GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14802)

Vag 22-10-2010 22:25

Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

Πήρα την ακριβότερη ίσως of -off της μεσαίας κατηγορίας και μου βγήκε με σέλα βασανιστήριο. ΟΚ, shit happens αλλά.

Η BMW με τη μνημιώδη παράδοση στην άνεση και τα τουριστικά χαρακτηριστικά έβγαλε μια έξτρα after market σέλα "comfort". Φάουλ γιατί έχω πάρει μια μηχανή 11 χιλιάδων ευρώ και δεν ήξερα πως είχε σέλα ...discomfort.

Το πέναλτι έρχεται μετά. Αποφασίζω να εξετάσω την εκδοχή comfort. Πάω για σέρβις και ρωτάω στο επίσημο μαγαζί bmw για αυτή, την βάζω επάνω, τη δοκιμάζω και ρωτάω τιμή.

Η comfort έχει επίσημα τιμή 387 ευρώ. Και δεν είναι ότι είναι πολλά.
Είναι ότι στη Γερμανία έχει σε αντίστοιχο dealer 280 ευρώ! Όσο και στην Ισπανία. Στην δε Γαλλία 269 ευρώ!!

και για να του λόγου το αληθές:

BMW F 800 GS Shop für BMW Motorradbekleidung Motorrad Zubehör Accessoires

Ο εδώ dealer (που ήταν διατεθιμένος να μου κάνει και μια έκπτωση) δεν βγάζει τις τιμές από την γκλάβα του. Προφανώς τόσο αγοράζει από τον αντιπρόσωπο.

Γιατί ο Έλληνας αντιπρόσωπος χρεώνει 100 ευρώ παραπάνω το ίδιο προιόν; Οκ να κάνει κάτι τις παραπάνω λόγω μεταφοράς εδώ. Αλλά 100 ευρά;
Δασμοί δεν υπάρχουν, στο ίδιο νόμισμα είναι... γιατί;

Και σε μια χώρα που οι μισθοί είναι στο 1/3 των Γερμανικών;

Μ'ηπως μας έχουνε για πολύ θύματα τους ιθαγενείς;

Να στείλω κάνα e mail στους Γερμανούς να δούμε τι θα γίνει ή θα χάσω την ώρα μου;

ΥΓ: Eιδικά όταν με τη μ@λ@κια που έκαναν στη σχεδίαση της σέλας έπρεπε να είναι ήδη σε recall; Δεν έχω διαβάσει ή ακούσει έναν που να την αντέχει πάνω από μισάωρο!

Μιλάμε για μια αύξηση της τάξης του 38% για να κατέβει η σέλα από γερμανία ελλάδα! Και σε μια απλή 650 gs twin ανεβάζει την τιμή κατά σχεδόν 20%. Δίνεις στην ακριβότερη μηχανή της κατηγορίας 20% παραπάνω όχι για ένα έξτρα απόδοσης (πχ abs) αλλά για να μπορείς απλά να κάθεσε πάνω τηςχωρίς να πονάς!

gandreas 23-10-2010 08:45

Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;

:hmmm::hmmm::hmmm:

tsompanis 23-10-2010 09:03

είναι γενικότερο το φαινόμενο φιλε βαγγελη..

είναι οι ίδιοι λόγοι που η triumph πουλάει τον τιγρη 1050 χωρίς ορθοστάτη!,για να πας να τον πληρώσεις μετά.
ή οι γιαπωνέζοι με τα σωληνάκια υψηλής κ.λ.π

λες να μην ξέρουν οι εταιρίες π.χ τις σελες με gel?
απλα εχουν βρει τα κορόιδα που πληρώνουν!!

greg2 23-10-2010 09:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 235780)
είναι γενικότερο το φαινόμενο φιλε βαγγελη..

είναι οι ίδιοι λόγοι που η triumph πουλάει τον τιγρη 1050 χωρίς ορθοστάτη!,για να πας να τον πληρώσεις μετά.
ή οι γιαπωνέζοι με τα σωληνάκια υψηλής κ.λ.π

λες να μην ξέρουν οι εταιρίες π.χ τις σελες με gel?
απλα εχουν βρει τα κορόιδα που πληρώνουν!!

'Αμα στην βάλουν από την αρχή την τζελ, πως θα την πλΕρώσεις μετά σαν αξεσουάρ ;;;;;;; ΝεύραΝεύραΝεύρα

yns 23-10-2010 09:22

Δίκιο έχεις (αλλά πού να το βρεις...) όσο για την σέλα δεν γινόταν σε off road μηχανή να μπει αναπαυτική σέλα, υποτίθεται ότι την περισσότερη ώρα οδηγάς όρθιος (έτσι δεν είναι τα περισσότερα διαφημιστικά φυλλάδια για το 800; ). Δες την πάντως και στο www.teileineile.de κάνει 280 ευρά και εκεί αλλά όταν κάνεις εγγραφή έχεις 10% έκπτωση, σου βγαίνει 252 και 17 τα μεταφορικά 269 η σέλα σπίτι σου. Προσωπικά έχω σταματήσει να αγοράζω πράγματα για τη μηχανή από Ελλάδα. Άντε τίποτα φτηνό. Πήρα κράνος carbon για την κοπελιά 200€ από Γερμανία όταν "με την έκπτωση" έκανε 360 εδώ. Το Enduro το δικό μου το είχα βρει σε προσφορά στην Αγγλία 300€ από 480, για ρούχα δεν το συζητάμε! Θα ήθελα να υποστηρίξω την τοπική αγορά αλλά να είχε ανταγωνιστικές τιμές, οι καιροί έχουν αλλάξει, κορόιδα δεν είμαστε και ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ, όποιος δεν το κατάλαβε να το κλείσει το μαγαζί...

tsompanis 23-10-2010 09:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 235656)
Να στείλω κάνα e mail στους Γερμανούς να δούμε τι θα γίνει ή θα χάσω την ώρα μου;

κατι που ξεχασα να το σχολιασω.

φυσικά και να στειλεις.το εχω κανει και εγώ και πήρα απάντηση επιλεκτική.
απάντησαν σε 2 απο τα 5 ερωτηματα.

και τελος,αν το έκαναν όλοι,τουλαχιστον θα σκεφτονταν την επομενη πατατα;)

Albatros 23-10-2010 10:32

Χάνουμε τα λόγια μας με την BMW Hellas και την BMW.de
Μας έχουν γραμμένους οι Γερμανοί και οι ντόπιοι εκπρόσωποί τους...
:hmmm:

MARK 23-10-2010 11:02

Απλά μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας λιώνουν.......Μετά λένε γιατί κάποιοι ψωνίζουν από το εξωτερικό....Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν βλέπω να αλλάζει.......ΝεύραΝεύραΝεύρα

ortho 23-10-2010 14:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 235858)
Απλά μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας λιώνουν.......Μετά λένε γιατί κάποιοι ψωνίζουν από το εξωτερικό....Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν βλέπω να αλλάζει.......ΝεύραΝεύραΝεύρα

έχεις δίκιο! έχουν μάλλον έξτρα υψηλές τιμές για την Ελλάδα!
Τζάμπα μας τα δίνουν τα δανεικά;!

ThanDim 23-10-2010 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 235656)
Πήρα την ακριβότερη ίσως of -off της μεσαίας κατηγορίας και μου βγήκε με σέλα βασανιστήριο. .......

Ο δικηγόρος του διαβόλου ρωτάει.... Δεν της είχες κάνει test drive πριν την αγοράσεις;;;

Gemat 23-10-2010 15:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ThanDim ( 235996)
Ο δικηγόρος του διαβόλου ρωτάει.... Δεν της είχες κάνει test drive πριν την αγοράσεις;;;

Ο συνηγορος του αγοραστη απανταει...

...ξερεις πολλους που να εκαναν τεστ ντραιβ πανω απο μιση ωρα (δηλαδη μεχρι εναρξης κwλοπονου)??

...μεσα ολο τον ενθουσιασμο του τεστ ντραιβ της νεας σουπερ ουαου μοτο, εδωσε κανεις σημασια στην αποψη του κwλου του??

ThanDim 23-10-2010 19:00

5 μηχανάκια αν έχεις καβαλήσει, καταλαβαίνεις αν η εκάστοτε σέλα είναι "πολυθρόνα" ή υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί θέμα....
Δυστυχώς με αυτή την σέλα στην παρουσίασε, με αυτή στη διαφήμισε και με αυτή στην πούλησε! Δε σε κορόιδεψε κάπου στην πορεία. Άλλο παράδειγμα στα περισσότερα on-off είναι η ζελατίνα, που 3 στους 4 ψάχνονται να την αλλάξουν!

Τώρα για το θέμα τιμής, συμφωνώ και επαυξάνω οτι εδώ στην Ελλάδα μας πιάνουν τον κ*** όλες οι εταιρίες!!!

Vag 23-10-2010 22:55

Ευχαριστώ για την πληροφορία περί του tele-τέτοιου, φαίνεται φτηνό.
Δεν οδήγησα τη μηχανή ούτε 20 λεπτά στο δοκιμαστικό. Δε χρειάστηκε μεταξύ μας.
Ξέχασα να αναφέρω πως έμαθα ότι στη Γερμανία μπορείς να αγοράσεις τη μηχανή εξ αρχής με comfort σέλα, ή άλλη ζελατίνα πχ χωρίς να επιβαρυνθείς ολόκληρη την τιμή της αλλά μόνο τη διαφορά της με το ορίτζιναλ.

Η ζελατίνα -η μεγάλη γιατί οι άλλες είναι μόνο για μόστρα- είναι άλλη μια πατατιά της εταιρείας αλλά εκεί το πράμα έχει πολλές παραμέτρους (ασφάλεια, διαστάσεις αναβάτη, επιδόσεις και κατανάλωση μηχανής κλπ κλπ ).

Τώρα περί χώματος, η μηχανή πλασάρεται ως adventure tοuring, ειδικά το 650 που πήρα. Όχι σαν καθαρόαιμο. Αν και μεταξύ μας ακόμα και καθαρόαιμο καβαλάω περισσότερη ώρα χωρίς να βογκήξω. Είναι δε προφανές, ότι η μ@λ@κια με τη σέλα έγινε -όπως και με τα 2 ζελατινάκια- για λόγους σχεδιασμού. Παλιά στη BMW τα μηχανάκια τα σχειάζανε μηχανικοί. Πρώτα τα έφτιαχναν λειτουργικά, αν γινόταν και όμορφα πάει καλά. Αν όχι δεν πείραζε και ας ξένιζαν πολλούς στην όψη. Τώρα έμπλεξαν οι παπάρες του μάρκετινγκ και οι "ντιζάινερς" και να τα αποτελέσματα. Η σέλα έπρεπε πρώτα να είναι "ντιζάιν". Στο παλιό μου r 80 g/s η σέλα ήταν σαν τούβλο τεράγωνη και χοντρή, αλλά δεν καταλάβαινες χριστό. Και ήταν πολύ πιο χωμάτινο μηχανάκι.

Vag 06-11-2010 23:12

Kαι για να μη μας περνάνε και για μ@λ@κες που λέτε έριξα πριν από μερικές μέρες στην BMW MOTORRAD Γερμανίας το ακόλουθο e-mail:

Title: Something Wrong With the Greek BMW dealer?

Greetings from Greece,

I consider my self a Bmw enthusiast for many years. I have a R 80 G/S, 1985 model, which I just stored for future restoring, so I bought a used 2008 twin cylinder BMW F 650 GS. Its an impressive working bike, but as you are surely informed lacks in both seat comfort and wind protection (no, your extra wind shields don't do any help, I 've gone aftermarket outside the company).

Why I am e-mailing you:

I tried to buy the BMW Comfort seat, since I cannot stand the sore butt effect after 30 minutes on the saddle. The BMW dealership told me it costs 387 euros!? This was simply unacceptable, since it is 100 euros more than the price many sites of German BMW dealers give it. I can imagine that if you sell it in Germany around 280 euros it could easily climp up to 300 due to transport cost and the Greek dealers profit. But 387? Come on!

I checked through the net the price of the seat in France and Spain and it is relativelly low.

Is the Greek dealership ripping us off?
Do you have a "sell the goods overpriced" policy in Greece?

I can imagine I might sound rude to you but please consider that the average Greek paycheck is 1/3 of a German one. So note also:
The fact that (over here) we can't choose the seat type upon purchase of a brand new bike.
The fact that I have bought the most expensive bike in its class (midsize on -off) and it has a poorly designed seat to the point I have to buy a new one. Something that happens with every F 650 GS and F 800 GS owner I met! Something that the buyer of the average cheap jap crap wouldn't ever come across!

Your original stock seat on both F 650 GS and F 800GS, is so poorly designed that gives the BMW brand -known for its comfort globetrotting rides- a bad name. One that it does not deserve. You should give the option to the owners of any F GS bike for a very low cost upgrade to the Comfort Seat. Not overcharge it.

This way one might suspect that the seat design was deliberately wrong so that you could make some extra euro, by selling "comfort" seats. And letting this happen is just bad company policy.

Thank you for your time

Vangelis Vangelatos
Athens, Greece

P.S. If this e-mail is sent to the wrong adress please inform me of the right e-mail adress or forward it to the proper one. Thanks again.

Vag 06-11-2010 23:15

Σε κάνα δύο μέρες ήρθε μια "προσωρινή απάντηση" όπως έγραφε ο τίτλος από Γερμανία:

Dear Mr. Vangelatos,

Thank you for your e-mail. We appreciate your efforts to direct your request to us.

We have forwarded your e-mail to the relevant subsidiary, BMW Hellas AE, for further
assessment. You will be contacted as soon as possible.

Kind Regards,
BMW Motorrad Direct

Και μετά ένα μέιλ από την BMW Hellas που μου ζητούσαν ένα τηλέφωνο να μου μιλήσουν.

Vag 06-11-2010 23:26

Με πήρε λοιπόν ένας κύριος που δεν θυμάμαι το όνομα του και το τι μ@λ@κίες άκουσα δε λέγεται. Μεταξύ άλλων δεν έχουν ακούσει πως είναι άβολη η σέλα στα F GS, και δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τι γράφεται στα φόρουμ γιατί εκεί γράφει ο καθένας ότι θέλει μου είπε. Το μηχανάκι είναι σχεδιασμένο για off road γιαυτό πονάει ο κόλος μας. Μάλλον είναι για πηγαίνει με τρέιλερ στην εξοχή υποθέτω. Όταν του είπα πως τόσος κόσμος που μιλάμε μεταξύ μας πονάμε μου είπε πως αυτό δε λέει τίποτα, μπορείς και στη σέλα ενός 1200 GS να έχεις το ίδιο πρόβλημα! Γ@μώ;

Η τιμή τους δε είναι λογική γιατί έχουμε μεγαλύτερο ΦΠΑ εδώ και αυτοί τα φέρνουν λίγα λίγα τα κομμάτια τους και με αερπλάνο από Γερμανία. Ενώ οι Ισπανοί τα πάνε με καμήλες και λαθραία... Όταν του είπα ότι στα μισά λεφτά στο Strom δεν ασχολείσαι μου είπε "ναι αλλά άμα ανέβεις μετά στο F παθαίνεις πλάκα" εκεί του απάντησα "και πρέπει να τιμωρηθεί ο κόλος γιαυτό;".

Τέλος πάντων μου έφαγε κάμποσο από το χρόνο μου και ήμουν και στη δουλειά και δεν μπορούσα να τον δουλέψω όπως του άξιζε.

Σαφώς και θα μου πείτε "κλάστους και τραβήξου net shopping". Aυτό θα κάνω αλλά το γαμώτω παραμένει γιατί όταν αγοράζεις μηχανή μέσα στην τιμή είναι και το aftersales service και η γενικότερη υποστήριξη.

Vag 06-11-2010 23:28

Γιαυτό και έστειλα την εξής απάντηση στους Γερμανούς:

Thank you for your time and effort to direct my complaints to the source. Unfortunatelly the people from BMW Hellas, called me on the phone and we had a small "talk".

Since you took the time to help me, I consider my obligation to inform you of any progress on the subject. The local ΒΜW Hellas person that called me tried to persued me that:

-There is no problem with the stock seat no matter what I or everyone else of the F800/650 GS I meet say
-One of his many unlucky remarks was that you can get a num butt on a normal ride even if you are on a 1200 GS!
-And the bikes configuration for off road use made the design so uncomfortable.e couldn't explain though how would one drive the bike to the off road location if he can't sit on it for more than 30 minutes.
-The price of the comfort seat at 100 euros more that elsewhere in central Europe is normal because of the VAT difference and the cost of shipping of their seats and other stuff via airmail!

After all that I am sorry to inform you that I will have to search for other alternatives with any aftermarket item about my BMW bike. Although I still think that the after sales and tech support is part of its price and the prestige of its brand.

I will probably go for a seat outside the official BMW circle -Telleneile or something like that sells it for 250 euros and the transport cost is around 20 euros (funny thing!)- and you will just add me to the "unhappy customer" list.

Thanks Again

Vangelis Vangelatos

teo71 06-11-2010 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 244535)
Γιαυτό και έστειλα την εξής απάντηση στους Γερμανούς:

Thank you for your time and effort to direct my complaints to the source. Unfortunatelly the people from BMW Hellas, called me on the phone and we had a small "talk".

Since you took the time to help me, I consider my obligation to inform you of any progress on the subject. The local ΒΜW Hellas person that called me tried to persued me that:

-There is no problem with the stock seat no matter what I or everyone else of the F800/650 GS I meet say
-One of his many unlucky remarks was that you can get a num butt on a normal ride even if you are on a 1200 GS!
-And the bikes configuration for off road use made the design so uncomfortable.e couldn't explain though how would one drive the bike to the off road location if he can't sit on it for more than 30 minutes.
-The price of the comfort seat at 100 euros more that elsewhere in central Europe is normal because of the VAT difference and the cost of shipping of their seats and other stuff via airmail!

After all that I am sorry to inform you that I will have to search for other alternatives with any aftermarket item about my BMW bike. Although I still think that the after sales and tech support is part of its price and the prestige of its brand.

I will probably go for a seat outside the official BMW circle -Telleneile or something like that sells it for 250 euros and the transport cost is around 20 euros (funny thing!)- and you will just add me to the "unhappy customer" list.

Thanks Again

Vangelis Vangelatos

Μπράβο ρε φίλε..

Αν οι μισοί Ελληνες καταναλωτές ήταν σαν εσένα, οι τιμές στην Ελλάδα, σε όλα τα προιόντα, θα ήταν εφάμιλλες των άλλων ευρωπαικών χωρών...

dakar 07-11-2010 00:08

καλά τους τα είπες αρχηγέ! και γω ήθελα να πάρω το 800gs, αλλά μόλις οδήγησα ενός φίλου άλλαξα γνώμη αμέσως... αν έχεις κάτι νεώτερο από Γερμανία ενημέρωσέ μας..

Vag 07-11-2010 01:10

To μηχανάκι είναι πολύ καλό, αλλά φέρινγκ και σέλα δεν. Αλλά θα το στρώσω.

Vag 07-11-2010 01:13

Μπα δεν χρειάζεται τόσοι. Απλά αν μας την βαρέσει όσοι έχουμε εδώ μέσα F 650 GS και F 800 GS και στείλουμε κοινή επιστολή -με ονόματα διευθύνσεις τηλέφωνα και τζίφρες- που τα χώνει στην BMW Hellas και στη Μotorrad τι λέτε θα συνεχίσουν οι ίδιες παραρδέλες;

Πάνος 07-11-2010 01:25

Δυστυχώς το φαινόμενο δεν εμφανίζεται μόνο στην BMW, αλλά και σε άλλες εταιρείες. Μάλιστα να αισθάνεσαι τυχερός που σου απάντησαν και δεν σε έγραψαν στα απόκρυφά τους. Σε αντίστοιχη περίπτωση η TRIUMPH, αφού είχα ήδη πάει στα κεντρικά για ελλατωματικό μαρσπιέ συνεπιβάτη (σκίστηκε το λάστιχο χωρίς προφανή λόγο στα 2000χλμ.) και αφού έστειλα γράμμα και φωτογραφίες στην Αγγλία, δεν μου απάντησαν καν, όταν και άλλα περιφερειακά πράγματα στην μοτοσυκλέτα είναι κάκιστης ποιότητας κατασκευής. Στην ΗΛΙΟΦΙΛ οχι μόνο δεν δέχτηκαν ότι μπορεί να είναι αστοχία υλικού, αλλά σχεδόν με κατηγόρησαν ότι το έσκισα εγώ. Δεν βρίσκεις άκρη... :mad::mad::mad:

Capitain 07-11-2010 05:13

Εξώδικο κατ'αρχήν με κάποιον (διαπιστωμένα) καλό (εννοώντας με καλές άκρες) δικηγόρο, και αν δεν ανταποκριθούν, μέχρι και αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω του ότι έθεσαν τη ζωή σου σε κίνδυνο, διαφυγόντα κέρδη λόγω του ότι έμεινες κάποιες μέρες χωρίς μηχανή...κτλ...
Θράσος θέλουν...

ckk 07-11-2010 08:07

Βαγγέλη... πολύ καλά Αγγλικά. συγχαρητήρια.
μια και εισαι νεος στο forum, αν διαβάσεις προηγούμενα θέματα ή και με άλλα που θα ανέβουν στο μελλον, θα παρατηρήσεις ότι η αντιπροσωπεία μας τον πιάνει κανονικά
από ένα απλό service που θέλει €150 για λάδια κ φίλτρο μέχρι ανταλλακτικά, εργατοώρες κλπ. είναι αλλου οι άνθρωποι, ειδικότερα σε τέτοιες εποχές.
η προσφορά και ζήτηση θα τους τιμωρήσει. την ΜΑΜΑ Γερμανίας δεν την απασχολεί απο πού θα αγοράσεις τα ανταλλακτικά της. ειτε απο ελλάδα το πουλήσει είτε από ισπανια, για αυτήν είναι πώληση. αρχίζει και την τσούζει όταν είναι aftermarket(?). της ελλάδας όμως...:D:D:D
για αυτό να ψωνίζουμε από όπου μπορούμε φθηνότερα για να μάθουν να χρεώνουν. μεταφορικά και να κατηγορούν οι γελοίοι τους ξένους για λαθρεμπορία ή οτιδήποτε άλλο.
εμείς πρέπει να κοιταμε το συμφέρον μας και ένα πολύ καλύτερο εργαλείο για αυτό είναι και το forum.

tsompanis 07-11-2010 09:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spacemail66 ( 244565)
και αφού έστειλα γράμμα και φωτογραφίες στην Αγγλία, δεν μου απάντησαν καν

εμένα μου απάντησαν,αλλά όχι σε όσα τους ρωτούσα.
βέβαια δεν ήμουν και τόσο ευγενικός,αφού τους έκανα και σχεδιάγραμμα με κοστολόγιο για τον ορθοστάτη της μηχανής (που τον αγοράζεις μετά!) για τον τίγρη.
ο σωλήνας,οι πόντες της ηλεκτροσυγκόλλησης,και οι πατούρες-βάσεις 15 ευρώ!
και όχι να δώσεις 150 ευρώ για ένα σιδεροσωλήνα!

κατα τα άλλα,θα συμφωνήσω ότι ένα mail υπογεγραμμένο απο πολλούς κατόχους με στοιχεία,θα έκανε πολλούς κ@λους να σηκωθούν απο τις καρέκλες.κυρίως στην ελλάδα.
και στην τελική δεν είναι και τίποτα.
μπορεί να βγει και σε καλό;) ακόμη και μείωση τιμών!

EOD-K9 07-11-2010 09:58

Μπράβο φίλε καλά έκανες !!

Μονό οι εταιρίες αυτες ειναι που μας κλεβουν ?

ολες οι πολυεθνικές μας πήραν χαμπάρι (τους ΕΔΕΙΞΑΝ οι αρχικλέφτες οι δικοί μας το τρόπο ) και μας ρημάζουν

Με μισθούς πείνας τα πληρώνουμε με καπέλο
ψάξε τιμές προϊόντων ακομα και στο Lidl

Μου θυμίζει τη Χιο .Όταν πρωτοπήγα όλα ήταν ακριβότερα και η καραμέλα η ίδια.... μεταφορικά .

όταν τους έλεγα οτι και στη κρητη έχουμε καράβια

μου έλεγαν ότι είναι μεγάλα καράβια και χωράνε πιο πολλά φορτηγά :Απορία:

και τέλος για να μην σας κουράζω

Αγόρασα τηλεόραση απο Χανια + μεταφορικα με κουριερ με οφελος 5000 χιλ δραχμες

Απαντηση : για 5000 κανεις ετσι :(:mad::confused::Απορία::cool:

Vag 07-11-2010 11:16

Ναι πολλές εταιρείες κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Αλλά δεν αγόρασα Triumph, Honda, KTM κλπ κλπ, BMW αγόρασα που είχε και ένα όνομα σαν εταιρεία.

Όχι δεν θα πέρναγα σε φάση εξωδίκων και γενικότερων "συγκρούσεων". Ελπίζω και προτιμώ να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας τελικά, σωστά και με αξιοπρέπεια, όχι να εξελιχθεί το θέμα σε νομικίστικο τσαμπουκά. Έτσι και αλλιώς όταν φτάσει το θέμα εκεί έχουν χάσει εντελώς. Ένας "χαλασμένος" πελάτης κοστίζει πολύ περισσότερα από ένα μηχανάκι σε μια εταιρεία. Όχι όσο μια σέλα ή ένα σταντ. Και ο "χαλασμένος" έχει και την τάση να "πολλαπλασιάζεται" σαν κουνέλι στις μέρες μας.

Ακριβώς γιαυτό την Motorrad Γερμανίας όχι απλώς την νοιάζει αλλά την καίει η γνώμη μου και η γνώμη σου. Όπως θα έπρεπε να κάει και την BMW Hellas. Γιαυτόκαι χρυσοπληρώνουν γραβατάκηδες να σηκώνουν τηλέφωνα και να γράφουν μέιλ που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Απλά οι Γερμανοί σου δίνουν την εντύπωση πως σε ακούνε και ψάχνονται γενικώς, ενώ ο Έλληνας "ομόλογος" τους θέλει απλά να σε βγάλει τρελό και να δικαιολογήσει τη θέση του υπερασπιζόμενος την εταιρεία.

Οπότε ναι το φόρουμ είναι ένα εργαλείο για να ακουστείς στον πρώτο και να κράξεις τον δεύτερο.

Gazi 07-11-2010 11:39

Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει και εγώ για την αλλαγή του antenna ......Μία εβδομάδα και καλά για αποκατάσταση...Και το μηχανάκι 25 ημερών....¨οχι μονο στην εγγύηση ήταν αλλά ακόμη στη ζελατίνα!!!Μόλις έστειλα e-mail και έκανα και ένα τηλεφωνάκι σε κατάλληλο άτομο στην BMW,η αλλαγή έγινε στο επόμενο τρίλεπτο!!!Ετσι θέλουν οι κύριοι με τα συνεγεία τους....(όχι όλοι γιατί υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες)

incubus 07-11-2010 21:33

Μολις την παρηγγειλα (σελα comfort) απο teileineile.de στην τιμη των 283 Ε τελικη με εξοδα αποστολης.:)

adventure 08-11-2010 08:23

Καλορίζικη και πολλά χιλιόμετρα μαζί της .

;) :)

Neo 08-11-2010 13:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από incubus ( 244925)
Μολις την παρηγγειλα (σελα comfort) απο teileineile.de στην τιμη των 283 Ε τελικη με εξοδα αποστολης.:)

Καλορίζικη και μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις!

ntinopoulos 08-11-2010 13:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 244563)
To μηχανάκι είναι πολύ καλό, αλλά φέρινγκ και σέλα δεν. Αλλά θα το στρώσω.

γιατι δεν πηρες ενα rt να κανεις τη δουλεια σου?:)
θα σε βολευε περισσοτερο!:)
αν πηρες το 800 για την ανεση της σελας και το φερινγκ την πατησες!:hmmm:

Eftixis 08-11-2010 13:32

ΕΧΩ ΤΗΝ GS 650 ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 9.700 ΕΥΡΩ
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΆΛΛΑΓΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 30-8-2010
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-1/2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ MAIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΦΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19-11-2010
ΕΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ :yz

ntinopoulos 08-11-2010 13:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 245415)
ΕΧΩ ΤΗΝ GS 650 ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 9.700 ΕΥΡΩ
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΆΛΛΑΓΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 30-8-2010
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-1/2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ MAIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΦΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 19-11-2010
ΕΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ :yz

:Απορία::Απορία::Απορία:
απο που σου εστειλαν το mail?
ειναι δυνατον?:hmmm:

bill 800gs 08-11-2010 14:08

[QUOTE=ntinopoulos;245401]γιατι δεν πηρες ενα rt να κανεις τη δουλεια σου?:)
θα σε βολευε περισσοτερο!:)
αν πηρες το 800 για την ανεση της σελας και το φερινγκ την πατησες!:hmmm:[/QUOT
Για την σελα οντως υπαρχει σοβαρο προβλημα,η λυση της αγορας αλλης ή ανακατασκευη της ιδιας με αλλο πιο comfort υλικο ειναι απαραιτητη
Οσο για την ζελατινα (επειδη την εχω ψαξει αρκετα και εχω αλλαξει 3) εχω καταληξει στην givi η οποια ειναι και η πιο φτηνη 90 ευρο
Εχει την καλυτερη καλυψη και με ελαχιστους στροβιλισμους μετα τα 150χλμ/ωρα (για το υψος μου 1.82)
Η μανισια (touring) απαραδεκτη :hmmm:

incubus 08-11-2010 16:22

To RT δεν μου αρεσει .Τη σελα την πηρα για την συνεπιβατη, εγω εχω κατσει και 7,5 ωρες σερι πανω στη μαμα και απλα πιαστηκε ο κολος μου. Επισης εχω αλλαξει και το φερινγκ σε touring μαμα.

Vag 08-11-2010 16:47

αν πηρες το 800 για την ανεση της σελας και το φερινγκ την πατησες!:hmmm:[/QUOTE]

Όχι γιατί το πήρα; Adventure touring πουλάνε, τέτοιο αγόρασα. Που θα το κάνεις το "αντβέντσουρ τούρινγκ" άμα δεν μπορείς να το ταξιδέψεις; Στην Ομόνοια και το Γκάζι; Αλλιώς άμα ήταν για αγριάδες και πιασέκολο, έπαιρνα ΚΤΜ να πριονίζω και να σκορπάω και ροκανίδια! Μα μεταξύ μας τώρα;

ntinopoulos 09-11-2010 09:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 245550)
αν πηρες το 800 για την ανεση της σελας και το φερινγκ την πατησες!:hmmm:

Όχι γιατί το πήρα; Adventure touring πουλάνε, τέτοιο αγόρασα. Που θα το κάνεις το "αντβέντσουρ τούρινγκ" άμα δεν μπορείς να το ταξιδέψεις; Στην Ομόνοια και το Γκάζι; Αλλιώς άμα ήταν για αγριάδες και πιασέκολο, έπαιρνα ΚΤΜ να πριονίζω και να σκορπάω και ροκανίδια! Μα μεταξύ μας τώρα;[/QUOTE]
την εχει στην κατηγορια enduro με οτι αυτο συνεπαγεται!
πιο ανετη απο τα αμιγως καθαροαιμα 450 και 650 xchallenge,πιο αβολη απο τα 1200!;)

Vag 09-11-2010 21:47

Nαι ε; Την έχει στην κατηγορία enduro με χυτές ζάντες 19 -17? Δεν το ξερα πως πήρα καθαρόαιμο/ σουπερμοτάρντ... Πολύ μπροστά ρε παιδάκι μου το νέο Γερμανικό μάρκετινγκ!

Για να καταλάβετε πάντως σε τι επίπεδο έχει φτάσει η "εξυπηρέτηση πελατών", (τι ευφημισμός και αυτός) έλαβα και το εξής e-mail από την BMW Hell -ass, όταν προφανώς τους το προώθησε η BMW Γερμανίας.

Αγαπητέ κύριε,

Ευχαριστούμε για το e-mail σας.

Καταρχάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η BMW Hellas, ως θυγατρική της BMW Motorrad, χειρίζεται όλες τις περιπτώσεις αιτημάτων και παραπόνων που εκφράζουν οι πελάτες μας και αφορούν τη χώρα μας. Συνεπώς, οι επικοινωνίες των πελατών προς το εργοστάσιο της BMW AG, προωθούνται σε εμάς προς έλεγχο και διαχείριση.

Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε στο e-mail σας, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι έχετε λάβει σχετική ενημέρωση κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε με αντιπρόσωπο της εταιρείας μας.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα σχόλια και παράπονα των πελατών είναι πολύ σημαντικά για εμάς, καθώς βοηθούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο της BMW Hellas, όσο και των επίσημων μελών του δικτύου μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Μαριλένα Στρίγκα
Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών
BMW Hellas

Vag 09-11-2010 21:49

Και ακολουθει η απάντηση που τους έστειλα:

"Εγώ ξέρω τι ενημέρωση πήρα από την BMW Hellas, εσείς ξέρετε;

Το σημαντικό όμως είναι να ξέρει και η BMW AG...

Όσο για τη διάθεση μου ...

Καλά κρασά!"

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!