![]() |
πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση R1200GS Adv 2009
hello boys,
λοιπόν ο κουμπάρος μου, είπε και αυτός να μπει στο club των adv και πήρε εδώ και 8 μήνες μία BOU-BOU.... προχθες είδε λάδια στο πίσω αμορτισέρ και η μηχανή δεν απορροφούσε κανένα κραδασμό, ακόμα και στην παραμικρή ανωμαλία του δρόμου... Αποτέλεσμα: ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.. ΚΑΠΟΥΤ!!! ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΠΑΙΔΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ, ΕΜΑΘΕ, Η 4Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ... |
Απάντηση: πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση R1200GS Adv 2009
Έιχε ESA και δημιουργήθηκε το πρόβλημα από εκεί ή δεν έχει σχέση;......
|
το θεμα ειναι οταν αλλαχτει !( ;)
δεν θα ξαναχαλασει? ειναι αλλαγμενος κωδικος?:hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Την αλλαξα πριν ενα μηνα ευτυχως στην εγγυηση
Ο λογος δεν γνωριζω η μηχανη μονο ασφαλτο δουλευει προς το παρον. |
Απόσπασμα:
δεν υπαρχει λογος--απλα ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ σου λενε........ παντως για να πω την ΑΜΑΡΤΙΑ μου με στεναχωρει το γεγονος οτι το συγκεκριμενο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ταλαιπωρει τα μοτορια μας απο τα μοντελα του 2008..(εγω παλι δεν ξερω πως την γλυτωσα;);))...και ακομα δεν εχουν κανει τίποτα?????φιλος παντως μου εμπειστευτικε οτι ο νεος κωδικος που λενε και καλα......ειναι μπαρμ######λα......:(:( .....σαν το νεο κωδικο για την οξείδωση στα καγκελα:sm7::sm7::sm7: οσο για τον δρομο που λες φίλε μου....ενα παλικαρι απο την Κρήτη ,επαθε την ιδια ζημια....και η μοτο του......αυτη και αν ήταν <<προσεγμενη>>συνεπως το θέμα χρησης είναι ο μικροτερος συντελεστης....:hmmm::hmmm::hmmm: |
Από ότι περιγράφτηκε πιο πάνω δεν είναι η μόνη μηχανή αλλά παρουσιάζεται μια σχετική συχνότητα στη συγκεκριμένη αστοχία. Προφανώς χρησιμοποίησαν κάποιον φθηνότερο υποκατασκευαστη για το αμορτισέρ και εμφανίζεται συχνότητα στν αστοχία.
Σκεφθείτε ότι ε΄γω έχω μηχανάκι του 04 με μπρος πίσω αμορτισέρ white power από τη μαμά , έχω τρελαθεί στα δικάβαλα + 3βάλιτζα ταξίδια και το πράμα δε καταλαβαίνει τπτ. Υπάρχουν πληροφορίες για τη μάρκα των αμορτισέρ με το esa ? |
Απόσπασμα:
τεσπα. η αλήθεια είναι ότι πήγε σήμερα το πρωί στον Γέρακα και έκανε τη δουλειά του. τέλος καλό, όλα καλά. Απόσπασμα:
|
κατι ήξερα και την αγορασα χωρίς ESA..:D:D:D(εαν προέρχεται απο εκεί το πρόβλημα).να πω και γω τα δικά μου...ειναι μοντ.2008 ΧΩΡΙΣ ESA...έχει κάνει περίπου 30.000 χλμ σε μεικτές διδρομές εντός και εκτός δρόμου..μέχρι στιγμής(χτυπάτε ξύλο)δεν έχω θέμα...;)
|
Δεν είναι θέμα ESA, αλλά αμορτισέρ!
Στην δική μου (2006 χωρίς ESA), "έσκασε" στα 37000 χλμ. Τι να πω; Τσίμπισα λαχείο! |
οταν την πληρωσετε ολοι θα βγει ανακληση!:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Τελικα ολοι θα την παθουμε. (1200 GS ADV 2009) Αλλαξα πριν δυο εβδομαδες το ESA 2309.00 euros dealer price. Ευτιχως τσ καλυψε η εγγυηση. ΜΕΤΑ?
|
Μιά απο τα ίδια... :yz:yz:yz
Χθές παρατήρησα τη διαρροή λαδιού στην πίσω ανάρτηση. ESA 1200 GS ADV 2008. Η επίσκεψή μου σήμερα στο Γέρακα μου έλυσε την απορία. Αστοχία υλικού και μόνη λύση η αντικάτάσταση. Βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες και έγινε η αίτηση αντικατάστασης. Οσο για την εγγύηση, δυστυχώς έληξε τον Αύγουστο του 2010. Ευτυχώς μου είπαν όμως οτι θα με καλύψουν :):):). Θα περιμένω γύρω στις δύο ημέρες για την έγκριση της αντικατάστασης. Οπως με ενημέρωσαν στοκ ανταλλακτικών υπάρχει διαθέσιμο. Θα ενημερώσω στην πορεία... |
Η αρχική αισιοδοξία, έγινε αμφιβολία. :(:(:( Νεώτερο τηλεφώνημά μου στον Γέρακα, μου χάλασε την μέρα!!! Νεώτερα την επόμενη εβδομάδα καθώς περιμένουν το ανταλλακτικό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει άμεσα διαθέσιμο αφού το πρόβλημα είναι συχνό;
|
Απόσπασμα:
φιλαρακι,,,μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος.... να λες παλι καλα ποθ ο Κυρ Αντωνης...σε καλυψε...γνωρίζεις να υποθεσω ποσα χρηματα κοστιζει το παπαρι....:hmmm::o:o |
Μια απο τα ιδια και εγω ! Εχω το adventure 1200 , αγορασμενο τον Απριλιο 2009 και εχω ακριβωs το ιδιο προβλημα με τη πισω αναρτηση . Σημερα πηγα στο Γερακα και μετα τιs φωτογραφιεs αναμενω !
|
Για να αλλαχτει η πισω αναρτηση λυνετε ολη η μηχανη στο πισω μερος της?
|
Τίποτα ακόμα...:yz Οι αναρτήσεις έχουν παραγγελθεί (και άλλες τρείς έχουν το ίδιο πρόβλημα ταυτόχρονα με εμένα) αλλά η άφιξή τους παραμένει άγνωστη...
|
Απόσπασμα:
|
Παιδες σημερα και γω παρατηρησα οτι εσταζε η πισω αναρτηση. Το ιδιο προβλημα και σε μενα.. με 13000χλμ το μηχανακι.. Προφανως προκειται για αστοχια υλικου.. Το καλο της υποθεσης ειναι απο οτι μου ειπαν οτι πλεον τις αναρτησεις τις φτιαχνει η white power , δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια...Απο βδομαδα θα εχουμε νεα..υπομονη. καλες γιορτες σε ολους!!
|
Απόσπασμα:
Και αυτο το μηχανακι θα το κρατησω για παντα! |
Παιδια μηπως ειχατε κανενα νεο?? Μαθατε αν ηρθαν οι αναρτησεις??
|
Αναρτήσεις ήρθαν και μπήκαν. Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά στον Γέρακα.:):):)
|
τελος καλο, ολα καλα!!
|
Καλημέρα και απο εμέμα.Έχω ένα GSA του 08 και μετά από 47500χλμ έσκασε το πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση(με ESA).Σήμερα η αναρτηση παραδώθηκε σε γνωστό συνεργείο στου Γκυζη για επισκευή.
|
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεο Περαστικό εσκασε εχτες στη Λαμία του ξαδέρφου μου μοντέλο 2008 με 33.000 και πάει Γέρακα με την mobile για προσπάθεια επέκτασης εγγύησης για το συγκεκριμένο ανταλακτικό.ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Από οτι βλέπω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό έχει μια προτίμηση στη χρονιά 2008!!!
|
Η πισω αναρτηση ηρθε και τοποθετηθηκε σημερα ! Μπραβο στο service στο Γερακα !:):):)
|
Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι το καινούργιο ανταλλακτικό είναι και αυτό της Showa και όχι WP που φοράει το gs μετά το 2009. Ελπίζω να έχει διορθωθεί η αστοχία του κομματιού, αλλιώς...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!