GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=84)
-   -   επιπλεον εκπτωση σε γνωστό γερμανικό site (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15421)

z_atomic 17-11-2010 13:12

επιπλεον εκπτωση σε γνωστό γερμανικό site

Πριν αναρτήσω οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επιπλέον έκπτωση στο συγκεκριμένο site θα ήθελα την άδεια από τους διαχειριστές του φόρουμ σε οτι έχει να κάνει με τους όρους που αφορούν τη διαφήμιση. Για κάποιους συμφορουμίτες που μπορεί να πεταχτούν κ να πουν ότι κακώς κατευθείαν δεν πόσταρα το site και τον τρόπο έκπτωσης, απλά ενημερώνω ότι το κάνω για τυπικούς λόγους προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα το φόρουμ. Περιμένω το οκ κ ευχαρίστως να ενημερώσω λεπτομερώς για την έκπτωση

vpentza 17-11-2010 13:13

Απάντηση: επιπλεον εκπτωση σε γνωστό γερμανικό site

μπορείς να μου στείλεις το link με PM....δεν θα θεωρηθεί διαφήμηση..;););)

Arkas 17-11-2010 13:23

Δεν υπάρχει πρόβλημα...

MARK 17-11-2010 13:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 252615)
Δεν υπάρχει πρόβλημα...

Πήρες το οκ.....:sm8:

z_atomic 17-11-2010 14:29

λοιπον καλημερα μπορεί κάποιοι από εσάς να το έχετε ήδη δει ή να το έχει ήδη χρησιμοποιήσει. Δεν ξέρω από πότε ισχύει η προσφορά αλλά εγώ την ανακάλυψα πριν από 2 εβδομάδες τυχαία στο facebook. Λοιπόν έχουμε κ λέμε
1. το site είναι το fcmoto.de (γνωστό κ μη εξαιρεταίο)
2. η επιπλέον έκπτωση είναι 10%
3. η διαφήμιση για την έκπτωση εμφανίζεται μόνο στο facebook ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK
4. μπαίνεις στο fc moto.de και επιλέγεις το προιον που θέλεις. Για να περάσει η έκπτωση στο ποσό που βλέπεις πρέπει να έχεις κάνει add to shopping basket το προιον αυτό
5. μόλις το προσθέσεις πατάς πάνω στην δεξιά στήλη το shopping basket και σου παρουσιάζει μια σελίδα με αναλυτικά τις χρεώσεις για το προιον που πρόσθεσες.
σε αυτόν τον αναλυτικό πίνακα στο πεδίο που γράφει COUPON συμπληρώνεις facebook10 (μία λέξη) και πατάς το κουμπί RENDEEM COUPON. Η σελίδα κάνει μόνη της refresh και βλέπεις κατευθείαν την έκπτωση 10% που την αφαιρεί από το αρχικό ποσό.
Όποιος δεν κατάλαβε την περιγραφή μου μπορεί να ζητήσει περαιτέρω διευκρινήσεις και στον βραδυνό καφέ.
Καλά ψώνια

Jefe 17-11-2010 14:42

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif

Jefe

vpentza 17-11-2010 14:44

ευχαριστούμε......

;);)

moby_gr 17-11-2010 15:16

Δουλεύει μία χαρά!

:sm8:

Ευχαριστούμε!!!

ckalfas 17-11-2010 16:31

Παρότι οι Γερμανοί, όποτε βρουν ευκαιρία μας λιανίζουν σαν το χταπόδι, συνεχίζουν να μας τα "πέρνουν"!

dimitrisb 17-11-2010 16:34

Μπράβο για την έρευνα και ... thanks! :sm8:

z_atomic 17-11-2010 17:00

πριν ποστάρω το θέμα αυτό ψωνισα και παρέλαβα το μπουφάν μου για να βεβαιωθώ ότι δεν θα υπήρχαν κρυφές χρεώσεις που θα έσβηναν την έκπτωση. Γι αυτό όποιος αποφασίσει να ψωνίσει ασ μην ανησυχεί για κάτι. Ότι έγραφε η παραγγελία μου αυτό πλήρωσα (με αντικαταβολή)

z_atomic 17-11-2010 17:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από moby_gr ( 252722)
Δουλεύει μία χαρά!

Ευχαριστούμε!!!

Βεβαίως και δουλεύει έχω ψωνίσει ήδη

xurxes 17-11-2010 17:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 252785)
Παρότι οι Γερμανοί, όποτε βρουν ευκαιρία μας λιανίζουν σαν το χταπόδι, συνεχίζουν να μας τα "πέρνουν"!

τι με νοιάζει...αν είναι Γερμανός κοιλαράς, Κινέζος η Αμερικάνος...αφου οι Ελληναρες μας τα παίρνουν χοντρά...και δεν βαδίζουν με τις εποχές και δυσκολίες που παιρνουν όλοι...

εμεις θα κοιταμε την τσεπη μας...κι ας παραδειγματιστούμε επιτέλους...

ΥΓ.
πάω σε μαγαζί για αγορά SIDI crossfire, μου λέει με παρακάλια και κλάματα........320,00 γιούρια

παω σε δεύτερο...στο outlet..μου λεει με εκπτωση φιλαρακι 360,00 γιουρια:hmmm::Απορία:
τα βλεπω στο fcmoto 269,00 γιούρια και τώρα ακούω από τον ομοσταυλο εχω και 10% επιπλέον....

μάλλον κάποιος είναι φάουλ στην προκειμενει....Ελληναρα ξυπνααααααααα

z_atomic 17-11-2010 17:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xurxes ( 252813)
τι με νοιάζει...αν είναι Γερμανός κοιλαράς, Κινέζος η Αμερικάνος...αφου οι Ελληναρες μας τα παίρνουν χοντρά...και δεν βαδίζουν με τις εποχές και δυσκολίες που παιρνουν όλοι...

εμεις θα κοιταμε την τσεπη μας...κι ας παραδειγματιστούμε επιτέλους...

ΥΓ.
πάω σε μαγαζί για αγορά SIDI crossfire, μου λέει με παρακάλια και κλάματα........320,00 γιούρια

παω σε δεύτερο...στο outlet..μου λεει με εκπτωση φιλαρακι 360,00 γιουρια:hmmm::Απορία:
τα βλεπω στο fcmoto 269,00 γιούρια και τώρα ακούω από τον ομοσταυλο εχω και 10% επιπλέον....

μάλλον κάποιος είναι φάουλ στην προκειμενει....Ελληναρα ξυπνααααααααα

συμφωνω φίλε μου. εγώ το φθηνότερο cayenne pro που βρήκα στην ελλάδα ήταν 415 ευρω κ στο fcmoto το πήρα 335 με μεταφορικά και αντικαταβολή. είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να κυνηγάμε τις προσφορές. Το ίδιο πρεπει να κάνουν κ οι έμποροι πια. Ασ ξεχάσουν αυτά που ήξεραν. Αν η διαφορά μεταξύ ελλάδας κ γερμανίας ήταν μέχρι 30 ευρώ θα το έπαιρνα από εδώ. Αλλά 80 ευρώ είναι πολλά παιδιά κ δεν είναι για πέταμα.Ρίξτε τις τιμές επιτέλους. Στην τελική ποτέ δεν κάνετε εκπτώσεις. Μόνο όταν θέλετε να ξεστοκάρετε τη σαβούρα.

adventure 17-11-2010 23:11

Ευχαριστούμε .

;) :) :)

basilis76 18-11-2010 13:45

vpentza 18-11-2010 14:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 252826)
συμφωνω φίλε μου. εγώ το φθηνότερο cayenne pro που βρήκα στην ελλάδα ήταν 415 ευρω κ στο fcmoto το πήρα 335 με μεταφορικά και αντικαταβολή. είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να κυνηγάμε τις προσφορές. Το ίδιο πρεπει να κάνουν κ οι έμποροι πια. Ασ ξεχάσουν αυτά που ήξεραν. Αν η διαφορά μεταξύ ελλάδας κ γερμανίας ήταν μέχρι 30 ευρώ θα το έπαιρνα από εδώ. Αλλά 80 ευρώ είναι πολλά παιδιά κ δεν είναι για πέταμα.Ρίξτε τις τιμές επιτέλους. Στην τελική ποτέ δεν κάνετε εκπτώσεις. Μόνο όταν θέλετε να ξεστοκάρετε τη σαβούρα.

περιέγραψα εχτές στον z_atomic ότι είχα παραγγείλει μπουφάν από τον Γερμανό και επειδή κατά την ηλεκτρονική παραγγελία μου δεν είχαν ενημερωθεί για τα αποθέματά τους, δεν είχαν το νούμερό μου και μου έστειλαν το επόμενο μοντέλο χρεώνοντας τη τιμή του παλαιότερου :Απορία::Απορία::Απορία: "κέρδισα" δηλαδή περίπου 80 ευρώ.....
Γίνεται να μην τον αγαπάς και να μην τον διαφημίζεις ??? ;););)
Γιατί να μην το κάνω για τον "γείτονά" μου, να τζιράρει και αυτός ????

και αυτό με τις εκπτώσεις δεν το κατάλαβα ποτέ.......γιατί οι άλλοι και όχι αυτοί ???

Albatros 19-11-2010 14:59

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ
μόλις γλύτωσα 13€

nivam 20-11-2010 00:21

Έχω την εντύπωση πως η έκπτωση ίσχυε από 7/11 έως 14/11.

z_atomic 20-11-2010 03:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 254817)
Έχω την εντύπωση πως η έκπτωση ίσχυε από 7/11 έως 14/11.

Φίλε μου δεν νομίζω εκτός κ αν το είδες κάπου γραμμένο. Πάντως εγώ την ημέρα που πόσταρα το συγκεκριμένο θέμα (17/11), τέσταρα πάλι τον κωδικό και δούλευε. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τον κωδικό κ δεν δούλεψε? Για ξανακοίτα βρε φίλε κ αν διαπιστώσεις ότι έχει ημερομηνία λήξης ενημέρωσέ μας για να προλάβει όποιος θέλει να αγοράσει κάτι να το παραγγείλει

manousos 03-12-2010 21:27

:sm8::sm8:

katsab 09-12-2010 09:46

ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ REVIT.ΤΙΜΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 400 ΕΥΡΩ.ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MOTODE 160 ΕΥΡΩ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

CPretenteriS 09-12-2010 14:29

Σωστός ο Ζήσης !!

pkar 14-12-2010 19:18

Μπράβο Ζήση...

EvVas 08-01-2011 20:12

Με έσωσες. Παρήγγειλα πριν δέκα μέρες δύο schuberth C3 λευκά συνολική τιμή με μεταφορικά και αντικαταβολή 781€
Ζήτησα να την ακυρώσουν και την ξανάκανα με τον παραπάνω κωδικό και .......
704,38
:sm8::sm8::sm4::sm4:

z_atomic 09-01-2011 04:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 288497)
Με έσωσες. Παρήγγειλα πριν δέκα μέρες δύο schuberth C3 λευκά συνολική τιμή με μεταφορικά και αντικαταβολή 781€
Ζήτησα να την ακυρώσουν και την ξανάκανα με τον παραπάνω κωδικό και .......
704,38
:sm8::sm8::sm4::sm4:

xairomai pou fanika hrisimos. eyhomai na to hrisimopoiisoun osoi perissoteroi mporoun. an mporousame k san foroum na eksasfalisoume ena 20% tha itan poli kalo. outos i allos psopnizoun polloi symforoumites apo ekei.
megeia sou

ΑΝΤΩΝΗΣ 10-01-2011 16:55

ευχαριστουμε :sm8:

LakisGS 15-01-2011 22:58

Πολύ καλό post!!!! :sm8:

THANOSEOD 25-01-2011 03:24

ola kala alla . . . molis vazw to kwdiko ths kartas kollaei k mou leei an thelw na gyrisw pisw . . . to ekana toulaxiston 10 fores!oi ypoloipoi mhpws plhrwsame me antikatavolh???

z_atomic 26-01-2011 01:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 300293)
ola kala alla . . . molis vazw to kwdiko ths kartas kollaei k mou leei an thelw na gyrisw pisw . . . to ekana toulaxiston 10 fores!oi ypoloipoi mhpws plhrwsame me antikatavolh???

εγω παντως πληρωσα αντικαταβολή κ σου προτείνω το ίδιο. ειναι μονο 5 ευρω κ εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. μην τα τσιγγουνευτείς (εκτός αν αγόρασες κατι που κάνει 10 ευρώ)

THANOSEOD 26-01-2011 01:54

Αυτό επέλεξα κ γώ τελικά!!!Πόσες μέρες έκανε το δέμα για να έρθει;Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις κ για το χρώμα που ρώτησα για το CAYENNE PRO;Ευχαριστώ . . .

z_atomic 27-01-2011 13:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 301243)
Αυτό επέλεξα κ γώ τελικά!!!Πόσες μέρες έκανε το δέμα για να έρθει;Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις κ για το χρώμα που ρώτησα για το CAYENNE PRO;Ευχαριστώ . . .

Λοιπον φίλε επειδή με το cayenne pro κοντεψα να μαθω απ εξω τους κωδικούς θα σου πω.
1. το πρασινο ειναι κυπαρισσι είναι δηλαδή σκούρο. το είδα σε ένα κατάστημα κ το χρώμα δεν απέιχε από αυτό που έβλεπα σε site με καλή ανάλυση φωτογραφίας.
2. το γκρι είναι ωραίο χρώμα και είχα κολλήσει ανάμεσα σε αυτό κ το μαύρο.
3. έκανα ολόκληρο γκάλοπ εδώ και οι περισσότεροι είπαν να πάρω το γκρι
4. τελικά πήρα το μαύρο (:sm7:) το οποίο είναι επίσης όμορφο μπορει οχι όσο το γκρι αλλά δεν τονίζει πολύ την πίσω ποδιά όπωσ την τονίζει το γκρι. (τα είχα δοκιμάσει κ τα 2 χρώματα)
5. ενώ σου λέει σε 5 εργάσιμες μπορεί να χρειαστεί και 10. εμένα ήρθε σε 10. μπορείς πάντως να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας σου από ένα tracking number που σου στέλνουν στο mail σου
πάντως το πήρα πολύ φθηνά το μπουφάν σε σχέση με τις τιμές εδώ
αλλά δεν πρόλαβα να το χαρώ κ πολύ γιατί περισσότερες μέρες φόρεσα το γύψο :sm7:
Καλές αγορές κ ότι θες ρώτα

LakisGS 30-01-2011 13:16

Μόλις παρήγγειλα και το παντελόνι Cayenne pro, (το μπουφάν το έχω ήδη), 261,85 ευρώ, και ένα ζευγάρι μπότες Sidi Discovery (off-road), 239 ευρώ. Με την επιπλέον έκπτωση κέρδισα 50 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας έδειξε τον τρόπο!!

z_atomic 01-02-2011 19:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 304470)
Μόλις παρήγγειλα και το παντελόνι Cayenne pro, (το μπουφάν το έχω ήδη), 261,85 ευρώ, και ένα ζευγάρι μπότες Sidi Discovery (off-road), 239 ευρώ. Με την επιπλέον έκπτωση κέρδισα 50 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που μας έδειξε τον τρόπο!!

φιλε μου γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. κ γω οταν εψαχνα με βοηθησαν πολλοι συναδελφοι απο εδω μεσα κ ετσι βρηκα το site. μετα ειδα την εκπτωση και το ποσταρα.
ερωτηση: το νουμερο στο παντελονι απο που το ηξερες? το δοκιμασες εδω? γιατι ηθελα κ γω να παρω η αυτο η το dakar

LakisGS 01-02-2011 21:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 306479)
φιλε μου γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. κ γω οταν εψαχνα με βοηθησαν πολλοι συναδελφοι απο εδω μεσα κ ετσι βρηκα το site. μετα ειδα την εκπτωση και το ποσταρα.
ερωτηση: το νουμερο στο παντελονι απο που το ηξερες? το δοκιμασες εδω? γιατι ηθελα κ γω να παρω η αυτο η το dakar

Το νούμερο δεν το δοκίμασα αλλά έβγαλα συμπέρασμα λίγο από άλλα παντελόνια που είχα, λίγο με τον τρόπο που σου δείχνει να μετρήσεις το συγκεκριμένο site, και λίγο σε σχέση με το νούμερο του μπουφάν που το έχω ήδη... Ελπίζω να έπεσα μέσα και να μη χρειαστώ επιστροφές...:)

EvVas 08-02-2011 10:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 300293)

Και εγώ αντικαταβολή διάλεξα. Μην παραγγείλεις μέσω κάρτας, το ποσό της αντικαταβολής είναι μικρό και δεν αξίζει. ;)

EvVas 08-02-2011 10:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από THANOSEOD ( 301243)

Το πόσο καιρό θα κάνει εξαρτάται με το αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο από την εταιρεία. Εγώ ένα παντελόνι της Revit το ακύρωσα δύο φορές διότι είχε ξεπεράσει τους δύο μήνες και δεν είχε γίνει τίποτα. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στην εταιρεία (Revit) το συγκεκριμένο νούμερο (LongXL). Από την άλλη τα κράνη που έγραψα παραπάνω μου τα στείλανε σε πέντε μέρες.:cool:

THANOSEOD 08-02-2011 18:15

Παρέλαβα κ γώ κανονικά προχθές . . . ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ έτσι στο Σοφικό θα έρθω με το νέο μου μπουφανάκι!!!Να γινόταν ένα θαύμα κ να ερχόντουσαν κ τα μπλουζάκια από το GSforum . . . :yz :yz :yz

EvVas 01-03-2011 12:35

Προσπάθησα να ξαναπαραγγείλω αλλά μάλλον δεν ισχύει πλέον η προσφορά:yz:yz

nivam 01-03-2011 15:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EvVas ( 328312)
Προσπάθησα να ξαναπαραγγείλω αλλά μάλλον δεν ισχύει πλέον η προσφορά:yz:yz

παίζει ακόμα Facebook 10% Discount - FC-Moto Shop
και να μην εχεις προφιλ στο fb πάλι ισχύει ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!