![]() |
ΞΥΠΝΑ!!!!!
|
Απάντηση: ΞΥΠΝΑ!!!!!
Αχαχαχαχα, απ'οσα βίντεο ανάλογου περιεχομένου έχω δει τον τελευταίο καιρό πραγματικά αυτό ήταν το πιο αστείο! :sm7:
|
Εντάξει.Δεν είπε και τίποτα πρωτότυπο το βίντεο.Είναι πράγματα που τα ξέρουμε εδώ και χρόνια.
|
Το αν θα ξυπνήσουμε είναι άλλο θέμα.:hmmm:
|
όλα ψέμματα!
ιστορίες συνομωσίας! κακεντρέχειες! μοντάζ όλα! και μετά ξύπνησα!!!!!!!!! |
Φετα...........
|
Απόσπασμα:
Δυστυχώς δεν υπάρχει ξυπνητήρη για να μας ξυπνήσει:(:(:( |
Επειδη ετυχε και επεσε πριν λιγο καιρο στην αντιληψη μου το εν λογω βιντεο, θα ηθελα να παραπεμψω οποιονδηποτε τον ενδιαφερουν τετοια βιντεο και ντοκυμανταιρ στο σαιτ της ε.ο.ε. το οποιο εχει 2-3 ωραια ντοκυμανταιρ κατα την αποψη μου. Χωρις απαραιτητα να συμφωνω και να πιστευω τα παντα αξιζει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.
Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας |
Ναι ξέρω, για όλα φταίνε οι Εβραίοι και οι Μασόνοι και όχι το άδειο μας κεφάλι...Φτηνή σκοταδιστική και μισαλλόδοξη προπαγάνδα το βιντεάκι, βρίθει ανακριβειών (σκοπίμως) π.χ. ο Πρωθυπουργός καταθέτει στεφάνι στο "Μνημείο Ολοκαυτώματος", ο Βενιζέλος (παραδίπλα από δεσπότη) παρακάθεται σε εκδήλωση του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" και πάει λέγοντας χωρίς να λέει την αλήθεια.Και ακριβώς επειδή πρέπει να αναζητούμε την αλήθεια, πάρτε και μερικές:
1."Φιλική Εταιρία"=τεκτονική (μασονική) στοά -αποδεδειγμένο και καρατσεκαρισμένο.Προδότες και ανθέλληνες ήταν;(θυμηθείτε απλώς ποιοί την αποτελούσαν...) 2.Ιωάννης Καποδίστριας=στον 33ο τεκτονικό βαθμό.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 3.Ελευθέριος Βενιζέλος=με διάταγμά του αναγνωρίστηκε επίσημα η ίδρυση της Μεγάλης Στοάς Ελλάδος.Ο ίδιος στον 33ο βαθμό.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 4.Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός (της κατοχής)=έσωσε κόσμο και κοσμάκη από την πείνα και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 5.Μορντεκάϊ Φριζή (Μαρδοχαίος Φριζής)=ο πρώτος νεκρός ανώτερος αξιωματικός του Ε.Σ. στο Αλβανικό μέτωπο.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; Δεν μαζευόμαστε λέω γω λιγάκι να δούμε τα χάλια μας τα μαύρα,να στρώσουμε #### στη δουλειά και να βάλουμε λίγο νεράκι στα "κεκτημένα" μας που μας έφεραν στο χείλος της αβύσσου; Δεν νομίζετε ότι είναι πιά καιρός να σταματήσουμε την "καραμέλα" ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι το στραβό μας το κεφάλι;Τη λαμογιά, το "βύσμα",τη ρουφιανιά,τη "λούφα" οι "εβραίοι και οι μασόνοι" μας τα έμαθαν; Πριν από μήνες μίλαγα τηλεφωνικώς με γερμανό συνάδελφο ο οποίος εξειδικεύεται σε συγχωνεύσεις εταιριών.Ξέρετε τι μου είπε;"Επειδή το οικόπεδο δεν θέλετε να το φτιάξετε εσείς, θα το ξυρίσουμε και θα το φτιάξουμε όπως θέλουμε εμείς". Είπατε κάτι,δεν άκουσα... Τώρα ξυπνήσατε; |
Απόσπασμα:
Εδώ φίλε δεν ξέρει ο 32 ποιός είναι ο 33 και εσύ τους ξέρεις όλους;;;;:hmmm::Απορία: |
Οι ίδιοι το ομολόγησαν σε κάποια φάση της ζωής τους, εγώ φταίω;
Εχει καταγραφεί σε βιβλία και μηδέποτε διαψεύστηκε, εγώ φταίω; Είδες λοιπόν φιλαράκι τι σημαίνει "ξύπνα":άνοιγμα οριζόντων, διάβασμα,ψάξιμο και της αντίθετης άποψης,διασταύρωση και επαλήθευση πηγών πληροφόρησης και προπάντων επανεξέταση των στερεότυπων. Είδες τώρα τι μου θύμισες: η σβάστικα (η γνωστή) σήμα κατατεθέν του "απόλυτου κακού" και μπούρδες.Την χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Ελληνες εδώ και 2.500 χρόνια ως έμβλημα καλής τύχης.Ναζιστές ήταν;Για πές μου... |
Απόσπασμα:
Και οχι μόνο;) |
1 Συνημμένο(α)
Για του λογου το αλληθες.;):)
Το ειδα στην Κινα πρωτη φορα και ομολογω οτι μεχρι τοτε δεν το ηξερα. Ειναι σε ολα τα αγαλματα του Βουδα. Η σβαστιγκα επισης συμβολιζει την ημερα Πεμπτη.:) |
Η ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!
|
Καλα παει το γκαλοπ :rolleyes::rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Μου μυριζει ΚΚΕ................:cool: |
Γκαλοπ;;!!!:Μπερδεμέν�:Μπερδεμέν�:Μπερδεμέν�:Μπερδεμέν�:Μπερδεμέν�
|
Αλήθεια ή ψέματα ;;; Πολλά ερωτηματικά :Απορία::Απορία::Απορία: |
Δεν ξέρω αν είναι ανθέλληνες, ένα ξέρω αν δεν είσαι μασόνος αξιωμα κυβερνήτη δεν παίρνεις.
Κατά πόσο όλοι αυτοί εξυπηρετησαν και εξυπηρετούν πρωτίστος τα συμφέροντα της Ελλάδος και δεν ήταν και είναι μαριονέτες στη κέντρική τους εξουσιά είναι ερώτημα. Πάντως η Ελλάδα δεν ακμασε ποτέ τις τελευταίες χιλιετίες και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο με τους κυβερνήτες μας. Κοιμηθήτε ήσυχοι μπορεί να είναι και ψέματα. |
By the way "Ξυπνα!" δεν λένε οι Ιεχωβάδες το περιοδικό τους;
Όχι γιατί άμα θέτε συνομοσιολογία να το πιάσουμε και έτσι... |
Καλό βιντεάκι για προβληματισμό
|
Συνηθίζω να τεκμηριώνω τις απόψεις μου.Δέστε λοιπόν και μετά ακούω σχόλια και κριτικές:
Επιφανείς Έλληνες Ελευθεροτέκτονες από τα επίσημα τηρούμενα αρχεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος. |
Απόσπασμα:
Σωστός. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ελληνική?:sm7: Κάτσε να μείνει Ελλάδα |
Απόσπασμα:
Ένα μέλλον που δεν θα περικλείει τους μέχρι τώρα πολιτικούς και τις δοξασίες τους, αλλά φιλέλληνες που θα μας πάνε σε μια Ευρώπη, που και αυτή δεν θα κοιτά το ατομικό συμφέρον ενός κάθε κράτους ξεχωριστά, αλλά το συλλογικό συμφέρον των πολιτών. Το αύριο λοιπόν, είναι καθαρά Ελληνική υπόθεση. Καθόλου ρομαντικά. Διεκδικητικά. Για να μην κοιτιέμαι κάποτε στον καθρέφτη και να μου λέω ότι τουλάχιστον δεν προσπάθησα. |
Απόσπασμα:
1.Στρώσιμο πωπού στη δουλειά 2.Στήριξη του Έλληνα παραγωγού 3.Εγκράτεια και περιστολή άσκοπων/μη αναγκαίων δαπανών 4.Επιθετική πολιτική με παραδοχή των σφαλμάτων μας 5.Επί τέλους, επιβολή τιμωρίας στους κάθε λογής επίορκους 6.Διαφάνεια και φώς παντού 7.Αποδοχή της αναγκαιότητας της αξιολόγησης 8.Κατάργηση κάθε είδους προνομίων/ατελειών κλπ,κλπ για κάθε χώρο 9.Παιδεία, παιδεία, παιδεία 10.Etat civile Τα παραπάνω που για μας είναι εν έτει 2010 τα ζητούμενα, για τους τοκογλύφους δανειστές μας είναι εδώ και δεκαετίες αυτονόητα.Να πώς προκύπτουν οι διαφορές.Οι πολυεθνικές που "λαδώνουν" βρίσκουν και τα κάνουν.Η δωροδοκία έχει πάντα δυό (τουλάχιστον) συμμετέχοντες Για την ιστορία να σημειώσω ότι το σύγχρονο ελληνικό βιομηχανικό/επιχειρηματικό κατεστημένο έχει τις ρίζες του στους "πλουτίσαντες επί Κατοχής"... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!