GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Τουριστικά "πακέτα" (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14195)

nikos-x 28-09-2010 23:38

Τουριστικά "πακέτα"

Μιας και είμαστε μια μεγάλη παρέα εδώ μέσα και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μυαλά, θα τολμήσω να ζητήσω την συμβουλή σας, τώρα που είμαι ζεστός και φουντωμένος.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Πριν από 21 - 22 μήνες πήγα σ' ένα τουριστικό γραφείο με την "αφέντρα" του σπιτιού για να κλείσουμε ένα "πακέτο" με ξενοδοχεία σ' όλο τον κόσμο και σε ελκυστικές τιμές.

Φυσικά εγώ είμαι ενάντια σε τέτοιου είδους παραμύθια, αλλά το έτερον "εν-τρίτο" επέμενε να πάμε.

Το θετικό στο πακέτο που με έκανε να το σκεφτώ ήταν πως περιελάμβανε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, από 10 - 30 και 40 %.
Επειδή λοιπόν ταξίδευα εξωτερικό τρις και λίγο (1 - 2 - 3 και 4ις φορές τον μήνα), είπα ας το πάρουμε το πακέτο . . . αλλά τελικά αποδείχθηκε πως φάγαμε πακέτο.

Πλήρωσα με κάρτα το ποσό των 2000 ευρώ και σε διάστημα 20 μηνών, αφού η διάρκεια να εξαντλήσω το πρόγραμμα, ήταν τρία χρόνια.

Στο διάστημα που ακολούθησε, έκλεισα 6 αεροπορικά εισιτήρια και όλα πληρώθηκαν 30 - 60 ευρώ πιο ακριβά από μου τα έδινε το γραφείο που συνεργαζόμουν παλαιότερα.
Η παραπάνω δέσμευση ήταν προφορική και όχι γραμμένη στο συμβόλαιο, γι' αυτό και δεν μίλησα τότε, εκτός από μία απλή αναφορά, προς υπενθύμιση.

Κάποια στιγμή ήρθε ο καιρός να κλείσουμε ξενοδοχείο για μία εκδρομή που θα κάναμε, εντός Ελλάδας.
Πήρα τηλέφωνο σε κάποια ξενοδοχεία, πήρα τιμές και θα έκλεινα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα το "πακέτο" και είπα να το χρησιμοποιήσω.

Οι τιμές που πήρα από το τουριστικό γραφείο, ήταν ακριβότερες από αυτές που έκλεισα εγώ για το ίδιο ξενοδοχείο.

Μου ζητήσαν συγνώμη και μου είπαν πως δεν θα ξαναγίνει. . . ξαναέγινε. . .
Έτσι έχασα το περσινό καλοκαίρι, κάνοντας συνεχώς επαλήθευση της αφερεγκιότητάς τους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ζήτησα να αλλάξω το πακέτο, αφού λογικά θεώρησα άκυρο το πρώτο και να κάνω τρία εκδρομικά με το γραφείο τους έως να συμπληρώσω τα 2000 ευρώ.

Συμφώνησαν και ξεκίνησα να πάω το πρώτο οργανωμένο ταξίδι, με γκρουπ, στο Παρίσι για 6 ημέρες.

Πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι και δεν μπόρεσαν να με εντάξουν σε κανένα γκρουπ.

Φασαρία - κακό, μου στείλαν επιτέλους εκδρομικό για Παρίσι, με 920 ευρώ το άτομο, όταν το ίδιο πρόγραμμα, στο ίδιο ξενοδοχείο, με τις ίδιες παροχές και από το ίδιο πρακτορείο, άξιζε 740 ευρώ.

Μου πρότειναν, μετά από απειλές, να βρω εγώ με πιο γραφείο θα ταξιδέψω και να μου κλείσουν αυτοί τα εισιτήρια, και να πληρώσουν τα 600 ευρώ από την αξία της εκδρομής.

Βρήκα, τους έδωσα και τις τιμές που μου είπανε και να μην τα πολυλογώ . . . μου πουλήσανε το ίδιο πρόγραμμα με 40 ευρώ καπέλο στο κεφάλι.
Δηλαδή θα το πληρώσω 80 ευρώ ακριβότερα.

Ας είναι λέω, αρκεί να ξεμπερδεύουμε.

Το κλείνουμε και τους ζητάω να μου στείλουν mail όπου θα δέχονται πως τα υπόλοιπα 1400 ευρώ, θα μοιραστούν ισόποσα στα επόμενα δύο εκδρομικά.

Αμ δε!

Εδώ και πριν λίγα λεπτά αρχίζει η μάχη της Τροίας.

Μου είπαν πως επειδή πλήρωσα με κάρτα και σε διάρκεια 20 μηνών, η τράπεζα τους κρατάει ένα σημαντικό ποσό και γι' αυτό θα μου κρατήσουν άλλα 400 ευρώ από το υπόλοιπο των 1400.

Του είπα πως τώρα ξεκινάω για το γραφείο, και πως θα κάνω μόνο μία στάση στο περίπτερο, για προφυλακτικά.

Μάλλον δεν του άρεσε η ιδέα και συμφώνησε πως αύριο θα μου στείλει το mail που ζήτησα και θα λέει πως τα επόμενα 1400, θα μου τα δώσουν στα επόμενα δύο ταξιδάκια μου και στον χρόνο που θέλω εγώ.

Τώρα εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας.
Είμαι καλυμμένος μ' αυτό το mail ;
Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; (καταν/κες οργανώσεις - καταγγελία - εφορίες - δικηγόρους).

ΥΓ: Εκτός από τα δύο χρόνια που έχασα, παίζοντας κρυφτούλι με τα τηλέφωνα, έχασα και τον καφέ με τον
mario που ερχόταν από Αθήνα, γιατί εκείνη την ημέρα ήμασταν σε διαβουλεύσεις με τα άτομα αυτά. [/COLOR]

Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά ξέρω πως αντέχετε ακόμα
:D[/COLOR]

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 29-09-2010 01:48

Απάντηση: Τουριστικά "πακέτα"

Nικόλα, δεν μας κούρασες καθόλου ....

Αντιθέτως, μας αφύπνισες .... ;)

Γιατί, όλο κ κάποιος θα μας χτυπήσει την πόρτα, για να μας κάνει μια αντίστοιχη προσφορά ....

Τουλάχιστον τώρα, θα είμαστε προετοιμασμένοι ....

Όσο για το γραφείο που μιλάς, μάλλον δεν είναι κ για να το συστήνεις .... :hmmm:

CPretenteriS 29-09-2010 02:20

Το mail δεν έχει καμία υπόσταση σε τυχόν δικαστική διαμάχη... θα πρέπει να κάνεις ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα σου λέει ότι θα σου έλεγε και στο e-mail... θα το συνυπογράψετε και θα βάλει και τη σφραγίδα του!!

Τότε... ΝΑΙ... θα είσαι κατοχυρωμένος κατά το δυνατόν περισσότερο... καθώς στην Ελλάδα.... πότε δεν μπορείς να είσαι κατοχυρωμένος... ;)

Carduelis 29-09-2010 07:51

Φίλε καλύτερα να θεωρήσεις ήδη χαμένη ιστορία αυτά τα χρήματα και κοίτα να σώσεις τουλάχιστον τα νεύρα σου. Το γρηγορότερο εξαντλησε το "πακέτο" όπως όπως και ξέχνα τους. Ούτε μήνυση δεν αξίζει τον κόπο το χρηματικό ποσό να τους κάνεις.
Απατεώνες και αεριτζήδες δίχως τέλος.

Albatros 29-09-2010 08:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 220247)
Φίλε καλύτερα να θεωρήσεις ήδη χαμένη ιστορία αυτά τα χρήματα και κοίτα να σώσεις τουλάχιστον τα νεύρα σου. Το γρηγορότερο εξαντλησε το "πακέτο" όπως όπως και ξέχνα τους. Ούτε μήνυση δεν αξίζει τον κόπο το χρηματικό ποσό να τους κάνεις.

Σωστά...
:sm8:

kostasx 29-09-2010 10:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 220247)

Συμφωνώ και γω..
Ξόδεψε το πακέτο το δυνατών γρηγορότερα γιατί μετά από λίγο όλο και κάποια δικαιολογία θα βρούν για να αθετίσουν τα συμφονηθέντα!

Προσωπικά πάντως όταν ακούω "προσφορές" για ταξίδια,δώρα,δάνεια και λοιπές μπούρδες..στρίβω 180 μοίρες..το τσάμπα έχει πεθάνει..

moby_gr 29-09-2010 17:11

Δυστυχώς, έπεσες σε παγίδα κι επειδή ταξιδεύεις συχνά μπόρεσες να κάνεις τις συγκρίσεις σου και να καταλάβεις τι παίζεται...
Πολύ άλλοι όμως δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια και την έφαγαν χωρίς να πάρουν και χαμπάρι...

Τελοσπάντων, αυτά τα 30άρια-60άρια καπέλο στα αεροπορικά ειστιτήρια, εώς και δικαιολογούνται (είναι νόμιμα) πλέον ως "τέλος εξυπηρέτησης" από τα πρακτορεία κι αυτό επειδή τα τελευταία χρόνια, μία-μία οι αεροπορικές εταιρείες κατήργησαν τις προμήθειες που έδιναν. Έτσι, είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε πρακτορείου τι θα χρεώσει ως αμοιβή για τις υπηρεσίες του (συνήθως είναι 10-30 ευρώ maximum για κάθε αεροπορικό εισιτήριο).

Όσον αφορά τα ξενοδοχεία και τις εκδρομές, επειδή προφανώς δεν πρόκειται για κάποιο μεγάλο γραφείο, μάλλον έπαιρναν τις ίδιες τιμές με σένα και φυσικά τις καπέλωναν...
Εκτός και αν απλά χρέωναν υπερβολικά πολλά (αν υποθέσουμε πως είχαν και μία υποτυπώδη έκπτωση-προμήθεια, απά τα ξενοδοχεία και πρακτορεία).

Αλλά να σας κρατήσουν και 400 ευρώ γιατί πληρώσατε με κάρτα πάει πολύ! Αυτό σηκώνει καταγγελία (Υποβολή Παραπόνων & http://www.ekpizo.gr/) γιατί είναι παράνομο!!!

Ρίξτους και μία καταγγελία στον "Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων" (http://www.hatta.gr/) μπας και σώσεις και κανάν άλλο χριστιανό....

Τι να πω ρε παιδιά, έχει γεμίσει ο τόπος λαμόγια καμουφλαρισμένα....

nikos-x 29-09-2010 18:33

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.
Οι απειλές για αγωγές, καταγγελίες σε συλλόγους, συνήγορους και αφροδισιολόγους, δεν ξέρω αν έπαιξαν κάποιο ρόλο, αλλά προς το παρόν μου αφαιρούν 600 ευρώ από ένα εκδρομικό, με το γνωστό καπέλο των 40 ευρώ το κεφάλι, απ' ότι αν το έκλεινα εγώ απ' ευθείας από το πρακτορείο όπου βρήκα την εκδρομή και για τα υπόλοιπα 1400 που μου οφείλουν θα μου υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση, πως θα τακτοποιηθούν στα επόμενα δύο εκδρομικά.

Αν την βγάλουμε καθαρή με 240 ευρώ καπέλο, πιστεύω πως την "βγάλαμε" Σπαρτιάτικα.

Το ξέρω πως αυτά τα προγράμματα είναι ψιλοαπάτη, ιδίως όταν δεν έχεις πρόβλημα να βρεις ξενοδοχείο έστω και την τελευταία στιγμή, όπως ποτέ δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία τα τελευταία 15 - 17 χρόνια και σε καμία πόλη.

Ας όψεται το έτερον 1/3 που με κοιτούσε σαν "δαρμένο" κουτάβι και γυάλιζαν τα μάτια της όταν άκουγε για 5άστερα ξενοδοχεία και σουίτες σε τιμές μπαγκαλόους.

Σας ευχαριστώ και πάλι.
Φίλε moby_gr ευχαριστώ για τις διευθύνσεις.
;)

nikos-x 11-08-2013 13:16

Ακόμα περιμένω . . . :D
Το καλό είναι πως μιλάμε στο τηλέφωνο . . . όποτε θέλω να ξεσπάσω κάπου τους τηλεφωνώ και κάνω ψυχοθεραπεία, άφθονο μπινελίκι χωρίς αντιδράσεις. :sm7:

Όποιος θέλει να του δώσω το τηλέφωνο για εκτόνωση, (πείτε τ' όνομά μου), χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς φάρμακα. :sm7:

ΥΓ: Σε τελευταία επικοινωνία μας, μου επιβεβαίωσαν πως θα το ξανακοιτάξουν.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την Κύπρο και την G.S. (καμία σχέση με τα Βαβαρέζικα δίτροχα, απλά ταιριάζουν τ' αρχικά) :cool:

aeriko 11-08-2013 13:24

Νικόλα λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Το G.S. είναι όνομα παλαιού παίκτη ποδοσφαίρου, που του ανήκει το πρακτορείο;

Troublemaker 11-08-2013 13:28

Νικο μου δε μπορω να σε διαφωτισω στο προβλημα σου, εχοντας ομως πρωτερο "βιο" απο το μαγαζι, μπορω να σου πω στα σιγουρα οτι στα 100 ευρω η τραπεζα μου κρατουσε ως προμηθεια χρησης καρτας απο το μηχανημα που ειχα στο μαγαζι, ΤΟ ΠΟΛΥ 2-2.5 ευρω οποτε οσο αναλογικα κ να το βαλεις, σου λενε παραμυθια....καπελωμενα!
*ασχετο επισης αλλα εχουμε ενα harleo-event με κοσμο απο οοοοκη την Ελλαδα κ καθε ειδους μοτο,τελος Αυγουστου κ οι διοργανωτες εχουν παρει πολυ καλες τιμές απο ξενοδοχεια αλλα κ την ιδια την bluestar (ναι αυτη με το κιτρινο αστερι) οποτε αν ειναι να μας ερθετε εκμεταλλευτειτε το (η μηχανη φερ ειπείν ταξιδευει με πολυυυυυ φθηνο ναυλο) Αυτα απο εμενα φιλια απο ολους μας κ στο ετερον 1/3 :) :)

sent from the deep ocean..

nikos-x 11-08-2013 13:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 932982)
Νικόλα λυπάμαι για την ταλαιπωρία. Το G.S. είναι όνομα παλαιού παίκτη ποδοσφαίρου, που του ανήκει το πρακτορείο;

Όχι Πάνο μου, τώρα το διασκεδάζω, αλλά είναι θέμα χρόνου να τα πάρω . . . ίσως λίγο παραπάνω από τον συνηθισμένο :p αλλά θα τα πάρω.
Το όνομα αν μου επιτραπεί θα το πω, δίνοντας φυσικά και τα στοιχεία μου.
Δεν έχουν σχέση με όνομα ποδοσφαιριστή, αν και παίζουν καλή μπάλα. Ηλίου φαεινότερον. :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 932984)
. . . ΤΟ ΠΟΛΥ 2-2.5 ευρω οποτε οσο αναλογικα κ να το βαλεις, σου λενε παραμυθια....

Αυτή τη μάχη την κερδίσαμε, αναίρεσαν για τα τοκοχρεολύσια, τα λεφτά δεν πήραμε. :D

ΥΓ: Τελικά δεν ξεκουνάμε για πουθενά, Μαρία.
Κάτι το Π.Ε.Ι. για το δίπλωμα, κάτι η ανανώση για το άλλο δίπλωμα του χειριστή, ένα γερό μεροκάματο στα γιατροσόφια της μεσούλας μου και κάνα δυο προστιματάκια για την βαραμάρα που τους δέρνει στις πρεσβείες, ρίξαμε άγκυρα.

silvestros 11-08-2013 15:31

καλά ξεμπερδέματα Νικόλα.

IOTH1X 11-08-2013 17:23

Μήπως το GS είναι το πρώτο και το τελευταίο γρσμμα του πρακτορείου???

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

AKIS_21 11-08-2013 18:37

Οι συμβάσεις με τις τράπεζες ρητά αναφέρουν οτι το πόσο της προμήθειας που παρακρατηθέντων σε καμοια περίπτωση ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να μεταφέρεται στον καταναλωτή.ειναι παράνομο και μονο να στο αναφέρει τώρα οσο ποιο πολυ πιέσεις πιστεύω τοσο πιο πολλα θα διεκδικήσεις απο τα χρήματα σου.δυστυχως ειναι σαν να παίρνεις τη θέση των εισπρακτικών εταιριών ζαλίσει τους στα τηλ.

Troublemaker 11-08-2013 18:40

Δεν πειραζει Νικο μου εμεις να'μαστε καλα κ οποτε ξανακατσει ερχεστε! Βλεπεις ρε γμτ νοικιασαμε κ μικροτερο σπιτι να πεις οτι σας κοιμιζαμε εμεις! Ειναι γτ ο πλουσιος "ενομοταρχης" που ελεγε κ ο Πετρος εχει γινει τοσο πλουσιος που ηρθαμε σε μικροτερο σπιτι κ μπηκαμε στη διαδικασια παρ'ολο που μεγαλωνει η οικογενεια να παρουμε μικροτερο αυτοκινητο!!! Τε-σπα ξεφυγαμε αλλα ειπαμε! Εμεις να'μαστε καλα!!! ;)

billy the kid 12-08-2013 16:19

Θα σε συμβούλευα να επικοινωνούσες με κάποια ένωση καταναλωτών και να τους εκθέσεις πως έχει η κατάσταση. Οι μεγάλες έχουν νομικά τμήματα που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάτι τέτοιους απατεώνες. Δε ξέρω βέβαια πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει κάποια σύμβαση, από τη στιγμή που ανέφερες ότι η συμφωνία ήταν προφορική, αλλά σίγουρα εκεί θα σε διαφωτίσουν.

nikos-x 12-08-2013 16:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mikearmy ( 933011)
καλά ξεμπερδέματα Νικόλα.

Ευχαριστώ Μιχάλη μου. :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X ( 933026)
Μήπως το GS είναι το πρώτο και το τελευταίο γρσμμα του πρακτορείου???

Είναι τ' αρχικά από δύο χρυσαφένιες λέξεις. :p

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 933044)
Οι συμβάσεις με τις τράπεζες ρητά αναφέρουν οτι το πόσο της προμήθειας που παρακρατηθέντων σε καμοια περίπτωση ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να μεταφέρεται στον καταναλωτή.ειναι παράνομο και μονο να στο αναφέρει τώρα οσο ποιο πολυ πιέσεις πιστεύω τοσο πιο πολλα θα διεκδικήσεις απο τα χρήματα σου.δυστυχως ειναι σαν να παίρνεις τη θέση των εισπρακτικών εταιριών ζαλίσει τους στα τηλ.

Άκη, υποχώρησαν στο θέμα των προμηθειών κι έχω, όπως έγραψα και στην αρχή, mail τους που αποδέχονται το υπόλοιπό τους και πως θα το εξοφλήσουν με κάποια τουριστικά πακέτα, τα οποία δεν γίνονται την τελευταία στιγμή βασιζόμενα σε γελοίες δικαιολογίες.
Όσο για το αν παίρνω την θέση των εισπρακτικών :D η διαφορά μας μας είναι πως εγώ ζητάω μόνο το κεφάλαιο που τους διέθεσα, έστω και μειωμένο ή με τη μορφή εκδρομικού . . . δεν τους ζητάω και τους τόκους . . . σαν την πρώην αγροτική, που είμαι θύμα της, όταν για δάνειο που πήρα στ' όνομά μου για λογαριασμό του πεθερού μου κι ο ποίος "ξέχασε" να το πληρώσει, με αποτέλεσμα τα 2.100.000 δραχμές να έχουν πληρωθεί μέχρι τώρα (μετά από διακανονισμό), σχεδόν 40.000 ευρωπαϊκά κι ούτε ένα τηλέφωνο όσο τοκίζονταν για να μου πουν ότι δεν πληρώνω . . . τώρα μείνανε καμιά 5-6000 και παίρνουν κάθε 2 ημέρες . . . :rolleyes: αν κι αυτή τη βδομάδα με ξεχάσανε, ή ψάχνουν για το σπίτι που θα μου πάρουν.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 933046)
Δεν πειραζει Νικο μου εμεις να'μαστε καλα κ οποτε ξανακατσει ερχεστε! . . .

Μακάρι και χωρίς μποφόρια αυτή τη φορά.
Δεν θα ξεχάσω όταν νοικιάσαμε αμάξι στο νησί και πήγαμε στο βενζινάδικο να το φουλάρουμε, γιατί δεν είχε σταγόνα μέσα.
-Γέμισέ το (εμείς)
-Που θα πάτε; (πρατηριούχος)
-Θα κάνουμε το γύρο του νησιού (εμείς)
-Σας βάζω 5 ευρώ και είναι υπέρακετά (πρατηριούχος) :p

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από billy the kid ( 933354)
Θα σε συμβούλευα να επικοινωνούσες με κάποια ένωση καταναλωτών και να τους εκθέσεις πως έχει η κατάσταση. Οι μεγάλες έχουν νομικά τμήματα που τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί κάτι τέτοιους απατεώνες. Δε ξέρω βέβαια πως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι υπάρχει κάποια σύμβαση, από τη στιγμή που ανέφερες ότι η συμφωνία ήταν προφορική, αλλά σίγουρα εκεί θα σε διαφωτίσουν.

Προφορική για την έκπτωση στ' αεροπορικά, για το άλλο πακέτο με τα ξενοδοχεία, υπάρχει "χαρτί" . . .
Κάποια στιγμή θα αξιοποιήσω και την ύπαρξη αυτών των ενώσεων καταναλωτών, είναι πως δεν το 'χα πάρει ζεστά, γιατί τα θεωρούσα "ψίχουλα" μπροστά στα τόσα που μου 'χουν φάει, αλλά εν όψη μετακόμισης, ότι πάρεις καλό είναι. :D

kosta12gs 12-08-2013 18:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 933360)
τα θεωρούσα "ψίχουλα"

Απ' ότι καταλαβαίνω... αν μαζέψεις τα "ψίχουλα" (ΌΛΑ), στη Λευκάδα μπορείς να πας για διακοπές (ΜΟΝΙΜΕΣ σχεδόν)

Troublemaker 12-08-2013 22:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 933360)
Μακάρι και χωρίς μποφόρια αυτή τη φορά.
Δεν θα ξεχάσω όταν νοικιάσαμε αμάξι στο νησί και πήγαμε στο βενζινάδικο να το φουλάρουμε, γιατί δεν είχε σταγόνα μέσα.
-Γέμισέ το (εμείς)
-Που θα πάτε; (πρατηριούχος)
-Θα κάνουμε το γύρο του νησιού (εμείς)
-Σας βάζω 5 ευρώ και είναι υπέρακετά (πρατηριούχος) :p

:D

Ειμαστε οικονομικοι εμεις εδω! ;)
Μπορει οταν ερχεσαι να σου κακοφαινεται τι 1.78 περιπου της βενζινης αλλα με τις αποστασεις που εχουμε....
Που να δεις πλακα με τα μηχανακια!
Στο MX που ειχα βενζινη του εβαζα καθε 40 μερες -επαιρνε ομως αξιοπρεπως 12 λιτρακια.
I'm sorry....ξεφυγαμε... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

aeriko 13-08-2013 12:29

Επιτρέπεται εγώ να επιμένω. Αμυντικός παίκτης, δεν θυμάμαι αν ήταν κεντρικός ή δεξί μπάκ, που διέπρεψε την δεκαετία του 70 σε ποδοσφαιρική ομάδα της πρωτεύουσας.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!