GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14274)

γιαγια αρκουδα 02-10-2010 09:05

Η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο

http://img831.imageshack.us/img831/5...tingameal1.jpg

Κάπου στην Αφρική.

Περιμένοντας υπομονετικά το αρπακτικό, να πεθάνει το εξαθλιωμένο παιδάκι απο την πείνα, για να πάρει το γεύμα του.

Φρίκη.

lakis 02-10-2010 09:10

Απάντηση: Η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο

Φρίκη

MARK 02-10-2010 09:24

:(:(:(:(:(

HECTOR 02-10-2010 09:34

:(:(:(

saitman 02-10-2010 09:43

ειναι κριμα και ειναι βαρος για ολους μας!!

EOD-K9 02-10-2010 09:47

Κάπου εδώ μέσα την έχουμε
αλλά όσες φορές και να την δεις
σε ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ:(:(

vincet 02-10-2010 09:49

:(:(:(

pantam 02-10-2010 10:36

.............

REK 02-10-2010 10:58

ας κάνουμε κάτι λοιπόν...

manosamos 02-10-2010 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 222389)
ας κάνουμε κάτι λοιπόν...

Μηπως αυτο θελουνε?:cool:
Να μας ριξουν στην ευσπλαχνια και να μας μαζεψουν τα χρηματα?
Αναρωτιεμε,αν τα χρηματα του κοσμου που στελνει,φτανουν εκει:(
Ισως να γινονται Μερτσέντες για άλλα αρπακτικα...;)
Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου αυτους τους μαυρους,φαι δεν εχουνε,σαν τα κουνελια γεννανε.........:hmmm:

Ακιs 02-10-2010 12:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 222424)
Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου αυτους τους μαυρους,φαι δεν εχουνε,σαν τα κουνελια γεννανε.........:hmmm:

Σε αυτο θα συμφωνησω κι εγω......η φωτογραφια παντως ειναι συνταρακτικη...:(:(

kostas_366 02-10-2010 12:35

O Φωτογράφος της συγκεκριμένης φωτό, αυτοκτόνησε. Είδε πολλά ο άνθρωπος.
Την συγκεκριμένη φωτο, την χρησιμοποίησε και η benneton στην καμπάνια της την διαφημιστική.

boxmac 02-10-2010 13:48

Παιδιά μην τρελένεστε:sm7:
Η φωτογραφία είναι μουφα
Είναι σαν τον κορμοράνο που έβγαινε από τα πετρέλαια, σαν το φίδι που πεταγότανε στην οθόνη και πολλά άλλα που έχουμε πάρει σαν spam email τα τελευταία χρόνια.

Σαφώς και υπάρχει αυτή η όψη στην Αφρική.Της φτώχιας και της εξαθλίωσης.Αλλά ο φωτογράφος αυτοκτόνησε και άλλα τέτοια είναι για γέλια(η για κλάματα, γιατί με μια μούφα φωτογραφία, παρασύρεται η κοινή γνώμη):(:mad:

commander 02-10-2010 14:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από boxmac ( 222463)
Η φωτογραφία είναι μουφα
Είναι σαν τον κορμοράνο που έβγαινε από τα πετρέλαια, σαν το φίδι που πεταγότανε στην οθόνη και πολλά άλλα που έχουμε πάρει σαν spam email τα τελευταία χρόνια.

Σαφώς και υπάρχει αυτή η όψη στην Αφρική.Της φτώχιας και της εξαθλίωσης.Αλλά ο φωτογράφος αυτοκτόνησε και άλλα τέτοια είναι για γέλια(η για κλάματα, γιατί με μια μούφα φωτογραφία, παρασύρεται η κοινή γνώμη):(:mad:

Εαν οντως παιζει αυτο ειναι αλητεςΝεύραΝεύρα αλλα εισαι συγουρος για αυτα που λες???????? :Απορία:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 02-10-2010 15:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 222469)
Εαν οντως παιζει αυτο ειναι αλητεςΝεύραΝεύρα αλλα εισαι συγουρος για αυτα που λες???????? :Απορία:

Δυστυχώς Θεολόγε .... έτσι είναι .... :(

Spam mails ..... όπως η εκτέλεση του Κινέζου φοιτητή κ τόσα άλλα ....

Εδώ η έκκληση για αιμοδοσία, έγινε κι αυτή κατ' επανάληψη, spam E-Mail .... :hmmm:

fguy 02-10-2010 15:31

Απόσπασμα:

Η φωτογραφία είναι μουφα

Aκομη και μουφα να ειναι, καπου εκει ειναι η αληθεια. Χρεος μας ειναι να συνεισφερουμε ο καθενας για να μειωθει, αν οχι να εξαλειφθει αυτη η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Δεν ειναι σωστη λογικη η καχυποψια του "που πηγαινουν τα λεφτα¨" Υπαρχουν 2-3 αξιολογες οργανωσεις με τεραστειο εργο εκει κατω.........

gandreas 02-10-2010 15:38

:mad::mad::mad::(:(:(

boxmac 02-10-2010 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fguy ( 222523)
Aκομη και μουφα να ειναι, καπου εκει ειναι η αληθεια. .

Και εγώ τι έγραψα ρε μεγάλε;;;;

Απόσπασμα:

Σαφώς και υπάρχει αυτή η όψη στην Αφρική.Της φτώχιας και της εξαθλίωσης.):(:mad:

fguy 02-10-2010 15:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από boxmac ( 222532)
Και εγώ τι έγραψα ρε μεγάλε;;;;

Το σχολιο παει παραπανω, για τυχον αμφισβητησεις των οργανωσεων βοηθειας.....

Gemat 02-10-2010 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 222424)
Μηπως αυτο θελουνε?:cool:
Να μας ριξουν στην ευσπλαχνια και να μας μαζεψουν τα χρηματα?
Αναρωτιεμε,αν τα χρηματα του κοσμου που στελνει,φτανουν εκει:(
Ισως να γινονται Μερτσέντες για άλλα αρπακτικα...;)

Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος με αυτη την αποψη....:hmmm:

giotis 02-10-2010 16:51

Απόσπασμα:

Aκομη και μουφα να ειναι, καπου εκει ειναι η αληθεια. Χρεος μας ειναι να συνεισφερουμε ο καθενας για να μειωθει, αν οχι να εξαλειφθει αυτη η ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Δεν ειναι σωστη λογικη η καχυποψια του "που πηγαινουν τα λεφτα¨" Υπαρχουν 2-3 αξιολογες οργανωσεις με τεραστειο εργο εκει κατω.........

Φίλε δεν έχεις αντιληφθεί τη δική σου ΚΑΤΑΝΤΙΑ (ως Ελληνας).

Αν είναι προσφέρεις την ελεημοσύνη σου κάντο στο τόπο σου.

Η οργανώσεις που παρουσιάζονται ως ¨σωτήρες¨ βάση παγκόσμιου σχεδίου θέλουν τον έλεγχο των λαών που θα τους ευγνωμονούν γιατί από αυτούς θα εξαρτώνται.

Σήμερα αυτό δεν μας λένε σε μας τους έλληνες ....δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πέρα από του μνημονίου ... μας ελέγχουν και οφείλουμε και ευχαριστώ.

γιαγια αρκουδα 02-10-2010 17:12

δυστιχος οι πολλοι απατεωνες που εκμεταλευονται την ανθρωπινη δυστιχια αλλα και την ανθρωπινη φιλεσπλαχνειαμας εχουν κανει καχιποπτους. προσοπικα αν και θα ηθελα να βοιθησο αυτουσ τουσ δυστιχισμενους σκευτομε οτι εστω και το ενα ευρω που θα δοσο ησως να μην φτασει εκει που πρεπει.
οποτε (##### στο στομα μου που το λεω) εχω βοιθησει ανθρωπους που ειδα με τα ματια μου οτι δυστιχουν. αλλα και ανθρωπους που ειδα και διαπιστοσα οτι εχουν αναγκη.
καποτε μας ηρθε ενα ημεηλ στο μοτοκαφενειο απο καποια βιβιαν που ζητουσε βοιθεια να βαλει ο αραβονιαστικος τησ τεχνιτο μελος.
ηταν η περιπτοση παλια που ενας αλβανος εκλισε εναν μοτοσικλετιστη στην συγγρου και τον πεταξε στης μπαριερες με αποτελεσμα να χασει ακι τα δυο χερια του. το ενα ειχε κοπει τελιοσ και το αλλα ειχαν κοπει τα νευρα και δεν λειτουργουσε. τοτε τια να μπει το μηχανιμα να δουλεει το χερι του κοστηζε 55 000 000 δραχμες.
2-3 μελη του μοτοκαφενειου και της προτοβουλιας μοτοσυκλετιστων ελανξαμε την υποθεση βιμα προσ βιμα αν ειναι αληθια και αν γινετε.
μολισ επαλιθευσαμε οτι ηταν αλιθεια βαλαμε λιτουσ και δεμενουσ και ξεκινησαμε ερανο για τον γιωργο και την λιλιαν. τοτε ηταν και το πανευρωπαικο σουπερ μοταρ στην ελλαδα στα μεγαρα. βαλαμε και εκει ενα κουτι και εριχνε ο κοσμος χρηματα, μετα τον αγωνα φιλοσ μοτοσικλετηστης που ειχε μπαρακι στην αθηνα ειπε οτι ολλα τα ποτα ειναι δορεαν στο μπαρακι που ειχε στου ψιρη. πολλοι φερανε ψισταριες και καλαμακια σουβλακια και μπυρεσ . ολα δορεαν αν καποιοσ ηθελε να δοσει κατι το εβαζε στο κουτι. μεχρη και δυο μοτοσυκλετιστεσ της ομαδας Ζητα (που τους ειχαν καλεσει γιατι νομιζαν οτι κατι κακο γινοταν και μαζευτηκαν τοσες μηχανεσ) οταν εμαθαν τον λογο της συγγεντροσης αδιασας πραγματικα τισ τσεπες τους στο κουτι και ειπαν του γιωργου <<εισαι τυχερος που εχεισ φιλους εμεις δεν εχεουμε κανεναν>>.
και σας πληροφορω οτι αν ειχαμε μαζευτη εκει χιλια ατομα 2-3 ξεραμε τον γιωργο που ειχαμε κηνηθη να ελεγξουμε την αυθεντικοτητα του ημεηλ.
ειχαν ερθει λεσχες απο διαφορα μερη της ελλαδοσ για τον ερανο απο πατρα γαλατα βολο λαμια αρτα θεσσαλονικη κλπ. καθος και ειχαμε μεγαλη βοιθεια απο τα περιοδικα ΜΟΤΟ και 0300..
τα λευτα μαζευτηκαν μεσα σε 10 ημερες και ο γιωργος εχει τουλαχιστον ενα χερι .

Βεβαια καθε μερα ερχονται ψευτικα μεηλ στα μελη της προτοβουλιας αλλα περα απο το να βαζουμε καποιεσ φωτο (εστο και μονταζ απο καποιους?) για να κραταμε σε εγρηγοση τον κοσμο δεν κανουμε τιποτα αν δεν το τσεκαρουμε και αφου το τσεκαρουμε το ξανατσεκαρουμε και το επαναματατσεκαρουμε......
αν σας ερχοντουσαν 150-200 μεηλ καθε μερα θα ησασταν και εσεις επιφιλακτικοι.
κατα καιρουσ αξιολογοντας τα μεηλ γινονται καποιεσ κηνησεισ χωρεισ φανφαρεσ και τιμπανοκρουσιες. αλοστε αυτο που κανουμε δεν το κανουμε για να μασ πει κανεισ μπραβω.. το κανουμε γιατι το θελουμε...

manosamos 02-10-2010 17:41

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 222543)
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος με αυτη την αποψη....:hmmm:

Πες τα Γιωργο στο φιλο απο πανω που με λεει παραλογο και καχυποπτο......:cool:

CPretenteriS 02-10-2010 17:45

Απόσπασμα:

Συμφωνώ 100% μαζί σου!!!

Και συμπληρώνω για κάποιους παραπάνω... ή παρακάτω... ότι πάνω από όλα μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - και δει δυστυχισμένους - και όχι για ΖΩΑ.... οπότε καλό θα ήταν... έτσι... να προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς μας...

manosamos 02-10-2010 17:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fguy ( 222537)
Το σχολιο παει παραπανω, για τυχον αμφισβητησεις των οργανωσεων βοηθειας.....

Και εννωεις εμενα ,αμεσα.:mad:
Φιλε εισαι ελευθερος να βαλεις το χερι σου στην τσεπη ΣΟΥ και να σωσεις την Καρετα-καρετα,τον Δρακο των Καρπαθιων,τον Σουπερμαν,τηνν Αφρικη,τον κοσμο ολο.
Για εμενα ολα αυτα ειναι στημενα και οπως βλεπεις δεν κατηγορω για ανοησια ή βλακεια αυτους που τα ακουμπανε:cool:
Οποτε καλα θα ηταν να προσεχεις λιγο τους χαρακτηρισμους σου........;)

kostasmats 02-10-2010 22:15

Δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου αυτους τους μαυρους,φαι δεν εχουνε,σαν τα κουνελια γεννανε.........:hmmm:[/QUOTE]

φιλε μου δεν μπορω να πω οτι διαφωνω μαζι σου αλλα αυτο το τελευταιο που εγραψες το βρισκω πολυ ασχημο.Οτι η Αφρικη σε ενα μεγαλο μερος της ειναι ερμαιο της βιας και των ασθενειων μονο ευθυνη των ιδιων των Αφρικανων δεν ειναι.Εδω δεν ξερουν να προφυλαχθουν απο το ειτζ θα μαθουν απο αντισυληψη?Αλλωστε δυστηχως το φαινομαινο να γενναμε σαν κουνελια παρατηρηται συνηθως σε υπαναπτυκτες και φτωχες κοινωνιες.Οι γονεις μου γεννημενοι σε αιτολωακαρνανια και ευρυτανια το 1941 και 43 αντιστοιχα ανηκαν σε πολυμελης οικογενειες,και οι 2 εχουν χασει αδερφια απο πεινα και ασθενειες.Ειμαι βεβαιος πως οι συμαχοι "σωτηρες" που τοτε τους διναν συσιτια και βλεπαν τις πεινασμενες οικογενειες με 8 και 10 παιδια τις ιδιες αποριες ειχανε...
Οσο η Αφρικη εχει πλουτο βολευει να ειναι στην αμαθεια.Τωρα μαλιστα που χωθηκαν και οι Κινεζοι επενδυτες...
Οσον αφορα που παει η βοηθεια ,σου ειπα δεν διαφωνω μαζι σου
παντα φιλικα Κωστας

fguy 02-10-2010 22:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 222584)
Και εννωεις εμενα ,αμεσα.:mad:
Φιλε εισαι ελευθερος να βαλεις το χερι σου στην τσεπη ΣΟΥ και να σωσεις την Καρετα-καρετα,τον Δρακο των Καρπαθιων,τον Σουπερμαν,τηνν Αφρικη,τον κοσμο ολο.
Για εμενα ολα αυτα ειναι στημενα και οπως βλεπεις δεν κατηγορω για ανοησια ή βλακεια αυτους που τα ακουμπανε:cool:
Οποτε καλα θα ηταν να προσεχεις λιγο τους χαρακτηρισμους σου........;)

Δε νομιζω οτι εδωσα κανενα χαρακτηρισμο, ουτε ειπα οτι ειμαι ο Παντελεημονας! (και να ημουν δε θα το ελεγα, αυτα δε λεγονται, πρατονται).
Το τελευταιο σου σχολιο ειναι απλα αστοχο και ασχετο με το θεμα. Δικαιωμα του καθενος ειναι να βοηθαει η οχι τους συνανθρωπους του, να ειναι συμπονετικος ή "παρτακιας". :D:D:D

fguy 02-10-2010 22:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 222582)
Συμφωνώ 100% μαζί σου!!!

Και συμπληρώνω για κάποιους παραπάνω... ή παρακάτω... ότι πάνω από όλα μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - και δει δυστυχισμένους - και όχι για ΖΩΑ.... οπότε καλό θα ήταν... έτσι... να προσέχουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς μας...

+1000 :)

manosamos 03-10-2010 01:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fguy ( 222678)
Δε νομιζω οτι εδωσα κανενα χαρακτηρισμο, ουτε ειπα οτι ειμαι ο Παντελεημονας! (και να ημουν δε θα το ελεγα, αυτα δε λεγονται, πρατονται).
Το τελευταιο σου σχολιο ειναι απλα αστοχο και ασχετο με το θεμα. Δικαιωμα του καθενος ειναι να βοηθαει η οχι τους συνανθρωπους του, να ειναι συμπονετικος ή "παρτακιας". :D:D:D

Τελικα απο οτι εγραψα,μερικοι καταλαβαν μονο τα κουνελια.
Καλα παμε...........:rolleyes:

mario 03-10-2010 03:26

..όλοι παραπάνω έχετε δίκιο.Ομως καποια πραγματα τα κανεις για την ψυχη την δική σου,για να είσαι ηρεμος εσυ,για να έχεις το μυαλο σου καθαρο και να πεις οτι 'εγω τουλαχιστον βοηθησα'.Ολοι θα κριθουμε για αυτα που καναμε,για τις πράξεις μας και οχι για αυτα που δεν καναμε αλλα τα'σκεφτηκαμε' .

CPretenteriS 03-10-2010 03:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 222746)
..όλοι παραπάνω έχετε δίκιο.Ομως καποια πραγματα τα κανεις για την ψυχη την δική σου,για να είσαι ηρεμος εσυ,για να έχεις το μυαλο σου καθαρο και να πεις οτι 'εγω τουλαχιστον βοηθησα'.Ολοι θα κριθουμε για αυτα που καναμε,για τις πράξεις μας και οχι για αυτα που δεν καναμε αλλα τα'σκεφτηκαμε' .

Έτσι μπράβο φίλε Μάριε..... αυτό περίμενα να ακούσω από κάποιον!!! Το 'πιασες με τη μία το θέμα και χαίρομαι!!!

:sm8:

manosamos 03-10-2010 09:49

Απόσπασμα:

Mαριε,το μονο που με εναντιωνει σε ολα αυτα,ειναι ο σκοπός καποιων.
Εχουμε δει απο τα μιντια εικονες που δεν στεκουν,το κορμορανο του Ιρακ με τα πετρελαια που λεει φιλος πιο πανω,ο οποιος τελικα ηταν απο το ατυχημα του Exxon Valdez στην Μ.Βρεαττανια λιγα χρονια πριν.
Οι υπευθυνοι αυτης της Γκεμπελικης προπαγανδας εδειχναν τετοιες εικονες στο κοινο των δυτικων κρατων,επειδη ηθελαν την κοινη γνωμη(με οικολογικες ανυσηχιες) με το μερος τους την περιοδο της εισβολης στο Ιρακ το 1990.;)
Τελευταια εχουν επιδοθει στο κυνηγι λασπολογιας εναντι της Κινας.
Μανα που παταει το παιδι της στην μεση του δρομου,κ.α θεματακια ,με τι σκοπο αραγε?
Να στρεψουν τον κοσμο εναντιων των κινεζων και να μην αγοραζουν κινεζικα προιοντα.;)
Για το συγκεκριμενο θεμα,πιστευω ειναι μουφα απο ακρη σε ακρη.
Οι φιλανθρωπες οργανωσεις(οργανα των πλουσιων) αφηνουν τον λαο να ανησυχει για αυτους τους πεινασμενους,ενω αυτοι κλεβουν τα φυσικα αποθεματα των κρατων αυτων,βαζοντας χρηματα στις τσεπες των κυβερνωντων και αφηνωντας τους πεινασμενους στην μοιρα του.
Ολους αυτους τους υποκριτες εγω τους βλεπω σαν την Αγια Αθανασια του Αιγαλεω...πεινασμενους για χρημα.;)
Τωρα οποιος θελει να βοηθησει,ας δωσει οτι του περισσευει(το GS του π,χ)να στηλει πραγματικη βοηθεια.
Με 50 ή 100 ευρω τον χρονο δεν αποκτας τον τιτλο του φιλανθρωπου.:rolleyes:
Αν μπορω να βοηθησω,καποιον που εχει αναγκη,το κανω χωρις τυμπανοκρουσιες,οπως το εκανε η οικογεννεια μου πριν 33 χρονια οταν για μεγαλο χρονικο διαστημα μεγαλωναμε παιδι συναδελφου του πατερα μου,λογο που η γυναικα του αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα και πηγε να πνηξει το 3 τους παιδι μια μερα.
Τετοια βοηθεια ναι.
Σε οργανωσεις αμφιβολου(κατ εμε) φερεγγυωτητας,ουτε ενα ευρω.Ποτέ.

REK 03-10-2010 10:21

Απόσπασμα:

Σωστός...όλα γίνονται για την ψυχή..

commander 03-10-2010 10:29

Απόσπασμα:

σωστο και αυτο με οτι αυτο συνεπαγιεται!!!!!!!
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 222801)
Εχουμε δει απο τα μιντια εικονες που δεν στεκουν,το κορμορανο του Ιρακ με τα πετρελαια που λεει φιλος πιο πανω,ο οποιος τελικα ηταν απο το ατυχημα του Exxon Valdez στην Μ.Βρεαττανια λιγα χρονια πριν.
Οι υπευθυνοι αυτης της Γκεμπελικης προπαγανδας εδειχναν τετοιες εικονες στο κοινο των δυτικων κρατων,επειδη ηθελαν την κοινη γνωμη(με οικολογικες ανυσηχιες) με το μερος τους την περιοδο της εισβολης στο Ιρακ το 1990.;)
Μανα που παταει το παιδι της στην μεση του δρομου,κ.α θεματακια ,με τι σκοπο αραγε?
Να στρεψουν τον κοσμο εναντιων των κινεζων και να μην αγοραζουν κινεζικα προιοντα.;)
Οι φιλανθρωπες οργανωσεις(οργανα των πλουσιων) αφηνουν τον λαο να ανησυχει για αυτους τους πεινασμενους,ενω αυτοι κλεβουν τα φυσικα αποθεματα των κρατων αυτων,βαζοντας χρηματα στις τσεπες των κυβερνωντων και αφηνωντας τους πεινασμενους στην μοιρα του.
Ολους αυτους τους υποκριτες εγω τους βλεπω σαν την Αγια Αθανασια του Αιγαλεω...πεινασμενους για χρημα.;)
Τωρα οποιος θελει να βοηθησει,ας δωσει οτι του περισσευει(το GS του π,χ)να στηλει πραγματικη βοηθεια.
Αν μπορω να βοηθησω,καποιον που εχει αναγκη,το κανω χωρις τυμπανοκρουσιες,οπως το εκανε η οικογεννεια μου πριν 33 χρονια οταν για μεγαλο χρονικο διαστημα μεγαλωναμε παιδι συναδελφου του πατερα μου,λογο που η γυναικα του αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα και πηγε να πνηξει το 3 τους παιδι μια μερα.
Τετοια βοηθεια ναι.

Αλλα και αυτο παλι πολυ σωστο δεν εχει και αδικο ο Μανος........

GsDakar 03-10-2010 19:27

Μην ανεβαζετε ρε παιδια τετοιες φωτο ειναι πολυ ασχημες για εναν ανθρωπο και ιδιαιτερα γονεα τετοιες φωτο τους ταραζουν πιστευω περισσοτερο!! :hmmm:

aeriko 03-10-2010 19:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GsDakar ( 222961)
Μην ανεβαζετε ρε παιδια τετοιες φωτο ειναι πολυ ασχημες για εναν ανθρωπο και ιδιαιτερα γονεα τετοιες φωτο τους ταραζουν πιστευω περισσοτερο!! :hmmm:

Μπράβο ρε φίλε καλά τα λές σαν γονέας γιατί άλλοι ( στην Αφρική π.χ.) έχουν χαρακτηριστεί από μέλη αυτού εδώ του φόρουμ ως "κούνελοι". Τι να πείς;

diomiles 03-10-2010 19:54

Απόσπασμα:

Φίλε μάριο απο ποιόν θα κριθούμε για τα καλά η κακά που κάνουμε σε αυτη την ζωη?
.
Και όσον αφορα την φωτογραφία ενεξάρτητα αν είναι αληθινή η οχι η αν είναι απο λαούς που γενάνε σαν 'κουνέλια' η απο εξελιγμένους λαούς που γενάνε ένα η δύο, είναι τραγικό να βλέπεις ένα παιδάκι σε αυτη την κατάσταση.

manosamos 03-10-2010 22:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 222964)
Μπράβο ρε φίλε καλά τα λές σαν γονέας γιατί άλλοι ( στην Αφρική π.χ.) έχουν χαρακτηριστεί από μέλη αυτού εδώ του φόρουμ ως "κούνελοι". Τι να πείς;

Μου αρεσει που μια ολιγορικη αναφορα(σαν τα κουνελια)την εχετε κανει σημαια.
Τελικα μονο αυτο αντιλαμβανεστε ορισμενοι.:sm7:

mario 04-10-2010 02:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 222966)
Φίλε μάριο απο ποιόν θα κριθούμε για τα καλά η κακά που κάνουμε σε αυτη την ζωη?
.
Και όσον αφορα την φωτογραφία ενεξάρτητα αν είναι αληθινή η οχι η αν είναι απο λαούς που γενάνε σαν 'κουνέλια' η απο εξελιγμένους λαούς που γενάνε ένα η δύο, είναι τραγικό να βλέπεις ένα παιδάκι σε αυτη την κατάσταση.

..νομίζω οτι ενα μεγαλο ποσοστο ανθρώπων πίστευει καπου (Χριστος,μωαμεθ,βουδας..κλπ) οι οποιοι βαση της θρησκειας τους πραττουν (και νιώθουν) αναλογα.

mario 04-10-2010 02:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manosamos ( 222801)
Τετοια βοηθεια ναι.

:sm8:.υπάρχει τρόπος να δουμε και να κρινουμε το έργω αυτων των οργανωσεων?

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!