![]() |
Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10
Φίλοι και φίλες η Θεσσαλονίκη και τα πέριξ θα πιούνε καφέ την Τετάρτη 17-11 στις 19.30 στα Λαδάδικα στη μικρή Βουλή:) 1. Sakis (διπλός) |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10
Κι εμείς. . . κι εμείς. . .
|
Καλό καφέ στους Βόρειους!!!
Στην Θεσσαλονίκη δεν θα έχει φασαρίες στο κέντρο ώστε να μετακομίσετε τον καφέ σας όπως εμείς;:yz |
Φίλοι και φίλες η Θεσσαλονίκη και τα πέριξ θα πιούνε καφέ την Τετάρτη 17-11 στις 19.30 στα Λαδάδικα στη "Μικρή Βουλή" στη συνέχεια και αν επιθυμεί η παρέα, μεζεδάκι δίπλα στις "Τηγανιές και Σχάρες" 1. Sakis (διπλός) 2. nikos-x (διπλός) 3. |
Απόσπασμα:
Eννοείται ότι μετά τις φασαρίες θα πάμε για καφέ http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/0002039F.gif |
Απόσπασμα:
|
ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΝ ΒΡΩ BABY SITTER ΔΙΠΛΟΣ
|
Φίλοι και φίλες η Θεσσαλονίκη και τα πέριξ θα πιούνε καφέ την Τετάρτη 17-11 στις 19.30 στα Λαδάδικα στη "Μικρή Βουλή" στη συνέχεια και αν επιθυμεί η παρέα, μεζεδάκι δίπλα στις "Τηγανιές και Σχάρες" 1. Sakis (διπλός) 2. nikos-x (διπλός) 3. andreas 75 Περιμένουμε φυσικά τον Βασίλη για να συνεχίσει την αφήγηση, του οδοιπορικού του στην Μαύρη Ήπειρο |
Καλό καφέ στην Θεσαλονίκη!!!!
|
Οι φασαριες στο κεντρο αναβληθηκαν λογω της συγκεντρωσης του φορουμ...
Μεσα κι εγω στην εορταστικη συνσντηση... |
Καλά να περάσετε . ;) :) :) |
Φίλοι και φίλες η Θεσσαλονίκη και τα πέριξ θα πιούνε καφέ την Τετάρτη 17-11 στις 19.30 στα Λαδάδικα στη "Μικρή Βουλή" στη συνέχεια και αν επιθυμεί η παρέα, μεζεδάκι δίπλα στις "Τηγανιές και Σχάρες" 1. Sakis (διπλός) 4. paschalis2. nikos-x (διπλός) 3. andreas 75 5. Περιμένουμε φυσικά τον Βασίλη για να συνεχίσει την αφήγηση, του οδοιπορικού του στην Μαύρη Ήπειρο |
Καλό καφεδάκι να έχετε στην όμορφη Θεσσαλονίκη!!!
|
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Χρήστο πολύ γ@μ@το σχέδιο μας βάζεις ιδέες;) |
Απόσπασμα:
Σχολάσαμε?:) |
Φίλοι και φίλες η Θεσσαλονίκη και τα πέριξ θα πιούνε καφέ την Τετάρτη 17-11 στις 19.30 στα Λαδάδικα στη "Μικρή Βουλή" στη συνέχεια και αν επιθυμεί η παρέα, μεζεδάκι δίπλα στις "Τηγανιές και Σχάρες" Περιμένουμε φυσικά τον Βασίλη για να συνεχίσει την αφήγηση, του οδοιπορικού του στην Μαύρη Ήπειρο 1. Sakis (διπλός) 4. paschalis2. nikos-x (διπλός) 3. andreas 75 5.tattoopanther Που είναι οι υπόλοιποι από Θεσσαλονίκη έλα να βλέπουμε συμμετοχές |
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΙΟΙ, ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ!!! http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020285.gif |
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Αργύρη όπως μπορέσεις πάρε τον ανήφορο http://dummyblogger.files.wordpress....2/paidakia.JPG |
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!
|
Απόσπασμα:
Το συζητάμε στο Βόλο αυτό... |
ΕΤΣΙ ARGI!! :):):)ΕΝΑ ΣΚ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ!!!!
|
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18¨00 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΣ ΕΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ .ΔΥΣΤΗΧΩς ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
|
Απόσπασμα:
ρε παιδιά.,., δεν το κάνουμε Περαία.,.,.ή Ραιδεστό,.ή Μηχανιώνα.,.,:confused::confused::confused: μη μπλέξουμε κάτω τέτοια μέρα.,., |
Μουδανια στη μεση!!!
|
Απόσπασμα:
Άμα είναι για τσίπουρα-σαρδέλα, . . . ...παίρνω την Africa στην πλάτη και έρχομαι γονιπετής μέχρι τη Σάρτη!:hmmm: |
Απόσπασμα:
. . . Δεν ξαναρωτάω με ποιους θα είσαι στην πορεία :D Θα βολέψει κάποια άλλη φορά, γεροί να 'μαστε, καλό ξεμπέρδεμα ;) |
Μετά την ενημέρωση του jarhead και για να διευκολύνουμε τα παιδιά που έρχονται από Χαλκιδική αν δεν έχουν πρόβλημα και οι υπόλοιποι προτείνω μια δοκιμασμένη λύση στους Ν.Επιβάτες "...η σερβιτόρα εξαφανίζεται πίσω από την κουρτίνα." για ρετσίνα κατευθείαν τι λέτε? |
Απόσπασμα:
Δημήτρη πες και τον Κώστα με την Κατερίνα να έρθουν αν μπορούν |
Είμαι σίγουρος ότι θα καλοπεράσετε εκεί πάνω.... 1200% σίγουρος ;) Πάντα έτσι φίλοι μου!
Jefe |
:):):)και σαρδελα και παστα οτι θελεις!!!
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Πείτε μόνο το μέρος κι εμείς είμαστε μέσα. . . μην τα ξαναλέμε, λευκή επιταγή σου έχω υπογράψει κύριε "ουάου" :D
|
Εγω λεω οτι στην πορεια θα ειναι μονο η αστυνομια.
Εδω ο κοσμος δεν πηγε να ψηφισει πορεια θα κανει? Παμε κα στη 'σερβιτορα' αμα θελετε πειτε μονο ωρα και δωστε οδηγιες στους νεους...τςτςτςτς:) |
Προσοχή την Τετάρτη 17/11/2010 στις 19:30 νέο ραντεβού στην κεντρική Πλατεία των Ν.Επιβατών μπροστά στη θάλασσα οδός Κουντουριώτου 81 Ταβέρνα "η σερβιτόρα εξαφανίζεται πίσω από την κουρτίνα" 1. Sakis (διπλός) 4. paschalis2. nikos-x (διπλός) 3. andreas 75? 5.tattoopanther 6.1974 7.Uriah Heep? |
οι Ν,Επιβάτες που ακριβώς είναι.,.,:confused: μετά απο..,.,.,:Απορία: τα έχω λίγο μπερδεμένα τα μέρια προς εκεί.,., .,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,μην βάζουμε gps και μας δουλεύετε.,.,.:sm7: |
Απόσπασμα:
Ρωτα που δενουν τα καικια εκει θα ειναι ο Νικος με το Varkadero 1000!!!!! |
Ετοτε θα ερθουμε με καικι χρηστοοοοοοοοοοοοο με τη τρατα θα παμε:sm7::sm7::sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!