![]() |
SENSOR ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ
Μια βοήθεια θέλω.
Υπάρχει κάποιο side που μπορώ να πάρω ανταλλακτικά gs μου; Και εν προκομμένο ψάχνω τον σένσορα πίεσης ελαστικού του πίσω τροχού, γιατί εδώ μου ζητούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους. |
Απάντηση: SENSOR ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ
Δηλαδή πόσα θέλουνε?:o
|
Γιάννη μου είναι πάνω από 120 ευρώ το θεωρώ υπερβολικό.
Αν πάλι είμαι λάθος διορθώστε με. |
Απόσπασμα:
|
Ο λόγος που σε ρώτησα... είναι γιατί οι sensors αυτοί έχουν μπαταρία (η οποία έχει 3-4 χρόνια ζωή) για να εκπέμπουν τη μέτρηση... !!!
Νομίζω πως αυτές φοράμε... για ρίξε μια ματιά εδώ... ;) Tire Pressure Monitoring Systems, School Bus Safety and LED lights from Doran |
το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι έχει χαλάσει και θέλει αλλαγή ,αφού έβαλαν την μηχανή στον εγκέφαλο , βεβαία επειδή η μηχανή είναι ακόμα εγγύηση μου είπαν ότι δεν φταίνε αυτή αλλά ο λαστιχας:hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ:
The Doran 360MTM is NOT COMPATIBLE with the following models of BMW Motorcycles: R1200R R1200RT F800ST K1200R K1200S :hmmm: |
:hmmm:
|
Νίκο, άλλαξε μηχανή. Πάρε RT που δεν έχει σένσορες, πας βενζινάδικο, βουσκώνεις και είσαι έτοιμος....απλά πράγματα....
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
|
Απόσπασμα:
Άρα Νίκο, κάνει για R1200GS (δεν αναφέρεται στα Not compatible) !!! Εσύ δεν έχεις R1200R.... |
O λαστιχάς μου πρίν απο περίπου εναν χρόνο μου έσπασε:mad::mad: τον sensor και στην συνέχεια μου τον αντικατεστησε:):):) με καινούργιο και όντως πλήρωσε γύρω στα 110-120 €...σε περίπτωση που στον βάλει κάποιος λαστιχάς θα πρέπει στην συνέχεια να πας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο για να τον συντονήσει με τον εγκέφαλο..;)
|
Αντώνη σωστά έχεις δίκαιο.
απλά εγώ μπερδεύτηκα. |
Εμενα μου έκοψε την βαλβίδα την ώρα που έβαζα αέρα σε κάποιο βενζινάδικο, δέν το κάλυψαν αφού "εφτεγα εγω" που "δεν ξερω να βαζω αερα". Εσένα ξέρεις τι ακριβώς έπαθε?
|
οχι, μετα την αλλαγη λαστιχων μου αναψε λαμπακι πιεσης πηγα γερακα και μου ειπαν οτι θελη αλλαγη ο πισω sensoras
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!