![]() |
Αγορά προβολάκια Hella micro de
Καλημέρα παιδιά...
Ψαχνοντας για προβολακια Hella micro de βρηκα σε 2 μαγαζια πολυ καλες τιμες. ι) το ενα στα 90ευρω (το ζευγαρι)με τοποθετηση η οποια ομως χρειαζεται να του παμε ενα λαμακι που βιδωνει κατω απο το φτερο-ραμφος(νομιζω εχει η touratech ή ακομη κ πατεντα). ιι) κ το αλλο στα 80ευρω (το ζευγαρι) μονο το πακετο με δικια μας τοποθετηση οπου θελουμε. Μετα απο κουβεντα με το Νικο(Λεοντοκαρδο) εβαλα το ποστ κ περιμενω απαντησεις ωστε να κινηθουμε αναλογα με τις συμμετοχες.Οσοι περισσότεροι τοσο καλυτερη τιμη πιστευω. Στειλτε τη γνωμη σας! |
Απάντηση: Αγορά προβολάκια Hella micro de
Τα έχω δει φορεμένα και αισθητικά δεν μου άρεσαν καθόλου:yz
Χαλάει όλη την ομορφιά της μηχανής:(:(:( |
1 Συνημμένο(α)
ιδού
:) |
Albatros αυτο ειναι το 800αρι,σωστα?
οι βασεις του ειναι τις τουρατεκ?απο φως τι λενε? Δωστε τις δικες σας πληροφοριες για να προχωρησουμε σωστα:cool::cool::cool: |
Αυτα εχω κ γω κ ειναι πολυ καλα .Τα εντυσα touratech και μου βγηκαν στη μιση τιμη απο οσο κανουν γιατι τα ειχα αγορασει απο ενα μαγαζι στησ σπυρου πατση 75 Ε
|
είχα τοποθετήσει ένα set σε 1200 του 2008...
τις βάσεις τις κατασκεύασα μόνος... το φως που παράγουν είναι εφάμιλλο των "εργοστασιακών" και όσοι με έχουν στη πλάτη τους με συγκρίνουν με ...νταλίκα... τα έχω μεταφέρει και στη νέα μου μοτό αλλά χρησιμοποιώντας τις original βάσεις με τη προσθήκη μιας πατέντας (τί άλλο ???) για τη σύνδεση της βάσης με τα Micro De... |
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (Κ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ! ! !
|
VPENTZA εχεις καμια φοτο να δουμε κ την πατεντα:Απορία::Απορία::Απορία:
|
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ:sm4::sm4::sm4:
|
Μήπως μπορείς να δώσεις πληροφορίες για το πρώτο κατάστημα που κάνει και την τοποθέτηση;
|
Οι βάσεις και μόνο χαλάνε την εικόνα όλης της μηχανής.Δεν θα έβαζα προβολάκια με τέτοιες βάσεις:yz
|
Αυτά τα προβολάκια τα έχω βάλει σε Gs 1200 και τα έχω μετατρέψει και με μετασχηματιστή σε xenon. Έχουν τρομερό φως δεν τα σβήνω ποτέ. και οι βάσει αυτοσχέδιες, πατέντα. Αν θέλετε μώλις φτιάξω τη μηχανή θα σας βγάλω φωτό και για να τις δείτε.
|
Για να πω την αλήθεια και εγώ κοιτάω για τα συγκεκριμένα προβολάκια εδώ και καιρό αλλά με φρενάρει το γεγονός οτι δεν έχω βρει κάποια όμορφη και διακριτική βάση για αυτα!
Αν υπήρχε κάποια άκρη/πρόταση για βάση, θα με ενδιέφερε!! |
Απόσπασμα:
Όντως με τέτοια βάση δεν τα βάζω ούτε εγώ, αν δω μια ολοκληρωμένη πρόταση τα θέλω σίγουρα. Φιλικά πάντα, Κωνσταντίνος |
Απόσπασμα:
|
[quote=katsanakis;242873]Αυτά τα προβολάκια τα έχω βάλει σε Gs 1200 και τα έχω μετατρέψει και με μετασχηματιστή σε xenon. Έχουν τρομερό φως δεν τα σβήνω ποτέ. και οι βάσει αυτοσχέδιες, πατέντα. Αν θέλετε
Σιγουρα θελουμε να τα δουμε Απόσπασμα:
|
Παιδια με εχει προβληματισει το γεγονος οτι μιλωντας με το εξουσιοδοτημενο μου ειπαν οτι βαζοντας αλλα εκτος μαμισια αυξανονται οι καταναλωσεις μιας και συνδεονται κατευθειαν με μπαταρια και οχι μεσω εγκεφαλου οπως συμβαινει με τα μαμα. Η διαφορα κοστους ομως ειναι τεραστια και θα με ενδιεφερε και μενα αν καποιος που ηδη τα εχει βαλει εχει καποια αποψη και αν επηρεαστηκε η μπαταρια του μετα απο πολυ χρηση η παρατηρησε οποιοδηποτε ηλεκτρικο προβλημα η ανωμαλια στην λειτουργια.
|
τα 1200 έχουν μεγάλο δυναμό, περί των 750W. Αφού σηκώνει τα "μαμά", σηκώνει και τα aftermarket.
μου είχαν πει ότι πιθανόν να μην συνεργάζονται με τον εγκέφαλο. αλλά... τα συνδέεις με τη μπαταρία απευθείας και με ενδιάμεση ασφάλεια στο (+) για παν ενδεχόμενο. δεν θα έχεις απόλυτα κανένα πρόβλημα γιατί δεν περνάς από το κύκλωμα του εγκεφάλου αλλά είσαι "ανεξάρτητος"...;););) |
Φιλαράκια έφτασε η ώρα να ανεβάσω τις φωτό. Να πω ότι την ιδέα την έκλεψα από ένα άλλο μέλος του forum μας.
http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=2396 Να αναφέρω ότι έφτιαξα τις βάσεις και μετά πήγα τις βάσεις και τα προβολάκια και τα έβαψα όλα στο ίδιο χρώμα για να μην έχουν διαφορά στην απόχρωση. |
|
|
εάν οι δύο βάσεις δεν συνδέονται, θέλει λίγο προσοχή στο να τα κεντράρεις...;););)
|
Απόσπασμα:
|
έχε υπόψη σου ότι κατά καιρούς, οι κραδασμοί χαλάνε το κεντράρισμα...;)
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ πήρα και μία βάση της MOTECH όπου έκανα πατέντα και έβαλα τα slim balasts της μετατροπής σε xenon. Ακόμη δέν τα έχω βάλει διότι θέλω λίγο χρόνο για να κάνω και μία αναδιαμόρφωση χώρου στα ηλεκτρικά καλώδια...
μόλις έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω. Η βάση της MOTECH πάντως συνδέεται απο κάτω και δέν έχει πρόβλημα να χαλάσει το κεντράρισμα... |
Τελικα αγαπητοι συμφουριτες αν καταφερουμε να βρουμε ενα μαγαζι που θα τα τοποθετησει κιολας βασει της καλυτερης πατεντας που εχουμε ανακαλυψει ως τωρα νομιζω οτι θα μας λυσει τα χερια. Δεν θελω αλλου να αγοραζω αλλου να φτιαχνω λαμακια και αλλου να τα βαζουν. Ενα για ολα ρε παιδια. Αν και λιγο δυσκολο:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Καμια φωτογραφία ή κάποιο λίνκ για να δούμε αυτή την βάση παίζει;; |
Προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ οι παρακάτω βάσεις αλλά ο τύπος τα στέλνει πακέτο με άλλα προβολάκια και δε μου αρέσουν καθόλου. Μάλλον θα τα αντιγράψω και θα τα φτιάξω μόνος μου - όταν βρω χρόνο... :yz
MotoBozzo - BMW R1200GS - 2007 Halogen Nebelleuchten 1005 Μια άλλη - παρόμοια - εκδοχή είναι αυτή αλλά τραβιούνται πολύ πίσω και δεν χωράνε τα "micro De". Ίσως να τα πάρω, να κόψω το οριζόντιο στέλεχος και να το μεταφέρω 5 εκατοστά πιο μπροστά.... Untitled |
Αυτό το έχετε υπ'όψη;
Holan » antifog headlight for 1200GS Έχει και για το 800 Holan » 2x Hella Micro DE with pannier for 800GS |
Εγώ από τη μεριά μου θέλω να πω πως ότι κι αν αποφασίσετε να βάλετε πάνω στα μηχανάκια σας ( ακριβό ή φτηνό,με πατέντα ή χωρίς ), φροντίστε να είναι καλορυθμισμένα για να μην στραβώνονται οι απέναντι ερχόμενοι οδηγοί. Αρκετά ενοχλητικά είναι τα κακορυθμισμένα προβολάκια των αυτοκινήτων, μην επιδεινόνουμε κι εμείς την ήδη βεβαρημένη κατάσταση.
|
Εγώ στο GS ('05), είχα βάλει αυτά, με ρύθμιση πάνω κάτω και δεξιά αριστερά. Και οι βάσεις είναι στο κουτί. Είναι διακριτικά και μπαίνουν χωρίς πατέντες. Η μόνη πατατιά ο διακόπτης (κι αυτός στο κουτί), ο οποίος δεν είναι για μηχανή, είναι για λάντζα! Κατάφερα να τα κάνω να δουλεύουν με το "CANCEL" των φλας χρησιμοποιώντας αυτό το τσιπάκι. Και λέω κατάφερα, γιατί αυτά τα τσιπάκια συνήθως δεν δουλεύουν σε GS λόγω των παράσιτων που εκπέμπει το pulse generator. Χρειάστηκε ειδικό κύκλωμα (φίλτρο) να παρεμβληθεί στην σύνδεση, το οποίο με τη βοήθεια τριών! εξειδικευμένων συνάδελφων ηλεκτρονικών, τελικά δούλεψε μια χαρά. Τα χρησιμοποίησα περίπου ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα.
|
:sm7:kalh ergasia polyemfanisima
posmporokai egonakanokatiparomoiohpoymporona bro??????????? |
Απόσπασμα:
|
Σε έναν πολύ μερακλή πάντως με V-strom είδα βάσεις (που αν δεν τις πρόσεχες θα έλεγες touratech είναι) και το παλικάρι τις είχε κάνει απο αλουμινένια σιδηρογωνία!! Το αποτέλεσμα φανταστικό... Πανομοιότυπο με touratech.;)
|
Εγώ είμαι μέσα για αγορά. Τοποθέτηση? Για να ξεκουνιόμαστε...
|
|
Εγω ενδιαφερομαι για τα προβολακια. Το 1ο.
|
Μεσα κι εγω γιατι το ο καθρεφτης απο το φαναρι μου εχει πιασει σκουρια και ειναι λες και εχω καντηλακι μπροστα.Δραμα τα πραματα!:(
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!