![]() |
περναει ο στρατος της ελλαδος φρουρος......
ΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!!!!σας ειδα κο%#παιδα...:sm7:
μολις διαβασατε αυτο αμεσος κλικ στην γρηγορη απαντηση να μου τα χωσετε. νοσταλγος της επταετιας, ψηφοφορος του λαος, η χρυσαυγητης... αμεσος να μου την πειτε.... ΟΧΙ ΡΕ δεν ειμαι τιποτα απο αυτα. την γνωμη που εχω για τους πολιτικους την ξερεται και ειναι η χηροτερη. ειναι οι καλυτεροι ηθοποιοι. λενε αυτα που θελετε να ακουσετε εσεις οτι θα κανουνε . και κανουνε οτι αυτοι θελουνε να κανουνε. σημερα ο μεσαιος μου γιος ο τασος και ο μικρος μου γιος νικος αφου χερετησαν και φιλισαν τα κοριτσια τους (διποδα και διτροχα):sm7: παρουσιαστηκαν στην αυλωνα στα τεθωρακισμενα. οποτε σας ενοιμερωνο οτι μπορειτε να κοιμαστε ησιχοι. τουλαχιστον εχουμε ακομα δυο αξιοποιστους φανταρους να μας φυλανε . γιατι με τους πολιτικους και την αξιοποιστηα τους...... αρκη να μην φυσαει αερας ......Νεύρα |
Απάντηση: περναει ο στρατος της ελλαδος φρουρος......
Απόσπασμα:
καλοί πολίτες:) |
Με το καλό να πάνε και να γυρίσουνε .....:)
|
Γιώργο, καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου, και με το καλό πολίτες να γίνουν πάλι!!! (μην ξεχνάς να στους στέλνεις τακτικά χατζηλίκι!!!:D:D:D) |
Καλοί φαντάροι ;)
|
Καλό στρατιωτικό να έχουν τα παιδιά σου και καλή πολίτες. Να τους χαίρεσαι.
|
όπως τους εστειλες έτσι να γυρίσουν..
|
Με το καλό να γυρίσουν πίσω.
Καλά που μου το 'πες, για να κοιμάμαι καμιά ωρίτσα παραπάνω. Άιντε και καλοί πολίτες. |
Εγώ πάντως μπήκα γιατί μου πήγε το μυαλό ότι θα έχεις καμιά κωλάρα να παρελαύνει...
Να μην το αφήσω έ... να το κοιτάξω :hmmm: Να σου ζήσουν πάντως και καλοί πολίτες. |
Καλοί φαντάροι και καλοί πολίτες
να τους δεις όπως επιθυμείς και ακόμα καλύτερα:). Υγεία στα παιδιά! |
Να κοιμάμαι δηλαδή ξεβράκωτος??Με το καλό να πάνε και με το καλό να γυρίσουν.Και μην στενοχωριέσαι.Κολέγιο μπαρμπίκα είναι ο στρατός τώρα.:)
|
Καλησπερα,καλη θητεια και στα δυο σου αγορια.Να χουν υπομονη και μακαρι να κυλησειο χρονος σαν το νερακι ως να γυρισουν πισω καλοι πολιτες τοσο για αυτα οσο για σενα και την Κατερινα.:o
|
Ωραίοι!
Να τους χαίρεσαι φίλε και με το καλό πάλι πίσω γεροί! :) |
Καλή θητεία να έχουν,ναναι γεροί και δυνατοί..............
|
καλο φανταριλικι!!να δωσουν χαιρετισματα στο φυλακιο των πυρομαχικων!!ερε περιπολο που ειχα ριξει στα ΥΕΑ
|
Καλοί φαντάροι .... είναι κάτι απαραίτητο για τον άντρα ... :)
|
Καλή θητεία να έχουν. Aν και ως ένα σημείο το κρίνω απαραίτητο (που λέει και ο Νίκος) να έχουν κάποια εκπαίδευση οι πολίτες, ή να <<ξεφύγουν>> και από την μαμά:). Να κοιτάξουν να τελειώσουν όμως γρήγορα, γιατί ο στρατός ξεκινά, εκέι που σταματά η ....λογική
|
καλοι πολιτες
|
τώρα ησύχασα
θα κοιμηθώ με την ησυχία μου :) Καλο στρατιωτικό να έχουν και εσύ μη κλαουριζεις τώρα και τσακώνεστε με την γρα :Χαμόγελο: |
Με το καλό να γυρίσουν πολίτες και να τους χαίρεσαι . :) :) :) |
Και αλήθεια, έχετε καμιά φωτό από τον στρατό? Ανοίγουμε κανένα θέμα με φωτο από στρατό?
|
Καλή θητεία να έχουν οι λεβέντες σου και να κάνουν υπομονή.. Σήμερα στο στρατό μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει!;)
|
Γεια σου ρε ψαροπατέρα!!!
Κάλοι πολήτες τα καμάρια σου!!!! οσο για τον ηρεμο ύπνο.....:hmmm::Απορία::Απορία:απο ΔΝΤ και μετα τον έχουμε χασει!!!:p:sm7: |
Καλή θητεία να έχουν τα παιδιά! Σαν να τα έστειλες στο κολλέγιο...;)
Jefe |
εχοντας παρει την πρωτη μπωρα απο τον μεγαλο μου γιο τον γιαννη πριν 7 χρωνια τωρα ειμαι και εγω πατερας παλιοσηρα:sm7:.
ο γιαννης ειχε παρουσιαστι καλαματα μετα πειγε κιλκις, κυπρο, σαμο, ρουπελ, και μετα προμαχωνα που απολιθηκε...... μιλαμε για πολυ ταξιδη.... ελπιζω να μην ξεπατοθο παλι στα ταξιδια να τουσ βλεπω και ειναι και 2 που να προτοπας..... υγ... οχι οτι θα με χαλαει να περνω την κατερινα με την μοτο και να πηγενουμε..... μεταξυ μας ... τραβαταιμε και ας κλαιω:sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!