![]() |
Τί λάδι ????
εχω κανει 7000 μετα απο σερβις κ εχει πεσει αρκετα η σταθμη του λαδιου. ειναι φισιολογικο αυτο??? πηρα στην αντιπροσοποια να ρωτησω τη λαδι να παρω για να σιμπληρωσω κ μου ειπαν castrol 20w50 αλλα δεν βρισκω πουθενα τετοιο λαδι. τη λαδι να βαλω??? το μηχανακι ειναι gs adv 2008 montelo.
|
Απάντηση: Τί λάδι ????
καλα σερβις που κανεις- εκανες???????? |
Εδω Θεσσαλονικη 7 ευρω το λιτρο.Η βαλε ΑΡΑΛ με 20 ευρω το 4 λιτρο.Τωρα αν εισαι απλας πανε βαλε και συνθετικο 11 με 14 ευρω το λιτρο.Καθε αλλαγη λαδιων προυποθετει και αλλαγη φιλτρου.Αυτα τα ολιγα:)
|
Οταν λές αρκετά τι εννοείς, στο ματάκι έχει φτάσει στη μέση, είναι πιο κάτω, δεν φαίνεται καθόλου; Gενικά οι boxer,όπως έχει ειπωθεί σε άλλα νήματα ενίοτε το τρώνε το λαδάκι τους. Τώρα ο τύπος του λαδιού αυτού πάρχει παντού, αλλά κυρίως ψάξε σε πρατήριο της BP.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
αλλα οχι συνθετικο μονο ορικτελαιο!!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αλεξανδρουπολη εχει τα παντα 20 50 ορικτελαιο μονο οχι τιποτα αλλο.!!! |
Απόσπασμα:
εχει δικιο ο παναγιωτης ετσι ειναι τα boxer μην ανχονεσαι |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ορθον !!!!! επειδη ειναι αεροελεοψικτο θελει πιο ας το πω πυκνο λαδι . μην ανχωνεσε αλλα μονο 20 50. εγω εκανα αλλαγη απο castrol σε helix και ειδα μεγαλη διαφορα στην καταναλωση,δηλαδη το καστρολ απο αλλαγη σε αλλαγη μου εφαγε μονο 200γραμαρια ενω το χιλιξ εχει φαει μισο κιλο. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να τον ακουτε τον ΜΑΣΤΟΡΑ!!!:sm7::sm7::sm7:
|
Ανέτρεξε στο φόρουμ και βρές τα άρθρα που έχουν γραφεί για λάδια και boxer κινητήρες. Οταν τα διαβάσεις θα ησυχάσεις λίγο.:)
|
Απόσπασμα:
και στα στέλνει στο σπιτι!! διαλεξε αυτοκινητου αφου δεν εχεις υγρο συμπλεκτη, ειναι φτηνοτερα και καλυτερα για την δικια σου μοτοσυκλετα!!!!! |
Castrol Actevo 20-50 ιδανικό για τις μοτό μας........Είναι φυσιολογικό να τσιμπάει είναι άστρωτο....Τσέκαρε όμως και την στάθμη καλά για να σιγουρευτείς,μπορεί να σου φαίνεται οτι θέλει πολύ και να θέλει 100ml.....;)
|
Οι boxer όπως είπαν και οι πιό πάνω τσιμπάνε λαδάκι και ειδικά όταν αυτό είναι πλήρως συνθετικό. Παρ' όλ' αυτά εγώ στη δικιά μου βάζω πλήρως συνθετικά της torco. Πριν από αυτά έβαζα motul πάλι πλήρως συνθετικό και ανάμεσα σε 2 αλλαγές (4000 χλμ) τσίμπαγε 300 ml. Συμπέρασμα: βάζεις ένα καλό λαδάκι αλλά δεν το αφήνεις στην τύχη του από καιρό σε καιρό ελέγχεις στάθμη και συμπληρώνεις αν χρειαστεί.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εχω ασχημες εντυπωσεις . Σαν να ακουω πιο πολυ τον κινητηρα , χωρια που εχω συμπληρωσει καμποσες φορες. Η προηγουμενη επιλογη των εξουσιοδωτημενων πιστευω οτι ηταν καλλιτερη. Μπορει να το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος φιλος ? |
Εγώ μόλις έβαλα Aral στο μοτέρ γλύκανε και δεν το καίει σαν νεράκι, τα castrol ούτε τσάμπα δεν τα ξαναβάζω…
Α και τα Aral για αυτοκίνητο όχι για μηχανή, ήταν τα elastic. Και την προηγούμενη φορά είχα βάλει Mobil 1 20/50 αυτοκινήτου, και με αυτά το ίδιο με τα Aral. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!