![]() |
Trail Ride 2010 - 7ος Αγώνας
Την Κυριακη θα τρεξω τον πρωτο μου αγωνα παρεα με καποιους και καποιες απο εδω "μεσα" πολυ παλιους στο σπορ με διακρισεις ακομα και στο εξωτερικο.!!!
ηταν κατι που ηθελα πολυ αλλα φοβομουν... τελικα μετα απο πολυ σκεψη και κουβεντα θα "τρεξω" παρεα τους στην κατηγορια big on-off trail raid στο τελος του αγωνα εχει super ειδικη και μετα εχει παιχνιδια και για τους μικρους μας φιλους και φυσικα πολυ φαγητο οσοι πιστοι προσελθετε για παρεα... www.offroadteam.gr Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές και πάλι στο Νομό Αττικής! Συγκεκριμένα, ο επόμενος αγώνας Trail Ride θα γίνει στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου! Έδρα μας το Attart Off Road Park. Στην Κερατέα θα υπάρχουν 2 διαδρομές, μια διαδρομή Hard Enduro μήκους περίπου 75km για τους σκληροπυρηνικούς του είδους, και μια μεγαλύτερη για Quad, On-Off, GPS και Enduro με μήκος 110km, συνδυασμένα σε απλές και ειδικές διαδρομές. Όμως, ο αγώνας δεν θα σταματήσει εκεί! Στον τερματισμό, θα υπάρχει Super Ειδική μέσα στο Attart Off Road Park, ειδικά διαμορφωμένη για τους Trail Riders μπροστά στα μάτια των πολλών θεατών που θα μας παρακολουθούν! Στην συνέχεια, οι πρωταγωνιστές θα χωριστούν σε ομάδες, και θα δώσουν μεταξύ τους μια ξεχωριστή μάχη: Στο Paintball! Μάχη για την τελική επικράτηση μεταξύ των κατηγοριών, και για το κύπελλο ομάδας!!! Επίσης, πολλά παιχνίδια θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τα παιδιά των επισκεπτών αλλά και οι οικογένειες των αγωνιζομένων που έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτούν το Attart Off Road Park να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τους αγαπημένους τους, αλλά και να περάσουν μια όμορφη Κυριακή σε έναν πλούσιο παιδότοπο με τα παιδιά τους! Υπάρχει Bungee Trampolino, «στίβος μάχης», Flying Fox, αναρριχητικός τοίχος, παιδική χαρά, off road βόλτα στην πίστα με αυτοκίνητα 4Χ4 και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους! Αυτή τη φορά από την παρέα μας θα λείψουν τα αυτοκίνητα 4Χ4, οι οποίοι όμως μπορούν να έρθουν ως επισκέπτες στο χώρο, και γιατί όχι; Να συμμετάσχουν στα λοιπά παιχνίδια της εκδήλωσης! Στη συνέχεια θα γευματίσουμε όλοι μαζί, αγωνιζόμενοι και συμμετέχοντες, πριν προχωρήσουμε στην απονομή, δίνοντας κι ένα ηχηρό μήνυμα για την αποτροπή δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην αρχαιολογική περιοχή του Ομβριόκαστρου, κάτι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει η Δημοτική Αρχή! Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ, αγωνιζόμενους ή μη, επισκέπτες και θεατές, να έρθετε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί στο Attart Off Road Park, σαν μια συνάθροιση παλιών συμμαθητών σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον! Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες :: 4Wheel Driving ::, Motorsite.gr - Το μοναδικό portal για τη μοτοσυκλέτα, Pitlane.gr Η Μηχανοκίνητη Ιστοσελίδα, και φυσικά το www.trailride.gr |
Απάντηση: Trail Ride 2010 - 7ος Αγώνας
Καλή αρχή Δαναέ, καλοριζικος στους αγωνες :):)
Να το δεις σαν παιχνιδι - διασκεδαση Ενας παλιος αγωνιζομενος μου ελεγε ''αν στον αγωνα δεν εισαι fun και σε καταβαλει το αγχος,αστο καλυτερα'' Παρολα αυτα το αγχος υπαρχει το πρωι του αγωνα και για το πρωτο πενταλεπτο μετα την εκκινηση, μετα λυνεσαι χαλαρωνεις. Καλη επιτυχια και να θυμασαι ... σημασια εχει η συμετοχη και οχι η θεση :):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ευχαριστω πολυ φιλε.....συμφωνω απολυτα μαζι σου.. |
Απόσπασμα:
ευχαριστω πολυ!!! |
καλη διασκεδαση φιλε.....:):):) |
να σου ερθει η διαδρομη οπως την επυθημεις!!!!! ;);) |
Καλό αγώνα και καλή διασκέδαση.
|
Μόνον η 1η θέση είναι αποδεκτή.... :p
Καλά να περάσεις Ντάννυ και καλή αρχή στους αγώνες!!!! |
σας ευχαριστω πολυ ολους....
|
καλα να περασεις φιλε!:)
|
Καλή επιτυχία σε σένα ,στους κάποιους και στης κάποιες. Είναι ωραία στα trail ride ,στον αγώνα και μετά. Εύχομαι σύντομα να το δοκιμάσει και ο commander….. ;)
|
φιλαρακι !!! Καλο αγωνα να εχεις!!!
Το νου σου.....δεν βιαζεσε να τρεξεις ......να διαβαζεις πρεπει!!! :sm7: |
Σου εύχομαι να το απολαύσεις όσο λίγα πράγματα σ'αυτήν τη ζωή!
:sm2::sm8::sm2::sm8::sm6: |
Απόσπασμα:
yes master....ή θελεις να ανοιξω το στομα μου.....:D:D:D |
καλή διασκέδαση Δαναε,
άσε το διάβασμα για το επόμενο, τώρα ταξάκι με τα φιλαράκια σου να μάθεις απο RB και να το απολαύσης ;) :) |
Καλό αγώνα Δαναέ, |
Καλή επιτυχία φίλε να περάσεις καλά και να μοιραστής τις εμπειρίες σου μαζί μας . :) :) :) Θα είμαστε μαζί σου έστω και με τη σκέψη γιατί αν μπορούσα να έρθω θα ήμουν στην κερκίδα με τους φαν σου .. ;) :D :D |
Καλή διασκέδαση σου εύχομαι πάνω από όλα !!!!!
Προχώρα δυναμικά ! |
Καλη αρχη!
Και να το ευχαριστηθεις!:D |
πως πηγε ντανυ;;;;;;; |
Λοιπον για τον αγωνα
ηταν πολυ δυσκολος (για εμενα ) . Ηταν απο τις ποιο δυσκολες διαδρομες που εχω κανει για να μην πω ή ποιο δύσκολη οι αγωνες αυτοι δεν ειναι για τα μεγαλα On-off. ειναι το πολυ για μεχρι 400-530 cc για να τον ευχαριστιθεις και ολας Η πρωτη της γενικης η Τίμη (μπραβο αλλη μια φορα φιλεναδα) ετρεξε με ενα 330 μια χαρα!!! Τα κατσικια τα δικα μας εινα για αλλα πραγματα οχι για μονοπατια Φτανεις στα ορια σου και ψυχικα και σωματικα Πρεπει να κανεις και πλοηγηση και οδηγηση ταυτοχρονα να μην χασεις τουλιπα να μην πας γρηγορα ή αργα αναλογα για να μην φας καπελο... εγω ειχα μια ατυχια προς το τελος του αγωνα μου εφυγε ο ρεγουλατορος μαζι με το εμβολο(το βιδακι που κανονιζουμε την αποσταση της μανετας απο το γκριπ) του συμπλεκτη και σταματησα για να φτασω στο τελος με 3η σιγα σιγα. Δεν πειραζει αυτα συμβαινουν Αν θα ξανα παω...ναι αν ειμαι εδω στης 12/12 εχει 2 ημερο αγωνα και κατι ακομα που δεν ξερω αν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αλλα οταν λεμε οτι εχουμε και κατηγορια big on-off καλο ειναι να το εννουμε και να υπάρχει και η αναλογη διαδρομη γιατι στα big on-off ειναι και 1200adv ή το ΚΤΜ 950 adv που θα ειχαν θεμα απο τα πρωτα χλμ...οπως και ειχαν....!!! αυτα να ειστε καλα Δαναος...;) |
Απόσπασμα:
Αδερφε σημασια εχει η συμμετοχη και η εμπειρια!!!!!;) μπραβο σου που ελαβες μερος και αντε στην επομενη χωρις ατυχιες!!!;) εγω νομιζω απλα δεν εχεις προλαβει να εξοικειωθεις με το κατσικι σου λογο δουλειας και δεν εχει προλαβει να κανεις προπονησεις και για αυτο το λογο την δευτερη φορα θα φερεις πρωτια!!!!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
οχι απλα θεμα........αλλα μεγαλο θεμα εδω στην Ελλαδα αλλα τα εχουμε πει ρε Νταννυ αυτα....απλα συμβιβαζεσαι!!!!!!!!;) |
ετσι ακριβως....
μην ξεχασω να πω οτι ηταν και ο κοστας (kostavar) απο την πατρα με τρομερη οργανωση μια χαρα!! Φιλε σε χαρηκα παντα τετοια!! |
Μπράβο Ντάνυ,και την επόμενη καλύτερα....:)
|
Οι αγωνες στην Ελλαδα ειναι μια πονεμενη ιστορια :hmmm:Νεύρα
Δεν υπαρχει οργανωση, δεν σεβονται ουτε τους κανονες για ασφαλεις αγωνες,δεν λαμβανουν υποψη τις καιρικες συνθηκες (εναλακτικες διαδρομες-β χρόνοι κ.λ.π.) Το 2008 το πανελληνιο πρωταθλημα enduro της Ο.Μ.Ε. ακυρωθηκε πριν τελειωσει η σεζον και ενω ειχε ακομα δυο αγωνες :Απορία::mad: Φανταστειτε την φρικη που εφαγαν οι αγωνιζομενοι που ειχαν τρεξει ολη τη χρονια σε ολη την Ελλαδα,τα εξοδα, τον κοπο για μια θεση στο πρωταθλημα και στο τελος τι;;; ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!!!!! Προσωπικα εχω επιλεξει 4 - 5 λεσχες στην Ελλαδα που στεινουν καλους αγωνες και σεβονται τα χρηματα και τον κοπο των αγωνιζομενων και παω μονο σε αυτες (οταν αναλαμβανουν αγωνες πανελληνιου),οι υπολοιπες εχουν φαει ''μαυρο''Νεύρα Δυστυχως αυτο ισχυει και στο trail ride, (αποτι βλεπω) |
Μπράβο Δαναέ με την επόμενη θα είσαι πιο έτοιμος με το εργαλείο σου και θα τους πατήσεις και μην ξεχνάς ότι και μόνο η συμμετοχή σου έχει τη σημασία της . Πάντα τέτοια . ;) :) :) |
Μπράβο Δαναέ!Κράτα τα καλά αυτής της διοργάνωσης φίλε και ετοιμάσου για την επόμενη!Καλές προπονήσεις...
|
μπραβο φιλαρακι,η συμμετοχη μετραει!;)
ασε που σε βλεπω με κανα ...πριονι στον επομενο αγωνα!:D |
Aν 8ες Ντανυ το δικό μου είναι στην διαθεσή σου αν και παλιό μοντέλο σε σχέση με τα νέα πριονάκια.
Bravo και από μένα για την συμμετοχή. |
Απόσπασμα:
για να έρθουμε για "ενθαρρυντικό" support! ;):D |
Απόσπασμα:
το πιασες το υπονοουμενο ε?:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Δεν πειραζει Δαναε. Η συμμετοχη μετραει.
Αυτη η βλαβη που επαθες μου φαινεται λιγη περιεργη αλλα και μεγαλη γκαντεμια! Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα ξερω τι εφταιξε και δεν τερματισες. Δεν περιμενες να σου φτιαξω εγω την μετατροπη και πηγες και την πηρες απο τους παλιο-σουηδους!!!! :sm7::sm7::sm7: |
Mπράβο ρε Ντανυ,,,:sm8::sm8::sm8:
Πανω απο όλα μετραει η συμμετοχη!!! όσο για την πρωτιά,,είμαι σίγουρος οτι θα την Καταφερεις!!!!:cool::cool: |
Απόσπασμα:
Ειναι εδω και καιρο αγωνες με κυρος και σταθεροτητα και πολυ καλα στανταρ για τα ελληνικα δεδομενα!!! Αν καποιος εκρινε με ενα αγωνα τοτε αστα να πανε!! Αν κριναμε απο το να βλεπουμε-ακουμε δεν θα ειχαμε ποτε ερεθισματα και εμπειριες...τρεξε ζησε και μετα σχολιασε...( φιλικα παντα!!! ) :D Δαναε φιλαρακι ......τα ειπαμε και τα ξαναλεμε.....θελει ζαχαρη να δεσει το γλυκο ....μπραβο και παλι μπραβο ...δεν ηταν ευκολος ουτε αντιπροσωπευτικος αγωνας για μεγαλα! αλλα μπορω να σου πω οτι ηταν αρκετα ασφαλεις!! αλατοπιπερατος ....να βγενουν τα ξερα απο τα χλωρα!! :p Vasorfa!!! ετοιμασου.....!!! Φιλικα Βασιλης |
Απόσπασμα:
δεν ειπα οτι δεν υπήρχε οργανωση ειχε τα παντα ερυθρο σταυρο σε πολλα σημεια 4χ4 ασθενοφορο σκουπες 4χ4 με τρειλερ για να σε μεταφερουν απο παντου και εισουν και αφαλισμενος! εγω οτι εγραψα το εγραψα για το επιπεδο το δικο μου ως απειρος ηταν θεμα για εμενα η διαδρομη και ειπα ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ οι παρα πανω αποψεις ηταν προσωπικες και για το δικο μου χαμιλο οδηγικο επιπεδο μην μπερδευομαστε!!! αν το εχεις το τιμονι κανεις παπαδες ακομα και με 1100 Billako ξερεις καλα εσυ :sm7: Αυτα να ειστε καλα Δαναος |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!