![]() |
Σπασμένο διαφορικό
Καλησπέρα Φιλαράκια,
Θέλω την βοήθειά σας και την γνώμη σας σε κάτι που μου συνέβη. Έχω ένα GS 1200 R του 2006 με 25500 χλμ και ενώ ταξίδευα μου άναψε το κόκκινο τρίγωνο στο καντράν και αναβόσβηνε έντονα το ABS. Σταματάω καλώ την ADAC και μεταφέρω τη μηχανή στη BMW στη Πάτρα γιατί έμεινα στα διόδια πριν την Πάτρα.(Να ευχαριστήσω τον Arkas ο οποίος ξεκίνησε το post για την ADAC, τρομερή εταιρία.) Να καταλήξω η μηχανή ανοίχτηκε σήμερα το πρωί και το αποτέλεσμα; Έσπασε το ρουλεμαν του διαφορικού και κατέστρεψε το διαφορικό και τον άξονα. Η BMW μου είπε ότι το κόστος ανταλλακτικών είναι 2300€ και πάμε..... Θα προσπαθήσουμε να δούμε αν υπάρχει αστοχία υλικού μπας και το γλιτώσω, αν δεν το γλιτώσω τι γίνεται; Παρακαλώ την άποψή σας , την βοήθειά σας και αν του έχει ξανασυμβεί. Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.:sm8: |
Απάντηση: Σπασμένο διαφορικό
Απόσπασμα:
:confused: |
Είχε βαλβολίνη μέσα; Και σε τι κατάσταση ήταν; Το ταλαιπωρείς γενικά το μηχανάκι;
Πάντως για τα χιλιόμετρα του - και με νορμάλ οδήγηση/σωστή συντήρηση... - δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Πάντως για δες και αυτή την αγγελία... αν ταιριάζει μπορεί να μη "πονέσεις" πάρα πολύ.. :( http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...1200-gs-14382/ |
:Απορία::Απορία:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:(:(:(
φίλε ελπίζω να είναι από αστοχία υλικού και να μην πληρώσεις ούτε 1€ |
Τί λες τώρα!!!2300???αντε γειά!!!Μακάρι να καταφέρουν να το περάσουν σαν αστοχία υλικού!!!
|
οχι φιλε μου τεοια:(
|
Φιλε περαστικα και παλι! Μακαρι να βρεις ακρη με δωρεαν αντικατασταση! Αν οχι, θα τα πουμε (κατι σου βρηκα).
|
Σ ευχαριστώ φίλε θα είμαστε σε επικοινωνία.
|
Και εγώ φιλαράκια θέλω να ελπίζω ότι θα τη βγάλω καθαρή, θα σας ενημερώσω.
|
:hmmm::hmmm::hmmm:
ωχ πόνοι :( τι έγινε κατάφερες τίποτα ?? |
τι να πει κανεις....
2300 για ενα διαφορικο? μηπως θελουν να τους γραψεις και κανενα χωραφι? ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν μέχρι την Τρίτη. Έχω ανάψει τα κάρβουνα και κάθομαι επάνω.:D
Οπότε υπομονή. Θα σας κρατάω ενήμερους. |
Μεγάλε μου όποιος και να ήταν ο λόγος της ζημιάς μη πληρώσεις (για τόνομα του Θεού) τα λεφτά που σου ζητάνε. Το μηχανάκι είναι 06. Ρώτα κανα δυο μαγαζιά για μεταχειρισμένο. Μου συναίβει το ίδιο πριν 3 χρόνια και το GS μου είναι του 04. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 500 €, το φόρεσα, του αλάξω βαλβολίνη κάθε 5.000 και κελαηδάει.
Επίσης, αν ήμουν στη θέση σου θα ήλεγχα αν έχει ζμια μόμνο το ρουλεμάν ή και τα γρανάζια. Αν τα γρανάζια δεν έχουν πάθει ζημιά η άγορά του ρουλεμάν είναι γύρω στα 150 € και μάλλον θα δουλέψει καλά μετά. λεπτομέρεις μα p.m. αν θες |
Ρε παιδιά συζητάτε για μία καταστροφή ζωτικότατου εξαρτήματος της μηχανής λες και πρόκειται για μια απλή βίδα. Ειναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοια ζημιά, σε μηχανή τέτοιας αξίας; Με κάνετε να μετανοιώνω που έδωσα το 800αρι. Είπα κι εγώ να αφήσω την αλυσίδα και να περάσω στον άξονα για να ησυχάσω, αλλά που τέτοια τύχη:yz.
|
αρχισε και ο γερμανος της λαλακιες βλεπω.....................και ελεγα να παρω μια αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα το σκεφτω..............φλατζα του δισκου σε αλλο ποστ...............ω ρε τι γινεται..................!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Θέλω να μου στείλεις λεπτομέρειες αν θες. Θα προσπαθήσω και θα κυνηγήσω να το αντικαταστήσουν σαν αστοχία υλικού. Ευχαριστώ |
Θα έλεγα στην περίπτωση που τελικά πληρώσεις εσύ το παλτό να ρίξεις πρώτα μια ματιά σε ebay.co.uk και ebay.de , όπου παίζουν ανταλλακτικά σε καλές τιμές. Επίσης ξέρω για αυτό το μαγαζί Motorworks - BMW Motorcycle Spares - home
που για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά του δίνει και κάποια εγγύηση. Οι τιμές είναι στο 1/3 του καινούργιου, πρέπει όμως να προηγηθεί συνεννόηση. Οπως και να έχει καλή επιτυχία. Γέλιο |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ωπα!!!..................η πρασιναδα ειναι φτηνη και την πετας...:)..σε σχεση με τα gs.... το θεμα ειναι να πληρωνεις τοσα πολλα και να μην παιρνεις την αξιοπιστια που πρεπει για μια μηχανη που φημιζεται - 'φημιζονταν' για αυτο:cool: |
Λάμπρο κουράγιο και καλό ανέξοδο ξεμπέρδεμα σου εύχομαι!!!;)
|
Απόσπασμα:
|
Φιλαράκια ευχαριστώ πολύ όποιους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο (είτε με την συμπαράσταση τους, είτε με την εύρεση κάποιου διαφορικού μεταχειρισμένου.)
Αλλά αυτό που θέλω να πω σε όλοι την παρέα είναι καμία οδική δεν αξίζει όσο η ADAC. Είναι τρομερή εταιρία. |
καλα ξεμπερδεματα φιλε μου,και σου ευχομαι βεβαια να μην πληρωσεις τιποτα.;)
|
πες μας τι εκαες και ποσο σου πηγε.ξερω φιλο που οδευει για εκει!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
οντως................:) |
Απόσπασμα:
Στις τελείες βάλε την σκέψη σου.;) |
Απόσπασμα:
Αστα σου λεω, πονεμενη ιστορια αυτος ο αξονας, γιατι πριν απο αυτον τον αξονα τα παλιοτερα GS δεν ειχαν κανενα προβλημα!! Γιαυτο μεινε με το ''μαρουλακι'' σου :) και μην κανεις τετοιου ειδους αλματα γιατι....πληρωνονται πανακριβα - σεπανω στην ηδη αδικαιολογητα πανακριβη αρχικη τιμη της μοτο - αν σου κατσει!! κι εχει κατσει σε αρκετους! κανε μια αναδρομη στο φορουμ και θα δεις! |
Κατι τετοια ακουω και παρ ολο που τα 1200GS ειναι απο τις αγαπημενες μου μοτοσυκλετες, χαιρομαι που αυτη την περιοδο εχω μοτοσυκλετα με αλυσιδογραναζα. Με 200ευρω το πολυ εχεις καθαρισει.
Κριμα φιλε παντως.Πραγματικα στεναχωριεμαι για σενα, γιατι μου θυμιζει τη δικη μου ζημια περσι με την μοναδα του abs που παραλιγο να πληρωσω 2200ευρω και τελικα την γλιτωσα με 1100, μιας και η Bmw hellas,υποτιθεται, μου εκανε εκπτωση 50%. Ευχομαι να βρεις την ακρη. |
´...οντως αδικαιολογητη ζημια !...τι να πω?...ευχομαι να την διορθώσεις οσο γινεται πιο οικονομικα φιλε!
..........:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Απόσπασμα:
|
Φίλε μου σου εύχομαι να την βγάλεις καθαρή από αυτή την αδικαιολόγητη ζημιά κατά μένα .:hmmm: Περιμένουμε τις εξελίξεις . |
Απόσπασμα:
ωραιες συμβουλες δινεις στα νεα παιδια.......να κατσει μα το versys και να μην παρει GS:mad: τι αλλο θα ακουσω...:cool: |
Απόσπασμα:
ειστε ολοι προκατειλημμένοι τελικα! |
Καλημέρα φίλε μου.
Προσωπικά το βλέπω από την άλη μεριά. Σκέφτηκες ποτέ σου με τέτοιο πρόβλημα ότι μπορεί σήμερα απλά να το διαβάζαμε χωρίς εσένα. Και άφησε κατά μέρος αυτά (τα γούστα πληρώνονται).Εσένα ποίος θα σε πλήρωνε. Τέτοια ζημιά να μην την δεχθείς. Υπάρχει στη χώρα μου κάτι που το λέμε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ. Να επισκεφθείς ένα Δικηγόρο και να απαιτήσεις όχι την αποκατάσταση της ζημιάς αλά (Ψυχική οδύνη κλπ). Ούτος η αλλιώς καμένος είσαι. Προσπάθησε λοιπόν να τους τσακίσεις. Πάντως οδηγός οχήματος Που του κλείδωσε το τιμόνι πήρε αποζημίωση πέρα από την αντικατάσταση 5 ετών αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα παρακαλώ. Καλή τύχη σου εύχομαι. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!