![]() |
Τρελα φλας!
Τα φλας τρελλαθηκαν! Σε ακαθοριστους χρονους αναβει αλλες φορες το δεξι και αλλες το αριστερο χωρις λογο και πρεπει να το σβησω εγω! Το εχει παθει ποτε κανεις;; Μηπως ειναι καποιο βραχυκυκλωμα , αλλα απο που;; R1150gs
|
Απάντηση: Τρελα φλας!
Ίσως να προέρχεται από το βαρελάκι των φλας να βραχυκυκλώνει και να σου κάνει αυτά τα τρελά . Η αν έχεις συναγερμό μπορεί και από εκεί . Τον ηλεκτρολόγο του τον θέλει σίγουρα εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου . Ελπίζω να βοηθησα . ;) :) |
Το έχω πάθει παλιά από συναγερμό:hmmm:
|
Το ειχα παθει στο προηγουμενο και ηταν θεμα δεξιου διακοπτη που αλλαχτηκε ολοκληρος ευτυχως μεσα στην εγγυηση. Περνα απο το συνεργειο. Εσυ μαλον πληρωνεις
|
Δεν εχουμε βαρελακι στις μπουμπουδες μας....ψηφιακο ρελε....110€ παρακαλω...Νεύρα...εμενα μου κάηκε και το πηρα used 50 euros.... Για το προβλημα σου δεν εχω λυση :p
|
Παντως μου αναβει μια το δεξι κ μια το αριστερο.. Ο,τι να ναι! Εντωμεταξυ καποτε εκανε και εναν ηχο μαζι με τα φλας αλλα μολις απενεργοποιησα το συνεγερμο που ειχε, σταματησε. Μαλλον κατι θα παιζει με το συναγερμο. Ελπιζω να μην ειναι απ τα αλλα! .
|
:(
|
Το ξεμάτιασες το μωρό?:D
|
Απόσπασμα:
Σωστός . ;) ;) Λόγο κεκτημένης ταχύτητας έγραψα βαρελάκι . :D :D :D |
Καλυτερα να ναι ματι παρα καποιο ψηφιακο βαρελακι του 1.000.000 € ! :sm7:
|
μηπως παιζει πλυσιμο υπο πιεση??
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!