λέτε να οργανωθεί μία ακόμα ομαδική αγορά για ενδοσυνεννόηση?
Φαντάζομαι ότι οι νέοι και αρκετοί από τους παλιούς θα ενδιαφέρονται. Εγώ τουλάχιστον είμαι μέσα Ευχαριστώ! |
Απάντηση: Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης??
Να δούμε το ενδιαφέρον Γιώργο
και το προχωράμε. ;) |
εγω ειμαι μεσα παντως αν οργανωθει κατι!!
|
....και γω
|
Είμαι μέσα..
|
Καλημέρα παιδιά, αν θέλετε να μου δώσετε λίγο χρόνο (κανα 2 μέρες) γιατί πίζω στη δουλειά, για να σας ενημερώσω για μια αγορά ΒΤ (διπλού) ενδοσυννενόησης που εκανα μέσω Internet. Μου στοίχισε συνολικά 160 ευρώ (80 τιμή αγοράς και άλλα 80 τελωνείο με τη διεκπαιρέωση από ups). Αν πας μόνος να κάνεις τη δουλειά θα σου βγει συνολικά 120 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε ομαδική αγορά, περίμενετε (αν θέλετε) λίγες μέρες ή και στον καφέ σήμερα (αν καταφέρω να έρθω) για να σας ενημερώσω σχετικα κ να ποστάρω και foto.
|
και εγω .
|
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!
|
Δείτε και αυτή και αποφασίστε:.......;) INTERFON F3 και F4
|
Με το θέμα εγγύησης έχει 1 χρόνο και σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται εντός μίας εβδομάδας γίνεται αντικατάσταση....
Αναφορικά με τις τιμές για το GS FORUM κάνει τις εξής: 1) το F4 μονό 145ευρώ 2) το F3 PASSENGER σέτ 165ευρώ 3) το F4 PASSENGER σέτ 295 ευρώ .......... Δείτε το και το συζητάμε..........;) |
αν και ειμαι κατα της συζητησης και της μουρμουρας πανω στο gs....:o:o:o μεσα και εγω......λογω zumo;) |
εγώ προσανατολίζομαι προς cardo g4
|
Interphone F4 stereo http://www.interphonef4.it/filemanag...TERPHONEF4.pdf Interphone F3 passenger http://www.interphonef4.it/filemanag...TERPHONEF3.pdf Και εγώ μέσα...:D:D:D |
Πολλοί είναι μέσα αλλά για ποια? Και σε ποια τιμή?
|
Μεταξυ cardo και interphone? Κάνουν για Schuberth C2? Ξέρει κανείς?
|
Απόσπασμα:
Oπως επισης και για το schuberth C3.Αν κανουν,με ενδιαφερει κι εμενα....;) |
ενδιαφερομαι αλλα ας το συγκεκριμενοποιησουμε ε?
|
Η cardo, για να τοποθετηθεί στο C2, χρειάζεται αγορά μακρύτερης μπούμας μικροφώνου (τουλάχιστον η παλιά - τριετίας)
|
1 Συνημμένο(α)
εγώ αγόρασα αυτό και δουλεύει μια χαρά. Ξαναπόσταρα πιο πριν για την τιμή του όταν το αγόρασα και τη διαδικασία. Οποιος θέλει να με ρωτήσει ευχαρίστως
http://www.qtl.co.il/img/copy.pnghttp://www.google.com/favicon.icohttp://www.qtl.co.il/img/trans.png |
και εγω
|
Για πες λεπτομέρειες…….:)
|
Απόσπασμα:
Συγνώμη για το προηγούμενο. |
Για δείτε και αυτό Bluetooth Helmet
|
Απόσπασμα:
Ειναι ίδια με του Μιχάλη!(TECHLINK) Δουλευει αψογα!!!την εχω σχεδον εναμιση χρονο...και ειναι πραγματικα αξια για τα λευτα της..... και το καλο ειναι λόγω του Μιχάλη,εχουμε εγγυηση απο Ελλαδα και όχι απο τον Κινεζο...:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εχει τρέξει ξανα και εδω...:) http://www.gsforum.gr/Διάφορα-67/ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ-1803/ |
sorry δεν ξέρω τον Μιχάλη αλλά αυτό που λες ισχύει όντως. Ότι από εδώ θα έχεις εγγύηση. Απλά εγώ θεώρησα την τιμή του τόσο χαμηλή (κ να φανταστεί κανείς δεν πολυασχολήθηκα ούτε το διαπραγματευτηκα) που δεν κάθισα να σκεφτώ την εγγύηση. Μπορεί να το μετανιώσω. Λοιπόν όταν το πήρα στοίχισε 80 ευρο (συσκευασία με 2 βτ, 2 φορτιστές, 2 σετ ακουστικά και μικρόφωνο). Επειδή έρχεται από κίνα πρέπει να πληρώσεις κ τελωνείο. Τουτέστιν αν πληρώσεις το courrier να κάνει τον εκτελωνισμό βγαίνει άλλα 80 (σύνολο 160). Αν πας μόνος σου (πρέπει να φας ενα πρωινό εκεί) θα σου στοιχίσει συνολικά 100-120 ευρώ. To site einai alibaba.com. Aν ψάξει κάποιος καλά και διαπραγματευτεί θα το πάρει σε καλύτερη από μένα τιμή. Καλά ψώνια ότι κ να πάρετε
|
ειδα το ποστ για techlink. Αν το ήξερα από πριν θα το έπαιρνα από το μιχάλη που έχει κ εγγύηση. Πολύ καλή τιμή μιχάλη. Μακάρι να το ήξερα πιο πριν. anyway
|
Απόσπασμα:
Αντε--η ρεκλάμα....τελειωνει εδω!!!!:D:D:p:p:p:sm7::sm7::sm7: να αφήσουμε και λίγο το θέμα να τρέξει...!!! |
και εγω μεσα!
|
για να ξαναζεστανουμε το θεματακι......:) εγω νομιζω οτι η midland, η οποια ειναι δοκιμασμενη απο πολλους στο φορουμ,ειναι η πιο συμφερουσα αγορα.......οχι μονο στην τιμη,οσο στο service και στην εγγυηση.....:cool: απο τα λεγομενα πολλων,εχω καταλαβει οτι τα μικροφωνα,μεγαφωνα και ολα τα τσουμπλεκια, ειναι ευαισθητα και χαλανε ευκολα.αυτος ειναι ενας καλος λογος να προτιμησουμε την εταιρεια με το καλυτερο service...:o λεω εγω τωρα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
να μην σας τη χαλάσω αλλά,
1. η εγγύηση παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά συνήθως έχουμε ζημιές εφόσον λήξη η εγγύηση 2. στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ίσως να είναι και σχετική πολυτέλεια αν η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική με κάποιο no name..(καθαρά προσωπική άποψη). Έφερα από Κίνα ΒΤ, 2τμχ, διπλός φορτιστής, το ταίριαξα πολύ καλά στο open face Caberg, και ποιά είναι η σημαντικότερη λειτουργία του ??? FM Stereo... Στη τελευταία 4ήμερη εκδρομή με συνόδεψε άψογα σε πολλά πολλά χλμ Κόστος ? 90-100 ευρώ με τα μεταφορικά στη πόρτα του σπιτιού μου σε 5 εργάσιμες !!!!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!