GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   GS Forum - Road & Enduro Training (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Travel Enduro is Back on The Track! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14904)

danaos 27-10-2010 19:56

Travel Enduro is Back on The Track!

Travel Enduro is Back on The Track!
Μετά από δύο σχεδόν χρόνιας αποχής από Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες η ΚΤΜ Hellasκαι ο Νίκος Σπανός επιστρέφουν στο νέο ΚΤΜ Τest & TrainingCenter στο Λουτράκι Κορινθίας. Στον γνώριμο χώρο που εκατοντάδες ιδιοκτήτες μεγάλων OnOff έχουν «μυηθεί» στο χώμα ξεκινάνε τα ανανεωμένα μαθήματα που έχουν χρώμα πορτοκαλί αλλά απευθύνονται, όπως πάντα το έκαναν, σε όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας.

Ο Νίκος όντας «απών» από την δράση τα τελευταία δύο χρόνια επιστρέφει μετά από ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με την σπονδυλική του στήλη που πλέον όμως έχει αποκατασταθεί και του επιτρέπει να οδηγεί με τον παλιό γνώριμο τρόπο τα ΚΤΜ 990 Adventure.

Τα KTMAdventureTraining που ξεκινάνε είναι η συνέχεια των σχολείων που επί έξι χρόνια σχεδίαζε και υλοποιούσε το Team της MotoAdventures. Σε αυτήν την ομάδα προστέθηκαν νέοι εκπαιδευτές και το SupportTeamτης ΚΤΜ Hellas που έχουν τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση Εκδηλώσεων κάθε τύπου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΚΤΜ AdventureTrainingsσαφώς κουβαλάνε μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία από το παρελθόν και φυσικά θα είναι ανανεωμένα με νέες ασκήσεις ανεβάζοντας στο μέγιστο την αποτελεσματικότητα τους. Σημαντικό στοιχείο είναι τα δύο επίπεδα εκπαίδευσης και η απολύτως δωρεάν συμμετοχή για όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας.

Προσκαλούμε ιδιαίτερα το «δικύλινδρο» κοινό που επί χρόνια μας συνέδεαν στενοί δεσμοί φιλίας και αμέτρητες εμπειρίες στις χωμάτινες διαδρομές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι κάτοχοι μεγάλων OnOff (TravelEnduro) πρέπει να ξέρουν ότι το Λουτράκι ήταν και ευελπιστούμε να είναι και στο μέλλον το σχολείο και ο προορισμός τους. Σχολεία με κύριο μέλημα την ασφάλεια, την οργάνωση, την άρτια γνώση και την προετοιμασία των αναβατών προκειμένου να οδηγούν το αγαπημένο τους OnOff ακόμα και στις πιο Extreme συνθήκες.

Ο ρόλος του Νίκου Σπανού ως Εμπορικού Διευθυντή της ΚΤΜ Hellasδημιουργεί απλά τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου τα Σχολεία να εξελιχθούν πιο πολύ από ποτέ αλλά και να δείξει τον Κόσμο της ΚΤΜ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρώτο σχολείο ΚΤΜ AdventureTrainingLevel 1 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 και οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες κρατώντας υψηλό το επίπεδο του μαθήματος όπως πάντα.

Σύντομες Πληροφορίες Σχολείου:
Διάρκεια Υποβολής Συμμετοχών : 1 έως 30 Νοεμβρίου 2010.
Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους κατόχους μεγάλων OnOff
Σύνολο Συμμετοχών: 25 αναβάτες
ΕπίπεδοΣχολείου: ΚΤΜAdventure Training – Level 1 (αρχάριοι)
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Αναβατών: Νίκος Σπανός
InstructorsTeam: Γιώργος Ζωγραφάκης, Κώστας Σμυρνιώτης, Νίκος Σπανός
Support Team: Στάθης Κοσμίδης

Το αναλυτικό πρόγραμμα Εκπαίδευσης μπορείτε να το επεξεργαστείτε την 1η Νοεμβρίου στο επίσημο WebSite της KTMHellas: www.ktm.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες:
Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΤΜ AdventureTours
Ελένη Παππά
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 99 27 212
E mail:eleni.pappa@ktm.gr
http://64.19.142.11/www.istomediahos...s/IMG_6027.JPG

emix 27-10-2010 21:06

Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!

Σιγα μην το εχανα.
Δηλωσα ηδη συμμετοχη!!!!

:D

jmar 27-10-2010 21:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 238580)
Σιγα μην το εχανα.
Δηλωσα ηδη συμμετοχη!!!!

:D

:confused: Πως?? Αφου λεει οτι ανοιγουν 1 - 30 Νοεμβριου... :hmmm:

peterv 27-10-2010 21:56

αντε να δούμε τι θα γίνει !!!!!!

Καλό ξεκίνημα εύχομαι από καρδιάς στο Νίκο !!!!!

emix 27-10-2010 22:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 238582)
:confused: Πως?? Αφου λεει οτι ανοιγουν 1 - 30 Νοεμβριου... :hmmm:

Εγω την αιτηση συμμετοχης την συμπληρωσα, την εστειλα και με πηραν και τηλεφωνο για επιβεβαιωση.

Την αιτηση την βρηκα απο το www.trailride.gr

wet & dirty 27-10-2010 22:04

αντε καλη αρχη!!!!:)

ntinopoulos 27-10-2010 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 238601)
αντε καλη αρχη!!!!:)

εισαι κακος!:D

MARK 27-10-2010 23:55

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ντάνυ......;)

fire red! 28-10-2010 00:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 238649)
εισαι κακος!:D

γιατί το λες αυτό?Δάσκαλε εσύ(wet)...πότε θα μας κάνεις το πρώτο μαθημα enduro?Βαρέθηκα να κάνω προπόνηση μόνος μου!!!:yz

GEO_K 28-10-2010 00:42

Καλη αρχη στο δασκαλο!!!

ntinopoulos 28-10-2010 00:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από fire red! ( 238655)
γιατί το λες αυτό?Δάσκαλε εσύ(wet)...πότε θα μας κάνεις το πρώτο μαθημα enduro?Βαρέθηκα να κάνω προπόνηση μόνος μου!!!:yz

μπορει εγω να μην ξερω το γιατι αλλα σιγουρα ο τακης ξερει!:sm7:

siraxanz 30-10-2010 00:42

Ευχαριστούμε Δαναέ για την ενημερωση!

danaos 04-11-2010 17:38

ΚΤΜ Adventure Training

Η μεγάλη αποδοχή στο κάλεσμα του σχολείου ΚΤΜAdventureTraining(Level 1) για την Κυριακή 5/12, ανάγκασε την διοργάνωση ενός επιπρόσθετου έκτακτου για την Κυριακή 12/12.

Η λίστα των ενδιαφερομένων συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και οι αιτήσεις εξακολουθούν να έρχονται. Για το πρώτο σχολείο οι 30 συμμετοχές καλυφθήκαν και ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, ιδιοκτήτες 18 ΚΤΜ, 11 BMWκαι 1 YAMAHA.

Στο δεύτερο έκτακτο σχολείο θα ακολουθήσει την ίδια λογική με αυτή του πρώτου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των συμμετοχών. Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ΚΤΜ Test & TrainingCenter, των εγκαταστάσεων στου SportCampστο Λουτράκι.

Δηλώστε συμμετοχή και μυηθείτε στις τεχνικές της OffRoadοδήγησης σε μία μαγευτική τοποθεσία με πληθώρα συναρπαστικών διαδρομών.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου siteτης ΚΤΜ Hellas (www.ktm.gr)

απο KTM.gr

Arkas 04-11-2010 20:04

Μπράβο στην ΚΤΜ και στο Νίκο Σπανό!

Σε ευχαριστούμε Ντάννυ για την άμεση ενημέρωση!

siraxanz 04-11-2010 20:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 242883)
ΚΤΜ Adventure Training

Η μεγάλη αποδοχή στο κάλεσμα του σχολείου ΚΤΜAdventureTraining(Level 1) για την Κυριακή 5/12, ανάγκασε την διοργάνωση ενός επιπρόσθετου έκτακτου για την Κυριακή 12/12.

Η λίστα των ενδιαφερομένων συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και οι αιτήσεις εξακολουθούν να έρχονται. Για το πρώτο σχολείο οι 30 συμμετοχές καλυφθήκαν και ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, ιδιοκτήτες 18 ΚΤΜ, 11 BMWκαι 1 YAMAHA.

Στο δεύτερο έκτακτο σχολείο θα ακολουθήσει την ίδια λογική με αυτή του πρώτου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των συμμετοχών. Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ΚΤΜ Test & TrainingCenter, των εγκαταστάσεων στου SportCampστο Λουτράκι.

Δηλώστε συμμετοχή και μυηθείτε στις τεχνικές της OffRoadοδήγησης σε μία μαγευτική τοποθεσία με πληθώρα συναρπαστικών διαδρομών.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου siteτης ΚΤΜ Hellas (www.ktm.gr)

απο KTM.gr

Σήμερα με πήρε η κα Παππά ευγενέστατη και μου είπε ότι έγινα δεκτός στην διοργάνωση να δούμε τι γλίστρες θα φάω εκεί:)
5/12/2010, 08.00 πρωινή αυστηρά και κρατάει μέχρι τις 17.00!

Ευχαριστώ τον δημιουργό του θέματος για την ενημέρωση!:)

nibo 08-11-2010 12:34

Μπραβο στην KTM Hellas!

Δαναε ευχαριστουμε για την αμμεση ενημερωση!

Με πηραν τηλ στις 5-12 θα ειμαι και εγω Λουτρακι

tattoopanther 08-11-2010 13:23

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΠΤΟΣΗ
ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ??

gripis 08-11-2010 13:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 245399)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΠΤΟΣΗ
ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ??

Αν θες εχει και μερος μεσα για να μεινεις το βραδυ και το πρωι να πας στην εκπαιδευση.

danaos 08-11-2010 15:07

8/11/2010
KTM Adventure Training (12.12.2010)

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ιδιοκτήτες μεγάλων On-Off στα προγράμματα της ΚΤΜ Hellas για τις τεχνικές της Off Road οδήγησης εξακολουθεί να είναι υψηλή.

Η ΚΤΜ Hellas θα ήθελε να σας ενημερώσει πως και το δεύτερο έκτακτο σχολείο της 12.12.2010 είναι πλέον κλειστό από συμμετοχές. Οι συμμετοχές του δεύτερου σχολείου έχουν κλείσει με 14 ΚΤΜ, 8 BMW, 2 YAMAHA και 1 MOTO GUZZI

Όσοι φίλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο ΚΤΜ Adventure Training θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στην επόμενη ανακοινωμένη ημερομηνία η οποία είναι η 06.02.2011.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η λίστα των συμμετεχόντων στα σχολεία του 2011 έχει ήδη αρχίσει να συμπληρώνετε.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και του δεύτερου σχολείου για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα της ΚΤΜ Hellas και τους αναμένουμε στις 12.12.2010 στο ΚΤΜ Training & Test Center στο Λουτράκι.

Ready for Training
Ready for Adventure

www.ktm.gr

emix 08-11-2010 15:49

Εχω δηλωσει και γω συμμετοχη για τι 5/12 και μετα για το Level 2 τον Μαρτιο του 2011.

Αν ειναι τα ιδια σχολεια μ αυτα που εκανε οταν ηταν στην bmw θα τα εχω κανει, αλλα πλεον εχω αλλη μηχανη, με διαφορετικη συμπεριφορα.

Μπραβο στην ΚΤΜ, αλλα πιο πολυ ενα μπραβο που (αν το παρατηρησατε) δεχτηκε και μοτοσυκλετες απο αλλες εταιρειες. Οχι σαν την bmw, που εκτος οτι ηταν μονο για bmw, δεν δεχοτανε ουτε bmw r1150gs ε; Μονο 800gs και 1200gs.

Τεσπα. Μπραβο σ ολους γενικα ομως. Καλο ειναι να γινονται τετοια σχολεια, γιατι βοηθανε παρα πολυ και στην ασφαλτο.

evanslam 08-11-2010 21:35

Ενω το ήξερα απο το Νοέμβριο άργησα να δηλώσω και πλέον δήλωσα για τη 6-2-2011

ckk 13-11-2010 11:29

Παιδιά καλημέρα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του danaos, μπήκα – δήλωσα – με πήρε τηλ η ευγενεστάτη κυρία – μου επιβεβαίωσε για 12 Δεκ και μου είπε ότι πρέπει να έχω κράνος – μπουφάν – γάντια – παντελόνι – μπότες.
Από όλα αυτά δεν έχω παντελόνι – μπότες.
Ιδέες για οικονομική, λόγω ΔΝΤ, λύση:
Πχ ενοικίαση – δάνειζμα – έχουν εκεί!!! (δεν έχω ξαναλάβει μέρος – δεν το ξέρω το έργο) κλπ.
Επίσης αν θέλει και κάποιο άλλο / α μέλη να πάμε μαζί. Και γιατί δεν ξέρω την ακριβή τοποθεσία στο Λουτράκι αλλά και για την παρέα. Ξέρετε τώρα, ραντεβού στα διόδια κλπ.

bill 800gs 13-11-2010 12:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 249194)
Παιδιά καλημέρα. Σύμφωνα με τις οδηγίες του danaos, μπήκα – δήλωσα – με πήρε τηλ η ευγενεστάτη κυρία – μου επιβεβαίωσε για 12 Δεκ και μου είπε ότι πρέπει να έχω κράνος – μπουφάν – γάντια – παντελόνι – μπότες.
Πχ ενοικίαση – δάνειζμα – έχουν εκεί!!! (δεν έχω ξαναλάβει μέρος – δεν το ξέρω το έργο) κλπ.
Επίσης αν θέλει και κάποιο άλλο / α μέλη να πάμε μαζί. Και γιατί δεν ξέρω την ακριβή τοποθεσία στο Λουτράκι αλλά και για την παρέα. Ξέρετε τώρα, ραντεβού στα διόδια κλπ.

Eχω να σου δανεισω παντελονι και μποτες,(αν σου κανουν)
Οι μποτες Νο 43, και το παντελονι Νο 36 (1.82 και 84 κιλα)
Αν τελικα εισαι μονος,ειναι πολυ ευκολο να το βρεις ......... :):)

ckk 13-11-2010 13:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 249232)

Βασίλη θα το παλέψω. Φοράω μπότα 43 και παντελόνι 36. Άκου τώρα!!! Κουλό.
Μόνο που είμαι λίγο ψηλότερος. Με ίδιο βάρος.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Κάποια στιγμή πρέπει να τα αγοράσω και εγώ, μόνο που δεν θέλω να το κάνω με την βία που απαιτεί το Λουτράκι.

Πώς θα μπορούσα να τα δοκιμάσω? Είσαι μόνιμα Λουτράκι να περάσω ή έρχεσαι / είσαι Αθήνα? Καφέ...
Επίσης οδηγίες για την πίστα, μια και ξέρεις καλά και το μέρος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.
Ελπίζω να βρώ κάποιον για παρέα γιατί βλέπω άλλους 7 για τις 12 Δεκ. Θα δούμε.

vasorfa 13-11-2010 13:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 249194)

Αν είσαι του πατουμενου..περι 46 και ύψος περι 1,93 .....κατι μπορω να κάνω...:)

ckk 13-11-2010 13:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 249241)
Αν είσαι του πατουμενου..περι 46 είμαι 43 και ύψος περι 1,93 είμαι 1,87.....κατι μπορω να κάνω...:)

σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

bill 800gs 13-11-2010 13:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 249240)
Βασίλη θα το παλέψω. Φοράω μπότα 43 και παντελόνι 36. Άκου τώρα!!! Κουλό.
Μόνο που είμαι λίγο ψηλότερος. Με ίδιο βάρος.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Κάποια στιγμή πρέπει να τα αγοράσω και εγώ, μόνο που δεν θέλω να το κάνω με την βία που απαιτεί το Λουτράκι.

Πώς θα μπορούσα να τα δοκιμάσω? Είσαι μόνιμα Λουτράκι να περάσω ή έρχεσαι / είσαι Αθήνα? Καφέ...
Επίσης οδηγίες για την πίστα, μια και ξέρεις καλά και το μέρος, θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.
Ελπίζω να βρώ κάποιον για παρέα γιατί βλέπω άλλους 7 για τις 12 Δεκ. Θα δούμε.

Μενω μονιμα Λουτρακι, οταν περασεις ελα να τις δοκιμασεις να πιουμε και καφε, να δεις και την περιοχη;)
Αφου φορας 43 ομως εισαι ΟΚ, το υψος δεν παιζει ρολο στα εντουραδικα παντελονια (μπαινει μεσα απο τις μποτες) :)

ckk 13-11-2010 14:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 249253)
Μενω μονιμα Λουτρακι, οταν περασεις ελα να τις δοκιμασεις να πιουμε και καφε, να δεις και την περιοχη;)
Αφου φορας 43 ομως εισαι ΟΚ, το υψος δεν παιζει ρολο στα εντουραδικα παντελονια (μπαινει μεσα απο τις μποτες) :)

οκ θα πιούμε καφέ εκεί. Αν σε βολεύει Σαβατοκύριακο... Στείλε μου το κινητό σου για να συννενοηθούμε. Το δικό μου είναι 697 344 5475.

siraxanz 15-11-2010 08:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 249232)

Αντε βρε Βασίλη μπράβο για την κίνηση!:)

evanslam 17-11-2010 09:11

Εχτές είχα την χαρά να δεχτώ και εγώ το τηλέφωνο έγκρισης συμμετοχής μου της Αγαπητής κας Ράπτη για τις 6/2/2011!

Τρέμε Ιταλέ!!!!:sm7::sm7::sm7:

loukas 17-11-2010 09:34

Bασιλη Και ckk θα ειμαι και εγω στις 12 με πηραν τηλ. Οποτε οταν κανονισετε για το καφεδακι παρτε με και μενα τηλ. Οχι οτι δεν ξερω το δρομο αλλα μπορουμε να παμε μαζι με τον ckk να γνωριστούμε κιολας. el ninio ?
λουκας 6944181655
cheers!!

ckk 17-11-2010 10:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loukas ( 252419)
Bασιλη Και ckk θα ειμαι και εγω στις 12 με πηραν τηλ. Οποτε οταν κανονισετε για το καφεδακι παρτε με και μενα τηλ. Οχι οτι δεν ξερω το δρομο αλλα μπορουμε να παμε μαζι με τον ckk να γνωριστούμε κιολας. el ninio ?
λουκας 6944181655
cheers!!

Λουκά εγώ το βλέπω να κατεβαίνω Σαββάτο ή Κυριακή. Αν σε βολεύει και σένα, να δώσουμε ένα ραντεβού για το καφεδάκι.
Βασίλη αν είσαι μέσα, ένα κινητό για να κανονίσουμε. Το δικό μου το έχω ανεβάσει.

bill 800gs 17-11-2010 10:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 252476)
Λουκά εγώ το βλέπω να κατεβαίνω Σαββάτο ή Κυριακή. Αν σε βολεύει και σένα, να δώσουμε ένα ραντεβού για το καφεδάκι.
Βασίλη αν είσαι μέσα, ένα κινητό για να κανονίσουμε. Το δικό μου το έχω ανεβάσει.

Περιμενω τηλεφωνο παιδια να βρεθουμε :)
Βασιλης 6972317531
Λουκαααα :D

ckk 22-11-2010 13:56

Βρεθήκαμε λοιπόν, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, ο Βασίλης ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος… τι να πω ρε παιδιά. Πήγα για έναν καφέ και να ΔΩ αυτά που θα μου δάνειζε και έφυγα με την γνωριμία μιάς πολύ καλής παρέας με τον Βασίλη και τον Λουκά (και τον Γιωργάρα με το Varadero – ουδείς τέλειος) και ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι μπότες – 'μα δεν θα τις χρειασθείς ρε Βασίλη?' / 'πάρτες και κάνε την δουλειά σου και μου τις επιστρέφεις…'

Τι να πω. Viva GS Forum :sm8:

bill 800gs 22-11-2010 14:27

Ευχαριστω Χρηστο για τα καλα σου Λογια :)
Αντε με το καλο η εκπαιδευση και οταν τελειωσεις κανε τηλεφωνο να πιουμε και κανα ουζακι στην παραλια ;)

ckk 22-11-2010 14:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill 800gs ( 256123)
Ευχαριστω Χρηστο για τα καλα σου Λογια :)
Αντε με το καλο η εκπαιδευση και οταν τελειωσεις κανε τηλεφωνο να πιουμε και κανα ουζακι στην παραλια ;)

Τα λόγια είναι καλά επειδή περιγράφουν την πραγματικότητα.

Όσο για ουζάκι, πρώτη υποψήφια ημερομηνία η Κυριακή 12/12 λόγω KTM event αν μπορείς και δεν έχεια άλλη δουλειά. Για μετά καλά να είμαστε. To Cocoon δίπλα είναι...;)

mario 27-11-2010 21:16

παίδες για Κυριακή 12/12 με δέχτηκαν κι'εμένα οπότε μαζευόμαστε όλοι μαζί για καφεδάκι :)

bill 800gs 28-11-2010 08:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mario ( 260474)
παίδες για Κυριακή 12/12 με δέχτηκαν κι'εμένα οπότε μαζευόμαστε όλοι μαζί για καφεδάκι :)

Well came Μαριε :)

ckk 29-11-2010 00:13

Βασίλη τοπικέ άρχοντα, κανόνισε τα καφεδάκια...

Λουκάάάά γιατί δεν ήρθες Ερμιόνη? :D

xurxes 29-11-2010 01:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther ( 245399)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΠΤΟΣΗ
ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ??

τι λέει Χρήστο...ψήνεσαι να κατέβουμε...:cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:57.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!