GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15545)

ckk 22-11-2010 17:03

Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?

Άγνωστος δρόμος προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google

Την άλλη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, σχεδιάζουμε με σύζυγο να πάμε για πικ νικ προς Άγιο Μερκούριο. Έχει και μια λιμνούλα εκεί επάνω, όπου και καθόμαστε μέσα στο δάσος για πικ νικ ή υπάρχουν και προκαθορισμένα σημεία στην διαδρομή με τραπεζάκια – πάγκους κλπ.

Τα τοπία είναι απίθανα, η διαδρομή είναι μέσα στο στροφηλίκι και υπάρχουν και πλάγιες διαδρομές για λίγο – βατό χώμα και λάσπη.

Βέβαια υπάρχουν και κάτι ταβέρνες με απερίγραπτες μυρωδιές, αλλά εμείς ταγμένοι… πικ νικ.

Η διαδρομή επεσυνάφθη (σας άφησα το link για να μπορέσετε να δείτε στο τέλος την λιμνούλα). Όποιος θέλει παρέα δηλώνει και προτείνει και φαγοποτικές ιδέες για το όλο… project.

frits 22-11-2010 21:47

Απάντηση: Κανείς για πικ νικ στον Άγιο Μερκούριο?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 256183)
Άγνωστος δρόμος προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google

Την άλλη Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, σχεδιάζουμε με σύζυγο να πάμε για πικ νικ προς Άγιο Μερκούριο. Έχει και μια λιμνούλα εκεί επάνω, όπου και καθόμαστε μέσα στο δάσος για πικ νικ ή υπάρχουν και προκαθορισμένα σημεία στην διαδρομή με τραπεζάκια – πάγκους κλπ.

Τα τοπία είναι απίθανα, η διαδρομή είναι μέσα στο στροφηλίκι και υπάρχουν και πλάγιες διαδρομές για λίγο – βατό χώμα και λάσπη.

Βέβαια υπάρχουν και κάτι ταβέρνες με απερίγραπτες μυρωδιές, αλλά εμείς ταγμένοι… πικ νικ.

Η διαδρομή επεσυνάφθη (σας άφησα το link για να μπορέσετε να δείτε στο τέλος την λιμνούλα). Όποιος θέλει παρέα δηλώνει και προτείνει και φαγοποτικές ιδέες για το όλο… project.

Φίλε η άλλη Κυριακή είναι 28 Νοεμβρίου, ποιά από τις 2 εννοείς ; όπως και να έχει πάντως εμείς καιρού θέλοντος είμαστε μέσα.

Capitain 22-11-2010 23:42

Εγώ πάντως αν είχε Κυρά Παναγιώτα το μενού, ερχόμουν..Για πικ νικ χωρίς ψησταριά ζορίζομαι...Ταβέρνα Αγ.Μερκούριος Β' αν δεν κάνω λάθος λέγεται, παλιότερα ήταν πιο ψηλά και τώρα έχει αλλάξει χώρο πιο χαμηλά..
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα παΐδάκια της...
Μου έδωσες ιδέα για βόλτα..Καλά να περάσετε παιδιά!:D

commander 22-11-2010 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 256339)
Φίλε η άλλη Κυριακή είναι 28 Νοεμβρίου, ποιά από τις 2 εννοείς ; όπως και να έχει πάντως εμείς καιρού θέλοντος είμαστε μέσα.

Συνφωνω και επαυξανω!!!!!!:cool:

Capitain 23-11-2010 00:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 256502)
Συνφωνω και επαυξανω!!!!!!:cool:

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, περιδρόμιαζε γερά κι έτρωγε συκώτι, και στο γάμο μια φορά της κυρά-Σταμάτας, η Βασίλω είχε πει αη και στα δικά σας...:sm7:
Πάρτε κι ένα τραγουδάκι να κουνηθείτε λίγο...

Arkas 23-11-2010 00:53

Aν έχει και χώμα μέσα η διαδρομή,
ψήνομαι... :D:D:D

ckk 23-11-2010 02:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 256339)

Frits η 28 είναι ΑΥΤΗ η Κυριακή. Η ΑΛΛΗ είναι η 5η Δεκεμβρίου και καλώς τα τα παιδιά. Η βόλτα είναι πολύ καλή.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 256581)
ψήνομαι...

…και χώμα και λάσπη αν θέλουμε. Όσο για το ‘ψήνεσαι’, πρόσεχε τον commander, γιατί τον βλέπω πολύ ορεξάτο.

Και λέγοντας πικ νικ δεν εννοώ λινά τραπεζομάντηλα επάνω σε ψάθινο υπόστρωμα με flut ποτήρια σαμπάνιας, να φάμε ριζότο με τρούφα και φουαντρέ πάπιας. Δεν αποκλείεται καθόλου το από χασάπη κοψίδι και λουκάνικο σε σχάρα μιας χρήσης.

Ρε commander πώς θα πρότεινα να πάμε την Κυριακή 28, αφού εγώ θα λερώνω και εσύ θα σκουπίζεις προς Πόρτο Χέλι?

Πατάτες στην Τραχειά…. Σπληνάντερα στην Ερμιόνη…

CPretenteriS 23-11-2010 02:53

Τη βλέπω με πολύ ενδιαφέρον την εκδρομούλα.... έχω να πάω από το Δημοτικό... που μας πήγαν μονοήμερη...;)

Πρέπει να μου 'χουν μείνει ψησταριές μιας χρήσης... απ' το camping !!! Αν δε μου τις "έφαγε" η πρώην... τις διαθέτω !! :)

ckk 23-11-2010 02:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 256714)
Τη βλέπω με πολύ ενδιαφέρον την εκδρομούλα.... έχω να πάω από το Δημοτικό... που μας πήγαν μονοήμερη...;)

Πρέπει να μου 'χουν μείνει ψησταριές μιας χρήσης... απ' το camping !!! Αν δε μου τις "έφαγε" η πρώην... τις διαθέτω !! :)

...σου 'φαγε όλα τα δαχτυλίδια...:sm7:

Κωστή δεν θέλουμε τις ψησταριές σου μόνο, εσένα θέλουμε στην παρέα.

CPretenteriS 23-11-2010 03:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 256718)
...σου 'φαγε όλα τα δαχτυλίδια...:sm7:

Κωστή δεν θέλουμε τις ψησταριές σου μόνο, εσένα θέλουμε στην παρέα.

Μετά χαράς... θα φροντίσω - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - να είμαι κοντά σας !! ;)

Υ.Γ. Τα 'φαγε δε λες τίποτα...

adventure 23-11-2010 08:39

Άντε παιδιά από ότι βλέπω θα γίνει καλή μάζωξη στο πικ νικ . ;)

Καλά να περάσετε .

:) :) :)

evanslam 23-11-2010 10:26

Απόσπασμα:

Εβγαλε η Metzeller τα Caroo σε 17" διάσταση τελικά???:sm7:

Δημήτρη μου σε πειράζω φυσικά!

MARK 23-11-2010 10:35

Με το καλό.....:sm8:

Arkas 23-11-2010 12:32

Απόσπασμα:

Για τις 5/12, το βλέπω χλωμό... :(
Υπάρχει οικογενειακή υποχρέωση
που μόλις έμαθα...

Για τις 12/12 παίζει; :Απορία:

ckk 23-11-2010 12:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 257005)
Για τις 5/12, το βλέπω χλωμό... :(
Υπάρχει οικογενειακή υποχρέωση
που μόλις έμαθα...

Για τις 12/12 παίζει; :Απορία:

Δημήτρη 12/12 έχω το event της ΚΤΜ. :(

ckk 29-11-2010 12:22

Ξεκινάμε με νοτιάδες και καλό καιρό, που προβλέπω να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Άρα με κέφι για πικ νικ, τα παιδιά πάνε στην εξοχή.

Μετά από τις πρώτες χθεσινές Πορτο Χελίσιες ;) κουβέντες της Ειρήνης με Γιώτα (princess), τα πράγματα θα κυλίσουν ο#### με τυροπιτάκια – σπανακοπιτάκια, λουκανικάκια και άλλα …άκια. Ο Κώστας (Cpretenteris) έχει μιλήσει για σχάρες μιας χρήσης, αν του έχουν απομείνει, για κοψίδια κλπ καλούδια.

Αυτή τη φορά εμείς με αυτοκίνητο, λόγω έλλειψης εναπόθεσης Κωστή, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, για όσο έχει καλό καιρό.

CPretenteriS 29-11-2010 12:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 261456)
Ξεκινάμε με νοτιάδες και καλό καιρό, που προβλέπω να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Άρα με κέφι για πικ νικ, τα παιδιά πάνε στην εξοχή.

Μετά από τις πρώτες χθεσινές Πορτο Χελίσιες ;) κουβέντες της Ειρήνης με Γιώτα (princess), τα πράγματα θα κυλίσουν ο#### με τυροπιτάκια – σπανακοπιτάκια, λουκανικάκια και άλλα …άκια. Ο Κώστας (Cpretenteris) έχει μιλήσει για σχάρες μιας χρήσης, αν του έχουν απομείνει, για κοψίδια κλπ καλούδια.

Αυτή τη φορά εμείς με αυτοκίνητο, λόγω έλλειψης εναπόθεσης Κωστή, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, για όσο έχει καλό καιρό.

Αν δε βρίσκομαι Ζάκυνθο... θα έρθω σίγουρα.. με αυτοκίνητο και ποδήλατο!!! Και πάλι καλά που θυμήθηκα.. να το πάω για service... ;) (το ποδήλατο)

z_atomic 30-11-2010 18:26

1. τελικά θα γίνει το πικ νικ?
2. με μηχανές ή χωρίς (γιατί βλέπω όλοι δηλώνουν auto)?
3. μπορώ να δηλώσω συμμετοχή?
4. αν ναι μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε σε οτι αφορά ώρα συνάντησης, αν θα πρεπει να φέρουμε υλικά μαζί ή χρήματα ή τελοσπάντων κάτι που χρειάζεται?
5. θα μου απαντήσετε εδώ ή στο ποστ για επιδαυρό;););)?

ckk 30-11-2010 19:13

[QUOTE=z_atomic;262517]1. τελικά θα γίνει το πικ νικ?
2. με μηχανές ή χωρίς (γιατί βλέπω όλοι δηλώνουν auto)? Ζήση εμείς πρέπει να έρθουμε με αυτοκίνητο, διότι θα έχουμε μαζί τον Κωστή, που είναι 19 μηνών σήμερα και μεταφέρεται ακόμη με καθισματάκι.
3. μπορώ να δηλώσω συμμετοχή? Φυσικά, με μεγάλη μας χαρά
4. αν ναι μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε σε οτι αφορά ώρα συνάντησης, άνετα κατά τις 10 - 11:00, το αποφασίζουμε, στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης, στην ΠΑΘΕ λέω εγώ, που την ξέρουν όλοι.
αν θα πρεπει να φέρουμε υλικά μαζί finger food ή παλάμη :sm7: food για κάποιους άλλους συνήθεις ύποπτους. Ζαμπόν, καπνιστές λιχουδιές, διάφορα ψωμιά και κέικ, καφέ σε θερμός ή με μαγειρευτά φαγητά που θα μεταφέρουμε μέσα σε taperάκια. Κρασάκι για να συνοδέψει τα αριστουργήματά μας, coca, κόκα, νερό κλπ
. ή χρήματα (κοίτα, αν μου δώσεις κανένα 50άκι, θα σε βάλω πιο ψηλά στην λίστα). ή τελοσπάντων κάτι που χρειάζεται? Υγρά μαντιλάκια ή απολυμαντικό για τα χέρια που δεν χρειάζονται νερό, είναι απαραίτητα εφόδια.

Συνταγή λοιπόν για ένα πετυχημένο πικ νικ:

Φαγητά – ποτά ως ανωτέρω διότι το έξω ανοίγει την όρεξη. Σιγά μην θέλουν έξω για να τους ανοίξει η όρεξη :D. Υπολογίστε περισσότερα. Για να μην φάτε ο ένας… τον άλλο. :sm3:

Μην ξεχάσετε τη μουσική. Κλασική ή το σάουντρακ της φύσης.

Εννοείται πως φεύγοντας κανείς δεν θα πρέπει να καταλάβει ότι περάσαμε από εκεί. Τα σκουπίδια, παρακαλώ, στη θέση τους.

Φροντίστε να έχετε μαζί σας χαρτοπετσέτες, μωρομάντιλα, ρολά χαρτί και νερό για χρήση καθαριότητας.

Εάν ανάψουμε φωτιά κύριε Πρετεντέρη για τα τυχόντα κοψίδια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έσβησε σωστά.

Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Ρίξτε και σεις καμιά ιδέα... Princeδάρα???

commander 30-11-2010 19:23

[SIZE="4"Ειναι στη δουλεια όταν θα έρθει θα το δει Ζήση έλα μετο Adv εσυ τι στεναχωριεσε να κάνουμε και κανένα χωματινο κόματι....:sm7::sm7::sm7:[/SIZE]

z_atomic 30-11-2010 19:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 262542)

Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Ρίξτε και σεις καμιά ιδέα... Princeδάρα???

Έτσι όπως το περιγράφεις αν φέρουμε κανένα γλυκό δεν θα φάει κανείς ε?
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε με τη γυναίκα μου, δεν ξέρω για μηχανή ή αυτοκίνητο, η παρέα μετράει κ γι αυτό ερχόμαστε.
Ρώτησα μόνο για χρήματα μήπως είχατε κατά νου να αγοράσει κάποιος κάτι από έξω (γιατί δεν ήξερα αν θα χρειαζόταν κρεατικά π.χ. για ψήσιμο). Κατά τα άλλα θα φροντίσουμε να φέρουμε κ μεις τις λιχουδιές μας.
Όσον αφορά το περιβάλον έπεσες στην περίπτωση. Σχεδιάζω περιβαλλοντικά έργα τα τελευταία 12 χρόνια. οπότε υποχρεωτικό γόπινγκ κ σκουπιδινγκ πριν φύγουμε. Καλύτερα από ότι θα τα βρούμε.
Θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω εγκαίρως για την προσέλευσή μας γιατί κ μεις τρέχουμε με υποχρεώσεις.
Αντε να βλέπουμε καμιά συμμετοχή ακόμη.

commander 30-11-2010 19:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 262545)
Έτσι όπως το περιγράφεις αν φέρουμε κανένα γλυκό δεν θα φάει κανείς ε?
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε με τη γυναίκα μου, δεν ξέρω για μηχανή ή αυτοκίνητο, η παρέα μετράει κ γι αυτό ερχόμαστε.
Ρώτησα μόνο για χρήματα μήπως είχατε κατά νου να αγοράσει κάποιος κάτι από έξω (γιατί δεν ήξερα αν θα χρειαζόταν κρεατικά π.χ. για ψήσιμο). Κατά τα άλλα θα φροντίσουμε να φέρουμε κ μεις τις λιχουδιές μας.
Όσον αφορά το περιβάλον έπεσες στην περίπτωση. Σχεδιάζω περιβαλλοντικά έργα τα τελευταία 12 χρόνια. οπότε υποχρεωτικό γόπινγκ κ σκουπιδινγκ πριν φύγουμε. Καλύτερα από ότι θα τα βρούμε.
Θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω εγκαίρως για την προσέλευσή μας γιατί κ μεις τρέχουμε με υποχρεώσεις.
Αντε να βλέπουμε καμιά συμμετοχή ακόμη.

´

Μολις σου ειρθε η εικόνα στο μυαλό(Ο commander επάνω στην χοντρή μου να ποιανει τα κριπ με τα χέρια μέσα στην λιγδα καιστην σαλαμίλα) :sm7:Εχεις πέσει ξερός τώρα εεεεεεεε!!!!!!!:sm7::sm7:

ckk 30-11-2010 19:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 262550)
´

Μολις σου ειρθε η εικόνα στο μυαλό(Ο commander επάνω στην χοντρή μου να ποιανει τα κριπ με τα χέρια μέσα στην λιγδα καιστην σαλαμίλα) :sm7:Εχεις πέσει ξερός τώρα εεεεεεεε!!!!!!!:sm7::sm7:

:sm1::sm3:

commander 30-11-2010 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 262558)
:sm1::sm3:

τώρα η με βρίζει ηηηηηηηηηηηηη

Με βρίζει !!!!!!!:D

ckk 30-11-2010 20:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 262561)
τώρα η με βρίζει ηηηηηηηηηηηηη

Με βρίζει !!!!!!!:D

έ???:Απορία:

z_atomic 30-11-2010 23:54

Μόλις μπήκα σπίτι. εγώ πάντως δεν σε βρίζω αλλά γελάω. Δηλαδή εσύ κ ο πρετεντέρης θα φάτε παϊδάκια? εγω δεν εχω πρόβλημα να ανεβεις στην χοντρή μου με λιγδομένα χέρια από τα παϊδάκια του πρετεντέρη και από τη σαντυγί από τα γλυκά....να δω μόνο πως θα πας τη χωμάτινη. Αν προσθέσω κ τα κρασιά κλπ θα είμαστε ετοιμοι για ειδικέσ διαδρομές....:sm7::sm7::sm7::sm7:
Περιμένω επίσημες δηλώσεις συμμετοχής και λίστα συμμετεχόντων στυλ Χατζηλία
(1 ...μονος, 2 ....διπλο stand by κλπ κλπ)

princess 01-12-2010 00:10

Ετοιμαζουμε τα πλανα μας?Ειπαμε απο φαι να φερει ο καθενας οτι θελει,το χουμε αφησει λιγο χυμα για να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε μηπως κανουμε κατι πιο συγκεκριμενο.Εχουν δηλωσει συμμετοχη και Σταυρος με την Ξανθη επισης οικογενειακως οπως και μεις.Εχουμε ακομη μερες μπροστα μας να κανονισουμε,οτι προτεινει ο καθενας δεκτο.Για να ετοιμαζουμε τα καρω κουβερτακια και τα πανερακια μας... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000202BE.gif

z_atomic 01-12-2010 00:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 262747)
Ετοιμαζουμε τα πλανα μας?Ειπαμε απο φαι να φερει ο καθενας οτι θελει,το χουμε αφησει λιγο χυμα για να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε μηπως κανουμε κατι πιο συγκεκριμενο.Εχουν δηλωσει συμμετοχη και Σταυρος με την Ξανθη επισης οικογενειακως οπως και μεις.Εχουμε ακομη μερες μπροστα μας να κανονισουμε,οτι προτεινει ο καθενας δεκτο.Για να ετοιμαζουμε τα καρω κουβερτακια και τα πανερακια μας... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000202BE.gif

εμείς δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε και να φέρουμε μωρά πειράζει? μήπως θα είμαστε ξεκάρφωτοι? αν ειναι να δανειστούμε από άλλους .

princess 01-12-2010 00:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 262755)
εμείς δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε και να φέρουμε μωρά πειράζει? μήπως θα είμαστε ξεκάρφωτοι? αν ειναι να δανειστούμε από άλλους .

Ζηση μη στεναχωριεσαι ο δικος μου και ο φριτσακος κανουν για ολοκληρο σχολειο,θα κανουμε πως ειναι καταδικα σας και αν δουμε να την κοπανατε νωρις νωρις θα καταλαβουμε......:p;):)

Xanthi 01-12-2010 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 262755)

Φέρτε κανένα ανιψάκι ή βαφτιστήρι αν έχετε για να μην αισθάνεσθε άσχημα........... θα έχουν και παρέα τα δικά μας;).

Xanthi 01-12-2010 00:36

Χρήστο, ανοίγω λίστα με συμμετοχές, για να αρχίσει το ζέσταμα, ανέλαβε την συνέχεια

1. ckk +Ειρήνη + Κωστάκης
2. comander & princess + Δημήτρης
3. z_atomic διπλός
4. frits +xanthi + Αλεξάνδρα ? + Θανάσης + ποδήλατα + μπάλλες + ρακέτες..................:D:D
5.......
6........
7.........

ckk 01-12-2010 00:45

Άντε να το οργανώσουμε σιγά – σιγά.

Έχουμε συμμετοχές και λέμε, μέχρι τώρα:

1. frits x 2 + παιδί
2. commander x 2 + παιδί
3. CPretenteriS x 1 (μέχρι πότε? – το παλεύουμε πάντως) maybe mode
4. z_atomic x 2
5. ckk x 2 + παιδί
6. ????
7. ????
8. ????

Καρό τραπεζομαντηλάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, χυμό, τοστάκια και φύγαμε, έτσι απλά. Εκτός αν θέλετε να σας έχω κανένα catering…

z_atomic 01-12-2010 01:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 262796)

1. frits x 2 + παιδί
2. commander x 2 + παιδί
4. z_atomic x 2
5. ckk x 2 + παιδί
6. ????
7. ????
8. ????

Καρό τραπεζομαντηλάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, χυμό, τοστάκια και φύγαμε, έτσι απλά. Εκτός αν θέλετε να σας έχω κανένα catering…

οχι αστο ετσι απλα να εχει κ σασπενς να δουμε τι θα φέρει ο καθένας.
;)

z_atomic 01-12-2010 01:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Xanthi ( 262774)
Φέρτε κανένα ανιψάκι ή βαφτιστήρι αν έχετε για να μην αισθάνεσθε άσχημα........... θα έχουν και παρέα τα δικά μας;).

1. εχω ανηψακι το οποίο είναι και βαφτιστήρι
2. είναι taz αλλα τον λατρεύω
3. 2 καλοκαίρια τώρα μας έχει πάει καταδρομική στο πατρικό μου με πρωινα ξυπνήματα στην πιο κρίσιμη περίοδο των διακοπών μας (με 2 λόγια " εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για ύπνο στις διακοπές)
.....οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε περάσει στρατιωτική εκπαίδευση, σχεδόν πεζοναύτες. μην ανησυχείτε λοιπόν θα αισθανόμαστε ακόμη καλά που το μόνο μωρό που θα φέρουμε θα είναι η μπεμπα μας

CPretenteriS 01-12-2010 02:01

Απόσπασμα:

1. frits x 2 + παιδί
2. commander x 2 + παιδί
4. z_atomic x 2
5. ckk x 2 + παιδί
6. ????
7. ????
8. ????

Αν δε βρίσκομαι στη Ζάκυνθο... διπλός.... θα βρίσκομαι κοντά σας... διπλός...!!! ;):D

Το κακό είναι ότι με την ####δουλειά δεν πρόλαβα να πάω το ποδήλατο για service σήμερα οπότε δε θα το έχω την Κυριακή (αν μείνω τελικά εδώ)...

evanslam 01-12-2010 09:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 262862)

Το κακό είναι ότι με την ####δουλειά δεν πρόλαβα να πάω το ποδήλατο για service σήμερα οπότε δε θα το έχω την Κυριακή (αν μείνω τελικά εδώ)...

Kώστα τι φοβάσαι μη τυχόν κολήσει ο κινητήρας ή μήπως μέινεις απο λάδια;:sm7:
Δεν ειναι GS το καημένο! Ρίξε λίγο λαδάκι στην αλυσίδα τσέκαρε τον αέρα στα λάστιχα άντε γυάλισε και την σέλα και είσαι οκ!!!

ckk 01-12-2010 10:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 262838)
1. εχω ανηψακι το οποίο είναι και βαφτιστήρι
2. είναι taz αλλα τον λατρεύω
3. 2 καλοκαίρια τώρα μας έχει πάει καταδρομική στο πατρικό μου με πρωινα ξυπνήματα στην πιο κρίσιμη περίοδο των διακοπών μας (με 2 λόγια " εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για ύπνο στις διακοπές)
.....οπότε όπως καταλαβαίνετε έχουμε περάσει στρατιωτική εκπαίδευση, σχεδόν πεζοναύτες. Σου εύχομαι να μην ζήσης την εμπειρία της συνδυασμένης εκπαίδευσης ελληνικού βατραχιού με ισραηλινό κομάντο και αμερικάνικο ranger. Όλα αυτά στην συσκευασία του ενός. Τι duracel μου λέτε τώρα… κατηγορία από μόνος του, να μας ζήσει. μην ανησυχείτε λοιπόν θα αισθανόμαστε ακόμη καλά που το μόνο μωρό που θα φέρουμε θα είναι η μπεμπα μας

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 262862)
Αν δε βρίσκομαι στη Ζάκυνθο... διπλός.... θα βρίσκομαι κοντά σας... διπλός...!!! ;):D :sm8:σσσσσσσσωραίοςςςςςςςςςς

..

z_atomic 01-12-2010 13:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 262965)
Σου εύχομαι να μην ζήσης την εμπειρία της συνδυασμένης εκπαίδευσης ελληνικού βατραχιού με ισραηλινό κομάντο και αμερικάνικο ranger. Όλα αυτά στην συσκευασία του ενός. Τι duracel μου λέτε τώρα… κατηγορία από μόνος του, να μας ζήσει. ..

:sm7::sm7::sm7:
να ετοιμαστούμε δηλαδή με παραλαγή κράνος εξάρτηση όπλο και μπαλάσκες?:o:o:o:o:o:o:o:o:o

ckk 01-12-2010 13:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από z_atomic ( 263107)
:sm7::sm7::sm7:
να ετοιμαστούμε δηλαδή με παραλαγή κράνος εξάρτηση όπλο και μπαλάσκες?:o:o:o:o:o:o:o:o:o

:sm8:

ckk 02-12-2010 10:51

Απόσπασμα:

1. frits x 2 + παιδί
2. commander x 2 + παιδί
4. z_atomic x 2
5. evan400f με Ελένη maybe mode
6. evanslam maybe mode
7. ckk x 2 + παιδί
8. ????
9. ????
10. ????

...και συνεχίζει η πρόβλεψη για τον Καιρό: καλός με ήλιο και λίγα σύννεφα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:56.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!