![]() |
Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?
Άγνωστος δρόμος προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google
Την άλλη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, σχεδιάζουμε με σύζυγο να πάμε για πικ νικ προς Άγιο Μερκούριο. Έχει και μια λιμνούλα εκεί επάνω, όπου και καθόμαστε μέσα στο δάσος για πικ νικ ή υπάρχουν και προκαθορισμένα σημεία στην διαδρομή με τραπεζάκια – πάγκους κλπ. Τα τοπία είναι απίθανα, η διαδρομή είναι μέσα στο στροφηλίκι και υπάρχουν και πλάγιες διαδρομές για λίγο – βατό χώμα και λάσπη. Βέβαια υπάρχουν και κάτι ταβέρνες με απερίγραπτες μυρωδιές, αλλά εμείς ταγμένοι… πικ νικ. Η διαδρομή επεσυνάφθη (σας άφησα το link για να μπορέσετε να δείτε στο τέλος την λιμνούλα). Όποιος θέλει παρέα δηλώνει και προτείνει και φαγοποτικές ιδέες για το όλο… project. |
Απάντηση: Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?
Απόσπασμα:
|
Εγώ πάντως αν είχε Κυρά Παναγιώτα το μενού, ερχόμουν..Για πικ νικ χωρίς ψησταριά ζορίζομαι...Ταβέρνα Αγ.Μερκούριος Β' αν δεν κάνω λάθος λέγεται, παλιότερα ήταν πιο ψηλά και τώρα έχει αλλάξει χώρο πιο χαμηλά..
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα παΐδάκια της... Μου έδωσες ιδέα για βόλτα..Καλά να περάσετε παιδιά!:D |
Απόσπασμα:
Συνφωνω και επαυξανω!!!!!!:cool: |
Απόσπασμα:
Πάρτε κι ένα τραγουδάκι να κουνηθείτε λίγο... |
Aν έχει και χώμα μέσα η διαδρομή,
ψήνομαι... :D:D:D |
Απόσπασμα:
Frits η 28 είναι ΑΥΤΗ η Κυριακή. Η ΑΛΛΗ είναι η 5η Δεκεμβρίου και καλώς τα τα παιδιά. Η βόλτα είναι πολύ καλή. Απόσπασμα:
Και λέγοντας πικ νικ δεν εννοώ λινά τραπεζομάντηλα επάνω σε ψάθινο υπόστρωμα με flut ποτήρια σαμπάνιας, να φάμε ριζότο με τρούφα και φουαντρέ πάπιας. Δεν αποκλείεται καθόλου το από χασάπη κοψίδι και λουκάνικο σε σχάρα μιας χρήσης. Ρε commander πώς θα πρότεινα να πάμε την Κυριακή 28, αφού εγώ θα λερώνω και εσύ θα σκουπίζεις προς Πόρτο Χέλι? Πατάτες στην Τραχειά…. Σπληνάντερα στην Ερμιόνη… |
Τη βλέπω με πολύ ενδιαφέρον την εκδρομούλα.... έχω να πάω από το Δημοτικό... που μας πήγαν μονοήμερη...;)
Πρέπει να μου 'χουν μείνει ψησταριές μιας χρήσης... απ' το camping !!! Αν δε μου τις "έφαγε" η πρώην... τις διαθέτω !! :) |
Απόσπασμα:
Κωστή δεν θέλουμε τις ψησταριές σου μόνο, εσένα θέλουμε στην παρέα. |
Απόσπασμα:
Υ.Γ. Τα 'φαγε δε λες τίποτα... |
Άντε παιδιά από ότι βλέπω θα γίνει καλή μάζωξη στο πικ νικ . ;) Καλά να περάσετε . :) :) :) |
Απόσπασμα:
Δημήτρη μου σε πειράζω φυσικά! |
Με το καλό.....:sm8:
|
Απόσπασμα:
Υπάρχει οικογενειακή υποχρέωση που μόλις έμαθα... Για τις 12/12 παίζει; :Απορία: |
Απόσπασμα:
|
Ξεκινάμε με νοτιάδες και καλό καιρό, που προβλέπω να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Άρα με κέφι για πικ νικ, τα παιδιά πάνε στην εξοχή.
Μετά από τις πρώτες χθεσινές Πορτο Χελίσιες ;) κουβέντες της Ειρήνης με Γιώτα (princess), τα πράγματα θα κυλίσουν ο#### με τυροπιτάκια – σπανακοπιτάκια, λουκανικάκια και άλλα …άκια. Ο Κώστας (Cpretenteris) έχει μιλήσει για σχάρες μιας χρήσης, αν του έχουν απομείνει, για κοψίδια κλπ καλούδια. Αυτή τη φορά εμείς με αυτοκίνητο, λόγω έλλειψης εναπόθεσης Κωστή, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, για όσο έχει καλό καιρό. |
Απόσπασμα:
|
1. τελικά θα γίνει το πικ νικ?
2. με μηχανές ή χωρίς (γιατί βλέπω όλοι δηλώνουν auto)? 3. μπορώ να δηλώσω συμμετοχή? 4. αν ναι μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε σε οτι αφορά ώρα συνάντησης, αν θα πρεπει να φέρουμε υλικά μαζί ή χρήματα ή τελοσπάντων κάτι που χρειάζεται? 5. θα μου απαντήσετε εδώ ή στο ποστ για επιδαυρό;););)? |
[QUOTE=z_atomic;262517]1. τελικά θα γίνει το πικ νικ?
2. με μηχανές ή χωρίς (γιατί βλέπω όλοι δηλώνουν auto)? Ζήση εμείς πρέπει να έρθουμε με αυτοκίνητο, διότι θα έχουμε μαζί τον Κωστή, που είναι 19 μηνών σήμερα και μεταφέρεται ακόμη με καθισματάκι. 3. μπορώ να δηλώσω συμμετοχή? Φυσικά, με μεγάλη μας χαρά 4. αν ναι μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε σε οτι αφορά ώρα συνάντησης, άνετα κατά τις 10 - 11:00, το αποφασίζουμε, στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, στην ΠΑΘΕ λέω εγώ, που την ξέρουν όλοι. αν θα πρεπει να φέρουμε υλικά μαζί finger food ή παλάμη :sm7: food για κάποιους άλλους συνήθεις ύποπτους. Ζαμπόν, καπνιστές λιχουδιές, διάφορα ψωμιά και κέικ, καφέ σε θερμός ή με μαγειρευτά φαγητά που θα μεταφέρουμε μέσα σε taperάκια. Κρασάκι για να συνοδέψει τα αριστουργήματά μας, coca, κόκα, νερό κλπ . ή χρήματα (κοίτα, αν μου δώσεις κανένα 50άκι, θα σε βάλω πιο ψηλά στην λίστα). ή τελοσπάντων κάτι που χρειάζεται? Υγρά μαντιλάκια ή απολυμαντικό για τα χέρια που δεν χρειάζονται νερό, είναι απαραίτητα εφόδια. Συνταγή λοιπόν για ένα πετυχημένο πικ νικ: Φαγητά – ποτά ως ανωτέρω διότι το έξω ανοίγει την όρεξη. Σιγά μην θέλουν έξω για να τους ανοίξει η όρεξη :D. Υπολογίστε περισσότερα. Για να μην φάτε ο ένας… τον άλλο. :sm3: Μην ξεχάσετε τη μουσική. Κλασική ή το σάουντρακ της φύσης. Εννοείται πως φεύγοντας κανείς δεν θα πρέπει να καταλάβει ότι περάσαμε από εκεί. Τα σκουπίδια, παρακαλώ, στη θέση τους. Φροντίστε να έχετε μαζί σας χαρτοπετσέτες, μωρομάντιλα, ρολά χαρτί και νερό για χρήση καθαριότητας. Εάν ανάψουμε φωτιά κύριε Πρετεντέρη για τα τυχόντα κοψίδια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έσβησε σωστά. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Ρίξτε και σεις καμιά ιδέα... Princeδάρα??? |
[SIZE="4"Ειναι στη δουλεια όταν θα έρθει θα το δει Ζήση έλα μετο Adv εσυ τι στεναχωριεσε να κάνουμε και κανένα χωματινο κόματι....:sm7::sm7::sm7:[/SIZE] |
Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε με τη γυναίκα μου, δεν ξέρω για μηχανή ή αυτοκίνητο, η παρέα μετράει κ γι αυτό ερχόμαστε. Ρώτησα μόνο για χρήματα μήπως είχατε κατά νου να αγοράσει κάποιος κάτι από έξω (γιατί δεν ήξερα αν θα χρειαζόταν κρεατικά π.χ. για ψήσιμο). Κατά τα άλλα θα φροντίσουμε να φέρουμε κ μεις τις λιχουδιές μας. Όσον αφορά το περιβάλον έπεσες στην περίπτωση. Σχεδιάζω περιβαλλοντικά έργα τα τελευταία 12 χρόνια. οπότε υποχρεωτικό γόπινγκ κ σκουπιδινγκ πριν φύγουμε. Καλύτερα από ότι θα τα βρούμε. Θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω εγκαίρως για την προσέλευσή μας γιατί κ μεις τρέχουμε με υποχρεώσεις. Αντε να βλέπουμε καμιά συμμετοχή ακόμη. |
Απόσπασμα:
Μολις σου ειρθε η εικόνα στο μυαλό(Ο commander επάνω στην χοντρή μου να ποιανει τα κριπ με τα χέρια μέσα στην λιγδα καιστην σαλαμίλα) :sm7:Εχεις πέσει ξερός τώρα εεεεεεεε!!!!!!!:sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm1::sm3: |
Απόσπασμα:
τώρα η με βρίζει ηηηηηηηηηηηηη Με βρίζει !!!!!!!:D |
Απόσπασμα:
έ???:Απορία: |
Μόλις μπήκα σπίτι. εγώ πάντως δεν σε βρίζω αλλά γελάω. Δηλαδή εσύ κ ο πρετεντέρης θα φάτε παϊδάκια? εγω δεν εχω πρόβλημα να ανεβεις στην χοντρή μου με λιγδομένα χέρια από τα παϊδάκια του πρετεντέρη και από τη σαντυγί από τα γλυκά....να δω μόνο πως θα πας τη χωμάτινη. Αν προσθέσω κ τα κρασιά κλπ θα είμαστε ετοιμοι για ειδικέσ διαδρομές....:sm7::sm7::sm7::sm7:
Περιμένω επίσημες δηλώσεις συμμετοχής και λίστα συμμετεχόντων στυλ Χατζηλία (1 ...μονος, 2 ....διπλο stand by κλπ κλπ) |
Ετοιμαζουμε τα πλανα μας?Ειπαμε απο φαι να φερει ο καθενας οτι θελει,το χουμε αφησει λιγο χυμα για να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε μηπως κανουμε κατι πιο συγκεκριμενο.Εχουν δηλωσει συμμετοχη και Σταυρος με την Ξανθη επισης οικογενειακως οπως και μεις.Εχουμε ακομη μερες μπροστα μας να κανονισουμε,οτι προτεινει ο καθενας δεκτο.Για να ετοιμαζουμε τα καρω κουβερτακια και τα πανερακια μας... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000202BE.gif
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Χρήστο, ανοίγω λίστα με συμμετοχές, για να αρχίσει το ζέσταμα, ανέλαβε την συνέχεια
1. ckk +Ειρήνη + Κωστάκης 2. comander & princess + Δημήτρης 3. z_atomic διπλός 4. frits +xanthi + Αλεξάνδρα ? + Θανάσης + ποδήλατα + μπάλλες + ρακέτες..................:D:D 5....... 6........ 7......... |
Άντε να το οργανώσουμε σιγά – σιγά.
Έχουμε συμμετοχές και λέμε, μέχρι τώρα: 1. frits x 2 + παιδί 2. commander x 2 + παιδί 3. CPretenteriS x 1 (μέχρι πότε? – το παλεύουμε πάντως) maybe mode 4. z_atomic x 2 5. ckk x 2 + παιδί 6. ???? 7. ???? 8. ???? Καρό τραπεζομαντηλάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, χυμό, τοστάκια και φύγαμε, έτσι απλά. Εκτός αν θέλετε να σας έχω κανένα catering… |
Απόσπασμα:
;) |
Απόσπασμα:
2. είναι taz αλλα τον λατρεύω 3. 2 καλοκαίρια τώρα μας έχει πάει καταδρομική στο πατρικό μου με πρωινα ξυπνήματα στην πιο κρίσιμη περίοδο των διακοπών μας (με 2 λόγια " εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για ύπνο στις διακοπές) .....οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε περάσει στρατιωτική εκπαίδευση, σχεδόν πεζοναύτες. μην ανησυχείτε λοιπόν θα αισθανόμαστε ακόμη καλά που το μόνο μωρό που θα φέρουμε θα είναι η μπεμπα μας |
Απόσπασμα:
Το κακό είναι ότι με την ####δουλειά δεν πρόλαβα να πάω το ποδήλατο για service σήμερα οπότε δε θα το έχω την Κυριακή (αν μείνω τελικά εδώ)... |
Απόσπασμα:
Δεν ειναι GS το καημένο! Ρίξε λίγο λαδάκι στην αλυσίδα τσέκαρε τον αέρα στα λάστιχα άντε γυάλισε και την σέλα και είσαι οκ!!! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
να ετοιμαστούμε δηλαδή με παραλαγή κράνος εξάρτηση όπλο και μπαλάσκες?:o:o:o:o:o:o:o:o:o |
Απόσπασμα:
:sm8: |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!