![]() |
Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
Μήπως ήρθε η ώρα να κανονίσουμε τα τσίπουρα, ρετσίνες ή ότι άλλο θέλετε στην Περαία που λέγατε;
Όλοι επιστρέψαμε, ο καιρός είναι ακόμη καλός γιατί να το καθυστερούμε; Γι΄αυτήν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ίσως; |
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
Αν και έχω κανονίσει να πάω με τα παιδιά από τον ΜΟ.ΛΕ.Καλοχωρίου, στον ποταμό Επανωμής για Κάμπινγκ, θα έρθω και στην Περαία για τσίπουρα . . .
:hmmm: :hmmm: . . . Λες να με πειράξει αν φάω δύο φορές το βράδυ; :cool: . . . Μπααα, θα χωνέψω γρήγορα. ΥΓ: Ρε για κοίτα η Σαλλλονίκη! Είναι να μην πάρει φόρα :sm7: |
Άντε ρεεεεεεε Σαλονίκηηηηηη κοιμάσαιιιιιιι;
Εδώ ο φίλος θα φάει δύο φορές. Συμμετοχές να βλέπω 1. Sakis (διπλός) R1200GS |
Καλά να περάσετε όσοι μαζευτείτε....:)
|
Μα καλά, τι θέλετε;
Να ασκήσουμε βία; Ελάτε με το καλό, για να το απολάυσουμε . . . Διαφορετικά . . . . . . . . . . . . . . . Με το ζόρι, τίποτε δεν γίνετε . . . (φατσούλες με γέλια) http://i54.tinypic.com/w8armb.jpg |
:sm7::sm7::sm7:
|
Leader που είσαι ρεεεεε στην Αμύνης κόλλησες πάλι;Πες και στην υπόλοιπη παρέα την μάζωξη να την κάνουμε στα τσίπουρα αυτήν την Παρασκευή.
|
Επαφιομαι γιατι δεν γνωριζω ακομη το προγραμμα της δουλειας.:):)
|
ΜΕΣΑ!!!!!:rolleyes:
|
Αντρέα να βρούμε και τον Πασχάλη
|
Νεύρα
Εγώ χωρίς τους πνευματικούς μου πατέρες, δεν το κουνάω ρούπι. Αντώνης Βασίλης Φίλιππος Χρήστος Βασίλη, φέρε το Αφρικανάκι να το τραμπάρουμε μ' ένα Γερμανάκι σούπερ . . . . . . . . . . . . http://i54.tinypic.com/qn92jk.jpg |
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα!
|
Για να μαζέψουμε τις συμμετοχές
και να κάνουμε προτάσεις για μαγαζί και ώρα συνάντησης 1. Sakis (διπλός) 2. nikos-x 3.jarhead 4.andreas 75 5.ckalfas 6......... |
Απόσπασμα:
Φέρε την Μαρία ,πες και τον Κωνσταντίνο μου λείψατε ρε φιλαράκια:sm2: |
Απόσπασμα:
το βραδυ σχολαω απο δουλεια με το ζορι παω για καφε στο κεντρο,και εσυ μου λες να ερθω στην Περαια για ουζα.....:confused::confused:...το Σαββατο δουλευω. Για μια αλλη μερα θα ημουν μεσα. Θα το πω στα παιδια και ας κανουν οτι θελουν. |
Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, υπόλοιπη Ελλάδα δεν πίνει δεν τρώει δεν διασκεδάζει;
Συμμετοχές δεν βλέπω.................... |
Παιδια δεν ξερω απο σημερα γιατι ετοιμαζω εκδρομικο στις επανω γειτονιες των Βαλκανιων...
|
Απόσπασμα:
κάνα Σάββατο καμιά Κυριακή .,, ρε παιδιά.,.,;);) |
θα κακοπερασετε παλι!!:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Πάντως, παίδες είναι δύσκολο να τα καταφέρω να έρθω, για τον ίδιο λόγο... |
Ρε παιδιά δεν είναι δεσμευτική η Παρασκευή ιδέα έριξα.
Να το κάνουμε Σάββατο τότε αν βολεύει τους περισσότερους. Δηλώστε τη συμμετοχή σας. |
Σάκη συνεχίστε εσείς, διότι εγώ π.χ. το Σαβ/κο θα λείπω, αλλά για εμάς που δουλεύουμε με ωράριο καταστημάτων, Δευτέρες - Τετάρτες και Σαββάτα είναι ευπρόσδεκτα...
Οπότε, μην χαλιέστε, κάντε μία αναγνωριστική τσιπουροκατάνυξη και που θα πάει, θα τα πιούμε παρέα σύντομα! (Θέλω να γνωρίσω και τον Νικόλα...) |
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε κι εμείς εδώ στα χαμηλά! :D
Η Τετάρτη, μας έχει βολέψει μια χαρά! ;) |
Για βγάλτε κάποιο πρόγραμμα. Που θα πάτε (μόνο φαγητό) η θα έχει και μουσική μετά.
Καλό μου ακούγεται. Αναμένω...................... |
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Ναπολέον ετοιμοπόλεμε .... :D Εσύ, κοίτα να κατέβεις Αθήνα ..... .... δικός μας είσαι ..... όχι να βρεις νέα "πόρτα" τώρα και να σε πάρουν οι βόρειοι .... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/NEYR-28.gif :sm7::sm7::sm7: |
Όσο για τις μέρες,
γιατί δεν το κανονίζετε για την άλλη Τετάρτη 6-10-10, για να υπάρχει κ περιθώριο προγραμματισμού ..... http://i247.photobucket.com/albums/g...S-2/DIAF69.gif |
θα προσπαθησω!:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Νίκο, αυτές τις μέρες παριστάνω την υπάκουη και σεμνή κάμπια... Σε λιγότερο από από 2 εβδομάδες την "κάνω" για Μαύρη Ήπειρο, . . ...και ακόμα δεν το γνωρίζει η γυναίκα μου! Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καλού - κακού, το τρουμπάνι μην το βγάλεις από το κεφάλι . . . έτσι θα πονέσει λιγότερο η τηγανιά . . . όταν της το πεις :sm7: ΥΓ: Καταπληκτική η αφήγηση για το ταξιδάκι σου στην Τυνησία. Από 'βδομάδα θα το ξαναδιαβάσω. ;) . . . Τζακ Κέρουάκ ;) και βάλε |
..
|
Απόσπασμα:
2 ώρες μόνο. ;) |
Απόσπασμα:
Νίκο περιμένω απάντηση για την Παρασκευή. Θέλω να προγραμματίσω γιατί έχουμε και εδώ (Μουσική εκδήλωση)..Κλαρίνα φυσικά. Και να μην ξεχνάς.. Συνταξιούχος..... |
Απόσπασμα:
Σαν πρότυπο σ' έχουμε, ετοιμάζουμε και ταινία: "Ο τελευταίος των συνταξιούχων" Μόλις μάθω, πιστεύω αύριο, θα σου πω. Έτρεχα με κάτι δουλίτσες και το αμέλησα λίγο, αλλά θα επανορθώσω. ;) Εγώ πιστεύω πως θα πάω από Παρασκευή. το απόγευμα. Να δούμε τι θα γίνει και με τα καρντάσια. ΥΓ: Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι . . . |
Απόσπασμα:
Νίκο καλημέρα. Είμαι και΄γω μέσα για Παρασκευή. Θα μιλήσουμε σήμερα για ώρα και μέρος. |
Απόσπασμα:
Δώσε πλήρη στοιχεία και διεύθυνση για GPS.. Το μόνο που ξέρω από την Πόλη είναι ο Εύοσμος .και η φυλακές. Πολλά χρόνια εκεί ,αλά δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο. Την Καλημέρα μου στο Βορά………. |
Απόσπασμα:
|
Καλησπερα!
Μεσα κι εγω τελικα για αυριο! Αν θελετε παμε και στον Ποταμο Επανωμης για τα τσιπουρα! |
Απόσπασμα:
Όταν λες δεν είχες επαφή με τον έξω κόσμο, τί εννοούσες; Αν τα διαβάσει αυτά ο ακατανόμαστος . . . ΚΑΗΚΕΣ :sm7: Του 'δωσες ζεστό φαγητό :D Θα σε παραλάβω . . . και θα σε βάλω στον ίσιο δρόμο, δε θέλω να μου στεναχωριέσαι |
Απόσπασμα:
Αν ξέρεις κανένα καλό μαγαζί στο Ποταμό πάμε εκεί |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!